Keulen: KÖGIDA demonstreert ondanks blokkades

Screenshot_189

(Vertaling: E.J. Bron)

De KÖGIDA-demonstratie van gisteren trok meer deelnemers dan die van vorige week woensdag. Volgens de lokale pers en de organisatoren lukte het ongeveer 200 demonstranten om, ondanks blokkades op het station, het startpunt voor het station te bereiken. Volgens KÖGIDA lukte het enkele tientallen islamcritici vanwege de blokkades in het stationsgebouw niet meer om op tijd bij de start van de demonstratie aanwezig te zijn.

Ondanks de zit-blokkades in het stationsgebouw, die uitgevoerd werden door ongeveer 100 linkse extremisten, was de avond gisteravond in totaliteit een serieuze nederlaag voor de KÖGIDA-tegenstanders. Enerzijds beleefden de verenigde links-groene goedmenschen een dramatische daling van hun vermogen om mensen te mobiliseren: waren er bij de eerst en tweede KÖGIDA-demonstratie nog duizenden antidemonstranten onderweg, gisteravond konden de leiders van de Antifa en links in Keulen nog maar enkele honderden schappjes onder hun bloedrode vlaggen rondom de Dom en in het stationsgebouw verzamelen. Daardoor konden de rode antidemocraten ook op geen enkel moment de wandeltocht van KÖGIDA blokkeren. KÖGIDA liep ongehinderd de complete route en ook de toegangen naar het stationsplein zouden door de politie moeiteloos ontruimd kunnen zijn, wanneer de zij van de illegale blokkades geen gedulde “spontane manifestaties” gemaakt had.

De samenstelling van KÖGIDA was, net zoals de voorgaande weken, verscheiden: van normale medeburgers via ervaren activisten van de PRO-beweging tot aan enkele tientallen hooligans toe. Uiteraard probeerde de leugenpers hier weer munt uit te slaan om de hele demonstratie te belasteren. Maar dat spelletje kennen we inmiddels maar al te goed en veel door KÖGIDA gepubliceerde foto´s en video´s bewijzen het tegendeel.

De organisatoren van KÖGIDA hebben – net zoals haar partnerorganisatie DÜGIDA – al aangekondigd volgende week woensdag de 4e islamkritische wandeltocht in de Domstad te houden. De islamkritische golf van protest is in het westen nog lang niet afgelopen en heeft nog veel potentieel naar boven.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", burgermoed, Counterjihad, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

10 reacties op Keulen: KÖGIDA demonstreert ondanks blokkades

 1. Jade zegt:

  Ik hoop dat KÖGIDA net zo groot gaat worden als Pegida in Dresden…

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hier moet ik de opmerking maken dat je niet zo goed Informeert
   bent over Duitse Steden ! Keulen-Duisburg-Berlijn-München
   Frankfurt-Stuttgart zijn hoogburgen met links/groene Antifa
   volgestopt met Moslims-Asylbewerber-Roemenen Enz.enz. !
   En in Keulen wonen de meeste van deze idioten !
   Ergo ! Deze wens ken je vergeten die zal niet in intreden !
   (PS ik woon al 44 jaren in Duitsland )

   Like

 2. Doc zegt:

  De helft?

  er zijn er nog 1,8 miljard te gaan!

  Like

  • IkHebErZoGenoegVan zegt:

   Ik geloof er niks van.
   Toen Bush Irak binnen viel konden we dat dagelijks in het nieuws op tv zien.
   Ik heb hier nog niets van gezien op tv… iemand wel?

   Like

   • Maria zegt:

    ja die bullshit verslijten ze op teletekst hier ook!
    Let op mijn woorden een van de dagen staat satan himself mee op met die moslims om het Westen en Israël uit te moorden, daar zal IS klein bier tegen zijn!
    LIEGEN LIEGEN LIEGEN dat is het enige wat een amerikaan kan

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Meer,meer,meer van deze initiatieven! Leve de Patriotten! Leve de Nationalisten! Weg met de politieke verraders!!

  Like

 4. GO KÖGIDA, GO ! You are the Working Class Heroes ! With Compliments of http://www.NordhansaMarine.com

  Like

 5. Je ziet dat West Europa wakker begint te worden. De oprukkende sprinkhanen hebben een roedel leeuwen beginnen wakker te maken. Uiteindelijk kon dit ook niet uitblijven natuurlijk. Ze zijn nog niet allemaal wakker namelijk, een hoop leeuwen hebben zich namelijk alleen omgedraaid om nog eventjes verder te slapen. De eerste signalen zijn er, als we tenminste niet gedwongen worden een robbertje oorlogsvoering met Rusland te beginnen. Wat natuurlijk in de politiek een geweldige afleidingsmanoeuvre zou zijn, gewoon om het volk met iets anders bezig te laten zijn. Tenslotte moet het importeren van barbaren gewoon door gaan. De Europese Unie moet natuurlijk wel de baas blijven.

  Like

 6. marjoleintje zegt:

  de rijke arabische landen willen geen vluchtelingen opnemen omdat ze instabiliteit vrezen kom op zeg en de westerse wereld of het daar instabiel word daar hebben ze vette schijt aan tis toch niet te geloven die mentaliteit?????????????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s