FOTOSHOPPER D66

Screenshot_224

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, D66, Dhimmitude, Hypocrisie, Islamisering, Islamofilie, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op FOTOSHOPPER D66

 1. Theresa Geissler zegt:

  Lekker opwekkend…….

  Like

 2. BertG. zegt:

  Hij steekt vast, voor de zekerheid, net zo als ze vriendjes doen, 2 vingers in de lucht.
  Dan kan je er nooit naast zitten welke de meeste macht heeft.
  Zo kan je je overal binnen slijmen met 2 vingers.

  Like

 3. Doc zegt:

  Het gaat niet beter worden, reken er niet op. Wees blij met wat je hebt. Want de eigenaren van dit land willen dat niet. Ik heb het nu over de echte eigenaren. De echte eigenaren: de grote, rijke zakenbelangen, die de dingen controleren en alle belangrijke beslissingen nemen.

  Vergeet de politici. Politici zijn er om jullie de illusie te geven dat jullie vrij kunnen kiezen. Dat kunnen jullie niet. Jullie hebben niets te kiezen. Jullie hebben eigenaren. Jullie zijn hun eigendom. Alles is hun eigendom. Ze bezitten al het belangrijke land. Ze bezitten en controleren de bedrijven. Ze hebben lang geleden de senaat, het congres, de parlementen van de staten, de gemeentehuizen omgekocht, ze hebben de rechters in hun achterzak, en ze bezitten alle belangrijke media en bepalen zo ongeveer al het nieuws en de informatie die jullie te horen krijgen.

  Ze hebben jullie bij je ballen!

  Ze geven elk jaar miljarden uit om te lobbyen en te krijgen wat ze willen. Wel, we weten wat ze willen. Ze willen meer voor zichzelf en minder voor alle anderen.

  Maar ik zal jullie vertellen wat ze niet willen. Ze willen geen bevolking van burgers die in staat zijn kritisch te denken. Ze willen geen goed geïnformeerde, hoog opgeleide mensen die in staat zijn kritisch te denken. Daar zijn ze niet in geïnteresseerd. Daar zijn ze niet mee geholpen. Dat druist in tegen hun belangen. Zo is het. Ze willen geen mensen die slim genoeg zijn om rond de keukentafel te zitten en uit te vogelen hoe hard ze worden genaaid door een systeem dat hen dertig jaar geleden overboord heeft gegooid. Dat willen ze niet.

  Weet je wat ze willen? Ze willen gehoorzame arbeiders! Gehoorzame arbeiders! Mensen die net slim genoeg zijn om de machines te bedienen en de administratie bij te houden, en net dom genoeg om zonder weerstand al die steeds kloterigere jobs, met een steeds lager salaris, de langere werkdagen, de slechtere arbeidsvoorwaarden, geen betaalde overuren meer en een pensioen dat verdwenen is op het moment dat je er recht op hebt te accepteren. En nu willen ze je je werkloosheidsuitkering afpakken. Ze willen je AOW. Ze willen het terug, zodat ze het aan hun criminele vriendjes op Wall Street kunnen geven. En weet je wat? Ze zullen het krijgen ook. Ze zullen het je allemaal afpakken, vroeg of laat. Want ze bezitten dit land.

  Het is een grote club. En jullie zijn er geen lid van. Jullie en ik zijn geen lid van die grote club. Overigens is het dezelfde club waar ze je de hele dag mee om de oren slaan als ze je vertellen wat je moest geloven. De hele dag slaan ze je om je oren in hun media met wat je moet geloven, wat je moet denken en wat je moet kopen.

  De tafel staat scheef mensen, ze spelen vals. En niemand lijkt het te merken, niemand kan het wat schelen. Goede, eerlijke, hardwerkende, mensen; witte boorden, blauwe boorden, maakt niet uit welke kleur je hemd heeft. Goede, eerlijke, hardwerkende, mensen blijven maar – dit zijn mensen met beperkte middelen – blijven maar op die rijke hufters stemmen die geen reet om hen geven. Ze geven geen reet om jullie. Ze geven geen reet om jullie. Jullie kunnen hen niets schelen. Helemaal niets! Helemaal niets!!

  Weet je. En niemand lijkt het te merken, niemand kan het wat schelen. En daar rekenen de eigenaren op: het feit dat Amerikanen vrijwillig onwetend zullen blijven over de grote rood-wit-blauwe pik die elke dag in hun gat geramd wordt.

  Want de eigenaren van dit land kennen de waarheid.

  Het heet de American Dream.

  Want alleen als je slaapt zul je het geloven.”

  Like

 4. Avidia zegt:

  Nou, mooi niet. Wie wil er nu met D66 iets te maken hebben, griezel eerste klas, als ik die man zie ga ik over mijn nek, wie niet????

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Erdogans Emir heeft nog steeds een grote beck zo te zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s