Israëlische toeristen doelwit van antisemitisch geweld Argentinië

Screenshot_175

Het Onda-Azul-hotel is vooral populair bij jonge toeristen uit Israël

(Door: Tom Reijner)

Toeristen uit Israël zijn het slachtoffer geworden van een woedende menigte in Patagonië, een zuidelijke regio van Argentinië. De aanvallers maakten hen voor alles en nog wat uit.

Zo schreeuwden ze hen toe dat ‘de vuile Joden van plan zijn om Patagonië over te nemen’ en dat zij moesten ‘oprotten’, zegt de 38-jarige Sergio Polak, de eigenaar van het hotel Onda Azul in het dorpje Lago Puelo, melden verschillende media waaronder The Guardian.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

6 reacties op Israëlische toeristen doelwit van antisemitisch geweld Argentinië

 1. Tom Hendrix zegt:

  Argentinië het land waar de Tangotrut MAXIMA BILDERBERG vandaan komt. Het land waar vele SS ers, dankzij de organisatie ODESSA heen zijn gevlucht vanaf Mei 1945. Het land waar de dictator Pinochet een “waar schrikbewind”, voerde. Moet ik nog meer zeggen?

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Argentië……… In welk land waren de SS Duitsers en andere hooggeplaatsten met behulp van het Vaticaan paspoort als vluchtweg meer dan welkom? Ons semi Deutsche Regeringshuis moet ooit gedacht hebben dat daar het goede genetisch “materiaal” voorhanden heeft gelegen voor onze “Koninklijke toekomst”.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Met andere woorden: het is erg dom van Joden om daarheen te reizen. Laat van deze regio een toeristische trekpleister maken voor Nazis. Daar kunnen ze genieten van een reis door een gevaarlijk rotland ..Net als alle landen van Zuid Amerika. Trouwens, voor Israël zijn anti Joodse aanvallen de grootste zegen die het land kan krijgen. Gratis en voor niets een immigratie van veel hoogopgeleide immigranten …ingenieurs, wetenschappers, technisch personeel, artsen en jonge mensen die voor het land briljante toekomst kunnen bieden. Dankzij de immigratie van Russische Joden heeft Israël een reuze technologische sprong gemaakt; vooral in Computer Technologie, elektronica en medische wetenschappen. Hoe meer van deze mensen, hoe minder kans de inferieure Semieten drek uit de regio krijgt om de boel over te nemen. Kloten en baarmoeders zijn niet altijd toereikend om een oorlog te winnen. Dankzij de EU-bobo’s en de politieke zombies die Europese landen regeren, tekent Europa nu haar (langzame) doodvonnis. Het toelaten van ontelbare dobberende wrakschepen vol met Islamitische en Afrikaanse menselijke stront, komt de Armageddon dichterbij. Hun maffiagod Allah en de machetes varen mee. …Tevens zitten er ook vele kannibalen tussen …kers vers uit de school van ISIS en de jungle.

  Like

 4. Peter zegt:

  Ook hier in zuidamerika worden de mensen voorgelogen door de media, en weten niet de ware situatie in Israel en palestina. Pinochet was een dictator in Chili

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s