Nieuwjaarsborrel D66 Amsterdam: Het gaat goed, het gaat lekker

Screenshot_69

(Door: Chris Aalberts)

 Bij de keurige succesvolle mensen die het met elkaar heel leuk hebben

Wat is er positief aan de nieuwjaarsreceptie van D66-Amsterdam? Het is waarschijnlijk dat homoseksualiteit nergens ter wereld zo gewoon is als hier. Hier is de homodichtheid minstens zo hoog als in de gemiddelde homokroeg. De receptie wordt bevolkt door het goed herkenbare D66-publiek: veel consultants, ambtenaren en anderen werkzaam in de publieke sector. En natuurlijk al die mensen die daar willen werken.

Bij D66 is geen plaats voor zorgen. Hier word je begroet met een glas prosecco en speelt de pianist een oubollig deuntje. Zoals altijd heeft iedereen zijn beste kleren aangetrokken en de kappers hebben vandaag eveneens goede zaken gedaan. Het is zo gezellig in De Rode Hoed dat ook politici van andere partijen en D66’ers van andere afdelingen zijn langsgekomen om iets van de feestvreugde mee te pikken. Zelfs Ferry Mingelen is er. Laat op de avond klinkt muziek uit de jeugd van de D66-dertigers: Gloria Estefan, Whitney Houston en Ricky Martin.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", D66. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nieuwjaarsborrel D66 Amsterdam: Het gaat goed, het gaat lekker

 1. schimmmel zegt:

  ik lees graag jullie artikelen . Maar het is jammer dat je over D66 associeert met de geaardheid van mensen.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Klopt helemaal, het gaat VERSCHRIKKELIJK goed hier.

  Godzijdank gaat het om zeldzame zaken (zogenoemde ‘incidenten’), anders zou onze geliefde hoofdstad zich toch eens ernstig zorgen moeten maken over het aantal geweldsexcessen in het bruisende uitgaansleven.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/01/antihomogeweld_amsterdam.html

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Jammer dat de auteur Aalberts, zelf een anti-PVV-er is. Hij schrijft wel eens kritische stukjes over de elite, maar behoort er zelf ook toe.

  Like

 4. Inderdaad:geld genoeg!En zij wonen niet in achterstandwijken;dus,als je het niet ziet is het er niet!Mag ik een teil?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ach, D66, de partij voor “spek en bonen”. Deze club mag zich “de hoer van de politiek”, noemen. Al hun kroonjuwelen hebben ze verkwanseld, om maar op het pluche plaats te kunnen nemen!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, binnen D ’66 kringen zal de homoseksualiteit best volledig en openlijk geaccepteerd zijn: Dat is een nevenverschijnsel van het “Kijk ons eens eigentijds, ruimdenkend en kosmopolitisch wezen,” dat dat partijtje al sinds jaar en dag etaleert. Jammer echter, dat ze wat dat betreft zó ’n tunnelvisie hebben ontwikkeld, dat ze totaal niet (willen) zien, dat de homoseksuelen in déze tijd niet meer veilig over straat kunnen vanwege dat andere eigentijdse troetelkind van ze: De moslims. Daar hebben ze in hun eigen comfortabele wijken nu eenmaal nog niet zo “n ervaring mee. Evenmin hebben ze noemenswaardig last van alle bezuinigingen in de zorg en dergelijke, daar z i j meestal tóch al een royale aanvullende verzekering hebben. Laat het klootjesvolk maar voor de lasten opdraaien!
  Ja, op die manier kun je gemakkelijk de ruimhartige ‘allochtonenknuffelaar ‘ uithangen! Alleen moet je dan weer niet te diep nadenken over de gevolgen op langere termijn.
  En dat doen ze dan ook niet.
  Wilders en de PVV verketteren is zoveel eenvoudiger. En het stáát zoveel nobeler, modiéuzer ook…….
  Oh, als dit op den duur uit de hand mocht lopen, zou je met plezier wensen, at Pechtold en z’n nitwit-aanhang er als eerste de dupe van zouden worden! Verdien hèbben ze het met hun egoïstische oppervlakkigheid!

  Like

 7. Taljaard zegt:

  D’66-ers leven duidelijk in de illusie van een ”heile Welt” en klampen zich daaraan vast.
  Dat is niets nieuws, want dat deden de Sowjet kopstukken en partijbonzen van de Russisch ”nomenklatura” in de jaren `70 en `80 van de vorige eeuw ook. Hun machtspositie werd door hen als onaantastbaar beschouwd en men leefde zich daarom, ten koste van het volk, uit in alle mogelijke decadentie en het zich wentelen in luxe en overdaad.
  Maar zij beseften niet dat de grond onder hun voeten, waarop zij zo vast meenden te staan, door en door verrot en gammel was.
  Dit gedrag doet mij ook denken aan ”Het masker van de Rode Dood” van Edgar Allen Poe.
  Terwijl buiten de muren van het prachtige kasteel van de ”eeuwig jonge” hertog Prospero chaos, ellende en dood de boventoon voerden danste en feestte men binnen de slotmuren onbekommerd verder, totdat de Rode Dood zelf er een einde aan maakte.

  Like

 8. Jan zegt:

  Pechtold: “Islamitische terreur is het gevolg van achterstelling van moslims in de maatschappij”
  Oplossing: onderwijs, meer zeggenschap en verbondenheid met de staat. Meer onderwijs is meer kansen op de arbeidsmarkt en dat vertaalt zich in ‘ontvluchten van de desolate omgeving’ waarin de allochtone medemens leeft.
  Pechtold wil meer moslims leidinggevende functies geven of in zijn woorden: “‘Zorg dat mensen meer betrokken raken bij de strijd voor democratie. Geef ze meer invloed, meer zeggenschap. Dat vergroot hun betrokkenheid bij de samenleving’’.
  Blijft over de ‘onderlinge verbondenheid.’ Hoe bereik je dat? Eenvoudig volgens Pechtold: ‘‘Zorg dat mensen meer met elkaar leven in plaats van naast elkaar.” Maar kanslozen wonen meestal al in dezelfde wijk en dat zal alleen maar toenemen, ook door import van kanslozen. Dus einde voorstel.
  Onderwijsvoorstel kan in de prullenbak want de student moet zich in torenhoge schulden stoppen die hij waarschijnlijk nooit kan afbetalen. Dus:  prullenbak
  Strijden voor democratie. Kan ook richting prullenbak want Pechtold wil een EUSSR en bovendien wie geen cent te makken heeft wil maar één ding en dat is brood op de plank, dus geld en geen politiek gezever aan zijn hoofd.
  Onderlinge verbondenheid. Zou Pechtold wel weten dat onder moslims alleen verbondenheid bestaat onder hun soort- en geloofsgenoten? Nee, want islam heeft volgens Pechtold niets met islam te maken. Pechtold: “Meer dan 90 procent van de terreuraanslagen worden niet door moslims gepleegd.” Door wie wel wist hij in het debat niet te vertellen, maar de exacte cijfers had hij paraat. Wat is die man intelligent.

  Like

 9. Rein van der Veen zegt:

  Op de Titanic was het ook zo gezellig toen die op een ijsberg voer. 😛

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Ter aanvulling: dit monster D66 is ook de smerige club van de ontkenners van de Armeense Genocide, tijdens de Eerste Wereldoorlog. En PECHTHOLD heeft in Leiden ervoor gezorgd- door frauduleus handelen- dat een Leidse ondernemer zelfmoord heeft gepleegd.

  Like

 11. Giny zegt:

  Dacht eigenlijk dat Aalberts zelf een D66er was!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s