BBC-VIDEO: Jezidische vrouwen – slavinnen van het kalifaat


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op BBC-VIDEO: Jezidische vrouwen – slavinnen van het kalifaat

 1. D.DAY zegt:

  Dit zijn geen mensen, zoals wij, maar pure misbaksels. Van dit geteisem wonen er al veel te veel in het Westen en met het huidige immigratiebeleid zal hun aantal snel toenemen. Dit zal op termijn de ondergang van onze beschaving betekenen.

  Like

 2. asaman zegt:

  Jammer, maar is was niet verbaast, dat de Jezidi ook vrouwen en meisje met eerwraak doden (verkrachting, buitenhuwelijkse sex, etc.) Jezidi hebben nog wel veel overgenomen van de moslims. Maar eerwraak is een barbaars en onmenselijk iets. Je eer halen op een vrouw die slachtoffer is of haar eigen wens heeft.

  Like

  • asaman zegt:

   Ik dacht ook even aan christenen en of die cultuur daar in het midden oosten ook niet corrupt is. Ach dan maar minder van al die asielzoekers hier, wel goed opvangen in de regio. Hopelijk komen er nog meer Jezidi vrij, maar ik zit te denken aan die kinderen en jonge meisjes die zijn weggenomen.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Zo te zien worden Christenen en Jazidie;s alleen door de Aleviten president Assad beschermd.En door niemand anders. Waar om helpen wij ze niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s