DE JOODSE RECHTEN OP ERETZ-ISRAËL

Screenshot_187

(Door: Bas van Twist)

Een weerwoord op de Palestijnse Leugen

Toen op 14 mei 1948 door David Ben Goerion de staat Israël werd uitgeroepen, was dat voor Egypte, Transjordanië, Irak, Syrië en Libanon het startsein om de pasgeboren staat aan te vallen en te vernietigen. Al eerder was de goedkeuring op 27 november 1947 van het VN-Verdelingsplan aanleiding geweest voor de Arabieren om tot geweld, brandstichting en plunderingen over te gaan in de Joodse wijken van Jeruzalem. Na de Onafhankelijkheidsoorlog volgden nog meer oorlogen, waarin Israël moest vechten voor zijn voortbestaan, zoals de Zesdaagse Oorlog (1967) en de Jom Kippoeroorlog (1973). Maar telkens kwam Israël, voor velen op onverklaarbare wijze, als overwinnaar uit de bus.

Voor de Arabische, islamitische buurlanden is het bestaan van de Joodse staat in het Midden-Oosten tot op de dag van vandaag onaanvaardbaar. Zij laten daarom geen kans onbenut om de Joodse staat – uiteindelijk – te vernietigen. Maar al de oorlogen die de Arabische buurlanden sinds 1948 tegen Israël zijn begonnen, hebben ze, ondanks de militaire steun van hun machtige bondgenoten, smadelijk verloren.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Appeasement, Arabische wereld, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Geschiedvervalsing, Heilige Land, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, political correctness, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties, Verenigde Staten, Westen. Bookmark de permalink .

3 reacties op DE JOODSE RECHTEN OP ERETZ-ISRAËL

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dank aan Bas van Twist. Het is van harte te hopen dat dit ook gelezen wordt door erkende antisemieten als Dries van Agt, Anja Meulenbelt, Frans Timmermans, etc. Laat Mark Rutte het ook maar lezen. Dan kan hij zich niet meer beroepen op onwetendheid, dan weten we dat hij onomwonden liegt. Zou er in het Witte Huis iemand zijn die dit stuk voor crypto-moslim Obama in het Engels kan vertalen?

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 2. Hans zegt:

  Het ontbreekt de moslim aan moed, inzicht, organistietalent en werklust.
  moslimterroristen (door de linkse media liefkozend “strijders” genoemd) zijn bange laffe primaten.
  Dat is de andere kant van de medaille van de groepscultuur.
  Daarom verliezen ze altijd maar weer.
  De moslim is niet hard, de moslim is meedogenloos wanneer hij in overwicht is, maar niet hard.
  Er bestaan ook geen heldenverhalen over moslims die op waarheid berusten.
  De romantiek van het heldere rode bloed in het warme woenstijnzand houdt snel op wanneer het het bloed van de moslim zelf betreft.
  De Peshmerga’s volgen de beste techniek, die rijten ze open met .44 of .50 munitie.
  Dat bloedert nogal grafisch en dat werkt echt wel in.
  Komt goed.

  Like

 3. Dokus zegt:

  Dit is inderdaad de enige echte waarheid omtrent Israël. Ook Yochanan Visser beschrijft dit uitgebreid in zijn boek ” Israël aangeklaagd”. De ” wereld is zo vreselijk ” anti Israël” om dat de wereld God niet kent of niet wil erkennen. God gaat door met zijn HEILSPLAN voor de totale wereld via het volk van Israël wat Hij heeft uitgekozen om zijn plan te volvoeren. De grote tegenstander van God ( de satan) wil het werk van God op alle mogelijke manieren dwarsbomen en ontkrachten. Dit doet hij momenteel door de valse religie van de Islam . Mohammed heeft de Koran geschreven die diametraal tegenover de Bijbel staat. Samen met de Hadith zal dit volgens Mohammed en zijn volgers moeten worden uitgevoerd. Daar zien we nu de zeer extreme uitwassen van. Het westen krabt zich onder de pet maar meer ook niet. Maar ten diepste is er een geestelijke strijd bezig tussen de God van de Bijbel en de god Allah de zgn god van de Koran en de volgers van Mohammed. ( Leest u maar het ook vandaag gepubliceerde art. Van Shabir Burhani Radicale Moslim; Sharia en Jihad horen erbij.) en oordeel zelf….. Alle maar dan ook alle ongelovigen en dat is iedereen die de islam niet aanhangt moet bekeert worden tot de islam! De God van de Bijbel geeft geen dwang maar hij zegt een ieder die in mij geloofd zal leven. De God van Israël ( Abraham Izaäk en Jacob) is bezig met de laatste eindstrijd tegen de satan….. Satan weet dat hij nog maar een korte tijd heeft voordat Jezus zal wederkomen op de olijfberg in Jeruzalem Jezus temidden van ZIJN BROEDEREN. Het volk van Israel. En dan zal Gans Israel zalig worden. Nu probeert satan nog zoveel mogelijk mensenlevens te vernietigen…..en dat lukt hem aardig goed als we om ons heen kijken. En satan zal met het uitvoeren hiervan ( vernietigen en vermoorden van mensen ) via de islam hiermee doorgaan totdat Jezus zal wederkomen. Dan zal alle knie zich voor hem ( Jezus ) buigen en alle oog zal zal Hem zien!!!! De Joden hebben zowel werelds , exact volgens dit artikel, en ook Bijbels gezien alle rechten op Israël. God zelf is hun waarborg! En Hij laat nooit los wat Zijn hand begon! SHALOM!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s