24% van de in Duitsland levende moslims heeft “sterke afkeer” tegen Duitsland

Screenshot_51

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Het artikel in “Welt Online” spreekt van de jonge generatie van de geïmmigreerde moslims: ze willen niet integreren, ze hebben een “sterke afkeer” tegen onze samenleving, die vaak zó ver gaat dat die zelfs geweld tegen ons verheerlijkt.

Daarin staat volgens “BILD” dat 24% van de geënquêteerde niet-Duitse moslims in de leeftijd tussen 14 en 32 jaar “streng religieus met een sterke afkeer tegenover het Westen, in zijn tendens geweld accepterend en zonder tendens tot integratie” genoemd moet worden.

15% accepteert geweld tegen het Westen

Bij de voor het onderzoek geënquêteerde jonge Duitse moslims is het aandeel van diegenen, die streng religieus zijn, het Westen afwijzen en ideologisch gefundeerd “geweld als middel ter verdediging tegen de bedreiging door het Westen” accepteert 15%.

Weliswaar is 78% van de geënquêteerde Duitse moslims voorstander van integratie in de meerderheidssamenleving, maar 22% wijst dit af en benadrukt zijn “eigen cultuur van herkomst”.

Daarentegen wil slechts 52% van de jonge niet-Duitse moslims zich integreren in de meerderheidssamenleving, citeert de “BILD-Zeitung”, terwijl 48% “sterke separatieneigingen” toonde en de Duitse meerderheidscultuur duidelijk afwees.

Welt Online

Waarom komen ze hier dan überhaupt naartoe als ze ons niet mogen en wij ze hier ook niet kunnen gebruiken? Men zou eindelijk eens een petitie aan de Turkse regering moeten richten met een eis naar een programma tot repatriëring.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Duitsland, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op 24% van de in Duitsland levende moslims heeft “sterke afkeer” tegen Duitsland

 1. toestroom zegt:

  Wat doen ze hier dan, net als in Nederland de soicalepotten leeg eten.

  Like

 2. Jules Vismale. zegt:

  Ach, ik geloof dat zeker 80% van de autochtoonse Duitsers een nog VEEL grotere afkeer van die moslims hebben, het liefste al hun moskeeën in brand willen steken of bevuilen, het tuig daaruit willen schoppen en zich massaal bij ‘Pegida’ gaan aansluiten! Het lukt namelijk de linkse islam-collaborerende fukregering van Duitsland in geen eeuwigheid meer om de groeiende moslim- en islamhaat (waar ze zelf voor verantwoordelijk zijn) meer tegen te houden en twee op de drie moslims in Duitsland worden zelf al bedreigd, hun moskeeën inderdaad aangevallen en de islamhaat stijgt daar ten top maar dat vind ik dan ook geweldig! Een koekje van eigen deeg, met gelijke munt terugbetalen, van hetzelfde laken een pak mag ook gewoon want veel van zulk soort moslims zijn gewoon een pot nat!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ach, het is hier toch voor geen meter anders. Vanaf medio december 2000 begint mijn verhaal; eerst een schizofreen beneden me, die het verdomde haar medicijnen in te nemen en niemand die er iets aan deed. Mens zo gek als deur en het verhaal is veel te lang om alle ellende gespreid over 4,5 jaar hier en nu te vertellen.

   Enfin, na veel vijven en zessen verhuist met alle kosten van dien, krijg ik binnen twee jaar een Marokkaan naast me wonen. Weer een hele show; waarbij ik uiteindelijk zelfs de schuld kreeg. Ik zou bedreigend overkomen…

   Dus, weer verhuist en weer met alle kosten van dien. Dit was de laatste verhuizing; al de naarstig gespaarde centen zijn nu op. Er komt hoe dan ook geen volgende keer!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Claudia M., jij hebt dezelfde voornaam als mijn schoonzusje maar mocht je ooit een Marokkaan of moslim tegenkomen die de radicale islam aanhangt, vindt dat jij een minderwaardig wezen bent, wil aanranden en je gaat bedreigen dan mag jij wat mij betreft de klootzak stevig in zijn ballen trappen! Gelukkig dat zulk uitschot ook geregeld door hun slachtoffers worden bedreigd en weggejaagd al zal de linkse media dat ongetwijfeld niet snel vermelden daar ze als de dood zijn dat meer islamhatende Europeanen dit zullen overnemen. Voorbeeld doet volgen daar mensen geregeld elkaars gedrag na-apen.

    Like

 3. BertG. zegt:

  Ik denk eerder dat 24% zijn eerlijke mening dorst te geven.
  Wat kan je gebeuren vandaag de dag door hier voor uit te komen.
  En hier, “Daarentegen wil slechts 52% van de jonge niet-Duitse moslims zich integreren in de meerderheidssamenleving” , geloof ik al helemaal geen enne malle moer van.
  Voor zeker 95% hebben ze schijt aan onze cultuur, dat is namelijk de opdracht die ze mee krijgen.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Wij zijn niet meer bereidt onze zegeningen te tellen, want die zijn wij vergeten en nu worden die zegeningen stapje voor stapje afgebroken om de islam te behagen, we zijn echt gekke Gerrit dat we dit allemaal laten gebeuren. Ik zou het niet in mijn hoofd halen te emigreren naar een land wat ik verafschuw. Maar zij willen wel ons geld hebben want dat behoort hun toe, in wezen betalen wij de jiza, de dhimmie belasting van de islam, we doen aan zelfdestructie waarvan akte.

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  Ik vermoed dat deze cijfers redelijk representatief zijn voor heel Europa. Nou beste muzels wij (echte) Europeanen hebben ook een “sterke afkeer” tegen jullie, jullie met jullie kudtmentaliteit, jullie absurde eisen en jullie geldverslindende aanwezigheid in onze landen. Pleur lekker op naar je zandbakkalifaat liever vandaag dan morgen, doei en tot nooit meer ziens.

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Iedere Moslim die ook maar een piep geeft zou onmiddellijk moeten worden uitgezet naar een Moslimland. Enfin de burgeroorlog komt eraan en ik weet zeker dat Nederlanders zich niet zomaar zullen overgeven, de moslems hier zijn niet de enigen die zich voorbereiden.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dan begrijp ik niet waarom ze dan in Duitsland willen leven?Of om toch het te veroveren?Dar al Herb?

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Welk onderzoeksbureau bedenkt zo’n vraag. “Accepteert u geweld als middel ter verdediging tegen de bedreiging door het Westen?
  “geweld als middel ter verdediging tegen de bedreiging door het Westen” accepteert 15%.
  Wat is de bedreiging door het Westen? Wat bedreigen de westerse landen eigenlijk.
  HUN EIGEN CULTUUR VAN HERKOMST.

  “Accepteert u geweld als middel ter verdediging tegen de bedreiging door immigranten die onze eigen cultuur van herkomst bedreigen?
  – JA 100%

  Like

 9. beatsme zegt:

  Overigens hangt dat toch sterk samen met de opdracht aan de moslims in de Koran. Het is te vinden in de soera’s, dat men zich niet mag mengen met de ongelovigen.
  Ieder vorm van (integratie)subsidie die vooraf alleen bij de aanvraag op het nut wordt bekeken -en met gulle hand wordt gegeven, en verder niet op juistheid en uiteindelijk nut gecontroleerd wordt tijdens het gebruik en erna- levert naar verwachting daarom heel weinig nut op.

  Het nut is wel aanwezig voor degenen die de subsidie als inkomsten kunnen beschouwen.
  Dat zijn de inburgeringsleraren, de buurtproject medewerkers, de vele subsidieprojecten, de buurtregisseurs, de sociologisch en antropologisch wetenschappelijk geschoolde onderzoekers, speciale holocaustleraren, de moskeebouwer, de aannemers die in de stadsvernieuwing werken om “de gediscrimineerde achtergestelde” lieden goede onderkomens te bieden, de AIVD en MIVD, de openbare en particuliere beveiliging- en bewakingsbranche, de vluchtelingen en asielindustrie, de daaraan verwante uitgebreide advocatuur en ambtelijke dienstverleners in de rechtelijke macht, gezondheidszorg met extra werk vanwege aanhoudende extra jeugd- en cultuurzorg, emancipatie-instituten en instellingen, het bestuur in het algemeen dat veel thee kan drinken, politieke partijen die er hun programma’s mee kunnen vullen…
  Kortom, zo een enorme groep uit de samenleving verdient er direct of indirect een grijpstuiver aan, dat het zich vanzelf wel in stand houdt en zonder die ongein zou ons Nationaal Inkomen inmiddels wel eens een significant waarneembare krimp kunnen vertonen.

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  ´Links´ kan deze enquete interpreteren dat de integratie is gelukt. 78% wil integreren. Welnu, dat komt overeen met naziduitsland: 20% fanatieke Hitleradepten en de rest volgt. De gevolgen kennen we.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  ZO EEN TOEVAL !
  IK LEEF IN DUITSLAND EN IK HEB EEN
  150 % AFKEER EN HEKEL AAN DE
  MOSLIM-TURKEN-TAPIJTENVRETERS !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Tja, de moslims mogen van hun gruwelboek niet integreren, neen ZIJ moeten veroveren! Dat is de werkelijke agenda die er achter steekt! Het zal worden ZIJ/de MOSLIMS met de verraders de RODEN en andere LINKSEN en ANARCHISTEN, tegen WIJ die opkomen voor onze CULTUUR, voor ONZE NORMEN EN WAARDEN.

  Like

 13. 24%?Ik weet wel zeker dat dat percentage hoger ligt,veel hoger.Net als hier!Maar :wat je zaait zul je oogsten,dus dat keert als een boemerang naar hen terug!En zo moeten ook heel erg veel mensen kotsen van die lui!En terecht;daar hebben ze het zelf naar gemaakt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s