Politiek ongeloofwaardig inzake islam

Screenshot_195

(Door: Ellen Konne)

Terwijl de islam gewelddadig oprukt vanuit Irak, Syrië, Somalië, Jemen, Turkije, Marokko en Libië tot in onze straten en nog meer moslims uit islamitisch Midden-Oosten en Afrika richting Nederland komen, stemrecht en een verblijfsvergunning krijgen, hebben PvdA, D66, CDA en GL openlijk verklaard de islamitische immigratie te steunen!

Politiek maakt dus zich wederom compleet ongeloofwaardig door de nutteloze acties tegen de Jihadisten! 97% van de binnenkomende massa behoort tot de verschillende sektes van salafisme! Hoe meer Salafisten binnen, des te meer Jihadisten in Nederland. Hoe meer salafistische mega-moskeeën, des te eerder de Jihad! Moslims die haat en nijd verkondigen in de moskeeën, want die zijn ook een gevaar voor de samenleving. Moskeeën worden gebruikt voor het verspreiden van haat tegen het gastland en de cultuur. Er zijn meer dan 9.00 moskeeën in Nederland en jonge moslims worden opgevoed aan de hand van een strijd tegen de ongelovigen. Moskee is de basis voor de Jihad! Wat zij straks doen, is vanuit hun ‘geloof’ gerechtvaardigd. Het is geen jeugdprobleem dat van gisteren is. Het is een oprukkend probleem waar niemand de handen aan vuil wil maken.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Politiek ongeloofwaardig inzake islam

 1. Idefix zegt:

  Het gros van de Nederlanders staan achter de politieke partijen. Zien Geert als de oorzaak i.p.v. het gevolg…
  Het gaat nog steeds TE goed in dit land.

  Like

 2. Ik ben nog zeer dringend op zoek naar minimaal 900 lege glazen flessen.

  Dhr. M Olotov C

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Ik heb misschien ook goed nieuws voor u wat zelden openlijk bekend wordt gemaakt: In Nederland zijn vanaf 2001 tot 2014 bij tientallen moskeeën in Nederland aanslagen (bij twee van de drie moskeeën) gepleegd met molotov-cocktails, vernielingen, varkensbloed, schapendarmen, hakenkruisen, ingegooide ramen, dreigbrieven enz. en als dat islamtuig zo door blijft gaan worden dit er dadelijk enkele honderden aanslagen op moskeeën gepleegd! Dat tuig oogst wat het zal zaaien!

   Like

 3. Driek zegt:

  Maar D66 staat op dertig zetels, dus ik verwacht niet dat de PVV – onze hoop in deze bange dagen – onze redding gaat worden. Het schijnt maar niet tot die Nederlanders door te dringen dat het Mohammedaanse zwaard ons ten ondergang voert. Nederlanders? – het is een achterlijk volk.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Troost je: Het kan altijd erger:
   De Britten zijn nóg achterlijker!
   Een haatbaard/brilslang houdt haatmarsen door Londen, slaat bedreigende taal uit en nóg denken er genoeg, dat ze al racisten zijn als ze op de UKIP zouden stemmen, om van LibertyGB -dat veel dichter bij onze PVV staat- maar te zwijgen!
   Je vraagt je af, waar de Britse trots gebleven is.
   Het is treurig om te constateren, maar volgens mij heeft heel west-Europa nog wat meer aanslagen nodig, wil er eens iets doordringen.

   Like

  • harry zegt:

   Misschien had Maxima wel een vooruitziende blik , Driek ?
   Alleen had ze moeten zeggen : “de Nederlander bestaat straks niet meer ” .
   Als we onze oren naar haar schoonmoeder laten hangen , draait het daar wel op uit !

   Like

  • Ahava zegt:

   Helemaal waar Driek!

   Like

 4. delamontagne zegt:

  De site “Riposte Laïque” is gehacked. Communiquee via Euro-jihad.Fr

  Een gigantische aanval via internet op “Résistance républicaine et Riposte Laïque”.
  Ik wil U hierbij informeren dat er gisteren een zeer grote aanval heeft plaats gehad op de site van
  Riposte laïque”, iets wat nog nooit eerder is gebeurd.
  Het is nu de beurt aan “Résistance républicaine” om met evenveel kracht terug te slaan.
  Wij ondergaan een totale oorlog; terrorisme, intimidatie door de regering, veroordelingen in de rechtbank voor islamophobie, en nu………oorlog op internet.!
  Wij werden afgelopen herfst al ernstig aangevallen, maar dat was 1000 maal minder dan wat er nu gebeurt.
  Islam is een wereldwijde dreiging, een totalitair systeem dat de moslims ons door middel van geweld willen opleggen.
  Een reden te meer om niet op-te-geven en weerstand te bieden, meer dan ooit.
  Sluit U aan bij de “Résistance républicaine” en geef ons daardoor meer middelen om de strijd voort-te-zetten.
  Christine Tasin

  Like

 5. johannes zegt:

  Dhr .MOlotovC mandflessen mag ik hopen?

  Like

 6. Maria zegt:

  bwa het heeft allemaal niets met de islam te maken!
  Links en de islam 2 handen op 1 buik, de doodsbedreigingen vliegen hier in het rond in België, komt enkel van links in samen werking islam die mogen het eventuele vuile werk doen, islam en links zijn juist hetzelfde dreigen afdreigen moorden desnoods om aan de macht te blijven.
  I have a dream… Dat de islamieten a volonté die linksen beginnen af te slachten!
  Man zou zelfs linksen leveren aan de islam hiervoor dan hebben ze hun fun met de juiste mensen die het VERDIENEN om gekeeld te worden!

  http://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/ernstige-bedreigingen-tegen-minstens-3-politici-waarbij-premier-michel-en-de-wever/ar-AA8tXb0?ocid=mailsignoutmd

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Er zal een dag komen dat deze politici hun “verdiende loon” krijgen. Dat zij door de betreffende en rechtmatige volkstribunaal BERECHT zullen worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ oudmarinier: 05.37. uur. Ik hoop die dag nog mee te mogen maken. Hoop doet leven, nietwaar?

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Tom Hendrix , inderdaad Tom…hoop doet leven…. En ook ik hoop die dag te mogen meemaken , wil me dsnoods verkiesbaar stellen als een van de mensen die het VOLKSTRIBUNAAL leiden ….

    Like

  • Martha N zegt:

   oud-marinier: dan hoop ik met heel mijn hart dat die dag morgen komt!
   Anders hoeft het niet meer.
   Wanneer politici hun verdiende loon krijgen, is dat door het zwaard van de vredelievende islam. Voor ons is het dan te laat… trouwens zij zullen ons als ratten van een zinkend schip in de steek laten, doen ze nu al!

   Like

  • Driek zegt:

   oud-marinier zegt: Er zal een dag komen dat deze politici hun “verdiende loon” krijgen.

   Nu, beste marinier, zoals het er nu naar uitziet, krijgen al die fout stemmende Nederlanders straks hun verdiende loon, en gaan die politici, die Nederland in 25 jaar tijd naar de knoppen hebben geholpen, straks vrijuit. Die vluchten naar veiliger oorden. Nederland wordt een kalifaat.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 12.00. uur. Beste meneer Driek, ook ik ben ervan overtuigd dat deze VERRADERS van POLITICI allang een vliegticket klaar hebben liggen, deze smerige LANDVERRADERS. Tevens zal ook BEA BILDERBERG, WILLEM DE OVERBODIGE met zijn TANGO MADAM. de kuierlatten nemen! Ik snap al die onnozele halzen niet, met hun oranje petje en toetertje. Met deze “Nederlanders”, gaan WIJ het niet winnen van onze DOODSVIJANDEN de ISLAM en de EUSSR! Mark my words!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Hallo Driek. Jij laat zeker al je baard staan?
    Waar zijn die “veiliger oorden” van jou dan wel?!

    Like

 8. Jean zegt:

  Elke subsidie aan eender wat waar nog maar een moslim in voorkomt moet dadelijk stopgezet worden, moslims niet meer binnen en de reeds aanwezige heel snel buiten want wij walgen van die achterlijke gewelddadige perverse barbaarse smeerlapperij islam genaamd.

  Like

 9. Driek:en toch zegt mijn gevoel:payday komt er aan!En door middel van internet is het niet zo moeilijk om gevluchte “hoge dames en heren”te achterhalen en alsnog hun verdiende straf te laten ondergaan!

  Like

 10. Jan zegt:


  Imam Kerry: Islamic State Is A “Direct Threat To Islam” And We Have Fatwas To Prove It…
  http://www.state.gov/secretary/remarks/2015/01/236209.htm

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  @ Martha N en @ Driek , die dag komt sneller dan ze denken…. Ik zit hier idd ver weg in Bali ….maar heb een weddenschap lopen met een vriend in NL en Noorwegen….Binnen 6 maanden is de EU / NL in een Burgeroorlog verwikkeld + interne problemen ivm de mossels … Die politici redden het niet om zich op tijd in veiligheid te brengen….Hooguit het Koninklijk huis….. Tegen die tijd zullen VELE NLers de ogen open gaan en SNOEIHARD tegen de Islam optreden …

  Like

  • Het zou toch wel heel jammer zijn als het keununklijk huis er wederom mee weg komt,met hun schoremstreken!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Nou Yvonne , laat ’t Keununklijk Huis er maar mee weg komen…..(opgeruimd staat netjes) , gaan ze meur met z’n eullen in het Heusje in Argeuntinie weunen…. Willem (de Overbodige ) met z’n Tangotrut en de kids + Bea , de rest kan wel afgeveurd weurdun neur Griekenlaaaaaaand….. Maar , wel NIET vergeten hun financien te BEVRIEZEN. Althans die , die gerelateerd zijn aan de NLse staat en hun PRIVE fortuin te reduceren tot ….mwoaaah laten we zeggen Euro 10 miljard ….en de rest netjes aan de NLse staat afstaan , ….je weet wel , om onze economie weer op gaang te brengen en her en der wat schulden af te lossen en de ouderen weer er bovenop helpen enz enz….

    Like

   • Now we are talking!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Hahaha…ik heb zo af en toe van die “heldere momenten” …..!!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    En uiteraard , hun de toegang tot NL …voor altijd te ontzeggen ( Persona Non Grata te verklaren) , kabinet omver , en een nieuwe regering aanstellen van GOEDWILLENDE NLers , die het beste met NL voor hebben . Dus PVV / G.W. aan de macht . Hetzij president , hetzij Min.Pres.
    Wat dus inhoud , dat we onmiddelijk uit de EU treden en onze vertrouwde NLse “gulden” weer invoeren . De grenzen dicht , en dan de mossels er uit , althans de “onwilligen” die zich NIET wensen aan te passen , van alles en nog wat eisen, criminelen ,, geweld NIET afzweren (MET de eventuele sancties hierop) enz enz ,

    Like

   • Ik denk dat ik vannacht dit scenario onder mijn kussen leg;wat zal ik lekker slapen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s