Amerika bedreigt Israël

Screenshot_41

(Door: Michael van der Galien)

En waarom? Omdat premier Netanyahu in maart naar de VS komt.

Wat is Amerika toch diep gevallen met Obama aan het roer van de staat. Voor hij president werd stond Amerika terecht bekend als pro-Israël en een gerenommeerd voorvechter van de idee van de democratie. Helaas is daar tegenwoordig niets meer van over. Zie hoe het Witte Huis reageerde toen het te horen kreeg dat Israëls premier Netanyahu in maart naar het Congres komt om daar een speech te geven:

The White House’s outrage over Prime Minister Benjamin Netanyahu’s plan to speak before Congress in March — a move he failed to coordinate with the administration — began to seep through the diplomatic cracks on Friday, with officials telling Haaretz the Israeli leader had “spat” in President Barack Obama’s face.

Vervolgens zegt de overheidsbron dat Netanyahu gestraft zal worden voor zijn gedrag:

Lees verder>>>
DDS

(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, democratie, demoniseren, Israël, Israël-vijandigheid, Obama, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

19 reacties op Amerika bedreigt Israël

 1. Jan zegt:

  Dit krijg je als je een kind kiest als president.

  In 2010 stuurde de juntaleider de Dalai Lamai weg via de achterdeur waar alle vuilnis lag opgehoopt

  http://www.rushlimbaugh.com/daily/2010/02/19/white_house_sends_the_dalai_lama_out_the_back_door_with_the_trash

  Vervolgens liet hij Netanyahu een uur wachten omdat hij het smerige Michelle-kippenvoer naar binnen moest werken:
  Benjamin Netanyahu was left to stew in a White House meeting room for over an hour after President Barack Obama abruptly walked out of tense talks to have supper with his family


  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/7521220/Obama-snubbed-Netanyahu-for-dinner-with-Michelle-and-the-girls-Israelis-claim.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ken wel een voorbeeld van iemand die in NEDERLAND ooit door de achterdeur werd afgeserveerd.
   Maar dat was dan Emily Bremers, in de periode, waarin WA in dubio stond omdat-hij-wel-met-haar-verder-wilde-maar-dat-niet-mocht-van-Mama.
   Ze was door hem,overigens samen met andere ‘kennissen’ uitgenodigd voor een evenement in de,ik meen, Nieuwe Kerk, maar werd op last van Bea direct na afloop ‘discreet’ weggeleid via de achteringang.
   Helaas was daar wèl een fotograaf aanwezig.
   Op de foto ’s waren tenminste geen afvalzakken te zien, dàt nou weer niet.
   In het geval van de Dalai Lama had men waarschijnlijk ook niet op de pers gerekend; ik weet het ook niet anders.
   Mogelijk is dit allemaal een verkapte blijk van minachting van Obama naar alles, wat niet-islamitisch is?

   Like

 2. Pingback: Amerika bedreigt Israël | Nikontino's Blog

 3. Jan zegt:

  De koppeling verwijst niet naar de tekst van DDS. Hier DCClotesonline

  Obama’s Antisemitic Hissy Fit: “Netanyahu ‘spat in our face’”
  Posted on January 23, 2015 by Pamela Geller

  The vicious Jew-hating rhetoric coming from the White House is unusual even for an anti-semite like Obama. Clearly, Obama is working furiously to upend the Israeli elections and hurt Netanyahu’s election chances.
  More than this, he is enraged at the spectacle of Netanyahu standing before a cheering Congress, reflecting the overwhelming support of the American people.
  This latest attack on Israel is evil. Plain and simple.

  http://www.dcclothesline.com/2015/01/23/obamas-antisemitic-hissy-fit-netanyahu-spat-face/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik vat dit op als een regelrechte belediging aan het adres van president Nethanyahu! Schandalig gewoon! Maar als de emir van Qatar op bezoek zou willen komen, dan wordt de rode loper voor hem uitgelegd.
  Obama is een moslim in hart en nieren, en heeft een hekel aan Joden, en dus ook aan Israël. Toen hij net president was kon hij Israël niet zomaar de rug toekeren, maar gedurende zijn presidentschap heeft hij de banden met Israël wel steeds losser gemaakt, en de vriendschap tussen de beide landen is danig bekoeld. Over ‘vrienden’ gesproken….

  Ik vind het dapper dat Nethanyahu op de uitnodiging is ingegaan. Hij weet echt wel met wie hij te maken heeft, maar hij houdt zijn rug recht. En waarom ook niet? Israël heeft zich vele malen netter gedragen in gewapende conflicten dan Amerika! Nethanyahu hoeft zich dan ook nergens voor te schamen, en ik hoop dat hem de kans wordt gegeven om een mooie speech te houden.

  Like

 5. kraftavilqa zegt:

  De moslimbroeder, fascistische dictator en aanstaande tiran Obola laat zich weer van z’n beste kant zien. Inderdaad hoe eerder deze demon uit het Witte Huis wordt geflikkerd hoe beter. Ik was nooit zo weg van de jonge Bush maar wat een president was dat in vergelijking met die kudtnikker.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Met een moslim als president en Katholieken in de regering is dat natuurlijk heel erg mogelijk.Ze zijn allemaal joods vijandig

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Dus weer terug naar de Presbiterianen beleidt.Dan is God weer met de USA.

  Like

 8. Nemesis zegt:

  Net wat ik voordien al heb geplaatst. heeft Obamaboy er helemaal niets mee te maken wie er door het congres wordt uitgenodigd. Dat is zaak van het congres en niet van Obama. Hij hoeft hem tenslotte niet op het Witte Huis te ontvangen. Dus het tegenovergestelde gebeurt, Obamba spuugt Nethanyu in zijn gezicht.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Blijft de vraag, welke Amerikaanse president op het idee komt, zó te handelen. Tot nu toe niet één, behalve Obama, schat ik.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Zou zeggen, je gaat voor de koelkast. Nee tot nu toe nog geen een, behalve die Soetoro of hoe die nu werkelijk heet.

    Like

 9. paulzwueste zegt:

  Laten we even terugdenken aan die tijd dat HEEL West Europa jubelde toen deze islamitische kelerelijer aan de macht kwam!!! Het domme volk heeft ondertussen weer wat geleerd dat ze bij de volgende verkiezingen alweer vergeten zullen zijn!

  Like

 10. Jan zegt:

  Het omgekeerde kan ook: president Reuven Rivlin weigert Obama te ontmoeten

  Israeli President Reuven Rivlin, who is visiting the United States this week, has declined to meet with Barack Hussein Obama.
  http://israelmatzav.blogspot.nl/2015/01/tit-for-tat-israeli-president-reuven.html

  Like

 11. Jan zegt:

  Buitenlandse Zaken VS probeerde Netanyahu via geheime campagne uit zijn ambt te verwijderen

  State Department Purged Emails About Secret Anti-Netanyahu Campaign

  A State Department official deleted emails that included information about a secret campaign to oust Prime Minister Benjamin Netanyahu during the country’s last election, according to a Senate investigatory committee that determined the Obama administration transferred tax funds to anti-Netanyahu groups.

  The Senate Permanent Subcommittee on Investigations disclosed in a massive report on Tuesday that the Obama administration provided U.S. taxpayer dollars to the OneVoice Movement, a liberal group that waged a clandestine campaign to smear and oust Netanyahu from office.

  http://freebeacon.com/issues/state-department-purged-emails-secret-anti-netanyahu-campaign/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s