VIDEO Peter Anshof: MH17 – tip voor Pieter Omtzigt


Bron:
De Nieuwe Realist
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, democratie, Desinformatie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Peter Anshof: MH17 – tip voor Pieter Omtzigt

 1. lucky bee zegt:

  Vertel liever dat Nederlanders nooit met een moslim vliegtuigmaatschappij vliegen mag.Voor een jihadi’s is zoń vliegtuig vol met Kafirs af telaten schieten a goedkope ticket to paradice.Heeft Air Kadafie niet genoeg waarschuwing aan ons gegeven?Tot op de dag van vandaag nog steeds niet opgelost.

  Like

 2. Maria zegt:

  wel geef dit ook ineens mee aan vragen.

  Toen op 17 juli 2014 vlucht MH 17 uit de lucht geschoten werd, waarbij 298 mensen omkwamen, werd direct door de VS en de NAVO met de beschuldigende vinger gewezen naar Rusland en de rebellen in het oosten van de Oekraïne. Als gevolg daarvan werden stappen gezet en door de EU sancties uitgevaardigd richting Rusland.

  Op 11 augustus zou vanuit Nederland een voorlopig rapport gepresenteerd worden over het onderzoek naar de ramp. Nederland kreeg de beschikking over de zwarte doos waarin de vluchtgegevens opgeslagen zijn. Na 25 augustus weigert de Nederlandse regering deze gegevens vrij te geven, waarom? Er zijn nog zoveel vragen rondom deze vliegramp en op deze wijze wordt er meer dan ooit plaats gemaakt voor speculatie van het hoe en waarom van de ramp.

  Waarom plaatste het Kiev regime BUK raketten in de regio terwijl de rebellen geen beschikking hebben over vliegtuigen. Waarom werd Vlucht MH 17 omgeleid over het oorlogsgebied terwijl de andere vluchten zuidelijker en over de Krim vlogen. Waarom worden de vluchtgegevens vanuit de controletoren en de radarbeelden vanuit Kiev niet vrijgegeven?

  Kan het waar zijn dat Oekraïense militairen het passagiersvliegtuig neerschoten en deze provocatie gebruiken om een klimaat anti rebellen en Rusland te creëren?
  Waarom wordt er niet geroepen om een onafhankelijk onderzoek?
  Kan het echt zo zijn dat het de bedoeling was een aanslag te plegen op Vladimir Poetin wiens vliegtuig op deze dag via deze route naar Rusland terug keerde van een bezoek aan Zuid-Amerika?
  Waarom is er mediastilte rond het ontbreken van Satellietbeelden uit de VS?
  Waarom werkt de VS niet mee aan opheldering van deze zaak?
  Waarom komt er geen helderheid betreffende de rol van het Kievregime?
  Hoe kan het zijn dat zonder al deze informatie de VS en de NAVO zich op beangstigende wijze militair lijken voor te bereiden op een escalatie in en rond de Oekraïne?

  En dan:

  Hoe zit het met de witte vrachtwagens die op 22 augustus vanuit Rusland de Oekraïne binnenvielen?

  De inhoud van de vrachtwagens bestond uit graan, bonen, drinkwater, dekens, medicijnen en generatoren voor stroomopwekking. Op 23 aug waren de trucks weer terug in Rusland na hun reis naar Lugansk.

  Waarom noemt het hoofd van de Oekraïense veiligheidsdienst, Valentyn Nalyvaychenko, een invasie? (cnn.com, 23 aug 2014)
  Waarom geeft Fogh Rasmussen, secretaris Generaal van de NAVO een verklaring waarin hij Rusland beschuldigd van een breuk van de internationale betrekkingen? (Washington Post, Aug. 22)
  Spreekbuis van de VS veiligheidsraad, Caitlin Hayden, verklaarde dat de vrachtwagens de soevereiniteit van de Oekraïne schaden. (whitehouse.gov, Aug. 22)
  Ook vicepresident Joe Biden noemde dit een Russische provocatie die tegen de soevereiniteit van de Oekraïne in gaat. (Associated Press, Aug. 2)

  Is het u bekend dat inmiddels een derde van de bevolking van Donetsk, 1 miljoen mensen, geëvacueerd is moeten worden, vooral kinderen. De bewoners van de stad zitten al weken zonder elektriciteit en stromend water en brengen veel van hun tijd door in schuilkelders. VN waarnemers schatten dat er in het oosten van de Oekraïne al 2000 mensen gedood zijn en 5000 gewond. Als altijd zijn het de gewone mensen die slachtoffer zijn van de oorlogsspelletjes tussen landen en grootmachten.

  Hoeveel leed staan we nog toe op deze wereld waar wapenhandel en economisch gewin voorop staan? Hoe lang gaan we nog meewerken aan dit oorlogsspel van de machten? Het is belangrijk u ervan bewust te zijn dat dit spel alleen maar gespeeld kan worden als u en ik meewerken. Het is aan ons dit een halt toe te roepen, niet meer mee te werken aan deze gang van zaken, zelf goed geïnformeerd te zijn en media en leiders tot de orde te roepen

  Alleen het feit dat alles in geheimhouding moet blijven is zo verdacht dat het geen naam heeft.
  Politiekers worden door burgers gekozen, worden betaald van de belastingbetaler. Dus het minimum dat een pôlitieker MOET doen is openbaarheid over wat en hoe die werken.
  Rusland de les gaan spellen en andere landen dat ze dictators zijn? De EU met al dat C-klasse politiekers erin dat zijn pas dicators!
  Verkiezen zichzelf, indien bevolking op een partij stemt wat niet kan voor die loge mannetjes spannen ze samen en met de verliezers vormen ze een regering.
  Heel die EU is een farce een misselijke grap geweest, is de ondergang van gans het Westen.

  Like

  • Maria zegt:

   ondertussen zijn er al een 7-8000 burgerslachtoffers gevallen nl vrouwen en kinderen en ouderen..
   En de media met vs en eu LIEGEN LIEGEN LIEGEN propaganda a la nazi style jaren 30 vorige eeuw…
   Onvoorstelbaar wat politiek is en doet 0.000000001% van de mensheid waanzin gekken die zich verrijken op kap van burgers, alles en iedereen hebben uitverkocht aan de banken, islam aan 270 per uur installeert in de EU, oorlog liggen te zoeken met Rusland en achter de schermen aan het poken en stoken is om China ook te dwarsbomen storten alles en iedereen op de planeet in WOIII
   Maar ja dat willen ze ook, nu de ECB 60 miljard per maand gaat uitgeven aan banken om staatsobligaties op te kopen, (lees lucht monopolie geld) tot ze over het biljoen euro hebben uitgegeven in 2016 met leugentje dat dat geld dient om in de economie te steken wel dan is het zover.
   Het laatste geld dat door burgers is bestolen geweest door de EU en in Rockefeller zijn ECB bank gestoken, deflatie euro en opnieuw verrijken de bankiers zich eraan, als dat geld op is in de bodemloze put van de EU wel dan start WOIII
   Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd blijven, alleen dat dit de laatste oorlog is want nucleair overleven we deze oorlog niet, is zoals Einstein zei: WOIII katapulteert degenen die het moesten overleven terug naar stenen tijdperk!
   En dit allemaal omdat 1-2% elite op aarde dit zo willen, de gewone mens stond erbij keek ernaar en ging altijd oorlog voeren en stelde zich nooit vragen of nog beter stak zijn middenvinger op naar de elite om dan te zeggen “vecht zelf bye bye”
   Het is niet voor niets dat Putin kalm blijft die wilt geen oorlog omdat als er oorlog komt is iedereen de verliezer, draai of keer het WOIII komt eraan,de vraag is wanneer: 2016-2017-2018???
   Zoals wij op de planeet leven onder leugens onder diefstal onze landen en eigenheden cultuur alles wordt ons ontnomen wel zo kan het niet blijven duren en zeker niet met die islam.
   In een ideale wereld in een normale wereld kwamen er zo’n zware revoluties tegen de politiek hier en de media maar ja wij leven niet in een ideale normale wereld, we leven in een wereld waar de bankiers alle macht hebben en uit zijn op oorlog

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En Omtzigt zou ook eens moeten vragen, hoe het zat met de Oekraïnse straaljagers, die du moment in de buurt waren van Vlucht MH-17.! Ik blijf het zeer verdacht vinden!

  Like

 4. Jan zegt:

  * Het Maleisisch vliegtuig werd neergehaald door een grondraket, dat laten de diverse gaten in het vliegtuig zien
  * Het vliegtuig werd neergehaald ver op grondgebied van de terroristen
  * Het projectiel was geen raket afgeschoten door een vliegtuig want daarvoor zijn de gaten in het vliegtuig te inconsistent. De Russische regering wilde echter dit als officiële oorzaak omdat anders bekend zou zijn dat Russische soldaten meevechten in Oost-Oekraïne (wat echter al lang bekend was) en door Rusland van wapens worden voorzien
  * Bewoners van de omgeving bevestigen dat een raket was afgeschoten in de buurt van Snizhne
  * Een Russische generaal liet videobeelden zien van de lanceerinstallatie (1 raket ontbreekt); later werd deze gefotoshopped op Oekraiens grondgebied geplaatst
  * Om de raket af te schieten is een team nodig dat gecoördineerd samenwerkt op drie lokaties. Opleiding duurt ca. half jaar en dus vallen de terroristen af en blijft het Russische leger over. Verantwoordelijk voor het neerhalen van het passagiersvliegtuis is Ivan Krasnoproshin samen met 13 soldaten zoals uit zijn Faceboekpagina naar voren is gekomen. Krasnoproshin behoort tot het 53-ste legereenheid, gelegerd in Kursk. Interviews wilden zij, noch de terroristen toestaan.
  * In de telefoongesprekken wordt door Russen opgeschept dat het vliegtuig is neergehaald, vervolgens verbazing omdat het een burgertoestel was waarna het gebied hermetisch wordt afgesloten
  * Dagen voor het drama zijn de terroristen blij dat luchtdoelraketten zijn aangekomen, dit blijkt uit telefoongesprekken
  Alles toont dus aan dat het neerhalen geen toeval was al wil het Kremlin dit het westen wijsmaken. Om zich schoon te praten publiceerde het Kremlin de onzinnigste theorieën en samenzweringen, wat al meer dan een eeuw traditie is van de Kremlinpotentaten

  Like

  • Jouw hoeven wij niet serieus te nemen.

   Like

   • Maria zegt:

    eigenlijk is het toch o zo simpel niet
    Karl marx rutte moet gewoon integraal de zwarte dozen laten uitlezen via de media en dan weten we allemaal wat de Ned regering probeert te verstoppen voor de wereld.
    Indien de Russen of rebellen echt MH17 naar beneden hebben geschoten, denk je nu echt niet dat het breed en smerig in de media zou zijn vertelt????

    alleen het feit dat na uitlezing zwarte dozen een omerta geheimhouding werd afgekondigd, de lijken nu een voor 1 uit de kast vallen laten zien welke smerige rol de Ned overheid hier speelt

    OPNIEUW MIJN VRAGEN
    Waar is die onderste steen???
    Waarom worden de gegevens verborgen gehouden voor de wereld ivm met die zwarte dozen,,,
    WAAROM geeft kiev de vluchtgegevens niet vrij
    Waarom geven de vs hun satellietbeelden niet vrij, de Russen deden dit en wez zagen allemaal 2 milittiaire vliegtuigen vliegen naast MH17
    Bobzelf heeft ook veel mee geopenbaard beelden gegeven, tja als de Nederlanders lan en tam blijven en de nabestaanden nergens te zien of te horen zijn en via een pers mededeling meegeven dat ze zogezegd alle vertrouwen hebben in de Ned overheid???Jongens toch wat een gezeik en leugens, herinneren jullie je de nabestaanden van MH370??? die chinezen braken Malaysia af!!!
    En hier zi eje nergens een nabestaande???
    Waren er wel nederlanders aan boord???
    WAAR ZIJN DIE NABESTAANDEN????

    mij maak je niet wijs dat familie van 200 slachtoffers oorverdovend stil blijven nergens te horen zijn, negens op tv zie je familie van nabestaanden,
    en de regering kan doodleuk liegen om de onderste steen boven te halen maar na uitlezing zwarte dozen oooooooooooooooooooopsssssssssssssssssssss
    GEHEIMHOUDING
    en nergens hoor je 1 nabestaande
    ik ben veel te nuchter voor deze gang van westerse zaken
    het stinkt het is 1 grote leugen die MH17 en wat daar gebeurde…
    Was zoals 9/11 paspoorten vinden ze weliswaar met gaatje doorprikt zonder een schrammetje of brandplek zonder een kantje dat kapot was na de uit de lucht geschoten MH17 en 9/11 nog straffer
    die doorboorden Twin Towers wat NIET kan, ze kunnen er tegen botsen maar niet als een mes in boter door de gebouwen heen zijn gevlogen, een vliegtuig bestaat uit alluminium en geen hard staal, als ze de torens hadden binnengevlogen dan kon enkel de cockpit bv erin gaan maar niet rest vliegtuig, kan gewoon niet
    Juist hetzelfde met MH17 nog geen 20min later hadden ze alle paspoorten van de passagiers????
    Na 22 min wereldwijd de Russen de schuld geven???
    hahaha wat een leugen, indien de Russen het gedaan zouden hebben of de seperatisten dan gaven ze dagelijks het bewijs ervan en staken ze het niet onde geheimhouding

    Net hetzelfde als 9/11 commerciële vliegtuigen zogezegd werden gekidnapt
    HOE KOMT HET DAN DAT DE VLIEGTUIGEN ZWART ZAGEN ZONDER LOGO ZONDER RAMEN ZONDER IETS, hier wat bewijs waarvoor mensen werden uitgemoord in de vs 9/11 was inside job CIA

    deze beelden kreeg gans de planeet te zien met 9/11, ik zag het ook niet tot den deze in slow motion laat zien wat er gebeurde, kijk zelf, SA zogezegd met zijn Bin Laden deden het??? Ja daarom dat de VS de hielen gaat kussen van de saudi’s nu en Irak tot een levende hell heeft gemaakt zeker???

    het pentagon dat zogezegd werd aangevallen door een vliegtuig???
    hahahahaha yeah right waar zijn de restanten dan van die boeing die erin vloog???

    LEUGENS LEUGENS LEUGENS

    HET PENTAGON is nooit door een vliegtuig geraakt geweest indien wel, waar waren de lijken van het vliegtuig, waar was het vliegtuig zelf????

    ff serieus blijven indien 9/11 echt waar was no way dat Bush bleef zitten in die school no way dat the patriot act werd ingediend daarna enne suprise
    WESLEY CLARK generaal verkondigde al jaren ervoor wat het plan van de VS was, Irak, Syria, Libia, en nog wat andere landen destabiliseren oorlog voeren;

    dit goed bekijken is van vlak na 9/11 inside job CIA 9/11

    Indien het echt was dat SA 9/11 financierde via Bin laden (waar de bush clan samen mee aan tafel zat en zaken deed) dan bestond SA niet meer, nog zo’n joke nu
    Heel de planeet alle geheime diensten zochten naar Bin laden en vonden hem zogezegd maar niet, tot op een dag rarara een simpele van geest CCN reporterke effie naar afghanistan reisde en daar toch een interview had met Bin Laden???
    Hoe ge”schift en ongeloofwaardig is dit niet???? Heel de planeet zocht bin laden zogezegd en een derderangs journalist vond hem en bij terug keer naar de vs mocht die rustig rondlopen zonder dat de FBI en CIA die oppakte en verhoorde waar hij bin laden zag???
    hahahaha hoe blind en dom kan de mensheid zijn???

    dan meer dan 10j later vinden ze bin laden zogezegd in pakistan en doden hem zogezegd begraven hem zonder enig bewijs in de zee en de militaire ploeg die dit deed zijn allen dood hoe handig toch
    en wat zien we opnieuw?? Hoe de vs in het achterste kruipt van pakistan en afghanistan die bin laden dan zogezegd verborgen voor de vs???

    de militairen die zogezegd bin laden uitschakelden kunnen het niet navertellen want ze zijn allen dood
    kijk naar bin laden hierboven in dat CNN bericht, scheer de baard af knip dat haar en je hebt obama die overschiet niet??? 2 druppels water obama osama what is in a name???
    Na 9/11 een SA moslim lover president van de vs???? Moet ik er nog een tekening bijschilderen hier???

    pentagon vliegtuig vloog erin maar nergens een vliegtuig te bekennen, zelfde met die ene vlucht die neerstortte daar was zwartgeblakerde grond maar geen restanten van een vliegtuig meer te vinden,
    Ons proberen ze wijs te maken dat op een blauwe dinsdagmorgen 5 vliegtuigen gekaapt met cuttermesjes werden nergens een VS militair vliegtuig te vinden was omdat ze aan de andere kant vs waren vanwege oefeningen???
    Bah die doodleuk bleef zitten bush na bericht dat de vs onder aanval was in die school???
    Zoek op wat de protocollen zijn wanneer de vs wordt aangevallen en hoe ze een president in veiligheid moeten brengen dan, zijn protocollen ongeacht waar die zit onmiddelijk hadden ze de president in veiligheid moeten brengen maar deden het niet, ook hier in het half uur wisten ze de namen foto’s alles te openbaren wie het deed…
    Dat kan alleen als je zelf de regie in handen hebt!
    Opnieuw door SA met rust te laten heeft de vs zich gigantisch verraden, dan onder uber leugens Irak binnenvallen vanwege de olievelden daar…

    ENNE zoals bij MH17 waren er wel Ned slachtoffers???
    Was het wel dat origineel vliegtuig dat vertrok op schiphol???
    Toch strange hé nog geen 20 min nadat MH 17 neer werd gehaald zoveel paspoorten met gaatje erin geprikt (betekent ongeldig paspoort) teruggevonden???

    ja 9/11 en MH17 niet zo kosher
    en weet ge wat hen zo verraad???
    Geen bijeenkomsten met de nabestaanden van de slachtoffers niet bij mh17 EN NOG MINDER BIJ 9/11
    Je zou toch denken dat de nabestaanden jaarlijks of weet ik wanneer in de media zouden komen en erediensten houden voor de slachtoffers, zo gaat dat normaal en is het altijd geweest met vliegtuig rampen, alleen met 9/11 en MH17 zie je geen 1 nabestaande nergens niet op tv niet in kranten niet op radio NERGENS NIET

    Like

 5. Tempelier zegt:

  Wellicht kan Pieter beter vragen aan Obimbo stellen, die weet er vast veel meer van.

  Like

 6. Er zouden ook 2 vliegtuigen naast de MH 17 hebben gevlogen en die man met dat popje omhoog houdend,werd uitgemaakt voor aasgier,terwijl de laatste avond van Knevel en vd Brink ,dat hele stuk werd vertoond, dat de man ontroerd was,zijn pet af deed,een kruis sloeg en het popje bij de andere spullen legde,hoe diep kun je zinken ,om van iemands emoties zo’n misbruik te maken,hoe laag moet je zijn,juist arme mensen misbruiken,een overheid waar je alleen maar van kan kotsen. De verkeersleider is ook verdwenen,mocht eens te veel zeggen, die zgn. rebellen, die worden afgeknald door Kiev,onschuldige burgers,bejaarden en kinderen doodgeschoten, hebben toch een heel ander verhaal.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Martien, ze hebben naar je geluisterd!
  De hakkelbar staat open.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s