PVV: EU moet van inburgeringseisen afblijven

PVV blauw

De PVV is zeer ontstemd over het nieuws dat de Europese Unie een zogenaamde inbreukprocedure begint tegen de Wet Inburgering Buitenland, die immigranten verplicht hun inburgeringsexamen in het land van herkomst af te leggen. PVV-Tweede Kamerlid Machiel de Graaf: “De EU wil hiermee wederom een streep halen door een democratisch tot stand gekomen Nederlandse wet, vanwege een klacht van een gesubsidieerd belangenclubje. Dankzij de EU en dit kabinet hebben we niets meer te zeggen over wie we binnenlaten, en nu wil de EU ook voor Nederland gaan bepalen welke eisen we aan immigranten stellen. Krankzinnig!”

De PVV wil de grenzen sluiten voor immigranten uit moslimlanden, maar is van mening dat ondertussen de immigranten die toch naar Nederland komen op eigen kosten in het land van herkomst hun inburgeringsexamen afleggen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV: EU moet van inburgeringseisen afblijven

 1. De PVV is zeer ontstemd over het nieuws dat de Europese Unie een zogenaamde inbreukprocedure begint tegen de Wet Inburgering Buitenland, die immigranten verplicht hun inburgeringsexamen in het land van herkomst af te leggen. PVV-Tweede Kamerlid Machiel de Graaf: “De EU wil hiermee wederom een streep halen door een democratisch tot stand gekomen Nederlandse wet, vanwege een klacht van een gesubsidieerd belangenclubje. Dankzij de EU en dit kabinet hebben we niets meer te zeggen over wie we binnenlaten, en nu wil de EU ook voor Nederland gaan bepalen welke eisen we aan immigranten stellen. Krankzinnig!”

  Like

  • Net zo krankzinnig als al die subsidies die,zonder vragen,ten alle tijden aan die lui verstrekt worden!Iedereen moet subsidie inleveren,behalve als je een moslim bent.Ik heb nog nooit zo; n crimineel zooitje gezien als in Brussel i.o. van de nazi-bilderbergers!

   Like

 2. BertG. zegt:

  Toeval? De pvda heeft er ook weer een mening over.

  De PvdA draait om de hete brij heen.
  Toe maar, zou je in eerste instantie denken, wat een sympathiek idee: PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat er bij inburgeringscursussen voor nieuwe allochtonen meer aandacht komt voor het belang van de vrijheid van meningsuiting in ons land. Dit naar aanleiding van de terreuraanslag op Charlie Hebdo in Parijs en het feit dat veel islamitische kinderen (en volwassenen, mind you) de aanslag oké vinden.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/pvda-vrijheid-van-meningsuiting-belangrijk-thema-bij-inburgering/

  Like

 3. fpc vd einden zegt:

  enerzijds ben ik het eens anderzijds oneens omdat ik zelf een vrouw heb in thailand die niet kan slagen met deze inburgering.
  daar komt ook nog bij dat het onbetaalbaar geworden is omdat ik invalide ben en in de wao beland ben,dus inburgeren is goed maar voor veel partners onbetaalbaar,ook kan ik niet naar thailand emigreren omdat mijn moeder de ziekte alzheimer heeft tja dan zit er maar een ding op wachten tot ze 67 jaar word en dan naar nederland belachelijk en fijn nederland en de mensenrechten.

  M.V.G. Fpc vd Einden.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  EN NU OOK DIT NOG !
  DRA(AK)GHI EURO-LUL SMIJT DE GELDINFLATIE DRUCKMASCHINES AAN !
  TJAKKA BOEM BOEM ! REDDEN WIE ZICH REDDEN KAN !
  STOP MAAR IEDERE CENT IN JE OUWE SOCK !
  LAAT DE BANKEN MAAR STIKKEN !
  DIE KRIJGEN VAN DE E.C.B GELD VOOR 0,1 % EN
  JAN LUL MOET DAARVOOR TOT 14 % BETALEN !
  UITHONGEREN DIE HAP !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De PVV heeft gelijk. Hier zien we, hoe de ellende van “het Verdrag van Maastricht”, zijn uitwerking heeft. En doordat de PINOKKIO RUTTE (VVD) het ESM verdrag heeft ondertekend, worden WIJ niet meer geregeerd door Den Haag, maar door de RODEN in Brussel, van het MONSTER EUSSR.

  Like

 6. Ik word zo moe van die nazi’s in Brussel!En nog moeier van al die schapen die niet [willen]zien wat er onder hun neus aan het gebeuren is!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 22 januari 2015 om 15:46

   Ik begrijp je zó goed! NIET de moslim is het grootste gevaar, maar de machthebber en diens slaafse volgelingen, naast de ‘oranje-aflikker’!

   Like

 7. tjonge zegt:

  ben het een keer eens met de eu !
  die inburgeringsexamen kan wat mij betreft de vuilnisbak in.
  heeft iemand al veel gemerkt van de vele geintergreerde moslims ? ik dacht het ook niet ! dus dat hele inburgerings-gedoe slaat nergens op.

  Like

 8. E. de Boer zegt:

  Het is een illusie te denken dat je Moslims buiten de deur kan houden met de verplichte inburgering buitenland. Voor Turken en Europese Moslims geldt de regel al niet en mensen uit zeer Christelijke landen in Zuid- en Midden Amerika, Filipijnen, Afrika en dergelijke worden hiermee in veel grotere mate tegengehouden. Weg met dat domme bureaucratische middel dat alleen maar bedoeld is om de Nederlandse Staat van geld te voorzien. Het is ook nog eens fraude gevoelig en ambassade personeel omkopen is in sommige landen heel gemakkelijk omdat Nederland werkt met lokale medewerkers. Een eed in die landen is net zoveel waard als het zand in de woestijn. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s