Wat motiveerde massamoordenaar Mladić?

Screenshot_22

(Door: Sicarius)

Op 16 mei 2012 begon het proces tegen de voormalig Bosnisch-Servische generaal Ratko Mladić. In Nederland wordt Mladić vooral herinnerd als iemand die een hoofdrol speelde in het bloedbad van Srebrenica. De man heeft de Nederlandse overheid alsook het leger ernstig in verlegenheid gebracht. Meer weten we echter niet over hem, evenals over de Joegoslavische Burgeroorlog in het algemeen. Veel Serviërs zien Mladić tot op de dag van vandaag als een held. Komt dit omdat alle Serviërs bloeddorstige mensen zijn? Natuurlijk niet. Wat bracht Mladić ertoe het bloedbad aan te richten? Wie de oorlogen in Bosnië en Kosovo aandachtig bestudeert, zal angstvallig veel overeenkomsten vinden met de huidige situatie in de moslimwereld.

De val van de multiculturalistische heilstaat

Vanaf 1953 werd Joegoslavië bestuurd door de oud-partizaan Josip Broz Tito. Joegoslavië bestond uit de staten Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Servië, Montenegro en Macedonië. Verder waren er christenen, Joden en moslims woonachtig. Tito stond voor de moeilijke taak het etnisch en religieus diverse Joegoslavië bij elkaar te houden, wat hem overigens redelijk goed lukte. Toch zou Joegoslavië dezelfde weg bewandelen als vele andere socialistische staten. Om een socialistische staat draaiende te houden, is namelijk een sterke en totalitaire leider nodig.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Albanië, Appeasement, Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, Censuur, Christenvervolging, Counterjihad, Cultuurstrijd, demoniseren, Desinformatie, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Kosovo, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Servië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Wat motiveerde massamoordenaar Mladić?

 1. lucky bee zegt:

  MLadic is geen moordenaar; het zet alleen de wreedheden van de Ottomanen tegen de Serviers betaald terug.Ottomanen waren de invasoren en hebben Serviers bezet.Niet vergeten.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Een leerzame uiteenzetting!
  Vaak hoor je dat de geschiedenis zich herhaalt.
  Maar naar mijn overtuiging herhaal de geschiedenis zich vooral, omdat het aan mensen vaak de wil ontbreekt, of het vermogen, lering te trekken uit de gebeurtenissen die eerder plaats vonden.

  Het huidige multiculturele beleid dat door de EU wordt voorgestaan en door de diverse zetbazen regimes in de landelijke hoofdsteden klakkeloos wordt uitgevoerd, zal de zelfde catastrofale uitkomst hebben als het project dat Josip Broz ( Tito) in Joegoslavië uitprobeerde.
  Des te sneller het volk wakker wordt en daadwerkelijk in actie komt, zodat de zittende politiek correcte kliek wordt verdreven, des te groter is de kans op een ander verloop dan te zien was in Joegoslavië.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Eindelijk een eerlijk artikel over het conflict in het voormalige Joegoslavië. Mladic is in mijn ogen, een visionair geweest, hij wist verdomde goed waartoe de ORCS/MOSLIMS in staat waren. De smerige vuile rol van het WESTEN, met voorop de klootzak KOHL (CDU) die door in 1992 al het vuurtje aanstookte, door erkenning van een klein gedeelte van Joegoslavië als zelfstandige STAAT heeft deze hele ELLENDE in werking gezet. En heel de gore kliek van de NATO, CLINTON de rode verrader van de rode democraten, en de EEG steunden de GEITENEUKERS!

  Like

  • Heb ik ook altijd verteld.Jammer dat Putin toen niet aan de macht was.

   Like

   • Jaantje zegt:

    Poetin heeft de advocaat geregeld in de taal die Mladic machtig is en heeft ondersteuning gegeven.
    Wat er gebeurd is in Joegoslavië heeft Rusland de ogen geopend en vanaf die tijd is het zich gaan bewapenen en terecht
    Voor die tijd had Rusland nog geen macht en geld genoeg zaten nog vast aan die ‘advies’
    contracten van de VS (net als wij) Poetin heeft Rusland daarvan bevrijd en verdorie dat hadden wij ook moeten doen.

    Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  @ Henk.V – 24 januari 2015 om 14:45
  Zoals de schrijver aangeeft is dit al veel langer bekend maar is bewust door de Westerse regeringen, politieke partijen en de media onder de pet gehouden.
  Mede om dit volksverraad zal met deze kliek afgerekend moeten worden en dat mag niet te lang uitgesteld worden omdat een herhaling van het moslimgeweld nu ook ons te wachten staat.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Daar ben ik het zeker mee eens, M.A.L.Sion, maar de tekenen dat het volk dit ook inziet -en dus mee doet- zie ik helaas nog niet.
   Van deze zeer foute overheid moeten wij inderdaad zo gauw mogelijk af.

   Like

 5. Tempelier zegt:


  Zeer interessante documentaire, kijk vooral ook deel 1 en 2 . Het was gewoon een ordinaire ruil van land en de bevolking deed er niet toe. De Uni en de USA hebben in deze bloed aan hun handen.

  Like

 6. Ahava zegt:

  Dank voor dit stukje wetenschappelijk benaderde geschiedenis, die onze ‘leiders’ tot aan hun – hopelijk spoedig komende – laatste snik zullen blijven ontkennen. Trouwens, had die gebochelde gebeitelde glimlach die doorgaat voor opperhoofd van Nederland niet ooit geschiedenis gestudeerd, naast pianoles? Zeker een stukje overgeslagen…

  Like

 7. harry zegt:

  Heb heel lang gedacht , dat ik een afwijking had dat ik gevoelsmatig achter Mladic en Karadzic stond .
  Het waren in mijn ogen helden . Zeker Mladic , als je die man in actie zag , dan kreeg je de indruk dat je een Amerikaanse speelfilm zag met John Wayne of zo , gewoon een stoere vent , ook al deed ie niks .
  Ben blij dat er nog meer mensen achter Mladic staan , ben ik misschien toch niet helemaal gek .

  Like

 8. Ook wil Karadzic de moslimleider aan de tand voelen over de aanvallen van moslims op Servische dorpen in de omgeving. ”Veel burgers werden bij aanvallen op een gruwelijke manier gedood”, aldus Karadzic.

  Zo wil hij aantonen dat er een ”legitieme militaire reden” was voor de aanval op Srebrenica in juli 1995. De aanval van de moslims vanuit de enclave op de omliggende Servische dorpen zijn overigens ook gedocumenteerd door Dutchbat.

  Like

 9. De Serven hebben ons gewaarschuwd,maar de media en onze leiders hebben ons verraden ten gunste van de moslims.Ik werd er zelfs ontslagen omdat ik een afwijkende mening had.

  Like

 10. C.J. Hulsebosch zegt:

  Geachte heer Bron. Uw vele berichten zijn alle apart en niet van de gevestigde orde, bovendien hoogst actueel. Niettemin zendt U deze berichten ook aan mijn echtgenote. Dat is dubbelop. En daarom verzoek ik U de mails die U mij zendt niet eveneens aan mijn vrouw te sturen. Haar emailadres is gmtaconis@gmail.com Zij leest alles op mijn laptop. Ik zal het prettig vinden, als U haar van Uw lijst schrapt. Alvast hartelijk bedankt. Vriendelijke groet, Charles J. Hulsebosch, Heemstede. P.S. Als het ons al zoveel tijd kost alles door te nemen, wat zal U dan enorm veel tijd nodig hebben alles te sorteren en te verzenden. U moet hat dan toch ook gelezen hebben om de relevantie voor Uw lezerspubliek te beoordelen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Heer Hulsebosch,

   Het verzenden gaat automatisch, omdat u zich daarvoor heeft aangemeld. Om de mails te stoppen, moet uw vrouw zich onderaan een nieuwe mail even zelf afmelden. Dat kan ik niet voor haar doen!

   Met vriendelijke groeten,

   E.J. Bron

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s