Dresden: Man uit Eritrea bekent moord op Khaled

Screenshot_183

De dood van Khaled werd door leugenachtige linkse demonstranten onmiddellijk uitgebuit als een “moord uit racisme”

(Vertaling: E.J. Bron)

DRESDEN – De moord op de 20-jarige asielzoeker Khaled uit Dresden is opgelost! Zoals “BILD” uit justitiële kringen kwam te weten, zou een medebewoner van de jonge man uit Eritrea tijdens een verhoof bij de afdeling moordzaken een bekentenis hebben afgelegd! De rechercheurs waren donderdagmorgen nogmaals naar de woning van het slachtoffer gegaan, plakten de ramen af met zwarte folie en zochten met UV-licht naar sporen.

Khaled werd de ochtend van de 13e januari door op een binnenplaats van enkele flats in het stadsdeel Leubnitz-Neuostra gevonden door een man (62) uit de buurt. Daar woonde hij met zeven andere asielzoekers in een woning met 4 kamers. Hoewel het stoffelijk overschot van Khaled werd gevonden met meerdere steekwonden in de keel en de borst had de politie in het begin een geweldsmisdaad uitgesloten. Na sectie was het echter duidelijk dat de Afrikaan vermoord werd. (Bericht “BILD”, dat tot het laatste moment probeerde de moord op Khaled in de schoenen probeerde te schuiven van PEGIDA).

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "PEGIDA", "Verrijking", "Weg met ons!", demoniseren, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dresden: Man uit Eritrea bekent moord op Khaled

 1. Sjaak zegt:

  Bedankt E.J. Bron voor de uitvoerlijke schildering en openbaring
  van de linkse verlogen ratten die overal de misdaden van de
  kultuurbereikeraars ook nog de oprechte mensen in de
  schoenen schuiven willen !
  Deze wandelende rooie onflatige moslim kontlikkers ergern zich
  kapot dat het de kultuurbereikeraars zelf zijn die zich tegenzijdig
  ombrengen !
  MEER MEER MEER !
  EN DE ROOIE SPD POLITIKE RIOOLRAT VOLKER BECK
  DIE EEN AANKLACHT TEGEN DE PEGIDA WOU STARTEN
  VOOR VOLKSVERHETZING MOET METEEN VOOR DE KADIE !

  Like

  • Sjaak zegt:

   (MOET ZIJN VAN EEN GROENE RIOOLRAT TEGEN DE POLITIE !)
   Wegen der Ermittlungspannen im Fall des in Dresden erstochenen Asylbewerbers hat der Grünen-Politiker Volker Beck Strafanzeige gestellt. Der Bund deutscher Kriminalbeamter findet das unverschämt.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Oei wat een tegenvaller voor die massa demonstrerende correcte mensen.

  Like

 3. Jade zegt:

  Wat ik mij zit af te vragen…
  Zouden die zogenaamde tegenstanders van Pegida
  betaald worden voor de demonstraties?
  Want welk zinnig mens is er nou VOOR islamisering?

  Like

  • Maria zegt:

   ja Jade die worden betaald door links om tegen te betogen

   De traditionele partijen zijn radeloos. Gemeente-arbeiders worden betaald om tegen te betogen, vrijgestelden van partijen en vakbonden mobiliseren, de gesubsidieerde antifa-knokploegen slaan deelnemers in elkaar, blokkades maken een vreedzame optocht vaak onmogelijk, het licht van gebouwen wordt gedoofd om de deelnemers te ontmoedigen, gesubsidieerde cultuurtempels hangen beledigingen op, alle traditionele partijen veroordelen de betogers als ‘nazi’s’, ministers en zelfs Angela Merkel belasteren de vrijheidslievenden, via scholen en de leugenmedia wordt onophoudelijk hetze gevoerd: niets helpt. De Duitse burgers blijven steeds massaler naar PEDIGA komen, met de verpletterende slogan tegen links: ‘wir sind das volk’.

   http://rechtsactueel.com/2015/01/13/massa-van-50-000-pegida-duitsers-op-straat-ook-pegida-vlaanderen-misschien-de-straat-op/

   1 op 3 Duitsers staat nu achter Pegida, weet 1 ding zeker dit stoppen ze niet meer!
   Het zal de politiek media samen met hun satanislam tegen de bevolkingen zijn van eigen landen.

   http://tmgonlinemedia.nl/consent/consent/?return=http%3A%2F%2Fwww.spitsnieuws.nl%2Fbuitenland%2F2015%2F01%2Fderde-duitsers-heeft-begrip-voor-anti-islamisten&clienttime=1421962990422&version=0&detect=true

   Waanzin he eigen volkeren worden gewoon opzij geschoven voor islam en vreemdelingen en voor hun stemmen zodat nazi links aan de macht kan blijven…
   Wel ik hoop wens dat al die politiekers die ons dit hebben aangedaan en Europa tot islam willen dwingen een lot zullen ondergaan waar ze 1000den jaren nog gaan over spreken! (kan het niet schrijven wat ik hen toewens, is te gruwelijk)
   Het VERRAAD van eigen volk eigen land eigen religie is onverteerbaar en ongezien ooit in de geschiedenis mens en eigenheid!

   Like

 4. beatsme zegt:

  Verder lees je op “links” -bijvoorbeeld bij een website Joop-dat gisteren in Leipzig wat ongeregeldheden waren vanuit de Pegida demonstratie.
  Niet vergeten moet worden, dat ze uit radicale hoek in Dresden zijn bedreigd met een aanslag. Daarvoor is een groep van 100 met stokken bewapende gemaskerde mannen in Keulen in de aanval geweest op een Kegida demonstratie van 150 mensen. Verder heeft Merkel haar afkeuring uitgesproken en Gauck opgeroepen ze te bestrijden! In vele media worden ze verder vogelvrij door ze steevast als Nazi af te schilderen.

  Kortom landsbestuur roept op tot vervolging (Gauck), bedreigingen volgen, knokploegen verschijnen, lastercampagnes worden uitgerold (Nazi, extreem rechts worden ze genoemd) en zonder enig bewijs worden ze in de pers beschuldigd van moord.
  Logisch dat die Pegida demonstranten gespannen reageren.

  Websites als Joop gaan prat op deze werkwijze. “Links” is dat echt niet, dat zijn hele fanatieke radicalen die verstopt zitten achter een masker van linkse correctheid.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  DE VUILE RAT LIEP OOK NOG MEE IN DE STOET !
  EN HET ARME OPPER WAS DROGENAFHANKELIJK !

  In dieser Gruppe demonstriert Khaleds Mörder mit!

  Das Opfer: Khaled Idris (20). War er drogenabhängig?
  Dresden – Neun Tage nach dem Mord an Khaled Idris (20) hat die Dresdner Mordkommission einen Mitbewohner des Asylbewerbers festgenommen. Es handelt sich um seinen direkten Zimmernachbarn Hassan S. (26).

  Die Polizei kam am frühen Donnerstagmorgen kurz nach 7 Uhr, die sechs Asylbewerber schliefen noch in ihrer Wohnung an der Johannes-Paul-Thilman-Straße (Leubnitz-Neuostra).

  Dem Mann wurden sofort Handschellen angelegt – und man fuhr ihn zum Verhör.

  Nachdem die Polizei schon vor Tagen die Tatwaffe (vermutlich ein Messer) gefunden hatte, an dem Spuren von Opfer und Täter waren, nahmen die Ermittler in den vergangenen Tagen von allen Mitbewohnern DNA-Proben. Das führte zum Erfolg.

  Like

 6. Maria zegt:

  wanneer gaat die fucking media eens beseffen vanaf er ne dooie valt met messteken 1 RICHTING KIJKEN NAAR NE ZWARTE OF NE MOSLIM, blanken zwaaien niet al slachtend met messen!!!!!!!!!!!!!!!!
  Is typische werkwijze moorden islamiet en zwarten!

  Like

 7. kraftavilqa zegt:

  Het is toch weer net de jaren 1930 in Duitsland SA-knokploegen bestrijden de tegenstanders in de straten. Misdrijven thans een moord destijds brandstichting in de Rijksdag worden in de schoenen van tegenstanders geschoven. Tja het werkte toen al goed en waarom zou je een beproefde formule veranderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s