VIDEO´S: Echt wel – er zijn wel degelijk No-Go-Areas in Europa!

Screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de verontschuldiging van Fox News dat een van de deskundigen in een uitzending had beweerd dat er in Europa “islamitische No-Go-Areas” zouden bestaan, brak er een enorme verontwaardiging en uit en werd er beweerd dat  de moslims zich zouden willen assimileren.

Islamitische bendes nemen 55 zones in Zweden in bezit

Bovendien dreigde de burgemeester van Parijs de tv-zender aan te klagen wegens “belediging” van de stad. Er is echter één probleem: Europa stikt van de islamitische “No-Go-Areas”. Daarover werd jaren geleden al bericht. Het werd gedocumenteerd. Men heeft er over gediscussieerd.

Het is zelfs zo dat de regeringen van Frankrijk en andere Europese landen speciale enclaves hebben benoemd, waarin moslims wonen die niet willen assimileren. Gebieden, waarin de uitvoerende macht de controle tot op zekere hoogte is kwijtgeraakt.

Zo meldt bijvoorbeeld de Franse regering op haar website 751 gevoelige stadsgebieden of stedelijke gebieden, waarin de staat niet meer de volledige controle zou bezitten, zegt Midden-Oostendeskundige Daniel Pipes van het “Middle East Forum”.

De Franse zones, doe speciale straten als grens hebben, werden voor het eerst in het jaar 2006 door de Franse regering waargenomen. Volgens een schatting van tien jaar geleden wonen er ongeveer 5 miljoen mensen in deze zones, aldus Pipes.

Desondanks verklaarde de Parijse burgmeester, Anne Hidalgo, in een interview met CNN dat de stad Fox News zou aanklagen, omdat zij door de uitzending “beledigd” zou zijn.

Video´s bewijzen dat er ook zulke zones in andere grote steden zijn   

Hier een video van Russia Today uit 2013, waarin de aanvoerder van de radicaalislamitische groepering “Sharia Project” uitlegt aan de verslaggevers dat de islam en de sharia de wereld zullen beheersen.


Sharia angst teistert UK: “Wet van het land ga naar de hel”

Hoewel de groepering in Engeland verboden is, patrouilleren haar leden zonder problemen in de straten van Whitechapel.


Amerikaanse student aangevallen door bende in Londen


In een “No-Go-Area” in Parijs


Islamitische golf van verkrachtingen in Noorwegen


“No-Go-Areas” voor niet-moslims in Engeland

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO´S: Echt wel – er zijn wel degelijk No-Go-Areas in Europa!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Maar dat heeft niets te maken met de islam, volgens de roodmensen/socialisten, liberalen, christen-democraten. Ze krijgen het voor elkaar, de moslims, dankzij de verraders van deze partijen in heel Europa. En juist door dat verraad, is PEGIDA ontstaan, en ontstaan overal in Europa dergelijke burgerinitiatieven! We krijgen BURGEROORLOG,OPROER en GEWELD opgedrongen, door het smerige VERRAAD door het “Verdrag van Straatsburg”, uit 1975.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Net als een kankergezwel wat zich steeds verder uitbreidt (als er niet op tijd ingegrepen word), geldt hetzelfde voor de no go areas der moslims. Totdat wij als een rat in de val er midden tussen in zitten. Het verzet in Europa neemt ook gestaag toe, maar leuzen en protest-borden alleen zullen niet genoeg zoden aan de dijk zetten. De enige manier om die linkse kliek en hun moslim vriendjes voorgoed uit Europa weg te krijgen is het gewapend verzet. Maar de politie korpsen en de justitia zullen blijven volharden in hun gehoorzame houding naar de regeringen toe, zodat we verzetstaferelen zullen meemaken zoals in de tweede wereldoorlog. Mits, ja vermits, de Europeaan zich fysiek WIL en DURFT te verzetten !

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ja, er z i j n no go area’s, overal in Europa. En die zouden er, goedbeschouwd, niet mógen zijn, doodgewoon niet.
  Omdat het te gek voor woorden is.
  Omdat elk gemeente-bestuur daar onmiddellijk korte metten mee zou moeten maken.
  Omdat het vanzelf zou moeten spreken, dat de autochtone bevolking gewoon overal zou kunnen komen en daar doen en laten wat ze wil, binnen autochtone normen en niets anders……
  En als dat niet zo is…tja…..
  Dan is er met de betreffende samenleving iets héél erg mis:
  “Er waart een spook door Europa; het is het spook van de Islam.” (Geert Wilders in Berlijn, 2010.)
  Wíe formeert de noodzakelijke spokenjagers-brigade? Want dit kan ècht niet!

  Like

  • D.DAY zegt:

   Theresa, de islamisering van Europa en elders is al jaren aan het groeien. De autochtone bevolking wordt niet voor niets de mond gesnoerd als zij enige kritiek uit op bijv. het wangedrag van Marokkanen. De politieke elite en de media doen hun best om alle kritiek te smoren in termen van islamofoob, racist, fascist, xenofoob, enz. Pim Fortuyn werd ook als fascist verketterd. Ondertussen zijn de mensen minder angstig geworden om zich te uiten, maar de media heeft de opdracht om islam-kritische mensen niet aan het woord te laten. Met demonstreren en stemmen op Geert Wilders moeten we het voorlopig doen.

   Like

 4. Avidia zegt:

  In mijn stad valt het nog mee met de moslims, maar als er al teveel verschijnen zie ik een revolutie komen. Wij zijn een eigenwijs volkje dat is bekend, wij beschermen ons grondgebied, hier is een moskee, maar als ze oproer plegen wordt die zonder meer gesloten. Ze moeten leven zoals wij leven, dat is de afspraak. En er mogen ook niet meer komen, dat kunnen wij niet aan. De bewoners protesteren al omdat ze de huizen bezetten van hun kinderen, mooi toch? Hun kinderen gaan voor, zo denk ik er ook over. Ze komen hier uit vrije wil, dus weigeren hoort daarbij.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Dat kunnen Goddeloze Jacobijners en Marxisten nergens zien en met ze ook de Vreesachtige Christen partijen.

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  die video in die zweedse bioscoop ,het is toch te gek voor woorden dat dat bestaat in onze landen .Kijk hoe fanatic die lui te keer gaan in hun gast land ,en ze roepen ook al het is ook ons land ,het is ons land .Nou als je dan als regering niet ingrijpt sta je op de rand van de afgrond. Dan heb je infeite al opgegeven . wat een kut zooi in europa .Hoe hebben ze dit toch kunnen flikken ,om zulke barbaren onze landen in te laten stromen. Nou links europa jullie worden hartelijk bedankt om een paradijs om te toveren tot de hel op aarde. Ik vraag me alleen af waar blijft de tegen reactie hoe ver moet het nog gaan .Wachten we tot onze vrouwen met hoofddoeken moeten lopen. Tot de sharia hier echt ingevoerd is , ik kan het gewoon niet begrijpen dat we dit onder onze ogen als makke schapen laten gebeuren . We moeten ons eerst verenigen ,meatings , gesprekken met elkaar ,want met alleen hier blerren komen we nergens.

  Like

 7. Thoth zegt:

  Jazeker, onlangs zijn er in Wuppertal, waar drie Filistijnen zijn opgepakt voor het in brand steken van een synagoge, is ook een sharia-politie geariveerd :
  .
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23047724/___Sharia-politie__in_Duitsland__.html
  .

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&v=g0sRmpvdIIk&x-yt-ts=1421914688 .mensen mede ej bron lezers bekijk alstublieft dit filmpje , zo gaan die beesten tekeer in een andermans land .ookal zeggen ze in het filmpje dat het hun land is. wat een vuiligheid , eruit met dat tuig. Die passen niet in onze geciviliseerde landen. EN KIJK , GOED DIE NEMEN HEEL DE HANDEL OVER , ALS WE NIET OPSTAAN .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s