ACTUEEL!: PEGIDA verplaatst demonstratie naar zondag

Screenshot_217

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze verslaan hen met hun eigen wapens: het organisatieteam van PEGIDA rondom Kathrin Oertel en Lutz Bachmann heeft de 13e  PEGIDA-wandeltocht verplaatst naar aanstaande zondag (25 januari, 14.30 uur, Theaterplatz). Daarmee gaat PEGIDA de tegendemonstratie uit de weg, waartoe werd opgeroepen door de Duitse zanger Herbert Grönemeyer. De mensen van PEGIDA hebben de aankondiging op Facebook voor de volgende wandeltocht donderdagnacht veranderd. In plaats van de gebruikelijke aanwijzing naar komende maandag stond er te lezen “Binnenkort meer details” (Bron)

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

10 reacties op ACTUEEL!: PEGIDA verplaatst demonstratie naar zondag

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oh, Gottegot! Werd er opgeroepen tot een tegendemonstratie door een Duitse zanger? Zeker een BD ‘er, zogezegd de tegenhanger van onze BN ‘ers, die immers, behoudens een enkele uitzondering, óók allemaal zo graag op de bres staan voor de moslimpjes -bij voorkeur als de camera mee kijkt. Bekend verschijnsel!
  Enfin, hoelijk kunnen ze de meute op deze manier ontlopen. Mocht dat niet zo zijn, dan hoop ik van harte, dat die zànger door deze of gene te grazen genomen wordt.!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   hoelijk=hoPelijk.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 17.53. uur. Het valt mij ook op, Theresa, dat zoveel zogenaamde Bekende Nederlanders/Duitsers kiezen voor het knuffelen van de moslims. Ik begrijp daar niets van.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zó moeilijk te begrijpen is dat niet, Tom. Ik zei het al: Vooral, als de camera ’s meekijken.
    Voor iedereen zichtbaar de goedmensch uithangen: Schitterende reclame voor zichzelf.
    Daarnaast kan ik me uitstekend voorstellen, dat veel BN ‘ers de perfecte D ’66-mentaliteit hebben: Nitwits, weet je wel…….

    Like

 2. Jan zegt:

  Een christen heeft bij Pegida niets te zoeken, vinden de kerken

  Een priester die tijdens een Pegida-demonstratie in Duisburg een toespraak hield, moet voorlopig zwijgen. Bisschop Felix Genn van Münster heeft hem een spreekverbod opgelegd. Kerken zijn eensgezind in hun afkeer van de anti-islambeweging.
  De 67-jarige Paul Spätling uit Emmerich kreeg niet alleen te verstaan dat hij zich op straat op de vlakte moet houden, hij mag ‘voorlopig’ ook niet meer preken. De priester propageerde ‘rechtse ideologieën, vreemdelingenhaat en verdeeldheid tussen godsdiensten’, meent bisschop Genn. Daar is volgens hem in de kerk geen plaats voor. Door een ‘volkomen vertekend beeld te geven van heden en verleden’ zou hij zijn gezag als geestelijke hebben misbruikt.

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/3834434/2015/01/21/Een-christen-heeft-bij-Pegida-niets-te-zoeken-vinden-de-kerken.dhtml

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Kijk, kijk, een 21ste-Eeuwse, Duitse Adolf Daens!
   Dàt is nog eens een priester: Eén, die er voor het volk is!
   Da sage ich: Respekt, Herr Pfarrer!

   Like

 3. Berthe zegt:

  De kerk laat nauwelijks kritiek horen op de genocide op Christenen in Arabisch landen, maar ze staan direct op hun achterste benen als een priester zijn verantwoordelijkheid neemt door stelling te nemen tegen de islam in een vreedzame demonstratie.
  De kerk is weer net zo fout en laf in deze WO III als ze in WO II waren!!

  Like

 4. Fred zegt:

  Heb ik van de kerk èèn woord van afkeuring gehoord op de massamoord op 2000 mannen , vrouwen, en kinderen in Nigeria door Boko Haram?
  Laat staan de moord op een vrouw die aan het bevallen was?
  Nee, dat heb ik niet.
  Veel respect daarom voor priester Paul Spätling uit Emmerich.
  En nee, ik ben niet gelovig.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Ik word hier echt misselijk van

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Dat koketteren met de islam door o.m. zangers en andere bekende figuren uit de amusementswereld, een wereldwijd fenomeen trouwens, is ingegeven door een soort poco-mentaliteit, in casu het verlangen om niet als slechterik (o.m. het scheldwoord racist) door het establishment met de vinger te worden gewezen. Want dat gaat bijna zeker leiden tot ‘broodroof’, is dus contraproductief, en bijgevolg hangen al deze ‘moedigen’ voor eigen bestwil de huik naar de overheersende politieke wind. Om commerciële redenen.
  Verandert die wind van richting, dan draaien die ‘moedigen’ probleemloos en principeloos mee met de mainstream. Is het morgen ‘bon ton’ voor de politieke wereld om tegen de islam te protesteren, dan doen dergelijke lui dat ook probleemloos. Dan gaat hun kritiek uit naar de tegenstanders daarvan. Meer moet daar volgens mij niet achter gezocht. Al zeker geen eigen visie, want bij dergelijke mensen ontbreekt nu eenmaal de nodige ruggengraat daarvoor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s