De Indignados en de moellahs

Screenshot_174

(Door: Ñ. Dazibao – Vertaling: “Rudi”)

De islamitische financiers van Podemos waarschuwen: “Misbruik van de vrijheid van meningsuiting in het Westen is onaanvaardbaar en moet vermeden worden.”

(Noot van de vertaler: Podemos (letterlijk: “Wij kunnen”, “Yes, we can!”) is een extreem-linkse politieke partij die is voortgekomen uit de 15 mei-beweging van Indignados. De kernfiguren, Juan Carlos Monedero en Pablo Iglesias, zijn allebei schrijver en professor Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Madrid en Iglesias presenteert ook nog een tv-programma waarin eerstgenoemde vaak zijn zegje komt doen. Monedero zou een verhouding hebben met tv-vedette Carmen Lomana. Woensdag publiceerde Charlie Hebdo een karikatuur van Mohammed die de Iraanse moellahs, IS en het Huis van de Fatwa’s deden fronsen.)

De gulle moellahs die Podemos financieren, voelen zich uiterst gekwetst en vooral verontrust, omdat de jongens van Charlie Hebdo een karikatuur hebben gepubliceerd van een snikkende, snotterende en bedroefde Boodschapper van Allah. Opnieuw een belediging voor deze hoogwaardigheidsbekleders van de tulband en de krulletter, de vaderlijke vrienden van Pablo Iglesias, die hun liefde voor de galg, marteling, steniging en, uiteraard, censuur nooit onder stoelen of banken hebben gestoken. En censuur is wat de Iraanse woordvoerster voor het Buitenland, Marzie Afjam, vriendelijk vraagt, wat blijkt uit de islamitische parel die er gisteren (14 januari) uit haar bek rolde: “Misbruik van de vrijheid van meningsuiting in het Westen is onaanvaardbaar en moet vermeden worden.”

Zelfs Monedero, de rode inspecteur van de verrukkelijke en oerdomme Carmen Lomana, zou “hou je bek!” niet zo precies en onverschrokken hebben geformuleerd. Marzie, een even grote fan van tralies en hijskranen als Monedero van guillotines, maakte afgelopen woensdag ook duidelijk dat Iran (een land waar ze mensen terechtstellen die betrapt worden tijdens sodomie of op het bezit van een Bijbel) niet toelaat en ook niet zal toelaten dat de draak gestoken wordt met wat heilig is voor de islam, want “respect voor geloofsovertuigingen en wat heilig is voor goddelijke religies is een aanvaard principe en we hopen dat de Europese leiders dit principe respecteren”.

De Iraanse islamitische clerus, dezelfde die Podemos rijkelijk van bebloede steekpenningen voorziet, eist van de Europese leiders een inspanning om satire te “voorkomen”, want “misbruik van de vrijheid van meningsuiting in het Westen is onaanvaardbaar en maakt het noodzakelijk dat er strafmaatregelen komen voor blasfemie, zoals die al bestaan in alle moslimlanden.”

Met name in Pakistan werden er tussen 1987 en oktober 2014 maar liefst 1438 mensen veroordeeld voor godslastering en volgens het agentschap Fides “werden er sinds 1990 60 verdachten van blasfemie vermoord buiten de rechtbank om: 32 van hen behoorden tot een religieuze minderheid en 29 van hen waren moslims. Van de zestig slachtoffers stierven er twintig tijdens hun hechtenis of door politiegeweld en 19 van hen werden gelyncht.” Een van de mensen die in Pakistan veroordeeld werd voor godslastering is Asia Bibi, een christelijke vrouw die al jaren in de gevangenis zit en ieder moment kan worden opgehangen, maar wier zaak niet veel interesse heeft gewekt onder Europese multiculti’s.

Iglesias protesteert heftig tegen “de kaste”, maar er bestaat geen ergere kaste dan de sjiitische clerici die hem geld geven, die ongewenste elementen die er niet voor terugdeinzen om minderjarige homoseksuelen op te hangen, van ontrouw verdachte vrouwen te stenigen en slachtoffers van verkrachting die het wagen aangifte te doen zonder pardon te executeren.

En dat verdorven stelletje van Podemos noemt zichzelf “modern”, “vernieuwers van het politieke leven” en “lantaarndragers voor een nieuwe, meer rechtvaardige sociale orde”…

Bron:
www.minutodigital.com
Auteur: Ñ. Dazibao

Vertaald uit het Spaans door:
“Rudi”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Communisme, Desinformatie, Hypocrisie, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, sjiieten, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op De Indignados en de moellahs

 1. Theresa Geissler zegt:

  Volkomen ongerijmd, ja, al is het bepaald niet nodig, die ongerijmdheid helemaal in Spanje te gaan zoeken:
  Hier in Nederland loop je er zogezegd in alle linkste hoeken en gaten tegenaan: Neem nou A. -het molenpaard- Meulenbelt met haar feminisme, haar linkse engagement en haar nooit aflatende moslimknuffelarij! (Dat laatste letterlijk èn figuurlijk.)

  Like

  • Rudi zegt:

   @Theresa
   Denk hier in België bv aan linkse partijen zoals Groen en Ecolo die zich hebben laten infiltreren door Hezbollah-sympathisanten, terwijl ze in het halfrond ‘the moral high ground’ opeisen. En dan vergeet ik haast nog de Hamassympathisanten van de SPA.
   In Nederland heb je met GroenLinks, D66 en de SP net zulke lieden in huis.

   Dat je dit soort hypocrieten niet helemaal in Spanje hoeft te gaan zoeken, dat ben ik met je eens, maar het toont wel aan hoezeer de linksmens overal hetzelfde is.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 14.37. uur. Het is ongelooflijk maar waar, Theresa. Dezelfde LINKSEN c.q. Roden, die jarenlang vanaf ca. 1968 hun spot loslieten op het christendom, en dat overal belachelijk maakten, deze zelfde hypocrieten kussen de konten van de moslims! Het kan verkeren zei Bredero!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Niet helemaal, dat laatste, Tom:
    Want hun spot loslaten op het christendom doen ze nóg steeds, dat is nou net het bizarre…..
    Ze koesteren de islam, louter omdat dat iets van die arme, zielige ‘onbegrepen’ immigranten is -en blijven zichzelf tegelijkertijd voorhouden, dat ze er zelf niet aan hoeven te geloven, zolang ze maar lievvv….voor ze zijn!

    Like

 2. kraftavilqa zegt:

  “Misbruik van de vrijheid van meningsuiting in het Westen is onaanvaardbaar en moet vermeden worden.” Geldt dat dan ook voor het haatgebral dat muzels uiten of droom ik nu? “lantaarndragers voor een nieuwe, meer rechtvaardige sociale orde”… Zozo, zijn jullie dan zo arrogant dat jullie denken te weten/ te kunnen bepalen wat rechtvaardig is, stomme habbezakkers. Wederom de afschuwelijke gevolgen van linkse koprot, daar is helaas geen kruid tegen gewassen, wij van WC-Eend adviseren onverwijlde euthanasie.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Nou zeg, betekent Iglesias niet kerk?
  Toeval denk ik, een beetje de kerk in het midden houden, wat een leipo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s