PEGIDA-manifestatie verboden wegens terreurdreiging

Screenshot_218

De aangekondigde PPEGIDA-manifestatie van maandagavond zal niet plaatsvinden. De Antwerpse burgemeester Bart De Wever wil geen toestemming geven vanwege het verhoogde terreuralarm.

In een reactie stelde PEGIDA-woordvoerder Wim Van Rooy de beslissing te respecteren. Volgens Van Rooy bewijst de terreurdreiging en het noodgedwongen verbod net het gelijk van de PEGIDA-beweging. “De islamisering verandert de maatschappij en maakt dat onze vrijheden zoals het recht op vrije meningsuiting in gevaar komen”, stelt hij. Doorzetten met de manifestatie tegen de wil van de burgemeester en politie in, zoals in Duitsland wel gebeurt, zal PEGIDA-Vlaanderen echter niet doen. “We leven in een rechtsstaat en dit zijn nu eenmaal de regels van het spel”, aldus Van Rooy.

Van Rooy beklemtoont anderzijds dat dit uitstel geenszins afstel is. “De afspraak is nu dat de politie ons opnieuw contacteert op maandag 26 januari om ons op de hoogte te stellen van het dreigingsniveau, opdat we opnieuw een afspraak kunnen maken om onze eerste volksbijeenkomst op een andere maandagavond te laten plaatsvinden.

Terreurdebat

Het Vlaams Belang roept bij monde van Filip Dewinter op maandagavond het gemeentelijk debat over de terreurdreiging in het Antwerps stadhuis massaal bij te wonen.

Screenshot_135

Bron:
Vlaams Belang

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op PEGIDA-manifestatie verboden wegens terreurdreiging

 1. BertG. zegt:

  Een dertigtal jongeren heeft maandag twee veiligheidsagenten van de MIVB aangevallen in het Weststation in Sint-Jans-Molenbeek. De twee MIVB-medewerkers raakten lichtgewond en voorlopig werden nog geen verdachten opgepakt. Dat meldt de krant La Dernière Heure en wordt bevestigd door de MIVB.
  http://www.demorgen.be/binnenland/dertigtal-jongeren-valt-mivb-veiligheidsagenten-aan-a2189672/25v5d0/

  Like

 2. Peter zegt:

  Onder het mom van “terreurdreiging”kunnen in ieder land de PEGIDA-manifestatie verboden worden. Dan lijkt het of de overheden de vrijheid van demonstreren willen handhaven maar dat het door bedreigingen vanuit extreem linkse hoek of moslim hoek niet mogelijk is. Niemand kan bewijzen dat het anders is en zo trekken de overheden te teugels weer wat strakker aan ten gunste van de moslims.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Maar de veroorzakers, de moslims, worden niet aangepakt! Schop dat moslimvolk, wat zich weigert aan te passen aan onze manier van leven, Europa uit. Ik blijf zeggen dat dit onherroepelijk gaat uitlopen op een Burgeroorlog, en helaas door heel Europa. En let maar op, de RODEN, de ANARCHISTEN zullen dan meevechten aan de kant van de moslims! Het zal worden WIJ of ZIJ!

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Bestaat er niet de mogelijkheid om die PEGIDA-demonstratie te (laten) beveiligen door een particuliere en gewapende beveiligingsdienst ? Of is dat verboden in Belgie ? Verder zou ik zeggen , wanneer men dit soort demonstraties verbiedt , ben ik benieuwd naar de reactie wanneer een PRO – IS(lam) demonstratie “bedreigd” wordt met geweld cq aanslagen op de demonstranten . Eens kijken of die demonstratie dan OOK wordt verboden .

  Like

  • Willie zegt:

   Mariner : Eens kijken of die demonstratie dan OOK wordt verboden .
   NEE !!! , die mag gewoon doorgaan, hebben we hier al meermaals meegemaakt :
   Vlaams Belang optocht-betoging verboden en moslimbetoging mag gewoon doorgaan

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Duuus niet Islam wordt verboden maar Pegida?Stelletje hufters zijn deze Marxisten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s