Ex-LPF-minister Heinsbroek wil Joden uit Israël deporteren

Screenshot_8

Herman Heinsbroek

(Door: Tim Engelbart)

Oud-politicus die moeite moet doen om relevant te blijven laat even een scheet die verdacht veel stinkt naar antisemitisme.

Herman Heinsbroek was ooit minister van Economische Zaken. Nou ja, dat duurde slechts enkele maanden, want zijn partij – de LPF – bleek heel goed te kunnen ruziemaken, maar wat minder behendig te zijn met het regeren. En dus zat er na zijn mislukte politieke carrière voor ‘Bentley boy’ Heinsbroek niks anders meer op dan af en toe nog op te duiken op pagina 14 van de Privé of de Story, maar verder ook niks.

Tot vandaag dan, want vandaag brengt de wanhopige voormalig bewindsman een theatraal idee om weer eens een voorpagina te halen: Israël zou gewoon maar eens moeten verdwijnen, aldus de voormalig bewindsman. Helemaal. Alle Joden naar Amerika, en daarna kan de tent gesloten worden. ‘Dan creëer je misschien eindelijk rust in de wereld,’ aldus de knotsgekke Heinsbroek:

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ex-LPF-minister Heinsbroek wil Joden uit Israël deporteren

 1. janfreak zegt:

  Idioten heb je ook in ons land hoor!

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Man, ga toch je centen opmaken.

  \Rutte-modus off/

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is wel onbegrijpelijk dat zo’n man met zo weinig intellectuele bagage ooit een miljonair kon worden. Nog erger dat zo’n vent een minister post beklede. Wat kon zo’n dombo aan de Nederlandse economie bijdragen? Gelukkig was dat voor hele korte duur, anders zou Nederland wel heel snel op haar gat liggen. Als hij iets intelligenter was dan wist hij dat met het verplaatsen van Israël naar de VS zou niets veranderen. (Als of de VS wil een stuk grond afstaan?). De hele tyfus van het Midden Oosten is op het moment op weg hierheen. Met Armada’s van wrakschepen vervoeren ze de Mujahedeen die tegen Israël moeten vechten hierheen. De plan is Nederland en andere landen zo snel mogelijk vol te laten lopen met islamitische ongedierte uit het Midden Oosten en Afrika. In plaats van domme suggesties rond te bazuinen kan hij beter al bij TIX Vluchten zijn Enkele Reis, Business Class naar de Bahama’s of de Cayman Eilanden reserveren. Binnenkort is zijn poen geen pest waard en zo ook niet zijn paleis. .

  Like

 4. Cathja zegt:

  Die is echt niet goed bij z’n verstand! Laten we Heinsbroek maar deporteren. Dan blijven we verschoond van zijn achterlijke ideeën!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Die vent spoort niet! Tijdens z ’n blauwe maandag als minister liet hij ooit het ‘proefballonnetje’op, dat leraren aan onhandelbare leerlingen rustig een oorvijg moesten kunnen geven. “En ouders die daarover op school verhaal komen halen, moeten streng gestraft worden.” En dat, terwijl heel Nederland het er toen net over eens was, dat je kinderen niet mag slaan! Enfin, dat hééft dan ook een rel veroorzaakt…..! Wat een stel, die LPF-kliek! Wilders’ verzameling verdient, heel eerlijk, óók niet in alle opzichten de schoonheidsprijs, maar dàt zooitje miste helemáál alle structuur! Behalve Mat Herben, geloof ik. En Pim Forttuyn-zelf, natuurlijk. Maar ja, die viel weg en daarop rolde de hele kliek binnen de kortste keren vechtend over stráát. En Heinsbroek niet in de laatste plaats!
  Daaraan terugdenkend snap je wel, dat Wilders, met dat schrikbeeld voor ogen, nooit aan een gangbaar open-partij-systeem begonnen is.

  Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  Volkomen gesjeesd, deze weirdo. Was toch wel de makke van die partij. Teveel onevenwichtig volk bij elkaar.

  Like

 7. windwens zegt:

  Dit zeg je als je 1 hersencel heb en die ook nog eens in wisselende diensten moet draaien. Als het zo simpel was dan hadden er nooit anti semieten bestaan, vanaf dag een was er dan geen jood geweest die door wat voor geloof dan ook Israel uit gepest en gemoord geweest. Wat een mislukkeling is deze man gelukkig krijg ook hij wat hij verdien.

  Like

 8. Perfide Albion zegt:

  Ik mag hopen dat Pim hem niet gerecruteerd heeft. Daar was wel een excuus voor. :Pim had weinig tijd om de boel na te lopen. Letterlijk.

  Heinsbroek. Je bent een enorme lul. Dat de Joden haters je maar mogen achtervolgen. Tot in de 8e generatie. Je bent in mijn achting nog lager gezakt dan Mussert.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Verraad. Komt nogal veel voor in onze kringen. Ik zal nooit en te nimmer een stem uitbrengen op die van Klaveren en Bontes. Al komen ze met het beste programma aller tijden. Het zijn 2 verraders van het slechtste soort.

  Vooral die van Klaveren. Met zijn gelul over “minder, minder, minder”. Wat had van Klaveren dan gedacht? Meer, meer, meer.

  Van Klaveren is een lafaard. Zal me niks verbazen als van Klaveren en zijn holmaat Bontes in de zak zitten van Heinsbroek.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Ik was zo wie zo te laat om de LPF aan te hangen.Ik was net aangekomen uit Duitsland.

  Like

 11. Idefix zegt:

  Is zijn wachtgeld op?

  Like

 12. Dat krijg je nu als elke janlul zich een mening vormt over dingen waar hij niets vanaf weet. Omdat hij geld heeft denkt hij dat de wereld zit te wachten op zijn mening over Israël. Fout Hein.

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Denk dat die charlatan financiële belangen heeft in Saudi Arabië of Turkije…

  Like

 14. Dokus zegt:

  Het zou leuk zijn als Heinsbroek koning van Saudie Arabië werd!!!,! Dat is een zelfde idee……..

  Like

 15. Let’s remember: 75% of the Jewish population of the Netherlands were killed during WW II. The Dutch seem to forget very quickly. Thus, It doesn’t come as a surprise that a greedy, Dutch lawyer like Heinsbroek suggests a final solution for the Jews. A Dutch lawyer, Cornelis van Bynkershoek, the publisher of Nieuwe Oprechte Haegse Mercur already in 1699 advocated for deporting all Jews to America. For the Dutch readers See: http://fornleifur.blog.is/users/5c/fornleifur/files/haegse_mercur_19435.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s