PVV: “ECB is volledig de weg kwijt!”

Screenshot_182

Reactie van de PVV op ECB-opkoopprogramma (€ 1.140 miljard)

“De ECB zet de geldpers aan en strooit met miljarden, onze miljarden, maar niets helpt. Het probleem is niet het gebrek aan euro’s, maar de euro zelf. Nederland mag weer opdraaien voor de puinhopen in Zuid-Europa. De banken vieren feest; de burger betaalt straks het gelag”, aldus Teun van Dijck, PVV-Tweede Kamerlid.

“Nederland moet weer snel baas worden over zijn eigen munt, dus uit de euro, hoe eerder hoe beter! Deze wanhoopsdaad van de ECB gaat ons miljarden kosten. Dus snel Nexit!”, aldus van Dijck.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, ECB, EUSSR, Krankzinnigheid, Nederland, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: “ECB is volledig de weg kwijt!”

 1. OphEUffen zegt:

  Europese Casino Banque. Rien ne vaplus,uw pensioen is niet meer van u. Der Untergang in het kwadraat.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  De gore elitetumor is weer bezin, iedereen even arm, allemaal naar een zuidelijk welvaartsniveau:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/01/ECB-bekrachtigt-permanente-herverdeling-welvaart-EU-van-noord-naar-zuid

  Like

 3. toestroom zegt:

  Klopt helemaal wat de PVV zecht, en zo verdwijnt je pensioen iedereen gaat faliet in Nederland, met dank aan het CDA die heeft het doorgedouwd wat we niet wilden na de het zuur komt niet het zoet maar zoutzuur.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Een beetje meer info voor de lezers hier over de “bazooka”die Draghi los gaat laten, zou zeer welkom zijn. Dan weet iedereen ook precies waarom het gaat. Zoveel verstand hebben de mensen hier beslist nog wel om het te begrijpen. Voordat ik er zelf mee kom, laat ik de eer aan scribent van dit stukje.

  Like

 5. er is voor mij een vrijheid weg wezen hier

  Like

 6. Joshua zegt:

  Het hele eu circus opblazen met alle regeringen erbij , mensen die hun hele leven gewerkt en aan alle sociale verplichting hebben voldaan, worden uit gekleed door een stelletje INCOMPETENTE IMBECIELEN die nog nooit een eerlijke baan gehad hebben en alleen hun handje op gehouden hebben om ons geld te verkwanselen en voor eigen gerief gebruiken.
  Fijne pooiers en hoeren in het kabinet ik hoop dat jullie de pleuris gaan genieten!!!!!!!!!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit is mogelijk gemaakt door PvdA,VVD,D66,CDA,GL,CU,SGP,SP,50+! En de uitvoering hiervan kwam van de BOLLE VETTE de Jager (CDA) en de latante nicht RUTTE (VVD). RUTTE heeft de grootste schuld, de LUL heeft het ESM Verdrag getekend, waardoor WIJ een WINGEWEST zijn geworden van de RODE RATTEN o.l.v. de SSer JUNCKER!!

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  De akelige EU denkt zeker dat je nog steeds met het smijten van miljarden de Europese economie kunt redden?! Die hebben ze al finaal de grond in geboord met hun grootschaligheid terwijl miljoenen mensen al geen geld meer kunnen of willen uitgeven. Nou moest ik opeens aan een bijbels verhaal denken omtrent een rentmeester die verschillende talenten (geldbedragen) uitleende aan drie knechten, De eerste knecht kreeg vijf talenten, de tweede knecht kreeg twee talenten en de derde één talent. De eerste knechten wisten door rentenieren hun talenten te verdubbelen maar de derde deed er alleen geen fluit mee en begroef het in de grond. Nadat de meester de talenten terugvorderde was hij zo blij met de trouw van zijn eerste werklustige knechten dat zij ook bij hen mochten binnenkomen. De luie knecht (die net zo goed het talent had kunnen stelen of ermee vandoor was gegaan) dacht zijn meester te slim af te zijn en zei tegen zijn baas: “Meester, ik weet dat u een hard mens bent die niet maait en oogst waar hij uitstrooit en ik vreesde het talent zo kwijt te raken. Daarom geef ik u het talent terug en kunt u mij dus niets meer maken!”
  De meester werd echter kwaad en antwoordde: “Slechte en luie knecht! Als je wist dat ik niet maai en oogst waar ik uitgestrooid heb had je mijn talent ook op de bank hebben gezet zodat ik het met rente terug kreeg. Nou geef ik het talent aan mijn meest trouwe knecht cadeau en smijt ik jou voorgoed op straat!”
  Dit bewijst al weer dat sommige mensen geld verkeerd benutten maar Dagobert Duck had ooit eens een onbetrouwbaar en laf personeel in dienst dat zogenaamd werd overvallen. Zij gaven echter, zonder enig verzet, bijna enthousiast en met blije en stomme schapengezichten, al hun geld en bezit aan de “boeven’ en zij wilden zelfs de talenten van hun baas aan hen schenken. Hij werd toen zo woedend om het idiote kleuterpersoneel dat Dagobert hen allemaal (terecht) ontsloeg, net als met een stel slijmerige reclamemakers die geen enkel goed idee aandroegen over hoe er winst kon worden gemaakt met reclames en overal maar ja op zeiden.
  Het idee echter dat wij in Nederland en Europa al onze zuurverdiende centen met een lachend en blij gezicht aan de afschuwelijke ECB overhandigen lijkt me volkomen absurd! De PVV zou zelfs ontzettend zure gezichten trekken daar dit hele onzalige plan Europa volkomen zal ruïneren! Dus zoals Teun van Dijck al zei: laat die hele EU en euro opflikkeren en als de gemeerde bliksem het kleinschalige Nederland terug, zonder infuus en met de geliefde gulden!

  Like

 9. Republikein zegt:

  We zijn verkocht!!!
  Geboorte Vierde Rijk.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Republikein: 03.22. uur. Inderdaad het VIERDE RIJK, de voortzetting van het DERDE RIJK, van Adolf Hitler. Dus, hier blijkt uit dat de EU “roots”, heeft in het NAZISME!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s