Hamas gebruikt bouwmaterialen weer als oorlogsmiddelen

Screenshot_92

(Vertaling: Likoed Nederland)

Uit een artikel in de linkse Britse krant ‘The Guardian’ (bepaald niet pro-Israël) blijkt dat voor woningbouw in Gaza bedoelde bouwmaterialen weer in handen vallen van Hamas.

Daardoor zullen deze wederom voor gevechtstunnels gebruikt worden in plaats van voor de herbouw van woningen voor Palestijnse gezinnen. Dit trouwens net als de twee door Hamas begonnen oorlogen, waarna de wereld zei dat Gaza heropgebouwd moest worden. Bij de laatste oorlog bleken het geld en de bouwmaterialen massaal ingezet te zijn om raketten te fabriceren en om terreurtunnels te bouwen – ook onder de grens door, om zo aanslagen in Israël te plegen.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hamas gebruikt bouwmaterialen weer als oorlogsmiddelen

 1. delamontagne zegt:

  Terwijl de EU-burgers de miljoenen,(die jaar in jaar uit daar verkwist worden), via belastingen kunnen opbrengen, weten de oliesheiks van gekkigheid niet wat ze moeten doen met hun overtollige geld…………

  Absurd superjacht in de maak


  Een jacht met een indoor skipiste, vijf helikopterplatforms, een binnentuin met watervallen, meerdere speedboten, jetski’s en dertien elektrische BMW’s moet miljardairs (uit de Golfstaten) gaan verleiden. Een Oostenrijkse firma werkt aan een luxueus gevaarte van 280 meter lang dat meer op een olietanker dan op een superjacht lijkt.
  Wie dit Oostenrijks ontwerp van Motion Code: Blue aanschaft, krijgt er niet alleen een skipiste van vier verdiepingen hoog bij maar ook een Oostenrijkse après-skihut. Want ja, niet iedereen is blij met altijd alleen maar zon…
  Het ontwerp is bijna twee keer zo lang als het huidige grootste jacht ter wereld, Azzam – eigendom van de koninklijke familie van Abu Dhabi.
  Op de gloednieuwe ‘Imara’ (‘Emiraat’) kunnen heel wat gasten worden vermaakt in acht verschillende VIP-suites die over twee verdiepingen zijn uitgesmeerd, 12 gastenhutten, vier strandclubs (met toegang tot de zee), concerthallen, bibliotheken en kantoren.
  ( de Telegraaf di 27 jan 2015 ),

  http://www.telegraaf.nl/vaarkrant/23605914/__Absurd_superjacht_in_de_maak__.html

  Like

 2. Joshua zegt:

  Gaat Nederland nu eindelijk inzien waar onze jaarlijkse bijdrage van € 50 miljoen blijft?
  Meneer volgevreten IDIOOT timmermansje heeft dit vorig jaar nog even bepaald voordat hij een overtrokken salaris ging genieten van onze zuur verdiende geld.
  RIOOLRATTEN zijn jullie Nederland verraders !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik hoop dat jullie met je ARROGANTE ROTKOPPEN als eerste aan de beurt zijn bij jullie islam koppensnellers

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Als men natuurfilms op de TV bekijkt, ziet men dat dieren gedragen zich altijd op exact dezelfde patroon. Zij reageren op bepaalde situaties altijd op dezelfde wijze. Een tevreden kat, gaapt uitgebreid en gaat zijn vacht verzorgen. Bavianen in de wildernis van Afrika, maken altijd dezelfde geluiden en laten hun scherpe tanden zien als situatie X zich voordoet. Lange observatie van Palestijns gedrag, brengt naar het licht dat deze mensen gedragen zich precies op dezelfde wijze als een groep Bavianen. Hun gedrag kent een cyclus: a) Ze willen de totale oorlog en maken via TV en Internet video’s met veel militant kabaal. Ze dreigen en schreeuwen. b) Ze vallen hun buurland Israël aan’; plegen aanslagen, schieten raketten en gebruikt zwaar geschut op burger doelen, c) Ze blijven aanvallen en hen agressie wordt geleidelijk heviger; totdat Israël besluit te reageren, d) Ze worden kwaad als hun tegenstander terugslaat. e) Ze beginnen direct luid te janken en vullen in de globale media emmers vol tranen over hoe zielig ze zijn. Hun huizen en tunnels zijn verwoest, hun vrouwen en kinderen zijn door de boze vijand geraakt. Waar moeten ze nu wonen, als de tegenspeler zo kwaad was en hun huizen heeft gebombardeerd? f) De Europese en Amerikaanse “Gutmenschen” zijn vol medelijden. Sommigen van hen krijgen van rijke OPEC-SJEIKS hoogbetaalde opdrachten om zielige video’s over de Palestijnen te maken (Natuurlijk zo zielig mogelijk!), g) Westerse landen geven enorme geldbedragen aan de Palestijnen. Geld dat aanvankelijk was bedoeld voor zorg en welzijn van arme west Europeanen. Maar leidinggevende Gutmenschen hebben het niet echt met hun eigen mensen en eigen volk. Palestijnen en zielige moslim komen op de eerste plaats; al is de nood bij de westerse autochtonen heel hoog. h) de Palestijnen pakken het geld EN BEGINNEN MET DE HELE GESODEMIETER VAN TUNNELS EN OORLOG OVER NIEUW. DE ZEGEN VAN DE VOORAL LINKSE GUTMENSCHEN HEBBEN ZE ALTIJD: Ongeacht wat ze ook doen!..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s