Neder-moslim: “We komen jullie redden van de Hel”

Screenshot_14

Deze moslimische jurk, een Dubai-Abaya-ontwerp en on line bestelbaar bij Ali-Express, is in feite Allah onwelgevallig, zoals elke Salafist weet

(Door: Martien Pennings)

Ik had afgelopen vrijdagmiddag, gisteren dus, lekker lopen sporten in het park en was op weg naar huis. Voor me liep een jonge man met een moslims mutsje en een lange witte jurk die niettemin hoog boven de enkels eindigde. Ik kon het niet laten, versnelde mijn pas, liep hem voorbij en zei zijdelings tegen hem – “Dat doe je goed.” – wijzend op zijn enkels. Hij haalde die witte dingetjes van zijn headsetje uit zijn oren, waarop hij ongetwijfeld een mooie preek, recitatie van de Koran of jihaad-muziek aan het beluisteren was. “Wat doe ik goed?”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Amsterdam, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

29 reacties op Neder-moslim: “We komen jullie redden van de Hel”

 1. lucky bee zegt:

  2. De Koe (Al-Baqarah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 286 strofen.
  85. Toch zijt gij het volk, dat uw eigen broeders doodt en een gedeelte van uw volk uit hun huizen verdrijft, elkaar tegen hen helpende in zonde en overtreding. En, indien zij als gevangenen tot u terugkomen, koopt gij hen vrij, terwijl juist hun verdrijving voor u verboden was. Gelooft gij dan slechts in een gedeelte van het Boek en verwerpt gij een ander gedeelte? Er is geen beloning voor degenen uwer, die zulks doen, behalve schande in dit leven; en op de Dag van Opstanding zullen zij de strengste kastijding moeten ondergaan, want Allah is niet onachtzaam betreffende hetgeen gij doet.
  Vertel mij hoe julie dat doen om zo wel in de Mekkah Predikking (Voor de Hijrah) als ook tegelijker tijd in de Medina predikking (Na de Hijra),tegeloven , ze zijn elkaars tegendeel?Volg je de Mekka predikking dar overtreed je de Medina predikking en omgekeerd de zelfde?wat julie ook gaat kiezen het is altijd Harram.Mensen die Harram leven , komen in de Hel terecht.Is Allah de Heer van de HEL?van vuur en zwavel?
  Tsia er is alleen een die julie uit de Hel kan redden en dat is onze Heer Jezus Christus.De Zoon van God de Messias.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Zoals ik gisteren ook al schreef; “ik wil niet gered worden!” Redt jezelf maar lekker, maar laat mij met rust. Ga weg met je flauwekul, hou het voor jezelf en val anderen er niet mee lastig.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Houden jullie je maar bezig met het ‘redden’ van je eigen zwarte zieltje; ik heb geen mens nodig om MIJN ziel te ‘redden’; zeker geen beestachtige dwaze moslims!
   ALS er al ‘gered’ moet worden, wordt dit alleen gedaan door de ware God, Maker, Schepper of hoe je hem ook wilt noemen!
   Rot toch met z’n allen op naar die dorre woestijn van jullie en ga daar de kamelen bekeren ende redden, idiote baardapen!

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Trekt-ie deze toch aan?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik hoef niet gered te worden, door een BOOSLIM!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik zou me dood en dood ergeren als ik zo,n figuur in djellabbab zag lopen, iets wat ik nog nauwelijks ooit in echt heb gezien in NL, waar we niet vaak meer komen,
  Hier in Fr zie je dat echt niet in de campagne alleen grote steden.( en geen burquas of andere achterlijke troep, STRENG verboden.)
  Wat me ergert: als westerlingen naar die M.O-landen gaan, MOET JE EENS KIJKEN wat voor kleding-voorschriften er zijn.
  En houd je er maar aan, ze zijn daar niet zo tolerantie-achtig als NL-ers.
  Zulke wetten moet men in NL en EU ook aannemen.
  ////////////
  Zowel mannen als vrouwen dienen zich te houden aan geldende kledingvoorschriften. Mannen wordt geadviseerd geen korte broek of t-shirts zonder mouwen te dragen. Buitenlandse vrouwen hoeven weliswaar hun hoofd en gezicht niet te bedekken, maar moeten buitenshuis wel een zgn. abaya – een zwarte jas met lange mouwen – over hun kleding te dragen. Het besturen van een auto is voor vrouwen verboden. In het openbare leven bestaat een strikte scheiding tussen mannen en vrouwen. Openbare gelegenheden zoals restaurants, banken, hotels, sportclubs kennen veelal een aparte mannen- en een vrouwenafdeling. In restaurants is vaak een familiesectie ingericht voor gezinnen. Naast de reguliere politie bestaat er ook de religeuze politie -mutawwa-, die toeziet op de naleving van de islamitische leefregels in het openbare leven. Het komt soms voor dat buitenlandse vrouwen gevraagd wordt het hoofd te bedekken of dat echtparen een huwelijksbewijs dienen te tonen (een kopie hiervan kan nuttig zijn). Openbare gelegenheden sluiten vijf maal per dag voor het gebed.
  Tijdens de vastenmaand Ramadan is het niet toegestaan tussen zonsopgang en zonsondergang in het openbaar te drinken, te eten of te roken.
  ///////////
  Je zou toch denken dat “RECIPROCITEIT” toepassen mogelijk moet zijn, de keunigin ga het verkeerde voorbeeld.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @delamontagne: 09.46. uur. Geloof maar, dat Bea Bilderberg, Willem de Overbodige en die Argentijnse Tango troel, aanwezig zullen zijn bij de uitvaart van de OPPERMUZELMAN van SA. En deze klootzakken zullen zich weer hetzelfde uitdossen. Kots!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 24 januari 2015 om 09:46

   Kijk die huichelaar zich eens keurig aan de kledingvoorschriften houden!
   Ja, voor je olie(vrienden) doe je uiteraard veel.
   Zelfs je ‘eigen’ God en geloof verloochenen.

   Like

  • Tempelier zegt:

   Die met dat roze kopvotje is alleen bezig met haar aandelen in de shell.

   Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nee, over Parijs, Charlie Hebdo en de supermarkt kon je ok maar beter niet beginnen, dat is wel duidelijk.
  Maar misschien nog wel over iets anders:
  Zo ’n jongen zegt in alle ernst: “Wij gaan jullie bevrijden van het ongeloof.” Waarop baseert hij dan, dst wij daarop zitten te wachten?
  Dàt had je hem moeten vragen.
  Ja, ja, ik weet het heus wel: Dat had hij weer niet begrepen: Zelfbeschikking is die lui totaal vreemd.
  Toch had hem wel verteld kunnen worden, wat dat inhield en dat dàt voor een westerling zo ongeveer het enig essentiële is -tussen haakjes: óók voor vrouwen- en dat wij mentaal niet geschikt zijn om in een collectief te leven. Dat ze, door ons daartoe te dwingen, ons diep ongelukkig zouden maken en of dat dan was, wat ze wilden. Kijken, wat het antwoord geweest was.
  Waarschijnlijk was hij dan over het hiernamaals begonnen, waarop jij had kunnen zeggen: Laat dat dan onze éigen zorg zijn.
  Maar dat zou hij weer niet begrepen hebben, want ‘eigen zorg’ kennen zij weer niet……
  Nee, uitleggen, waaróm wij ons met hand en tand verzetten tegen onderwerping, kun je die lui nu eenmaal niet, vrees ik.
  Jammer, want daardoor zullen ze ook nooit begrijpen, waarom wij de neiging hebben,van moslima ’s te eisen, dat ze die kopvodden afleggen, tenminste hier in het westen……

  Like

 7. BertG. zegt:

  Dat moet je inderdaad maar weten, dat zijn jurk niet over ze enkels mag vallen.

  Heb je nog een tip voor me Marokkaanse buurvrouw,
  Als het mooi weer wordt kleed zij zich in iets satijn/zijdeachtig maar wat tegelijk zo goed als doorschijnend is, waardoor een grote oma onderbroek zichtbaar wordt.
  Maar wel altijd een hoofddoek draagt. Dus het zal wel kunnen waarschijnlijk.

  Zal ze het zelf nou door hebben, vraag ik me altijd af. Of ze doet het erom.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Noi…..In “Not without my daughter” beweert Betty Mahmoody, dat het in Iran géén probleem is, als moeders hun baby ’s in het openbaar de borst geven, dat dan weer niet.
   Maar dat zal dan weer van land tot land verschillen, want de brilslang Choudary -en is hij geen Pakistani?- is het een doorn in het oog en hij heeft al aangekondigd, dat dat in GB
   ‘niet meer getolereerd zal worden,’ zodra het land islamitisch geworden is.
   Alles kan, want in SA, bijvoorbeeld, mogen vrouwen niet autorijden en in Iran wèl.
   SA is trouwens het enige islamitische land, waar dat niet mag; al die andere hebben wel door dat dat nergens in de Koran kàn staan, denk ik.

   Like

 8. Jan zegt:

  Dat volk is bezeten van de dood. Loopt overal rond in een lijkwade. Ik krijg de indruk dat er iets behoorlijk fout geschakeld is onder hun schedel.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  NL heeft op tijd een koning gekregen,]Bea had uiteraard niet kunnen gaan……( gemogen )
  ////////////////
  za 24 jan 2015, 09:46
  Koning en minister Koenders naar Saudi-Arabië
  DEN HAAG –
  Koning Willem-Alexander en minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken gaan zaterdag naar de Saudische hoofdstad Riyad om het rouwbeklag voor de overleden koning Abdullah bij te wonen. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekend gemaakt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 24 januari 2015 om 11:12

   Laat me raden: die vliegreis naar z’n islamitische vrienden betaalt-ie waarschijnlijk wéér niet zelf?!

   Like

 10. Scheerzeep NU zegt:

  Die neder-moslim maakt van ons Slachtoffer die de hel bespaard moet blijven. Hij is dus de Redder. Wie is de Aanklager?
  In het Bijbelboek Openbaring 12:10 staat:

  7 En er werd krijg in den hemel; Michael en zijn engelen krijgden tegen den draak, en de draak krijgde ook en zijn engelen.
  8 En zij hebben niet vermocht, en hun plaats is niet meer gevonden in den hemel.
  9 En de grote draak is geworpen, namelijk de oude slang, welke genaamd wordt duivel en satanas, die de gehele wereld verleidt, hij is, zeg ik, geworpen op de aarde; en zijn engelen zijn met hem geworpen.
  10 En ik hoorde een grote stem, zeggende in den hemel: Nu is de zaligheid, en de kracht, en het koninkrijk geworden onzes Gods; en de macht van Zijn Christus; want de verklager onzer broederen, die hen verklaagde voor onzen God dag en nacht is nedergeworpen.
  11 En zij hebben hem overwonnen door het bloed des Lams, en door het woord hunner getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad tot den dood toe.
  12 Hierom bedrijft vreugde, gij hemelen, en gij, die daarin woont! Wee dengenen, die de aarde en de zee bewonen, want de duivel is tot u afgekomen, en heeft groten toorn, wetende, dat hij een kleinen tijd heeft.

  De Islam klaagt het Christendom aan, wegens de Christus, Jezus is de Zoon van God. Nu komt die neder-moslim ons redden? Ik vind het eerder een wolf in schaapskleren, een valse porfeet, een aanklager van Jezus Christus. Een verleider die ‘iets beters voor Christus in de plaats’ komt brengen. Vlied van de Islam. Deze is een satansreligie, een moskee van de satan.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Scheerzeep NU 24 januari 2015 om 12:40

   Je zou toch zeggen dat zo langzamerhand de tijd is aangebroken dat er ‘van hogerhand’ wordt ingegrepen om die smerige islamitische duivel en zijn knechten uit te schakelen.
   Volgens de Bijbel moet het allemaal nóg veel en veel erger worden; een complete chaos van goddeloosheid, geweld, ellende en crisis moet er ontstaan.

   “Als ge ziet dat deze dingen gebeuren, heft dan uw hoofd omhoog omdat ge weet dat uw redding nabij is”. Of woorden van gelijke strekking.

   Ik kan niet wachten!

   Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Het heeft toch ook iets weg van een Mohammed-look-a-like-competition. En al die afvallers boos in de straten demonstreren dat ze Mohammed zijn. 6 op de 10 heet dan ook zo. Wil de echte Mohammed opstaan. Wie is persoonlijk beledigd? Ik zou persoonlijk beledigd zijn als iemand zijn 6 jarige dochter mij als bruid aanbood. Of als iemand mijn 6 jarige dochter als bruid ambieert. Ik had hem de strot afgesneden en zijn kloten ook. Die eerst. Dan had ik zijn baard afgeschoren en zij kale kop op een staak gezet met zijn kloten in zijn bek.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Het geloof van de wrede in aktie; de eerste slagen van de duizend nog te gaan.
  Raif Badawi, condamné à 1000 coups de fouet
  http://www.postedeveille.ca/
  http://postedeveille.typepad.com/.a/6a01156fb0b420970c01bb07e0629a970d-800wi

  Like

 13. Geronimo zegt:

  We weten onderhand allemaal wat de volgende stap is in de islamisering. Eenmaal voldoende in aantal, en quasi zeker van de overwinning (potlood versus Kalashnikov), zal de derde en laatste fase als van zelf ingaan: wie zich ‘bekeert’ zal mogen blijven leven, uiteraard als onderworpene, de overigen, de Joden en de ongelovigen dus, zullen uitgezuiverd worden.
  ‘Arbeit macht Frei’, weet U nog? De formule van de Duitse Nationaal-Socialistische Arbeiderspartij is voldoende bekend bij alle nationale en internationale socialisten, en de islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Geronimo: 13.10. uur. En de ISLAMISERING van NEDERLAND is mogelijk gemaakt door heel de politieke-elite, van “links tot rechts”, toen deze smerige LANDVERRADERS instemden met de MOTIE van EUCALYPTA HALSEMA! En let maar op, het KLOOTJESVOLK in NEDERLAND blijft maar stemmen op dat POLITIEK CRAPUUL! Alleen SGP en PVV stemden TEGEN! WORDT WAKKER NEDERLAND!!

   Like

   • toestroom zegt:

    Tom Het is begonnen in 1973 onder leiding van onze Joop de PVDA en de VVD we zij nu 42 jaar verder en we zijn totaal kapot gemaakt door deze lui

    Like

 14. Petrossa zegt:

  Nog gevaarlijker : “France admits soldiers have deserted to ISIS, including ex-elite special forces and French foreign legionnaires” http://news.nationalpost.com/2015/01/22/france-admits-soldiers-have-deserted-to-isis-including-ex-elite-special-forces-and-french-foreign-legionnaires/

  Like

 15. toestroom zegt:

  Na de dood! Als er een hel bestaat?waarom komen de moordenaars dan niet in het hellevuur,dat is een vraag die zij ook nooit kunnen beantwoorden,er is van mijn familie en vrienden die mij nooit gezegd hebben het is er fantasies daar boven het is afwachten of het er is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s