Endgame of Eindtijd

Screenshot_49

(Door: Eg Regs)

Om de maatschappelijke ontwikkelingen en het wereldgebeuren breder te duiden in het kader van ‘samenzweringen’ is niet nieuw, maar het is pas sinds de opkomst van het internet dat de diverse termen en theorieën hun weg hebben weten te vinden naar de brede volksmassa’s. Zeg bijvoorbeeld  ‘Bilderberg Bea’ en de meeste mensen zullen inmiddels haarfijn aanvoelen waar je het over hebt. Maar te midden van al het gepraat over ‘Koninklijke bloedlijnen’, ‘chemtrails’ en ‘illuminatie’ is er één overduidelijke samenzwering die merkwaardig genoeg onderbelicht wordt – en veelal zelfs in het geheel onvermeld blijft: de communistische samenzwering.

Want terwijl ons verzekerd werd ‘communisme is dood’ is de werkelijkheid vanzelfsprekend een geheel andere: communisme bewijst overal dat het integendeel nog springlevend is – van Zuid-Afrika tot China en van Latijns-Amerika tot Rusland. Zelfs het meest vluchtige onderzoek zal dit uitwijzen. Maar waarom is ons dan door de communisten deze leugen verteld en vanwaar de medeplichtigheid van onze Westerse politici en media in deze misleiding?

Het hele ‘neerhalen van het IJzeren Gordijn’ was natuurlijk altijd al te mooi om waar te zijn. Want er is een reden waarom – zelfs nadat honderdduizenden en mogelijk miljoenen de hongerdood zijn gestorven – er geen protesten zijn in Noord-Korea en dit is dat oppositie (in welke vorm dan ook) simpelweg niet geduld wordt in communistische dictaturen. Maar wij moesten geloven dat de wreed onderdrukte bevolkingen in onder meer Oost-Duitsland en Roemenië plotseling en onaangespoord de angst afwierpen en hun bloeddorstige machthebbers van de ene op de andere dag durfden te trotseren. En dat niet veel later geharde communisten in Rusland hun macht schaapachtig afstonden aan de zogenaamde ‘prowesterse hervormer’ (en dronkenlap) Boris Jeltsin.

Ongelofelijk dat mensen hier ingetuind zijn, maar het gebeurde toch. Zelfs onthullingen naderhand over de communistische antecedenten van de nieuwe ‘democraten’, over de agenten-provocateurs en de verdere intriges en duistere machinaties die de niet zo spontane ‘spontane omwentelingen‘ omgeven bleken te hebben, waren niet genoeg om het Westen uit zijn wensdroom te doen ontwaken. De officiële verhaallijn mocht dan wel van ongeloofwaardigheid aan elkaar hangen, maar om te aanvaarden dat we ons systematisch hadden laten beliegen en bedriegen, zou kennelijk een nog veel zwaardere wissel trekken op ons bevattingsvermogen.

En dus moest het ons noodzakelijkerwijs wel als volkomen logisch voorkomen dat deze gewetenloze beijveraars van de massamoordenaars-ideologie genaamd communisme op een goede dag tot de conclusie kwamen dat zij helaas en bij nader inzien slechts konden rekenen op de minder dan onvoorwaardelijke aanhankelijkheid van hun onderdanen. En dat zij deze realiteiten met leedwezen en teleurstelling onder ogen ziende bij zichzelf gedacht moeten hebben:Wel, als de zaken er zo voorstaan, dan kunnen we er maar beter mee stoppen.

Met dit soort naïviteit zou het niemand behoren te verwonderen dat wij momenteel allemaal ‘hoogst verbaasd’ zijn over de ‘plotselinge agressie’ van onze ‘vriend Rusland’. Wat hierbij natuurlijk niet helpt, is dat de KGB-achtergrond van Poetin door onze media en politici altijd bij voorkeur is verzwegen. Te druk  waren zij in de weer met de gekrenkte regenboogvlag om ook nog oog te hebben voor dat andere vaandel: het in bloed gedrenkte doek van de communisten. En nodeloos om te zeggen, worden de recente bedreigingen aan het adres van onze NAVO-bondgenoten evenals de ronduit onheilspellende toespelingen op iets nog veel drastischer handzaam aan het daglicht onttrokken. Er is duidelijk – van 1989 tot nu – een goed georkestreerde campagne van misleiding gaande en de vraag is waar dit alles gaat eindigen.

David Wilkerson was een Amerikaanse dominee die ook in Nederland (binnen christelijke kring) een grote bekendheid genoot. Zelfs seculieren zullen zich misschien de meerdere malen op de Nederlandse televisie uitgezonden verfilming van zijn vroege levensverhaal -The cross and the switchblade – kunnen herinneren. In 1985 schreef hij een boek getiteld ‘Blaast de bazuin’. Vertrekkend vanuit een – niet volstrekt unieke – Bijbelexegese kondigde hij  Amerika het komende oordeel aan. En terwijl de ´Val van de Muur’ ogenschijnlijk een tegenslag vormde voor het leerstellig paradigma van deze dominee zijn dertig jaar later de visioenen van  economische rampspoed en nucleaire paddenstoelen actueler en prangender dan ooit.

Dit was de toekomst die David Wilkerson zijn landgenoten in 1985 schetste (letterlijke citaten):

-De grote arend met grote vleugels staat op het punt te vallen van zijn meest verheven positie die hij bekleedt onder de natiën.
-De “beer” staat klaar om tot actie over te gaan…Van over de Noordpool zullen de dodelijke wapens komen. Angst en iets wat op een bovennatuurlijke impuls lijkt, zullen de vijand de eerste slag doen slaan.
-Een waanzinnig zoeken naar vrede zal falen.”Angst komt; dan zullen zij behoud zoeken, maar het is er niet” (Ezechiël 7:25). De vijand roept om vrede en vrede lijkt mogelijk, juist terwijl zij zich opmaken om oorlog te voeren.
-Spoedig, zeer spoedig zal een economische nachtmerrie op explosieve wijze werkelijkheid worden. De grote slachting…zal volgen op een economische ineenstorting in Amerika. De vijand zal dan in actie komen wanneer we zwak en hulpeloos zijn.

Hoewel dus minder voor de hand liggend dan dertig jaar geleden zullen de voorzeggingen van David Wilkerson door seculiere rationalisten luchthartig afgedaan worden als de zonderlinge hersenspinsels van een fanatiekeling. Maar ondertussen zijn er bepaalde ‘wereldlijke feiten’ die in het oog springen. De Noord-Koreanen bijvoorbeeld hebben kortgeleden een ‘niet nader te preciseren ruimteobject’ in een baan om de aarde gebracht. Zou dit  de – wellicht niet geheel toevallig zo verwoorde – ‘op een bovennatuurlijke impuls lijkende’ gebeurtenis kunnen inluiden; een EMP-aanval?En wat te denken van het opmerkelijke Iraanse geëxperimenteer in de Kaspische Zee met anonieme vrachtschuiten als lanceerplatform.

Voor de entourage waarmee Geert Wilders zich in Amerika regelmatig vergezelt is Vincent Pry een begrip. Deze voormalige CIA-beambte is een expert op het gebied van nucleaire oorlogvoering en regelmatig te vinden op bijeenkomsten waar het ‘islamitische gevaar’ (van bijvoorbeeld Iran) uit de doeken wordt gedaan. Maar ten aanzien van het ‘Russische gevaar’ huldigt hij een zelfs potentieel veel verontrustender mening. Namelijk dat een ‘nucleaire uitwisseling’ in het geheel niet zo onwaarschijnlijk en ondenkbaar is als menigeen aanneemt. In ‘The Strategic Nuclear Balance: Exchanges and Outcomes’ zet hij uiteen waarom dit zo is.

In het kort komt het er op neer dat de combinatie van Amerikaans vergeldingsbeleid, Russisch nucleair overwicht en de incongruentie tussen de burgerlijke voorzorgsmaatregelen (en de algehele redundantie – ook vanuit politiek oogpunt) van beide landen maken dat, in weerwil van gangbare veronderstellingen, een dergelijke oorlog wel degelijk te ‘winnen’ zou zijn – door de Russen. En het is dus misschien nog net binnen de sfeer van het denkbare dat onscrupuleuze communisten, die genoegzaam hebben aangetoond niet wakker te liggen van een miljoen doden meer of minder, de sprong in het diepe zouden wagen. Of dit zou passen binnen de contouren van ‘Agenda 21’ is dan weer een totaal andere vraag.

Door:
Eg Regs
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Endgame of Eindtijd

 1. Frans Brassens zegt:

  “Met dit soort naïviteit zou het niemand behoren te verwonderen dat wij momenteel allemaal ‘hoogst verbaasd’ zijn over de ‘plotselinge agressie’ van onze ‘vriend Rusland’.”

  Een bedenkelijk zinnetje in dit bepaald niet kernachtig geschreven stuk.
  En: ‘allemaal hoogst verbaasd’? Hoeveel mensen ken jij, Eg Regs?

  Ook nog: Waar valt die Russische agressie te zien?
  De Russische handelingen zijn veeleer als defensief te karakteriseren.
  Defensie, uitgelokt door E.U. agressie: Expansiedrang, niet nagekomen ‘territoriale’ afspraken.
  Poetin ‘laat zich niet doen’. Gelijk heeft hij.

  Like

  • Ik denk eerder aan de profetien van Johanes.
   Over de hoer Babylon(Washington) en de 7 koppen (G-8).

   Like

  • eg regs zegt:

   ‘allemaal’ is vanzelfsprekend overdrachtelijk bedoeld,maar de noties ‘de koude oorlog is voorbij’ ,’waar hebben we nog een leger voor nodig’ en ‘de Russen zijn onze partners’ (bv op het gebied van energievoorziening -zie Ruud Lubbers) leefde (en leven) dacht ik vrij wijdverbreid.

   Communistische agressie is deels openlijk (zie de toegevoegde links -bedreiging is ook agressie- maar denk bv ook aan Alexander Litvinenko) en deels meer verholen.Momenteel zijn het niet Russische of Noord-Koreaanse soldaten die blanke boeren in Zimbabwe van hun land verdrijven maar reken maar dat de communisten het werkzame principe op de achtergrond zijn-net zoals ten tijde van de Matabele slachting.

   Laat ik het zo zeggen:Ik ben oud genoeg om me nog de tv-reportages in de jaren negentig te kunnen herinneren.Reportages waarin we,dag in dag uit,beelden zagen van protesterende Russische burgers -tegen lege schappen,armoede,ontberingen enz.Ik kon en kan er niet precies de vinger op leggen maar het kwam mij altijd als enigszins ‘misleidend’ voor -als desinformatie.Nep…in scene gezet.Alsof de Russen er alles aan gelegen was om ons Westerlingen van 2 valse voorstellingen van zaken te overtuigen:
   1)Dat er totale vrijheid heerste in Rusland-dat de communistische erfenis van dwang,geheime politie,voorgeschreven meningen enz, volkomen afgeschud was.
   2)Dat Rusland economisch (en daarmee dus ook militair) permanent balanceerde op de rand van de afgrond.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Je gaat niet wezenlijk in op wat ik stelde, Eg Regs. Veel woorden, veel nogal merkwaardige uitweidingen die er in dit verband beslist niet toe doen. En géén verhaal over agressieve Russen dan wat vage toespelingen.
    De E.U. is de agressor. Als je de gang van zaken bekijkt (en dat hoef je nog niet eens in detail te doen) dan blijkt dat Rusland slechts (terecht) reageert op die agressie.

    Er is een duidelijk verschil tussen agressie en reactie.
    Met een simpel en voor iedereen begrijpelijk voorbeeld: Als jij me slaat ben jíj de agressor. Als ik reageer met ‘kijk uit want anders doe ik iets terug’ geef ik een reactie. Een reactie die géén agressie genoemd kan worden, maar die een waarschuwing is om niet door te gaan op het onzalige pad.

    Like

 2. duinsnip zegt:

  Alsof degenen die 911 in scene gezet hebben wakker liggen van 3000 doden?

  Like

 3. Qvic zegt:

  Van een zeer krachtige EMP weten we dat deze alle elektronica om zeep helpt, daar dat onze gehele westerse maatschappijen hoofdzakelijk is opgebouwd met elektriciteit/elektronica. Zal door deze EMP’s de gehele westerse overheersing buitspel zetten. Als je namelijk een atoombom laat ontploffen boven midden Duitsland op een hoogte van 10 Km, dan is er geen elektronische communicatie meer mogelijk in bijna gehele Noord Europa. Maar ook geen elektriciteit meer, geen transport meer, geen internet meer, geen GPS meer, geen mobiele/vaste telefoon meer, geen water meer, geen gas meer, want tegenwoordig is alles elektrisch bestuurd en als dat niet meer werkt, zijn we hulpeloos. De Russen hebben ooit een straaljager gemaakt die deze EMP’s kan weerstaan, het is ook de enige in zijn soort. Dus dan is Amerika en zijn bondgenoten kansloos tegen dit fenomeen.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Een atoombom lijkt me niet eens nodig, Qvic.
   H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program) kan dat soort pulsen eveneens genereren, evenals G.W.E.N.( Ground Wave Emergency Network).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s