Oud-mariniers verdedigen “Michiel de Ruyter” tegen extreemlinkse onruststokers

Screenshot_94

(Door: Frank Verhoef)

Extreemlinkse demonstranten willen de première van de speelfilm Michiel de Ruyter verstoren.

De extreemlinkse actiegroepen AFA Den Haag en ‘Michiel de Rover‘ (een verzamelnaam voor Doorbraak, Strijd tegen Racisme, Internationale Socialisten en Zwarte Piet Kenniet Rotterdam) gaan vanavond demonstreren tegen de nieuwe speelfilm over de Nederlandse zeeheld Michiel de Ruyter als ‘ie in première gaat in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Dat kan maar één ding betekenen: het gaat hier om een bijzondere en bepaald niet-politiek correcte film. Ik zou bijna twee bioscoopkaartjes kopen, zodat ik niet één keer, maar twéé keer een middelvinger kan opsteken naar de demonstranten. De demonstranten zeggen de film nog niet te hebben gezien, maar ze weten nu al dat het een stomme film is omdat De Ruyter een “zeeterrorist” was. Juist.

Oud-mariniers zijn het gezeur ook goed zat. Ze hebben op Facebook gezegd dat ze van plan zijn de extreem-linkse demonstratie tegen te houden door de demonstranten in het water te gooien:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Communisme, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oud-mariniers verdedigen “Michiel de Ruyter” tegen extreemlinkse onruststokers

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Militairen mogen zich wel eens wat vaker gaan manifesteren.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  nou oud=mariniers
  zou ik zomaar zeggen :
  JONGENS RAM ER MAAR OP LOS, EN VOORLOPIG OOK NIET STOPPEN MET SLAAN !

  Ik ben dat gelul, over zwarte piet, de ruyter, piet heyn , albert heyn
  meer dan zat

  Laat nu onze cultuur maar effe zien, sla de kop maar van hun romp
  en loop gelijk effe bij Rutte, de jager, en die vreemdganger langs !
  Mocht je die veilingmeester tegenkomen , ram er op los,
  tot dat hij roept eenmaal , andermaal , en dan als laatste de doodsknal , en verkocht !!!

  hoppa, , heb die ouwe jongens krentenbrood Mariniers, ooit een keertje op de Dam gezien

  goooh, wat vielen daar een klappen, Het monument op de dam is lang niet zo schoon geweest

  go boys , go, en zeg later maar dat je “”GESCHOKT “” BENT

  DOOEEIIIIIIIIIIII BOB

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  EN hopelijk voelen de oud-mariniers zich nu eens n i e t gebonden aan het politiek-correcte oordeel van die korpsleiding en laten ze die hele kolerezooi in het water belanden!
  Hè, heerlijk; ik word helemaal vrolijk bij de gedachte alleen al!

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Laat die extreemlinkse onruststokers, als ze een film afkraken die ze nog nooit hebben gezien, gewoon eens een keer kijken naar een lachfilm van Laurel & Hardy: ‘The Battle of the Century’ uit 1927 . In deze komische film bekogelden Laurel & Hardy en talloze omstanders elkaar met 3000 slagroomtaarten en hebben ze daar in de VS ooit bij de banketbakkers geklaagd over misbruik van gebak? Niettemin mogen ze al deze linkse lastpakken gewoon een stel moddertaarten in hun huichelachtige facies gooien zodat ze weten hoe anderen precies over hen denken!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij mogen de mariniers deze socialisten en anarchisten “een toontje lager”, laten zingen. Deze socialisten en anarchisten zijn ook de elementen die PEGIDA wensen te slopen!

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Een goed verstaande weet: als Afa komt dan marcheren de bruinhemden en de zwarthemden! Dan zijn de fascisten weer op pad. Tot nu toe is het elke keer zo geweest dat als Afa komt er een soort nageboorte achteraan komt, enge mensjes met enge gedachten. Ze lopen niet ze sjokken, zelfs hun voeten voortslepen is een te groot woord, zij verplaatsen zich op een slijmspoor van ellende. Geestelijk zijn die mensen dood en het enige dat zij te brengen hebben is verrotting en stank. Niet overdrachtelijk maar ook fysiek.

  In principe moet elk weldenkend mens vraagtekens zetten bij elke actie van Afa. En ik denk dat ik dat even duidelijk moet maken. In het verleden waren er in Spanje en Italië fascisten aan de macht. Toen kwamen ook de fascisten in Duitsland. Oppositie was er niet meer, men ging marcheren om de anderen monddood te maken, de Afa doet exact het zelfde. De nuance wordt de nek omgedraaid, het debat gekeeld. Het ‘Antifascisitsche’ tuig is niet tégen het fascisme, maar ìs het fascisme! Alleen domme mensen laten zich in de luren leggen door te kijken naar een woord, mensen die kunnen nadenken die kunnen de beweegredenen van Afa doorgronden en tot de conclusie komen dat Afa in werkelijkheid het gewone pure fascisme is. Iedereen monddood maken. En iedereen wordt op de bek geramd die het er niet mee eens is. Dat zijn de kernwaarden van het fascisme en van Afa!

  Like

 7. Petje af voor de mariniers en ex-mariniers.En links heeft toch een voorkeur voor terroristen,dus wat zeuren ze nou?Zelf zijn ze ook niet vies van geweld en van acties die niet door de beugel kunnen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s