Multiculti in Berlijn: Turk verbrandt 19-jarige hoogzwangere Duitse

Screenshot_56

 (Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

Voor de leugenpers en onze rechtbanken zijn Duitsers tweederangs mensen. Dat kan op dit moment opnieuw goed worden bewezen. In Berlijn hebben Turken uit Neukölln een 19-jarige hoogzwangere Duitse vrouw levend in brand hebben gestoken. En onze politici en vooraanstaande media kijken gewoon opnieuw de andere kant uit. Wat nu al duidelijk is: uiteraard zullen de daders een islamstrafvermindering krijgen.

Enkele dagen geleden heeft een Duitse chauffeur met zijn auto in Braunschweig een moslima “licht aan de knie getoucheerd”. De inzittenden van het voertuig zouden daarbij islamvijandige leuzen hebben geroepen. Onmiddellijk luiden de krantenkoppen in heel Duitsland uniform: “Vermeende racisten rijden moslima aan met auto”. Hoewel de politie het onderzoek naar het incident nog helemaal niet heeft afgesloten, vonden er al stille tochten en fakkeloptochten plaats en waren er verontwaardigde commentaren van politici.

Heel anders is dat in het geval van de 19-jarige Duitse Maria, die in Berlijn door Turken levend in brand gestoken zou zijn. Dan kijken onze leugenmedia allemaal weg, ze noemen in ieder geval niet de herkomst van de daders. Het is immers maar een “op zichzelf staand geval”.

Vrijdag al werd de vermoedelijke belangrijkste dader opgepakt. De feiten: Maria P. was bevriend met een 19 jaar oude Turk. Ze was hoogzwanger. De Turkse medeburger eiste van haar abortus te plegen. Toen zij dit echter niet wilde, voelde hij zich in zijn eer aangetast, reed donderdagavond met haar naar een stuk bos aan de Bärenlauchstraße in Niederschöneweide en stak haar tweemaal in haar buik. Toen ze zich wanhopig verzette, goot hij samen met een vriend benzine over de nog levende hoogzwangere Maria P. heen en stak hij haar in brand.

De daders wachtten in alle rust af tot ze gestorven en verbrand was en bedekten het verkoolde lichaam daarna met dennentakken. Vrijdagmorgen werd het lijk gevonden door iemand die zijn hond uitliet, omdat deze aansloeg. Enkele uren later werd Mohammed Ö (naam veranderd door de redactie) gearresteerd. De rechter vaardigde vrijdag nog een arrestatiebevel tegen hem uit. Een politiewoordvoerster bevestigde: “De 19-jarige was hoogzwanger.” Er is een onderzoek door de moordbrigade van de politie gestart.

De 19-jarige was afkomstig uit Berlin-Lichtenberg en stond op punt van bevallen. In haar longen werden tijdens de sectie verbrandingsresten gevonden, wat bewijst dat ze nog leefde toen ze verbrand werd. Tot zover de feiten. Alleen de “Berliner Morgenpost” berichtte tussen de regels door dat de vermoedelijke daders afkomstig zijn uit Berlin-Neukölln en Turken zijn.

De hoofddader zou volgens de politie de misdaad hebben bekend. Hij wilde haar zwangerschap afbreken. Leugenmedia zoals “BILD” verzwijgen tot nu toe de afkomst van de daders hoewel de politie deze officieel bevestigd heeft.

Stelt u zich nu eens voor wat er in onze media of in onze politiek zou gebeuren wanneer een Duitser volgens officiële informatie van de politie in Berlijn een hoogzwangere Turkse in brand gestoken zou hebben. De plaats delict aan de Bärenlauchstraße zou bestormd worden door zendwagens van de verschillende tv-zenders om rechtstreeks verslag te doen.

Politici zouden massaal zij aan zij met islamitische vertegenwoordigers fakkeloptochten vormen en hun solidariteit laten zien. Maar nu? Het is toch maar een Duitse vrouw die daar verbrand werd. Of hebt u misschien ook maar één vertegenwoordiger van islamitische organisaties gezien die tot een stille tocht heeft opgeroepen voor Maria P.? Had je gedacht!

De vermoedelijke daders zal niet veel overkomen in Duitsland, als ze maar Oriëntaals zijn. De Duitse rechtbanken erkennen inmiddels dat “eermoord” onder immigranten uit de islamitische cultuurkring vast verankerd en daar geaccepteerd is. Ongeveer een jaar geleden kreeg een Duitse Afghaan, die zijn hoogzwangere vriendin van achteren had neergestoken, van de arrondissementsrechtbank Wiesbaden een islamkorting.

De rechters oordeelden dat er geen sprake was van bijzonder zware schuld, omdat de dader zich “op grond van zijn culturele en religieuze afkomst in een dwangpositie zou hebben bevonden.” Men noemt dat ook wel “migrantenbonus”. Als ik als etnische Duitser een zwangere Turkse zou neersteken, zou ik dus een andere straf krijgen dan een Turk, die een hoogzwangere Duitse neersteekt. Ik ben nu als Duitser in mijn eigen land – door rechters goedgekeurd – een tweederangs mens.

Precies dat is het wat de demonstraties van PEGIDA nu massaal de straat opdraagt. Onze leugenmedia beweren brutaal dat er geen sprake zou zijn van islamisering en spreken van de zogenaamde islamisering. Terwijl we overal rekening houden met de gewoonten van onze Oriëntaalse immigranten. In Turkije zijn volgens onderzoeken van de universiteit Izmir eermoorden op zwangere vrouwen tegenwoordig net zo vanzelfsprekend als een eitje bij het ontbijt in Duitse huishoudingen. En in veel islamitische landen – bijvoorbeeld Jordanië en Pakistan – bestaat er praktisch geen straf voor eermoorden.

Het is eveneens een feit dat eermoordenaars hun daden met de koran motiveren. Zo staat er op niet mis te verstane wijze in soera 4, vers 33:

“Mannen zijn voogden over de vrouwen omdat Allah de enen boven de anderen heeft doen uitmunten en omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren, hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot.”

En in soera 2, vers 228 staat:

“. . .de mannen hebben voorrang boven haar, Allah is Machtig, Alwijs.”

Het is duidelijk dat het islamitische huwelijk noch op zelfbeschikking noch op partnerschap is gebaseerd, maar op absolute onderwerping en het kortwieken van de vrouw. In de koran wordt het beeld van de gehoorzame onderworpen vrouw geschetst, die constant volgzaam buigt voor het patriarchale dictaat.

Een vrouw met een eigen wil en een zelfstandige wijze van leven zonder mannelijke controle en voogdij geldt daarentegen als “oneerzaam”, die op ieder moment door de man naar believen kan worden bestraft. En precies dit achterlijke beeld van de vrouw wordt op dit moment op wens van de politiek en de media in heel Duitsland in Duitse koranscholen onderwezen. De gevolgen maken we constant en overal mee – de namen van de slachtoffers luiden Hatun, Gülsüm, Sürüncü – en nu dus Maria P.

Onze leugenpers kan er echt trots op zijn dat ze de daders ook nog mediaal ondersteunt. Want dat doet ze per slot van rekening met het wegkijken en verzwijgen. Gekochte journalisten zij aan zij met islamitische eermoordenaars. Hoe moet dat klinken in de oren van de Duitsers, die zich opnieuw tweederangs mensen voelen? En hoe in de oren van de familieleden van Maria P.?

Screenshot_55

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

40 reacties op Multiculti in Berlijn: Turk verbrandt 19-jarige hoogzwangere Duitse

 1. Wachteres zegt:

  Ik had het gisteren al in de kranten gelezen, maar nergens stond erbij dat de misdadiger een Turk was. Zelfs lichtgekleurd werd niet genoemd.

  Helaas ben ik al zover dat ik meteen denk, dat zou weleens ….

  Heel slecht van mij natuurlijk om zo te denken en wat vervelend dat mijn slechte gedachten bevestigd worden.

  Like

 2. Tempelier zegt:

  Ook al word hun afkomst niet vermeld, hun modus operandi verraad hun religieuze afkomst .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Bob Fleumer:17.31. uur. Dat kan ik mij levendig voorstellen. Laat ik maar niet te emotioneel reageren, maar weer wijzen naar de schuldigen van dit Multi-culti drama te weten de politieke-elite van Socialisten, Sociaal-Democraten, Groenen, Links-Liberalen, Liberalen. Tezamen hebben deze ONS sinds 1975 VERRADEN aan de ISLAM, d.m.v. Het Verdrag/Verraad van Straatsburg!

   Like

 3. Maria zegt:

  jeeses christ, een zwangere vrouw in brand steken, was gaan kijken op de msm media…
  Tzum kotsen, blanken Europeanen NIET MOSLIMS steken geen vrouwen IN BRAND neen die verlaten de vrouw gewoon!
  mensenlief ben niet goed van dit bericht, een vrouw meisje eigenlijk van 19 levend in de fik steken???
  En dan heeft de msn nog het lef om te schrijven: “een duitser stak een 19j vrouw in brand”,
  Ik heb spijt dat ik niet in Duitsland woon was mee de woordvoerder van Pegida!!!!!
  Begrijp echt niet dat 80% hier de islam steunt en zijn toekomstige moordenaar beschermt!
  Nooit gedacht in mijn leven dat ik de Duitsers op mijn schouders zou dragen nooit gedacht dat vanuit Duitsland het verzet zou komen en dan nog vanuit Dresden!
  Ik hoop echt voor iedereen in de EU dat Pegida zo explodeert ongezien en alle andere EU landen meegaan, indien niet kan je kruis maken over je toekomst in het westen!
  Dan is er geen toekomt dan zal je meemaken wat ottomaans rijk 700j lang aan terreur aanrichtte op aarde, geen zienswijze maar bittere realiteit….
  Angstaanjagend is het hier geworden! zie op VTM nieuw hetvolgende over wie in Syria gaat vechten van de islamieten van hier, deze horror en waanzin hebben enkel de islamieten op hun geweten DEGOUTANT gewoon, maar volgens politiek NIETS MET ISLAM TE MAKEN
  BEKIJK HET DE HORROR zelfs in filmen zie je dit NIET!!!!
  Weet ge nog die bullshit over de steun aan islam? op het nieuw laten ze de beelden zien, op GEEN 1 WEBPAGINA LATEN ZE DE BEELDEN TERUG ZIEN , wel ik post ze terug, weet ge nog dat ze ons wijsmaken dat het “lonely wolfs zijn “????
  BULLSHIT niets alleen allemaal volgens plan

  hier zijn de beelden van Abdelhamid Abaaoud TERRORIST MOORDENAAR VAN VERVIERS het nieuws hier dat ze weigeren op enigen website te plaatsen als bewijs!
  KIJK WAT EEN LIEVERDJE IN NAAM VAN ISLAM

  haleluja voor Youtube kijk ne keer hoe de moslim satan dode mensen voortrekt mijn zijn wagen
  dit is de ISLAM dit soort mensen leeft in de grootsteden, waar volgens politiek zij NIETS MAAR DAN NIETS MET DE ISLAM TE MAKEN HEBBEN

  HERINNER je je nog dat ze spraken de msm over lonley wolves ??? Ja man de leugens barsten gewoon, ze zijn geen eenzame wolven integendeel zijn groeperingen die ferm samenwerken tegen het Westen zie aanslag Joods museum ne keer

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2191380/2015/01/23/Onthutsende-beelden-Nemmouche-wandelt-door-Brussel-met-handlanger.dhtml

  Like

  • Maria zegt:

   NOU bekijk dit effe, Meneer Wilders staat op op de hitlijst van deze gek

   Like

   • Maria zegt:

    en kijk nou hoe ze Beaatje bildebergheks ook willen omleggen! daar treur ik nu niet om se moest het hen lukken, moest in Begië ons koningshuis zo openlijk met de islam leuren bestond dat koningshuis niet meer zoals jullie Beaatje dat doet, en dan nog via schoondochter verklaren: “de nederlander bestaat niet”,,? Moest mathilde dat hier uitspreken in België wel over and out voor hen hier met dat koningshuis

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Maria: 18.00. uur. Hoe meer HAATBAARDEN “het loodje leggen”, hoe liever ik het heb!Laat ze allemaal maar naar hun 72 krenten gaan, die idioten van allahsnackbar!

    Like

   • Maria zegt:

    och Tom ik wens ze allen de vreselijkste dood toe samen met links en de verradende goedemensch! zou echt leuk zijn indien de musselmannetjes massaal aan het slachten gingen op links zoals ze de Christenen uitgemoorde hebben in het MO, meer wens ik niet

    Like

 4. oud-marinier zegt:

  Mijns inziens was/is die hele Allah , compleet geschift en heeft ie teveel LSD , Wiet en bier achter z’n kiezen toen ie dit allemaal schreef……HE-LE-MAAL STRONKEN …!!! (= Stoned + dronken ..)

  Like

  • Ekster zegt:

   Sorry Marinier, maar dat heeft er allemaal niets mee te maken. Die lieden drinken RedBull en cola, geen alcohol. Wiet zullen ze ook niet roken want daar worden ze sloom van en dat is niet handig op het slagveld. En als je tript op LSD kun je al helemaal niets meer. Hun drug, hun gif, is de islam, dat is alles wat nodig is om een bloeddorstige moordenaar te worden. Laten we er geen dingen bij slepen die er niets mee van doen hebben.

   Like

 5. Bram v Doorn zegt:

  Vreemd dat juist de mensen met moslimwortels zo extreem walgelijk misdadig zijn.

  Dit schreeuwt om uitgebreid sociologisch en psychopathologisch onderzoek , nietwaar @pvda?

  We moeten hier ook zeker uitvoerig en breedmaatschappelijk debat over aangaan.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Nog meer PEGIDA, nog VEEL MEER, om deze TERREUR te stoppen!

  Like

 7. Manna zegt:

  Laat ze door varkens levend opeten. De enige juiste manier om dit af te handelen.

  Like

 8. Daaraan kun je toch zien dat die lui niet sporen!Van mij mogen ze hetzelfde lot ondergaan,iets als sharia of zo;oog om oog,tand om tand.Ik zou er geen enkele moeite mee hebben!Eer?Dat hebben die lui niet,weten niet eens wat het betekend.Hoe kun je dan hun “eer”bezoedelen?
  En Tom:helemaal mee eens,al geloof ik dat wij eerst maar ook allemaal aan de kalashnikofs moeten,wil het tij keren!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 18.53. uur. Daar ben ik ook bang voor. De EU en de ISLAM, en de eigen politieke-elite maken het ernaar, Yvonne. En neen, ik ben daar niet blij mee.

   Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Een voorbeeld van de islamitische “verrijking” in Europa!

  Like

 10. Cathja zegt:

  De dader heeft niet één, maar twee moorden begaan. De moeder is samen met haar ongeboren kind gedood. Dit smerige tuig moet levenslang opgesloten worden! Echt, ik heb er geen woorden voor hoe ik walg van deze onmensen!
  Ik vind het ook vrij ernstig dat de diverse nieuwsbronnen in hun berichtgeving niet openlijk de kant van de gedode vrouw kiezen en verontwaardigd zijn richting de dader, maar in feite de handen boven de hoofden van buitenlanders houden!
  Is Duitsland nog een beschaafd land te noemen? Wat mij betreft niet. Ja, correct naar vreemden toe zijn ze wel, maar mensen die zich van oorsprong Duitser mogen noemen moeten ze niet.
  Hoe diep kun je zinken als land?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Cathja: 19.29. uur. Het is de socialistische leugenpers Cathja. Net als de meeste Duitse tv zenders, net als in Nederland, deel uitmakend van de RODE KANKERCEL en de politiek-elite BACIL. Men wil NIET de WAARHEID zeggen, omdat dat hun huichelarij en hun heulen met de ISLAM en Bilderberg dan aan het daglicht komt!

   Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Geen woorden voor…..Nog steeds niet…..Ook al wéét je al làng, dat die klootzakken hiertoe in staat zijn!
  Ooit zal men op deze tijd terugkijken zoals wij nu op die van de Middeleeuwen, toen de wreedheden elkaar ook opvolgden als zijnde vanzelfsprekend…..
  Dat wil zeggen: Het zijn de góedmenschen, die het allemaal vanzelfsprekend maken!
  De islam verdrijven is één ding; daarna komt de afrekening met degenen, die dit hier allemaal mogelijk gemaakt hebben, Godverdómme!!!

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Fijn die landverraders die met de vijand heulen (migrantenbonus WTF) Migrantenbonus zou eigenlijk een verzwaring van de strafmaat moeten inhouden. Het slachtoffer moet overigens een ongelofelijk domme trien geweest zijn dat ze zich laat bezwangeren door een stinkturk, I suppose she learnt the hard way. Dames laat je toch niet door zo’n muzel in de luren leggen denk niet hij is niet zo want dat is hij wel net als al die anderen!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Hebben die mensen nu geen geweten.
  Waarom geeft een rechter nu niet eens voor die mensen dezelfde straf ?
  Voor mij hebben ze dat verdient en wil ik nog wel toekijken ook

  Like

 14. tjonge zegt:

  even voor opgesteld, ik vindt het een walgelijke daad.
  anderzijds vind ik ook dat je als autochtoon maar op de blaren moet zitten als je hoereert met moslims.

  sorry, klinkt hard.

  en wat betreft die migrantenbonus, dat is werkelijk boven elke realiteit !

  Like

 15. beatsme zegt:

  Toch vraag ik me af of dit met de islam te maken heeft. Soera 33:59 geeft de opdracht aan moslima’s om zich onderscheidenlijk te kleden, opdat duidelijk is dat ze tot de moslims behoren en om te voorkomen dat ze lastig worden gevallen. Logisch, want elk onderdeel van de veestapel moet gemerkt blijven, de vrouwtjes met de hoofddoek, om diefstal, c.q. misbruik te voorkomen, want anders krijg je de hele moskee achter je aan. Eerwraak i.v.m. schending van eigendom is hier geen sprake van, m.a.w. het betreft geen gekrenkte familie eer doordat een moslima met een dikke buik -in het voor hun vreselijkste meest mensonterende geval- van een Jood rondloopt.

  Voor wat betreft huwbaarheid van een vrouw voor een moslim, geldt eerst de moslima, dan een kuise slavin, welke vrome slavin verkozen moet worden boven een ongelovige.
  Eigenlijk is er dus niks mis, mits de moordenaar er zelf geen zin in heeft, of zijn familie. Geld kan een belangrijke rol spelen, want mogelijk is alimentatie in het geding. De moslims die ik ken, zijn beter op de hoogte van de kinderbijslagtarieven, uitkeringen, toeslagen, hier, in Duitsland in België, dan menigeen zich kan voorstellen.
  Er is dus geen religie in het spel, nog is familie in de eer gekrenkt. Hooguit kan de daad te maken hebben met opvoeding, waarvoor gekeken wordt naar Freud:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Id,_ego_and_super-ego

  De superego, de moraal, is in de Koran erg laag, en stimuleert de lage driften zoals moord, verkrachting, discriminatie, onderdrukking en verovering en uitbuiting. De opvoeding richt zich op deze uiterst lage moraal, waardoor juist de mannetjes niet meer dat “idjes” zijn, indien hun drift tot baasje spelen wordt weersproken. De ego, en de superego zullen niet hoog ontwikkeld zijn, wat meer crimineel gedrag verklaart, wat ook bijvoorbeeld landelijk hier blijkt.

  Kortom, een pervers mannetje, dat de volle laag aan straf had verdiend.

  In deze hebben we ook nog te maken met een rechter, ambtenaar, dus in combinatie zeer hoog betaalt maar altijd eerder lui dan moe, naast dat rechten qua intellect (iq 115 t.o.v. veel studies ruim boven de 120) toch een beetje het afvoerputje onder de studies is natuurlijk.

  Like

 16. Robgee zegt:

  Waanzin acceptatie, how low can you go…….zal niet lang meer duren voordat onthoofding ook een mildere strafmaat krijgt…..Er verandert te veel, te snel en het bevalt me niks.

  Like

 17. Jan zegt:

  De feiten: Maria P. was BEVRIEND MET een 19 jaar oude Turk. Ze was hoogzwanger.!!!!

  Christendom—> Secularisatie—> identiteitsverlies —> Islam bekering —> barbarij ( eindstation Westerse beschaving).

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Berlijn Kreuzberg was allang een multicultie verzameling van voor al Wesduitse linkse studenten.En waar die zijn is zo te zien ook de islam niet erg ver vandaan. Als de Jihad eindelijk slachtoffers bij zelf begint te vorderen liefs een prominente, bvb David Cohn Bendit;mischien verandert er wat wie weet.Ze zijn ook Kafirs.

  Like

 19. Ik laat geen traan om vallen,als zij met turken vrijt en sext is zij een van hen.

  Like

 20. Dot zegt:

  Wat misselijkmakende rechters in Duitsland ! De Turkse dader zou 40 jaar gevangenis voor zijn daad in zijn eigen land krijgen, niets cultuur of religie excuus !

  Like

 21. Joshua zegt:

  Deze smeerlap verdiend het ook om in brand gestoken te worden, alleen heel langzaam, wat een rot mentaliteit hebben deze beesten.

  Like

 22. Klukkluk zegt:

  Walgelijk. Dank voor de info.
  ,
  Je suis Maria

  Like

 23. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Je bent toch echt krankzinnig als je denkt dat een vrouw vermoorden iets doet aan je “eer.”

  Like

 24. wim peters - kalmthout. zegt:

  Is zelfde soort tuig als Marokkanen ,and oh what a shame,mijn dochter is met een 14 jaar jongere
  TURK gtrouwd !

  Like

 25. Veronica zegt:

  Vreselijk!! Wat zou maria geleden hebben zeg!! Oppakken dat tuig en ook in de fik steken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s