Weer anti-homogeweld in Amsterdam [Meer! Meer! Meer!]

Screenshot_84

Boudewijn van Sante

AMSTERDAM – Een 46-jarige Amsterdammer is dit weekend slachtoffer geworden van anti-homogeweld. De man werd voor de deur van een gayclub in de binnenstad door twee Marokkaanse jongeren uitgescholden, in elkaar geslagen en beroofd.

,,Ze vroegen of ik drugs wilde kopen en toen ik zei dat ik geen interesse had, begonnen ze meteen op me in te beuken. Ze riepen ‘geld, geld’ en ‘vieze, vuile flikker'”, zo vertelt slachtoffer Boudewijn van Sante aan Het Parool. Het duo ging ervan door met zijn iPhone en portemonnee.

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Amsterdam, Barbarisme, homofobie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Weer anti-homogeweld in Amsterdam [Meer! Meer! Meer!]

 1. Armani zegt:

  En wie waren de daders ?? jazeker 2 van die (… verwijderd door webmaster…) , paspoorten afpakken en enkele reis naar hun eigen land

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Maar 6400 aangiften tegen Wildes vanwege dat “Minder, minder…..” Dàt wèl!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Theresa Geissler: 20.03. uur, op 26/01. En je hoort niemand in de politiek, en in de samenleving, over de meer dan schandalige oproep van de socialist RIESSEN om Wilders te vermoorden, en alle PVV kiezers te deporteren. Wel raar hé Theresa.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja. Je moest de samenleving eens nadrukkelijk kunnen vragen wat ze van díe uitspraak nou vinden!

    Like

 3. Driek zegt:

  Ik vind dat wel zielig voor die man, om zomaar in elkaar gebeukt te worden door een stel van die achterlijk bedoeïenen, in je eigen stad nog wel, wat een schande. Die stumper durft straks de straat niet meer op. Blijkbaar moeten ons er in schikken dat de tijd, dat je ’s avonds vrij en blij door de stad kon wandelen – een stad met verlichte etalages en rijen mensen voor de bioscopen, zonder vreemd geteisem om je heen – dat die tijd voorgoed voorbij is. Ik vind dat heel erg. Onze bewindslieden moeten zich rot schamen, voor wat ze hebben aangericht, voor wat ze ons hebben aangedaan. Ze hebben ons onze levensvreugd ontnomen. In plaats daarvan hebben we nu anti-homogeweld en anti-Joodsgeweld. Tevens kunnen oude mensen ’s avonds de deur niet meer uit, en dien je je huis extra te beveiligen. In zo’n pak weg vijfentwintig jaar is ons land overgeleverd aan de islam, aan het grootste uitschot van de wereld. En daar moeten we maar mee zien te leven. En onze koning gaat op rouwbeklag in dat bedoeïenenland van de profeet Mohammed.

  Like

  • jedeha zegt:

   Er wordt weer bewezen, dat islamieten geen enkel Godsbesef hebben, geen enkel respect hebben voor Zijn Schepselen, hetgeen inhoudt dat zij duivelaanbidders zijn! Ze bewijzen het zelf. Komt u (islamieten) toch tot inkeer vóórdat het te laat is! De eeuwigheid duurt erg lang, oneindig!! Wáár brengt u die door!!???

   Like

   • BertG. zegt:

    Ah, we hebben er weer een nieuwe evangelist bij.

    Enne hoe zat dat nou ook alweer, leven met geen enkel godsbesef, hetgeen inhoudt dat zij duivelaanbidders zijn!

    Wat een naar leven zou ik dan moeten lijden. De hele dag zo’n rood mannetje op de bank met ze hooivork. En dat terwijl er toch ook een oude grijze kerel kan zitten.
    Of hoe beschreef (ik meen Harry) het ook alweer.
    Stel dat die god van jullie nou eens een vieze nare stinkende dikke neger met allerlei smerige puisten enz. zou zijn.
    Zou het je dan nog steeds zo leuk vinden? Om daar je dag mee door te brengen.

    Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  Andersom lees je nooit; marokkanen door homoknokploeg in elkaar geslagen. Zou wat zijn. De Roze Knuppel. Makkelijk uit te lokken lijkt mij. Even de steeg vooraf bemannen en de terugweg blokkeren door mannen met knuppels en ….
  Dan komen er marocdemo’s over homogeweld tegen marokkanen. Een lachertje. Islamietjes.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dit zou toch een verschrikkelijke goede tip moeten wezen.
   Knokploeg de roze knuppel. Ik vind ‘m goed bedacht.
   Ik hoop dat ze deze site lezen of dat iemand dit even doorgeeft.

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, het waren geloof ik: “DE VRIENDEN VAN RUTTE (VVD) WAAR GEERT WILDERS NIET BIJ IN DE SCHADUW KON STAAN? Wat een tijden, wat een moraal!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat doen meestal Marxistische Knuffel moslims die dat doen.En niemand anders.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  linkse potten en poten krijgen wat ze gepredikt hebben, naar maar waar .

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Natuurlijk kon je op deze reactie wachten, je weet helemaal niet of hij links was of niet en de benaming van homo’s is weer erg vriendelijk zoals al eerder door iemand op deze site geplaatst. Je doet je naam eer aan. Je kunt je aan de kant van moslims scharen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s