Duivelse leugen: islam is vreedzaam. De waarheid is: vreetzaam!

Screenshot_52

(Door: Ben Kok)

Het mantra van deze dagen: de islam is vreedzaam en als hij spontaan uitgroeit tot kalifaat is dat de meest ideale samenleving. De PvdAllah draagt deze leugen met verve uit: Asscher, Aboutaleb, Achmed Marcouch c.s. Voed de krokodil, dan is hij vreedzaam, totdat de ware aard bovenkomt: vreetzaam.

Laat je niet in de luren leggen met de kolder “maar mijn islam is wel vrede !” Want hoewel  er heel wat richtingen in de islam bestaan, van Salafisten tot Alevieten (heel orthodox en tot heel liberaal, waardoor  allereerst de orthodoxen de liberalen uitmoorden binnen de islam en ook de soennieten versus sjiieten), is er ten diepste maar één islam, namelijk. die in de islambronnen wordt geleerd.

Alle moslims hebben als ultieme waarheid  de koran,  met de Hadith (in aflopende mate gelijk aan de koran), het leven van de ideale moslim (Mohammed) en de Umma, de moslimgemeenschap als geheel (met de islamgeleerden van de Al-Azhar-universiteit in Caïro aan de top)

Daarom is er volgens Erdoğan, president/sultan van Turkije, ook maar één islam en daar zit een kern van waarheid in. “Mijn islam” is een belachelijke term. Een moslim die dat zegt, plaatst zich boven de ultieme waarheid van de islambronnen en beweert dwars tegen de feiten van die bronnen in dat “zijn islam” vrede is en ook nog de “ware islam”. Eerst een duivels systeem als de islam omarmen en belijden; als het dan niet zo goed valt her en der na de diverse moordaanslagen en IS, Boko Haram e.d., dan gaan we roepen dat “die terroristen geen moslims zijn” en dat “mijn islam vrede is”.

Door:
Ben Kok
(bewerkt door E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Moslims, Naïviteit, Taqiyya. Bookmark de permalink .

15 reacties op Duivelse leugen: islam is vreedzaam. De waarheid is: vreetzaam!

  • Maria zegt:

   op het einde en geloof me op mijn woord zal de islam volledig uitgeroeid zijn van de planeet!
   Spijtig genoeg het Westen zal mee ten onder gaan en volledig verdwijnen van het toneel de toekomst met de mens op aarde is via het gele ras.
   Niemand in West Europa zal het kunnen navertellen mij moet ge niet geloven wacht gewoon af en je zal mijn woorden nog horen nagalmen die ik geschreven heb.
   Gans het Westen is ten dode opgeschreven dankzij het verraad aan de islam en de bankiers via de vs rockefeller clan die de ECB en alle andere grootbanken bezit op aarde…
   NWO is de ondergang van een beschaving , HET WESTEN.
   DE GESCHIFTHEID van het westen pro islam is haar ondergang!
   Nergens op aarde omarmen ze de islam enkel de Eu en vs doen dit DE ELITE
   zij gebruiken de islam om tot oorlogen te komen, direct gefinancierd door de elite bankiers. Vermist bevolkingen (niet jullie hier op de site) te laf zijn zal dit gebeuren,
   pakt vanaf 2016 tot 2018 dan is het showtime.
   Als je economisch onderlegd bent, als je de bankierswereld begrijpt dan snap je het, na die injectie van het laatste geld in de bodemloze put EU via de ECB dat het afgelopen is!
   Althans voor West europa en de VS…
   Mij ni gelaten het zal zijn zoals het moet zijn, je zaait wat je oogst
   De islam heeft de wreedste geschiedenis ooit op aarde qua terreur overheersing (ottomaans rijk was het ergste wat ooit bestond) moorden overname slachtingen weet ik wat en de politiek hier staat aan hun kant?
   De enigen waar ik respect voor heb zijn de Duitsers ironie boven ironie, Dresden daar ontstond alles een stad die in WOII volledig tot de bodem werd plat gebombardeerd door de niet hitlers hahahha wat een grap dezelfde nazi’s die vroeger aan hitler zijn kant stonden en de islam zijn dezelfden onder socialisme die nu regeren over onze landen en de EU, zelfs muslim obama is een socialist en zij zijn de ondergang van alles en iedereen hier! SOCIALISME ZOALS IN WOII ZIJ AAN ZIJ MET DE ISLAM TEGEN ALLES EN IEDEREEN, verdiep u in WOI en WOII alles was samen met de islam tegen de rest
   En nu herhaalt de geschiedenis opnieuw

   Like

 1. BertG. zegt:

  De voorbereidingen worden ook nog eens gesubsidieerd. Daar zou ik ook boos om worden.
  http://www.powned.tv/nieuws/raar/2015/01/subsidie_halal_slachterij_wekt.html

  Like

  • BertG. zegt:

   Het blijft wel raar dat alleen dierenartsen hier iets van vonden.
   Inderdaad, me kat vredig laten inslapen kost zo’n 50 euro, daar doen ze het gratis.
   Zal dat de gedachte zijn erachter? Waarom ze boos worden? Concurrentie?
   Na dat ik dit bericht nog eens goed gelezen had.

   Like

 2. Joshua zegt:

  IS lam is oorlog tegen iedereen en oorlog is geen vrede, deze ideologie (geloof) is wreedheid.
  Mijn islam klinkt als mein kampf, ook zo’n vreedzame vernietigingskliek.

  Like

 3. Jean zegt:

  Alleen al door zich te verlagen met het opnemen van moslims in een partij verlaagd die partij zich tot misdaadorganisatie kort gezegd tot maffia.
  Nooit of te nimmer zal ik ooit een stem/mandaat geven aan dergelijke partijen.
  Nederland hoort toe aan Nederlanders.
  Vlaanderen hoort toe aan Vlamingen en dat laatste zullen we bekomen, zeker weten, Vlaanderen zal sneller een Republiek zijn dan die federale huichelaars kunnen tellen tot 10.000. Liefst zonder geweld maar als ze echt blijven smeken en nog moslims blijven binnenhalen dan maar met geweld.
  Trop is teveel.

  Like

 4. Maria zegt:

  op dit moment zitten/zaten ze allemaal in SA te knielen alle koningshuizen zitten daar hun eigen volk van landen te verraden aan de ergst mogelijke vorm van islam nl SA, knielen voor een familie die mensen laat stenigen, ophangen, waar vrouwen op de allerlaatste plaats komen in de maatschappij, waar mensen de doodstraf krijgen omdat ze het lef hebben om verkeerd te denken over de islam, heel de planeet weet dat SA terrorisme financiert. Als je hier boe zegt naar een moslim alle sluizen gaan open om eigen volk af te breken intimideren, racisme kaart wordt getrokken en we zijn vertrokken. en daar zijn ze de grond voor aant kussen, hangen vlaggen halfstok voor mensen die terreur op hun eigen onderdanen toepassen?? Zegt alles over onze koningshuizen hier en wat soort mensen die politiekers zijn 😦
  Wanneer despoten gekken die in hun land alles aan hun laars lappen van mensen-vrouwen rechten, homo’s worden er aan de lopende band uitgemoord enz enz wel daar gaan onze leiders voor knielen, openlijk Israël bedreigen hier de Joden bedreigen… Dat dit allemaal mogelijk is na WOII kan je gewoon niet bevatten. Er is maar 1 islam vertegenwoordigd door SA en dat mekka daar.
  Geld gaat voor alles moest SA geen olie hebben was dit allemaal niet waar.
  Ziekelijk gewoon degoutant ziekelijk hoe ze die horror koning gaan eren ginder, en dan te” weten dat die helemaal niet leven zoals de moslims noch dat die familie el saudi arabieren zijn die hoeren en boeren op een schaal wat niemand hen nadoet.
  Schatrijk zoals de zee diep is maar SA weigert islam vluchtelingen op te nemen in zijn land vanwege destabilisatie gevaar.
  Ge kunt enkel dromen hopen dat China of Rusland heel dat SA weg nuked

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Ben Kok, zeer goed weergegeven. Het zou goed zijn als de politici en de media zich niet zo krampachtig gedragen als het woord islam ter sprake komt. Zij meten zich een laffe houding aan om met de moslims in hun leugenachtigheid mee te gaan. De islam is nl. de bron van de terreur en daarom moet je de islam veroordelen en bestrijden. Alleen met demonstraties voor vrije meningsuiting kom je er niet.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Een vraagje aan Ben Kok zelf.

  De imam waarmee je een goed gesprek had van een uur of zo, In welke moskeet praat deze man en heb je ze weleens beluisterd, Wat deze man allemaal uitspreekt.
  Of heb je daar eigenlijk helemaal geen idee van. Wat de man allemaal vrijdag uitkraamt.

  Like

 7. Mowdes zegt:

  “Ik ben er eigenlijk nog maar weinig tegengekomen die hun PvdA-stem beklagen, integendeel.
  Steeds meer linkse aanhang geloven het linkse verhaal niet meer, waaronder mensen die al levenslang rood stemmen.
  (zoals ik)
  Steeds meer mensen begrijpen dat dit verhaal op termijn een nachtmerrie gaat worden”

  Like

 8. Thoth zegt:

  Wat ons in de toekomst te wachten staat :
  .
  Agenten waren op zoek naar een nederlandse bomexpert. Maar in het dorp waren helaas rebellen actief. De grootste groep moslimrebellen van Nederland, het Moslims Freedom Party Netherland (MFPN), ging vorig jaar akkoord toen het meer autonomie van de overheid kreeg. Daarmee werd een 20-jarig durend conflict beëindigd. De overheid is nu in gesprek met de MFPN om verdere escalatie te voorkomen.

  Like

 9. Tempelier zegt:

  Juist, er is maar 1 koran en er is maar 1 profeet mohammed en daar wordt alles uit geput, en aangezien dat eerdere verzen vervangen worden door latere verzen ( Medina perioden) kan men stellen dat de islam totaal NIET !!!!!! vrede lievend is.
  En als een moslim spreekt over vrede , spreekt hij waarschijnlijk niet over de vrede die wij westerlingen bedoelen, maar dat er vrede is als iedereen zich onderworpen heeft aan de islam.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is onze ONDERGANG. De islam is een perverse smerige IDEOLOGIE, die uitgeroeid zou dienen te worden, met wortel en tak. Uiteraard eens met Ben Kok.

  Like

 11. Doornroosje zegt:

  Ik, als niet kerkganger, gun ieder zijn vrijheid, maar ik wil niet overheerst worden . In mijn ogen is de islam daar druk mee bezig. Ik heb de koran nog nooit gelezen en voel me ook niet geroepen om dat te doen. moslims doen barbaarse dingen , zijn niet met de tijd meegegaan. Dat de moslims zich zo langzamerhand over de hele wereld verspreiden, overal hun moskeeën bouwen, misdaden begaan in naam van allah, zegt mij genoeg.
  Ze horen hier niet . Als een derde generatie nog geen vloeiend Nederlands spreekt en erg onrustig is, staat ons wel iets te wachten . Dat is duidelijk en moeten we net als Israël, vechten om onze vrijheid te houden.

  Like

 12. Roger zegt:

  De Pislam moet uitgeroeid worden met huid en haar ALLEMAAL!! Zsm allah snackbar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s