Een kritiek op de socialisten die de islam verdedigen

Screenshot_89

(Door: Serkan Engin)

‘De kritiek op de godsdienst is de voorwaarde voor alle kritiek’ – Karl Marx

De kant kiezen van islamisten in naam van de democratie, het ondersteunen van het bestaan van de islamitische sharia; het is gelijk aan het ondersteunen van de objectieven ter organisatie, het versterken en het grijpen van de macht, welke wanneer succesvol – te wijten aan zijn intrinsieke structuur en de theologie van de islam – al uw vrijheden zal ontnemen, ophangen en verbannen. Net zoals wat er gebeurd is na de “islamitische revolutie”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Krankzinnigheid, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Een kritiek op de socialisten die de islam verdedigen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het is wel een verklaring voor de halsstarrigheid van Links in dit opzicht:
  Marx miste bij het ontwikkelen van zijn theorieën elk inzicht in de islam, achtte dat ook niet relevant en liet het derhalve volkomen buiten beschouwing. Dat is dan ook precies, wat je tegenwoordig nog terugziet bij Links, dat meent te moeten opkomen voor de ‘zwakkeren’-de immigranten uit de Derde Wereld- maar zich geen raad weet met hun ideologie.
  Links heeft geleerd, haar houding te bepalen tegenover het Christendom, níet tegenover de islam.
  Als ze dat nou eens begonnen met dat eerlijk toe te geven, waren we alweer een heel stuk verder.

  Like

 2. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Limburgse Verzetsstrijders herblogd.

  Like

 3. Brandende kaars zegt:

  Het wordt werkelijk hoog tijd dat de islam eindelijk uit de ‘religiediscussie’ wordt gehaald, want daar hoort de islam niet thuis. Velen weten niet dat de religieuze islam slechts een MASKER is waarachter het demonisch islamitisch, totalitair, sharia-dragend, POLTIEK / MILITAIR SYSTEEM schuilgaat, dat nauw verwant is met het nazi-systeem en het communistisch systeem!
  Als atheïst heeft de Joodse Karl Marx geen moer begrepen van het christendom en het Evangelie van de Jood Jezus Christus.
  Vraag hoe kun je als atheïst oordelen over de Bijbelse God, als je Gods nabijheid en Zijn kracht nooit hebt ervaren? Als je alleen maar blijft hangen op het 1e laag van het menselijk zijn: het cognitief/verstandelijk denken, terwijl God veelal ervaren wordt in de diepere lagen van het menselijk zijn? Dan zie je toch allen maar uiterlijkheden?
  Het prijst Marx dat hij streed tegen maatschappelijke onrecht en uitbuiting.
  Besef wel dat ook het communisme is een vorm van religie is:

  De Chinese communistische leider en atheïst Mao Zedong:
  – zei dat hij met het Chinese volk in China de HEMEL op aarde gingen vestigen.
  – zei dat zij dat met behulp van WAARHEID zouden doen.
  – zei dat dit alleen mogelijk was door GELOOF in elkaar.
  – zei dat zij deel gingen uitmaken van een EEUWIG China.
  – gaf de chinezen LOFZANGEN om te zingen.
  – stelde RITUELEN in van BEKENTENIS en BEROUW, die ‘strijd bijeenkomsten’ werden genoemd.
  – dwong mensen om samen te komen IN KLEINE GROEPJESen samen de HEILIGE TEKST uit het rode boekje aan elkaar uit te leggen.
  – leerde het Chinese volk HOE TE AANBIDDEN.
  – speelde voor God en duldde geen andere goden naast hem.

  Chinezen zijn van huis uit niet- tot weinig religieus. Het Chinese volk had van hun leiders geleerd om uitsluitend rationeel te denken. Alleen de zichtbare en tastbare wereld bestaat.
  Mao Zedong heeft miljoenen christenen laten martelen en vermoorden en kerken en Bijbels laten verbranden. Hij dacht dat daarmee de zichtbare christelijke kerk de christelijke Godsdienst voorgoed vermorzeld te hebben. Maar niks bleek minder waar!!!
  Toen Mao stierf was de beloofde heilstaat er nog steeds niet. Mao had een samenleving vol gelovige mensen geschapen. In harten van mensen zaaide hij het verlangen naar de echte godsdienst. Vervolgens viel hij hen zo enorm af, dat ze bleven zoeken tot zij de ene en ware Goddienst hadden gevonden.
  Wat vóór Mao in China absoluut ondenkbaar was, gebeurde uiteindelijk na zijn dood: Het Evangelie van Christus over Gods onvoorwaardelijke liefde en Gods Koninkrijk waar gerechtigheid heerst, werd/wordt met grote gretigheid omarmd en aanvaard.
  De grootte van deze ondergrondse geestelijke opwekkingen zijn niet te schatten!
  Ook in China vinden er vervolgingen van christenen en onderdrukkingen door de communistische regering plaats met zeer veel lijden tot gevolg, maar ook met vele gebedsverhoringen en wonderen!
  Als een niet te stuiten olievlek verspreidt zich nu het ‘Goede Gerucht’ van mond tot mond over het enorme Chinese continent..

  Beluister ook Brigitte Gabriël: Wanneer ze het heeft over de gruwelijke misdaden van de nazi’s, de Japanners, de communisten in Rusland en China…..
  Brigitte Gabriel gives FANTASTIC answer to Muslim woman claiming all Muslims are portrayed badly

  Like

 4. Igor zegt:

  Laten ze anders even kijken naar de communisten/mujahedien in Iran wat daarmee gebeurd is na hun steun en hulp aan Khomeiny. Die eindigden dood of in de gevangenis nadat Khomeiny de macht had.
  Alweer een voorbeeld dat je moslims niet kunt vertrouwen. Trouwens die roden ook niet.

  Like

 5. Jade zegt:

  Iets om in te lijsten:
  De islam, die in zijn binnenste het potentieel bevat tot bloedbaden, verkrachting en het opruien tot afpersen, moet verboden worden, en zijn propagandisten zouden moeten berecht worden binnen de context van het tegenspreken van de mensenrechten en het begaan van misdaden tegen de menselijkheid.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat is niets nieuws; ik deed het zinds dat ik terug kwam uit Indonesia.Ik heb een soendanese opvoeding en geen indische.dus ben ik totaal met de islam op de hoogte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s