Jongetjes steken vrouw neer

Screenshot_35

AMSTERDAM – Drie jongetjes van 13 à 14 jaar oud hebben zaterdagavond een vrouw neergestoken tijdens een overval in Amsterdam-Noord.

De jonge overvallers belden aan bij de flatwoning van het slachtoffer aan de Bundlaan. Ze probeerden haar te overvallen en staken haar daarbij met een mes.

Uiteindelijk zijn de volgens het signalement ‘lichtgetinte’ jongens gevlucht zonder buit. De politie is nog altijd naar de drie op zoek. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen kan de politie niets zeggen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Criminaliteit, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Jongetjes steken vrouw neer

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oh ja?! Opsporen en direct vastzetten, GVD!
  En voor hun families een uitzettingsprocedure starten! (Ja, maar dat is zo zie-hielig……)

  Like

  • tjonge zegt:

   “En voor hun families een uitzettingsprocedure starten”

   haha, zijn we in 1 keer van het islam-probleem met al zijn aanhangers af !

   hoezo, zal je denken ? nou, als je onder alle moslims hier in nl een serieuze dna test gaat verrichten, zal je er achter komen dat ze allemaal verwant zijn aan elkaar (neef-nichten huwelijk).

   dat ze uberhaupt nog klanken kunnen uitstoten die op taal lijkt, is al een hele kunst voor die primaten.

   Like

 2. bobzelf zegt:

  WAT VOOR KLEUR ??? lichtgetint ??????
  dan heeft het zeer waarschijnlijk niets met de islam te maken !!!
  het zijn er maar 100.000 in nederland
  waar lullen jullie nou toch over

  2 volle voetbalstadions , waar maken jullie je nou druk over ??

  welterusten Oom Rutte waakt over u ,

  gr. bob

  Like

 3. D.DAY zegt:

  Die moslimkinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen om gehoor te geven aan de islamitische opdrachten, zoals die in de koran verwoord staan. De toekomstige jihadstrijders dienen zich al aan. Daar heb je als moslimkind geen schooldiploma voor nodig. Overheid kan nu laten zien dat zij nog enige bescherming aan de burger kan geven door dit geteisem snel in de kraag te vatten en met familie en al enkele reis Marokko cadeau te doen.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Hele tering familie het land uitzetten en dan eerst nog ff poten breken van het gore tuig!!

  Like

 5. Cathja zegt:

  LICHTGETINTE jongens? En dan 13 – 14 jaar jong? Het land uittrappen, samen met de hele familie, die kennelijk geen van allen in staat zijn om dat tuig op te voeden en in de hand te houden!
  Het moet toch niet gekker worden in ons land; je bent in je eigen huis al niet meer veilig!
  En ik verzeker jullie dat dit ALLES met de islam te maken heeft! Ze handelen precies zoals het in die giftige handleiding van hen staat beschreven.

  Er komt een tijd dat we ze met grof geweld ons land uit sodemieteren! Dit criminele gedrag hoeven we niet over onze kant te laten gaan! Denk ook eens aan onze kinderen en kleinkinderen. Wat voor rotland is dit als men nooit voldoende redenen ziet om in te grijpen?

  Like

 6. E. Janssens zegt:

  Het zullen half lichtgetinte, bijna blanke jongetjes zijn. Kortom, ergens tussen pygmee en viking.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Het is nu 24 januari 2015, 22.05 uur. Iedereen die tot nu toe, dacht dat hij of zij verder in de wereld van “Alice in Wonderland” kan leven, wordt nu snel door de realiteit gehaald. DE BURGEROORLOG IS BEGONNEN …Net als in de vroege ochtend van 10 mei 1940. Het verschil echter tussen toen en nu is: toen vocht het dappere Nederlandse leger tegen een vijand die veel sterker was. De mannen bleven vechten, ondanks dat zij wisten dat het een verloren oorlog was. Ze deden hun best, zover als ze konden, om de Nederlandse bevolking te beschermen. NU is deze oorlog van 2015 nog op een vroege stadium …De Nederlandse overheid kan nog heel veel doen, om de oorlog op haar burgers zoveel mogelijk te beperken. Men moet de vijand soldaten uitschakelen. Zodra ze worden opgepakt binnen 24 uur samen met hun gehele familie het land uitzetten. Het hoeft niet per se naar het land van herkomst …Het kan ook een willekeurige land in Afrika zijn. Als de “Gutmenschen” ze zo graag willen berechten, dan graag door een MILITAIRE RECHTBANK EN VOLGENS KRIJGSWETTEN. Ze zijn soldaten van de vijand en worden voor 100% door hun ouders en familie ondersteund. Dezelfde tactiek gebruiken ook PLO en de HAMAS kinderen op gevechtshandelingen te sturen. Als er iets gebeurt kunnen ze janken dat …Het zijn maar kinderen enz.
  Ik denk dat de Nederlandse overheid heeft plicht haar volk en niet islamitische onderdanen te beschermen. Nog een raadzaam idee is: de autochtone bevolking en mensen in gevaar zoals Chinezen, Kopten, Joden enz. snel uit de gevaren buurten (de Sharia zones) te evacueren. Deze mensen zouden al heel snel in levensgevaar verkeren. De ISIS mentaliteit heerst al in de Nederlandse islamitische enclaves.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  De toekomstige ruggengraat van onze economie in actie de Nederlandse pensioenen zeker te stellen. Het slachtoffer zal als gebruikelijk een autochtone Nederlandse zijn. De bundlaan ligt bepaald niet in een buurt waar de verrijking al heeft toegeslagen. In elk geval geen schotels waar te nemen. Licht getint en 13 en 14 jaar. Wie was dat ook weer die ooit iets gezegd heeft over etnisch monopolie? Dat gaat in elk geval een pracht toekomst tegemoet. Ik wens het slachtoffer in elk geval veel sterkte.

  https://www.google.nl/maps/@52.387427,4.900568,3a,75y,122.77h,86.2t/data=!3m4!1e1!3m2!1sGjoxmWoZ_4ZTCa7ehf0PAg!2e0!6m1!1e1

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Het kan best zo zijn dat ,t leven in Amsterdam niet meer zo veilig is als in de jaren vijftig. Een korte vakantie in Florida, met die nieuwe film-technieken van tegenwoordig OOK NIET………..

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Lichtgetintiërs ik dacht ’t al toen ik de kop van het artikel las, m’n vooroordeel wederom bevestigd.

  Like

 11. tjonge zegt:

  maar ff serieus, hoeveel licht getinten zijn nu overvallen, verkracht, vermoord etc, etc door blanken ?

  precies !! dit riekt naar pure racisme en vooral haat naar blanken, mensen, word eens wakker !

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Er lopen veel te veel genetische misbaksels rond , maar wat doe je eraan ??

  Like

 13. Avidia zegt:

  We moeten gewoon met z’n allen weigeren belasting te betalen, dat geld gaat grotendeels naar de ongeletterden die in onze samenleving zijn komen wonen, die nooit iets zullen toevoegen aan onze samenleving, behalve ellende. Ze wonen en leven op onze kosten, en wat krijgen we er voor terug??? Overvallen, diefstal, scheldpartijen, vernederingen, noem maar op, het is merendeel een onbeschaafd volk, daar zijn we mooi mee klaar. En beschaafdheid kun je ze niet aanleren.

  Like

 14. hans zegt:

  nee joh, laat al die woede. allemaal gevolg van ooit een oorzaak.
  heel simpel, ze moeten allemaal weg en zo niet dan wordt het geweld.

  Like

 15. Bas Koning zegt:

  En ik wil niet horen dat ze minderjarig zijn ‘en dus niet gestraft kunnen worden’. Straf dan de ouders maar. Die zijn verantwoordelijk voor de misdaden die hun kroost plegen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Deze kinderen gaan zich ooit eens tegen hun ouders keren daar de eersten hen toch niet dankbaar zijn voor hun liefdevolle “opvoeding”! Een bepaald gebod van de 10 geboden was dan ook dat kinderen hun ouders moeten eren en dat lukt helaas totaal niet met oververwennerij en het niet leren van normen en waarden!

   Like

 16. lucky bee zegt:

  Zo te zzzien is de Jihad voor al in Amsterdam begonnen.ondanks de vele ontkenningen van de Marxisten en Jacobijners en voor al de Vreesachtige Christenen.

  Like

 17. BertG. zegt:

  Kan je dit soort berichten nog wel onder een mislukte overval laten vallen.
  De oorspronkelijke bewoners zijn niet meer dan voorhanden zijnde oefen materiaal om ervaring op te doen voor de echte strijd. Wij doen toch niets terug en zijn nooit bewapend.
  Te beginnen met de zwakste uit onze samenleving zo als ouderen een invalide. Zoals het ze geleerd wordt hoe je met ons moet omgaan.
  Thuis aangekomen krijgen ze nog wat tips van hun grote broer of vader over hoe ze dit beter aan hadden kunnen pakken. En over een half jaartje gaan ze voor het echte werk.
  En zo gaat het al jaren.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bert G.
   Deze jongens zijn geen simpele overvallers. ZIJ WORDEN ALS SOLDATEN VAN ALLAH DOOR HUN OUDERS EN IMAMS GESTUURD OM AUTOCHTONEN AAN TE VALLEN. Dat is een deel van een algemeen tactiek van angst en terreur zaaien. Dat zijn tussen acties die worden ondernomen totdat DE ISLAMITISCHE WEHRMACHT genoeg manschappen zou hebben verzameld om een BLIKSEMAANVAL OP NEDERLANDSE BODEM TE MAKEN. De moderne WEHRMACHT ONDER DE VLAG VAN ALLAH, komt niet met tanks en stuka’s. De NIEUWE BEZETTING VAN NEDERLAND wordt gerealiseerd via EEN INVASIE VAN MOSLIM VLUCHTELINGEN UIT SYRIE, IRAQ ERITREA en andere Arabische of Afrikaanse landen. De bezettingsmacht is voor een groot deel hier en wordt door de COA en onze overheid verwelkomt. .

   Like

 18. BertG. zegt:

  Wij zijn veel te lief opgevoed. Wij zullen ten alle tijden blijven open doen voor kleine kinderen die voor de deur staan. Al is het ’s avonds laat. Omdat we hier nooit van uit zullen gaan.
  Helaas, we zullen onze hele mentaliteit toch echt moeten veranderen en net zo vijandig worden want op de overheid hoeven we echt niet te rekenen.
  Als ze al ooit gepakt worden dan krijgen ze niet meer dan een goed gesprek bij bureau halt.
  En dat was het dan weer. Op weg naar de het volgende slachtoffer.
  Zolang hier geen gevolgen aan vast zitten voor de “ouders” , zal dit blijven voort duren.

  Like

 19. ildiko zegt:

  Ik wandelde met een clubje van oudere dames, tijdens het wandelen durfde ik mijn politieke mening over de islam islamisering moslims te vertellen, durfde ik voor Israel opnemen en vervolgens werd ik uit de groep gespuugd, ze hebben tegen me letterlijk rot dan op gezegd en deze dames zijn NEDERLANDSE 60 plussers. Omdat ik al een communistische dictatuur heb meegemaakt ben gevoeliger voor dictatuur dus ik wou hun waarschuwen over de opkomende islam dictatuur, maar helaas. Daarom kan ik Pegida heel goed begrijpen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ildiko 8:33

   Ik geef u groot gelijk dat u gezegd heeft hoe u erover denkt! Dat de andere ‘dames’ u uit de groep gespuugd hebben, zegt meer over hun mentaliteit dan over de uwe.
   Totdat………., deze ‘dames’ zélf een keer op misdadige manier gepakt worden door (jonge) moslims, dan mogen ze hopen dat ze het kunnen navertellen!

   Like

  • Tempelier zegt:

   ildiko , ik ben bijzonder trots op u !!!! Blind en doof laten zich niet leiden. Tijd voor nieuwe wandel vriendinnen.

   Like

  • fleckie zegt:

   Of, durven ook nog te…kwebbelen'” waar heeft die het over? ” ( mevr. H.d’ANCONA , v.d PvdA
   gaat niet voor niks ” ouderen,’het ..”blijde nieuws” betr. CULTUUR + ontspanning aan de oudjes
   vertellen. )

   Like

 20. Claudia M. zegt:

  Het enige wat hier nu tegen kunnen doen, is iedereen melden dat het nu echt zover is dat je de deur niet zomaar meer kunt openen. Eerst kijken wat er voor de deur huist en als het niet bevalt en mogelijk is liefst vanuit het raam op de bovenverdieping te woord staan. Anders een zware ketting op de voordeur en muur laten installeren, wanneer je toch de deur moet openen, zodat je niet zomaar overlopen kunt worden.

  Dit alles met dank aan ongebreidelde import van andere culturen die geenszins van plan zijn zich ook maar een klein beetje aan te passen en voortdurend provocerend trachten hun eisen overal door te drukken.

  Deze denkt op dit moment hard na over stalen rolluiken en dito voordeur.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik weiger om van mijn huis een gevangenis te maken.
   Je zal toch ook een keer naar buiten moeten voor inkopen te doen.
   Ik ga dan ook niet meer naar buiten zonder stalen werkschoenen en een korte stalen hondenketting in me zak. Mag je bij je hebben om je hond kort te houden.

   Like

   • Claudia M. zegt:

    Ik word er ook niet bepaald vrolijk van, maar nog minder vrolijk als tijdens mijn afwezig- of zelfs aanwezigheid ik of de boel even rigoreus gesloopt worden, want die schijthuizen halen alles overhoop en zijn compleet rücksichtslos. We hebben nu wel genoeg berichten gezien waarin dit meer dan duidelijk wordt. Is de moord op oud minister Borst al opgelost?

    Ik ben maar een klein wijffie. Wel een wijffie die het prachtig stuk antiek tuingereedschap, puur ter decoratie naast de voordeur, kan en zal gebruiken; dat dan weer wel. Voorlopig is het mooi waardeloos dat je overal op qui-vive moet zijn zelfs in eigen huis!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Claudia M. 8:58

   Wijs! Voorzichtigheid is geboden. Je wordt zelfs in je eigen huis overvallen, dus maatregelen nemen is een verstandig besluit. Wij doen ’s avonds ook de deur niet meer open, zéker zolang het nog vroeg donker is. Mensen die ons willen bezoeken en bekenden zijn, dien bellen vooraf maar even. Het is niet anders. Deze maatregelen zouden niet noodzakelijk zijn als de overheid niet al dat tuig op ons losgelaten had! De veiligheid van onze samenleving is onder grote druk komen te staan.

   Like

 21. Jan zegt:

  Een overzicht van alle 15.956 meldingen afkomstig van politie, brandweer, ambulancedienst en andere 112 hulpdiensten in de wijk Stadsdeel Noord in de gemeente Amsterdam over onder meer automatisch brandalarmmeldingen, personen te water en (verkeers)ongevallen. In de afgelopen week zijn er 181 nieuwe hulpdienst meldingen toegevoegd.
  http://www.oozo.nl/hulpdiensten/amsterdam/stadsdeel-noord

  Like

 22. BertG. zegt:

  Dit is wat ons staat te wachten.
  Zeer schokkend filmpje dus kijken op eigen risico.
  —————Je bent gewaarschuwd.———————
  http://www.vkmag.com/magazine/komt_het_ooit_goed_in_het_midden_oosten

  Like

 23. alidas1 zegt:

  Ik doe al jaren de deur niet meer open.
  Kijk eerst door het raam wie er is.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de “vrienden van Rutte (VVD)”, in actie! En bij deze figuren zou Geert niet in de schaduw kunnen staan? Proest!

  Like

 25. Jules Vismale. zegt:

  Deze klieren doen me met deze bloedige actie tegen de desbetreffende vrouw, dat hen godzijdank GEEN buit opleverde, denken aan Peter Kürten, de Vampier van Düsseldorf. Hij kwam uit een gezin van 13 kinderen, had een alcoholistische, gewelddadige en verkrachtende vader en toen Kürten 9 jaar oud was verdronk hij twee vriendjes in de Rijn. Als volwassen man zou hij in 1913 het 10-jarige meisje Christine Klein aanranden en vermoorden met een mes! En tijdens de Depressiejaren in de periode 1929-1930 viel Kürten tientallen inwoners van Düsseldorf aan met een mes, schaar, bijl en ijzeren staaf om hen daarvoor te verkrachten al bracht hij 9 mensen om het leven terwijl Kürten tijdens zijn proces beweerde zeker 80 mensen te hebben vermoord! Jong geleerd was nou eenmaal oud gedaan.
  Het tuig uit Amsterdam doet me trouwens denken aan een verhaal over een jongen die op zijn school spullen ging stelen en daarna alles aan zijn moeder gaf om te weten hoe deze hierop zou reageren. Tot zijn grote verwondering vond zijn moeder dat helemaal NIET erg, gedoogde ze zijn verkeerde gedrag, ze was dolblij met de gestolen spullen, prees haar kind zelfs en het liet haar volkomen onverschillig dat hij andere mensen schade berokkende!
  Op een gegeven moment werd het rotjoch gearresteerd, berecht en zou hij voor zijn misdaden worden gestraft wat zijn moeder deze keer WEL erg vond! Toen hij zijn straf moest ondergaan in de vorm van een lange gevangenisstraf of de doodstraf wilde hij alleen “afscheid” nemen van zijn moeder door haar fysiek te lijf te gaan!
  Ze werd toen woedend, gaf haar zoon blijkbaar een klap en gilde uit: “Akelig jong! Is het al niet erg genoeg dat je een dief werd en nou daarvoor wordt gestraft? En waarom moet je mij opeens gaan mishandelen want ik ben tenslotte je moeder.”
  De boef antwoordde: “Ma, het klopt inderdaad dat ik een dief ben geworden maar wie was eigenlijk degene die dat allemaal zo geweldig vond? Dat ben namelijk JIJ daar je mij verkeerd hebt opgevoed want toen ik met stelen begon keurde jij dat allemaal goed uit overdreven liefde naar mij toe, onverschilligheid jegens anderen, eigenbelang en hebzucht! En nou je er ZELF het slachtoffer van wordt vind je het opeens WEL erg want je had dit kunnen voorkomen als je me wel met normen en waarden had opgevoed, verkeerd gedrag NIET gedoogde en me straf gaf op het moment dat ik stal dus ben je evengoed medeschuldig aan mijn ontsporing!”
  Ik ga zelfs hopen dat de etters in Amsterdam dadelijk hun eigen softe ouders te lijf gaan zodat dezen ondervinden hoe geweldig “leuk” misdragend en crimineel gedrag is daar ik geen enkel medelijden heb met zulk soort ouders! Desnoods worden de klootzakken een volgende keer afgetuigd door potentiële slachtoffers!

  Like

 26. Nemesis zegt:

  Wij vinden jongens van deze leeftijd nog kinderen, de licht, iets donkerder en donker getintiërs vinden dat niet. Zij vinden dat dan al mannen.

  Like

 27. delamontagne zegt:

  Dit vind ik ook heel erg;;;
  Nijmeegse juwelier Kamerbeek overleden
  NIJMEGEN –
  De Nijmeegse juwelier Jos Kamerbeek is zaterdag overleden. Kamerbeek (68) kreeg landelijke bekendheid toen hij in 2011 een overvaller achtervolgde en daarbij in een diepe bouwput viel.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23598482/__Nijmeegse_juwelier_overleden__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s