PVV: GEEN VOORRANG ASIELZOEKER BIJ TOEWIJZEN HUURWONING

PVV anders

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en de minister voor Wonen en Rijksdienst over het bericht dat huurwoningen schaarser zijn door de komst van vluchtelingen.

1.) Bent u op de hoogte van het bericht ‘Huurwoningen schaarser door vluchtelingen’? (*)

2.) Deelt u de mening dat het zeer onrechtvaardig is om asielzoekers bij de toewijzing van huurwoningen voorrang te geven boven andere woningzoekenden, die vaak al jarenlang op een woning wachten? Zo neen, waarom niet? Zo ja, wanneer wordt deze voorrangsbehandeling opgeheven?

3.) Hoeveel woningzoekenden worden door de huidige voorrangsregeling voor asielzoekers benadeeld (in de vorm van een langere wachttijd voor een woning) en hoeveel zullen dat er in 2015 zijn bij een verwachte asielinstroom van 40.000 personen?

4.) Bent u bereid om de asielinstroom onmiddellijk te stoppen, zodat dit soort problemen kan worden opgelost? Zo neen, waarom niet?

 (*) http://nos.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Immigratie, Krankzinnigheid, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: GEEN VOORRANG ASIELZOEKER BIJ TOEWIJZEN HUURWONING

  1. toestroom zegt:

    Klopt hele maal mijn zoon kon na 22

    Like

  2. toestroom zegt:

    Hier ging even iets fout na 22jaar kon hij geen huurhuis krijgen, wel een koopwoning dan is de beslissing gouw gemaakt, jammer de buitenlander krijgt overal voorrang en niet zeggen dat het niet zo is. Kijk om u heen zelf in de winkel kruipen zij bij de kassa voor.

    Like

    • Tistochwat zegt:

      @ toestroom 22 januari 2015 om 18:33

      En de parasieten krijgen gratis medische zorg!
      Van ons wordt verwacht dat wij dit allemaal maar blijven tolereren!

      Like

  3. Tistochwat zegt:

    “4.) Bent u bereid om de asielinstroom onmiddellijk te stoppen, zodat dit soort problemen kan worden opgelost? Zo neen, waarom niet?”

    Nee, daartoe zijn ze NIET bereid!
    Waarom niet? Omdat de Nederlandse belastingbetalende burger voor hun part kan barsten!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Tistochwat: 18.45. uur. Precies wat U zegt! Ik kots op de hele politieke bende marionetten in Den Haag, van “links tot rechts”. Behalve de PVV wens ik ze allemaal ongezien de tyfus toe!!

      Like

    • joopmulder56 zegt:

      (verwijderd door webmaster) teringratten,ze vreten alles op hier in dit land.ze leven complete huizen uit,en verhuizen dan naar nog betere woningen.moet jij eens proberen als echte nederlander

      Like

  4. jitskesez zegt:

    Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Eigen volk eerst!! Genoeg “asielzoekers,” ga naar Saudi Arabie bedelen, daar hebben ze zat geld en zat land.

    Like

  5. wouteenhoorn zegt:

    Ze vegen toch hun kont er mee af maar laten we doorgaan met zulke vragen en opmerkingen.
    Lincoln zei het al ,,om naar het gedrag van mensen te kijken moet je ze de macht geven. En gelijk had hij. Het worden bijna allemaal leugenaars en hypocrieten. Zo heeft de PvdA jaren achtereen geroepen dat er betere huizen voor de arbeiders moeten komen. Nou arbeiders je wordt dus belazerd.

    Like

  6. Peter Selie zegt:

    En wie zal daar dan wel toezicht op houden? Een allahtoon misschien die met positieve discriminatie aan een baantje is geholpen??

    Like

  7. Manna zegt:

    Er komt ook een tijd dat de voedseldistributie onder druk komt te staan. En zelfs dan zal Den Haag kiezen voor de muzelmannen.

    Like

  8. Skef zegt:

    Onmiddellijk stoppen met de asielzoekers stroom, deze kans parels voegen niks toe.

    De wacht tijden voor werkende Hollanders zijn dramatisch. Wacht tijden van 8/10 jaar voor sociale huur en dan de vrije sector…dat kan je uitbuiting noemen.
    Klein voorbeeld een huis van 75 m2 €825 10 jaar geleden kosten deze woningen €450

    Ik ben benieuwd hoe de startende lagere opgeleiden een huisje voor elkaar gaan krijgen. Helaas heeft het gros het nog niet door.

    Like

  9. Avidia zegt:

    Komen wij belasting betalers, ook EENS aan bod???? Mogen wij ook eens ons land voor ons zelf houden????

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Avidia: 01.46. uur. In beide gevallen helaas NEEN, beste Avidia! Want dat zullen: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,SP,PvdD,CU,SGP niet TOESTAAN. Volslagen ISLAMOFIEL en totaal op de hand van de EUSSR. WEG MET ONS, lijkt het CREDO geworden.

      Like

  10. Hopeloze regering zegt:

    Let maar op, het wordt nog alleen maar erger met dank aan de P.V.D.A. en D66.
    Maar dat is ook onze eigen schuld, waarom…….omdat de Nederlander alles pikt en alleen achter zijn toetsenbord kritiek durft te uitten.
    Wordt hoog tijd dat de Nederlander de straat op gaat, alleen zie ik dat niet gebeuren.
    Maar het is niet normaal dat een asielzoeker meer rechtten heeft dan een Nederlander, dus blijf massaal P.V.V. stemmen!!!

    Like

Plaats een reactie