Adieu Vrijheid

Screenshot_48

(Door: Peter Selie)

Het laatste restje baas over onze eigen beurs zijn we kwijt! Zijn we murw of zo? Of denken we dat het aan ons persoonlijk wel voorbij zal gaan? Of dat anderen het wel doen misschien? Donderdag is het bewijs geleverd van de onvoorstelbare brutaliteit die de EUSSR-maffia ons geleverd heeft. Als resultaat van  domme Rutte’s toestemming, die aan deze maffiaklanten zijn toestemming gaf onze rekeningen te plunderen en zo van lieverlede ook ons pensioen overhevelt naar de zuidelijke Europese landen en bij voorbaat ook het corrupte en criminele Oekraïne uit onze portemonnee te laten graaien. En natuurlijk de doodsvijanden van Israël financieel te steunen met miljarden van ons geld. Israël, de laatste hoop  voor het “Vrije” Westen. U heeft het aan uzelf te danken!

Europa zal veranderen in een Noord-Korea om te werken voor het systeem en levert men niets meer op, dan zijn er de aasgieren nog die zij met miljoenen hebben binnengehaald om het smerige werk te doen. Zoiets als ten tijde van keizer Nero. Dat ze daar niet voor terugdeinzen, zien we dagelijks in hun eigen omgeving. Anders vraag het de christenen maar, zo die er nog zijn.

€ 1.100.000.000.000 bijdrukken om zodoende de problemen op te lossen van Zuid-Europa ten koste van enkele landen in het Noorden. Dat geld kan wel uitgedeeld worden zodat ze daar lekker door kunnen gaan met het zich niet te druk maken, wij bestolenen doen dat ook niet, dat druk maken dan. Waarom zouden ze daar enige inspanning doen?

Die EU die ons elk, volgens eurofielen, jaarlijks, € 2.500,- zou opleveren, zal ons in feite een veelvoud ervan kosten. Straks is er van elke €uro nog 30% over. U zult het zich herinneren als u aansluit bij de gaarkeuken of voedselbank, tenminste als die er zijn!

Welke lijdensweg wacht ons nog dankzij de landverraders in ons land en elders  in Europa!?

Adieu vrijheid, adieu ons mooie dierbare Europa met zijn moois aan natuur, kathedralen, kastelen en andere Kunst met een grote K. Adieu!

Door:
Peter Selie
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Elite, Europa, EUSSR, Graaien, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, Overheid, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Adieu Vrijheid

 1. toestroom zegt:

  Peter er is nog 1 post waar ze nog geld aan kun opleggen Adem belasting

  Like

 2. toestroom zegt:

  Peter nu weet ik wie mijn kraan hebt ik wil hem terug 😄

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, Peter Selie ik kan het niet anders dan U gelijk te geven. Dit is het EUSSR/BILDERBERG/NWO concept om ONS tot slaven te maken. Maar de doorsnee Nederlander schijnt het wel goed te vinden, helaas pindakaas.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Volledig eens met Peter Selie! Het ergste is dat we ons zo machteloos voelen door wat ons is aangedaan door onze eigen regering! Zij die gekozen zijn om op te komen voor onze belangen, hebben ons genadeloos afgestraft! Vanaf nu kunnen we het woord ‘welvaart’ wel schrappen, want de armoede heeft alreeds zijn intrede gedaan in Nederland. Kijk naar de groeiende groep mensen die een beroep moeten doen op de Voedselbanken! Ons eens zo mooie en welvarende Nederland wordt binnen afzienbare tijd een ontwikkelingsland. En dat hebben we te danken aan onze niet bekwame overheid. Hoe kun je ook een land regeren als je geen snars verstand van economie hebt? Wat schiet je ermee op als je een ‘lekker mondje Engels’ spreekt, maar het verschil tussen 50.000 en 500.000 niet kent?
  Kijk eens naar Stef Blok. Nooit iets met bouwen en wonen gehad. Waarom komt hij dan als minister op deze post terecht? Sinds hij daar zit is de ellende in de woningsector niet meer te overzien!
  We moeten een kabinet hebben met verstand van zaken. Een kabinet wat niet bedenkt hoe we de burgers steeds meer geld afhandig kunnen maken, maar die onderzoekt hoe we ons land weer gezond kunnen maken, de belastingen op een eerlijk niveau zet, en het mensen gunt om het goed te hebben.
  Deze regering moet zo snel mogelijk ophoepelen, voordat ze nóg meer schade aanrichten!
  En ik zou ook graag willen weten wanneer ik die beloofde € 1.000,– tegemoet kan zien, beloofd door de heer Rutte. Ik heb er namelijk een goede bestemming voor.

  Like

  • koloth zegt:

   Therese die €.1000,- daar kun je naar fluiten.
   Ze liegen allemaal: Rutte met z’n €.1000,- / de Jager:Dat geld van Griekenland krijgen we met rente terug / Dijselbloem: we gaan niet voor de zuidelijke landen betalen.

   Like

  • peterk2014 zegt:

   Beste Cathja, dat was een aprils fools day, haha sleep uit. Kijk mooi naar M Ruttes stopverf gezicht, dan weet je genoeg. Eng hoor!

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Wat dacht je van deze.

   CV

   Sharon Dijksma Staatssecretaris van Economische Zaken

   Personalia

   Voornaam (roepnaam): Sharon Alida Maria (Sharon) Dijksma
   Geboorteplaats en -datum: Groningen, 16 april 1971
   Woonplaats: Enschede
   Burgerlijke staat: gehuwd, twee kinderen
   Opleidingen
   VWO, Groningen (1983-1989)
   Rechten, Rijksuniversiteit Groningen (niet voltooid) en bestuurskunde, Universiteit Twente (niet voltooid)

   Loopbaan

   Van 1994 tot 2007 is Sharon Dijksma voor de PvdA lid van de Tweede Kamer. Daar houdt zij zich onder meer bezig met onderwijs, verkeer en waterstaat en ontwikkelingssamenwerking. Op 22 februari 2007 wordt zij staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in het vierde kabinet-Balkenende.

   Van 17 juni 2010 tot 20 september 2012 is Dijksma Tweede Kamerlid voor de PvdA met als portefeuille algemeen economisch beleid en ruimtelijke ordening en infrastructuur.
   Mevrouw S.A.M. Dijksma is op 17 december 2012 benoemd tot staatssecretaris van Economische Zaken in het kabinet-Rutte-Asscher.

   Geen opleiding afgemaakt. Nooit in het bedrijfsleven gewerkt en heeft een van de belangrijkste portefeuilles. Wat kun je dan verwachten? Maar ze ligt zeer goed bij de partijleiding en Wim Kan zou zou ze ¨zeeeeeeer bekwaaaaaaaaaaaaaaaam noemen¨.

   Like

 5. Anneke zegt:

  Ook ik geef Peter Selie helemaal gelijk ” goed artikel” en Cathja wat jij hebt geschreven als reactie klopt helaas helemaal. Ook ik weet niet wat de toekomst ons zal brengen, maar mijn gevoel zegt dat het niet goed gaat en dat het niet meer goed komt. Waar ik heel veel moeite mee heb is dat 1 man kan beslissen dat de geldpers weer gaat draaien, ik vind dit niet democratisch er wordt ons niets gevraagd. Ik zie ook wat de bedoeling hiervan is en dat is onze rijk gevulde pensioenpot. Maar wij zijn met te weinig mensen om dit in te zien, de meeste geloven het wel en stemmen straks weer op D66, ongelooflijk. Ons mooie landje is er helaas niet meer en dat verval is al begonnen 40 jaar geleden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja @ Anneke 13:53, het is doodeng dat die griezel de geldpers heeft aangezet! Er staat namelijk geen enkele dekking tegenover, zoals goud bijvoorbeeld, dus in feite is het waardeloos papier. Maar door deze zet van Draghi is onze schuld ook sterk opgelopen, terwijl wij daar machteloos tegenover staan. Die rottige EU kost ons al heel veel geld, maar wat er de afgelopen week is gebeurd is zo mogelijk nog vele malen erger! Wij zullen permanent de schulden op ons bordje krijgen die de zuidelijke lidstaten veroorzaken! Draghi is zelf ook een zuiderling, en heeft goed voor die lidstaten gezorgd, dat moet gezegd worden! Dat Duitsland en ook Nederland er nog steeds niet over piekeren om uit de EU en de euro te stappen is me een groot raadsel! Ze nemen toch niet de beslissingen voor het hier en nu, maar deze ellende zal toch ook onze kinderen en kleinkinderen treffen? Of gaan ze ervan uit dat we door deze maatregel van Draghi opnieuw een “Gouden Eeuw” zullen meemaken? Nou, vergeet het maar, zéker met die nooit ophoudende stroom asielzoekers (lees: werkonwilligen)!

   Nee, reden om vrolijk te zijn heb ik al lang niet meer. De vraag is hoelang we ons hoofd nog boven water kunnen houden, en wat er daarna moet gebeuren.
   Ik weet het niet.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Cathja: 14.47. uur. Inderdaad Cathja, de geldpers aanzetten is een gore MISDAAD. Daardoor zullen WIJ en onze kinderen en kleinkinderen tot een slavenbestaan worden veroordeelt. Het is om te janken!

    Like

 6. Jos Heuserr zegt:

  Zal het niet zo zijn dat deze maatregel voor het bijdrukken van € 1.100.000.000.000 bedoeld is dat de Joden Europa kunnen verlaten (inclusief verkoop van al hun bezittingen hier) . Als dat zo is dan komt de volgende crisis

  Like

 7. Joshua zegt:

  Ik blijf het herhalen:Het hele eu circus opblazen met alle regeringen erbij , mensen die hun hele leven gewerkt en aan alle sociale verplichting hebben voldaan, worden uit gekleed door een stelletje INCOMPETENTE IMBECIELEN die nog nooit een eerlijke baan gehad hebben en alleen hun handje op gehouden hebben om ons geld te verkwanselen en voor eigen gerief gebruiken.
  Wiegel zei eertijds jullie hebben ons gekozen dus wij maken de regels uit,arrogantie ten top.
  En zijn evenbeeld rutte is nog een haar erger die hoort niemand meer maar liegt en verkwanseld nog meer.
  Fijne pooiers en hoeren van de eu en het Nederlandse kabinet ik hoop dat jullie de pleuris gaan genieten!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Nou, dan nog maar een keer, ook al weet ik dat het officieel niet mag. Beste lezers “HAAL JE GELD VAN DE BANK !!!!!!!! ” laat er gewoon een beetje opstaan voor je vaste lasten, de rest in een oude sok of maar net wat je kunt bedenken. Voor de renten hoef je het niet te doen !

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NIET SCHRIKKEN! Dit is onze eindafrekening van 2014!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s