Steeds meer mensen in het Westen keren de Joden de rug toe

Screenshot_50

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: Brabosh)

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zal voor de derde keer het Amerikaanse Congres toespreken. Enkel Winston Churchill als buitenlandse leider was het gegund om driemaal op Capitol Hill te spreken. President Obama en minister van Buitenlandse Zaken Kerry zullen Netanyahu voor die gunst berispen door te weigeren hem te ontmoeten tijdens zijn reis.

Tussen Bibi en Barack heerst pure minachting. George Will, columnist van The Washington Post, noemde Netanyahu ‘de anti-Obama’, de Nemesis van de Amerikaanse president. Het Israëlische dagblad Maariv gaf commentaar op de manier waarop de Obama-regering consequent de delegatie uit Jeruzalem ontvangt: “Er is geen oefening in het vernederen die de Amerikanen niet hebben uitgeprobeerd met de premier en zijn entourage. Bibi krijgt in het Witte Huis dezelfde behandeling als de president van Equatoriaal-Guinea.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Westen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Steeds meer mensen in het Westen keren de Joden de rug toe

 1. Nemesis zegt:

  Obama heeft er helemaal niets mee te maken, noch er iets over te zeggen of te vinden, wie er door de congresleden worden uitgenodigd om daar te spreken. M.a.w. Het gaat hem helemaal niets aan, hij heeft zich er niet mee te bemoeien. Daar tegenover staat dat Obama dan ook zelf uitmaakt wie hij wel of niet op het Witte Huis ontvangt. Maar deze beslissing maakt wel zo’n beetje alles duidelijk.

  Like

 2. peterk2014 zegt:

  Natuurlijk, Brak obama is een moslim, dus hij haat alle Joden. Waarom??? waarschijnlijk omdat de Joden te slim zijn voor arabieren waarook vandaan. Arabieren zijn een ziek en verdorven volk die niet kunnen overleven zonder de Joden of het westen en daarom massaal richting europa trekken en daarom ook onze beschavingen zullen vernietigen. Daarna””””’het einde van de mensheid.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat ik in dit artikel lees maakt mij oprecht verdrietig! Waarom die -onderhand- wereldwijde haat tegen Israël en het Joodse volk? Wie meent het RECHT te hebben om boven hen te staan? Welk land acht zich beter dan het land Israël? Moet Amerika iets zeggen over dit bijzondere en democratische land, terwijl ze zelf oorlog na oorlog op touw zetten? Moeten moslims op Joden neerkijken, terwijl de islam wereldwijd dood en verderf zaait? Kunnen we dit ook van het Joodse volk zeggen? Nee, het Joodse volk staat allerminst als gewelddadig bekend! In ieder land waar een Joodse gemeenschap woont komt het vrijwel nooit tot ongeregeldheden, en van wie kan dit nog meer gezegd worden?
  Laat de Joden toch eens met rust! Ze zijn een deel van onze samenlevingen, en verdienen ons respect. Geef hen niet de schuld van wat er wereldwijd verkeerd gaat, maar geef toe dat de volgers van ‘de profeet’ in de meeste gevallen samenlevingen ontwrichten en inmiddels ontelbare moorden op hun geweten hebben. Dat zij er de schuld van zijn dat er verdeeldheid wordt gezaaid in de westerse wereld, waardoor er burgeroorlogen ontstaan!

  We zijn toch niet blind zeker? Of zijn we ‘selectief’ blind?

  Ik zal altijd pal achter Israël en het Joodse volk blijven staan. En daar durf ik gerust voor uit te komen.

  Shalom Israël!

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Amerika koos een zwarte president en kreeg een islamiet in de plaats.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Steeds meer mensen in het Westen keren de Joden de rug toe ! ?
  —————————————————————————————
  NIET MEE EENS ! JUIST IS !
  STEETS MEER VAN DE ISLAM-KATAR GEKOCHTE
  POLITIKE MOSLIMKONTLIKKERS STAAN DOOR HUN
  ONDERSCHRIFT MET KATAR-KNEVELVERDRAGEN
  (OLIE)-(GRONDSTOFFEN)-(EUROPESE INVESTERINGEN)
  ZO ONDER DRUK EN DAARDOOR DE JODEN NU HET
  MOSLIM OFFERLAM ZIJN !

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Goede zaak van Bibi om obimbo te passeren, die eikel heeft alleen maar olie op het vuur gegooid. obimbo , moslimbroeder en Gaza lover.

  Like

 7. Joshua zegt:

  Ik heb nog een Joden hater in beeld nl. gedrochtje pechdrol hier een link om dit gedrocht te bestrijden.Om de potentiële D66-kiezer te helpen een andere keuze te maken – dit gaat immers om landsbelang – gaan wij bij De Dagelijkse Standaard de komende twee maanden (en als het moet daarna ook nog) campagnevoeren tegen D66. Alle tips en ideeën hoe we Pechtold kunnen bestrijden zijn welkom: stuur even een mailtje via ons contactformulier.

  Like

  • Tempelier zegt:

   Och was d66 niet voor referendum, denk aan het burger initiatief. nee d66 is alleen voor een Niet bindend referendum. d66 kan nog eens niet aan gewone burgers uitleggen waarom de Unie belangrijk is voor Nederland en zijn volk.

   Like

 8. Dot zegt:

  Steeds meer mensen in het Westen keren de Joden de rug toe ! ?

  Onzin tenzij u aan de moslims denkt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s