D66-‘expert’ wil lagere straffen voor polderjihadi’s

Screenshot_15

(Door: Frank Verhoef)

Anders maken we ze alleen maar bozer.

We moeten vooral niet polderjihadi’s in de cel stoppen om ze te straffen voor terrorisme en terrorisme-gerelateerde activiteiten. Althans, dat vindt ‘terrorisme-expert’ Bibi van Ginkel van Instituut Clingendael. Yep. De NOS meldt:

“Er lopen op dit moment meer dan dertig onderzoeken,” zegt Van Ginkel. Justitie ziet de zaak tegen H. als een waarschuwing voor potentiële Syriëgangers.

Van Ginkel betwijfelt of het veel effect zal hebben: “Uit onderzoek blijkt dat dit mensen niet afschrikt. Voor dit soort mensen is weinig afschrikwekkend. Ze zijn tenslotte zelfs bereid hun eigen leven te offeren. Een beetje meer straf is dus niet iets waardoor ze zullen afzien van hun reis naar Syrië.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", D66, ISIS, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad. Bookmark de permalink .

26 reacties op D66-‘expert’ wil lagere straffen voor polderjihadi’s

 1. Ad de Koning zegt:

  Dat mens is niet goed bij haar hoofd, natuurlijk D66 en nog wel van instituut Clingendael, de wereld word steeds gekker, denk bij de verkiezingen eens goed na, vooral stemmers op D66 hoewel ik niet verwacht dat er veel D66-ers op deze site te vinden zullen zijn.

  Like

 2. toestroom zegt:

  Ze zijn volkomen gek bij D66.

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Dat mens is niet goed bij haar hoofd, ook weer van D66 en ook van Clingendael nog wel, denk bij de verkiezingen goed na mensen die op D66 willen gaan stemmen, hoewel die er op deze site niet veel zullen zijn.

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Je zou toch verwachten dat de D66 proleten bij zinnen zijn gekomen na de ontwikkelingen over de moord op Els Borst. Daar druipt de ironie vanaf.

  Like

 5. Duidelijk: “D66-kiezers zijn landverraders!”

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Het is toch gewoon niet te geloven? De moslim wordt steeds meer ontzien!
  Hij krijgt steeds meer voet aan de grond; we kunnen het tij straks écht niet meer keren.
  Het is net een zware goederentrein die op maximum snelheid op je af dendert; die massa is ook niet zo maar tot stilstand te brengen. Zelfs als er stevig wordt geremd, staat die trein niet meteen stil.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk een aanhanger/ster van DEMONEN 66 die met zoiets komt. De partij die de ARMEENSE GENOCIDE ontkent. De partij van de grootste LANDVERRADER van NEDERLAND PECHTHOLD. De partij die de RODE RIESSEN in bescherming neemt, en niet vervolgd wenst te zien, voor zijn oproep om Wilders te vermoorden en alle PVV kiezers te deporteren. De partij van “spek en bonen”. De partij die de HOER speelt voor VVD,CDA, en de PvdA, als dat maar pluche oplevert! Bah, walgelijke club. En die komen met het idee islammoordenaars maar te pamperen!

  Like

 8. D66 zou verboden moeten worden als zijnd opper-nsb’ers!Al die zachte heelmeesters,door de jaren heen hebben geleid tot steeds meer misdaad en ellende;en nog willen ze niet harder straffen,maar zelfs lager;hoe imbeciel en kwaadaardig kun je zijn?

  Like

 9. Cathja zegt:

  Polderjihadi’s moeten verwijderd worden uit onze samenleving. We hoeven niet te denken dat als we ze minder zwaar straffen, ze wel zullen kalmeren, want dat is wensdenken, en totaal onmogelijk. Het kwaad zit in die mensen; het hoeft er alleen nog maar uit te komen. We mogen ze geen enkele kans geven om tot zware criminele daden te komen, maar we moeten ze een slag voor zijn, en het land uit mieteren. Geen dubbel paspoort meer, en nooit meer toegang tot Europa!

  Echt weer iemand van Groen Links die met zalvende woorden denkt de strijdbare jihadist te kunnen ‘bekeren’! Wereldvreemd zijn die GL-ers, en niet zo weinig ook! We hebben intussen de nodige aanslagen binnen Europa meegemaakt, en het is duidelijker dan ooit tevoren dat we het kwaad met wortel en tak moeten uitroeien. Als we het voort laten woekeren, krijgen we het nooit meer onder controle.

  Laat die Syrië-gangers dus maar gaan, maar laat ze nooit meer terugkeren!!

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ze moeten deze klanten met dubbel paspoort het land uitlazeren! En als de familie protesteert, mogen ze gewoon mee. Persona non grata; heet zoiets. Alles wat over één paspoort beschikt, jarenlange gevangenisstraffen. Het pamperen moet eens ophouden!

  Like

 11. d zegt:

  Zijn ze helemaal besodemieterd…….. opdoeken die D66, levensgevaarlijk. Hoe stimuleren we de criminaliteit…. ZO… dus.

  Like

 12. d zegt:

  DonnaDolce dus

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Het is de geest van D ’66, hè: ZIJ leven lekker, laten alles langs hun kouwe kleren afglijden en putten daaruit de kracht om de hele multicul te omhelzen en de moslims dóód te knuffelen. Zelfs als het om terroristen gaat! Je krijgt de neiging om dat hele zooitje nitwits door elkaar te rammelen en ze indringend te vragen of ze wel weten, waar ze mee bezig zijn!
  Dit soort onnozelheid heeft niets meer te maken met onschuld; alleen met destructiviteit! Mocht alles als door een wonder nog ten goede keren, dan voorzie ík een bijltjesdag…..tegen D ’66 ‘ers!

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Bibi van Ginkel is typerend voor haar partij. D66 is de PARTIJ VAN DE KRUIPERS, de partij VAN DE KONTLIKKERS en kleine miezerige verradertjes. Het is de partij die toejuicht de voortschrijdende dictatoriale neigingen van de EU. Het is een partij die wordt geleid door onbetrouwbare opportunisten met dubbele agenda. Het is een partij waar een van haar boegbeelden, Alexander Rinooy Kan, heeft gezegd dat de Nederlanders te verwend zijn en hechten te veel waarde aan hun vrijheid. Hij vergeleek ze met de arbeidsslaven in de fabrieken van China. Hij vindt tevens dat wij moeten offers maken voor de Euro http://www.bnr.nl/nieuws/257415-1206/rinnooy-kan-offers-brengen-voor-euro Het is een partij die graag de taak van lijm heeft om coalities te plakken. Reden: haar toppers krijgen na hun politieke loopbaan bij de TK, gelegenheid om topfuncties bij alle mogelijke instellingen en raad van besturen. Ze worden in no time miljonairs. Dus in dit licht en zo’n achtergrond is het niet vreemd dat Expert Bibi meent dat Syrië Jihadisten moeten met zijde handschoenen worden behandelt. Moslims …en vooral OPEC Sjeiks …betalen prima. Waarom kansen kapot maken voor een verkeerd uitspraak?

  Like

 15. Ik dacht dat als je in vreemde krijgsdienst bent geweest je het Nederlanderschap verliest of geldt dat alleen voor de blanke Nederlanders.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Reinier Jaquet ..Normaal gezien zou je je NLse identiteit kwijtraken , wanneer je in vreemde krijgsdienst gaat . Blijkbaar is dit onderwerp enkele weken geleden ook al onderwerp van gesprek geweest. (I.v.m. die Syrie-/Irak-gangers.) Nou is mij niet bekend of de betreffende minister die hierover gaat , het niet nodig vindt / of heeft er geen moeite mee om deze mensen hun NLse nationaliteit te laten behouden , want blijkbaar moeten die religieuze moslim schoften in de wattenmand worden gelegd en gepamperd worden i.p.v. ALLE rechten als NLer te ontzeggen en hun paspoort in te nemen en daarna uitzetten naar land van 2e nationaliteit en/of linea recta terug naar Syrie / Irak. ( Lijkt me WEL verstandig om foto’s MET haatbaard + ZONDER haatbaard + vingerafdrukken te maken van betreffende personen + DNA innemen . Onmiddelijk ALLE financiele tegoeden bevriezen + bankpasje innemen enz enz…..Daarna voor LEVENSLANG tot persona non grata te verklaren.)

   Like

   • Kunt u hier geen minister worden?Dan komt er tenminste schot in!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Yvonne , ik zou wel willen Yvonne….maar dan zal er toch eerst het een en ander moeten veranderen dat ten eerste , Ten tweede “Minister van WAT ? ” Veiligheid en Justitie , Defensie of beide departementen ? …. Hahaha…. Maar om eerlijk te zijn , ben ik meer iemand die ZELF het “vuile werk” opknapt . Heerlijk om te doen. Dus ,….mocht G.W. Min.Pres. worden en iemand heeft de contacten naar hem toe …. mag die persoon mij aanbevelen om die taak op me te nemen .

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Reinier Jaquet
   Alleen blanke Nederlanders verliezen hun Lederlandschap. Ze zijn zo wie zo tweederangs burgers geworden in hun eigen land. MAAR de autochtone Nederlanders hebben geen recht tot klagen. Ze hebben zelf – d.m.v. democratische verkiezingen – de mensen gekozen die ze zo minachten en vertrappen. Main Stream Grand Signors politici die liever het islamitische ongedierte willen verzorgen die hier onuitgenodigd naar binnen stroomt, of geld aan Hamas geven voor de herbouwing van tunnels. De Nederlandse zieken, bejaarden, gehandicapten en kinderen in nood interesseren ze niet. Met moet hoge mate van morbide neigingen hebben om zulke mensen als leiders te kiezen. Straks hebben wij verkiezingen en wij ALLEMAAL kunnen laten zien of wij gezond verstand hebben.

   Like

 16. oud-marinier zegt:

  Clingendael….Clingendael…..wel eens van gehoord ja…..Was dat geen PSYCHIATRISCHE instelling ? Kan me vergissen maar …..??? Polderjihadi’s niet straffen maar betuttelen…..?? Is dat wijf helemaal de weg kwijt ??? Die heeft een RAM gehad van een molenwiek (gemaakt van spoorbielzen.)

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Oud Marinier
   Nee!. Dat BIBI WIJF is niet de weg kwijt. Ze verdiend eraan!…. Vergeet niet dat ze afkomstig is van een verraders partij. Een zooi van elegante glamour multiculturalisten. Denk maar aan deze portret: http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detailhttp://www.elsevier.nl/Economie/nieuws/2012/6/Rinnooy-Kan-We-moeten-offers-brengen-voor-Europa-ELSEVIER340906W/ Denk aan de kruiperige houding van Alexander Pech-droll tegenover Europa en de Islam. Bibi is zo bang dat de terugkerende Syriëgangers zouden kwaad worden en hun familie ook!! …Voor dergelijke mensen die zo graag kwaad willen zijn, is een goede remedie. Met Russische Con-Air naar een van de kampen in Siberië. Daar kunnen ze voor paar goede jaren stoom uitblazen. Wij kunnen ook de Poetin vertellen dat het niet is per se noodzakelijk dat ze de kamp zouden overleven. OPGERUIMD STAAT NETJES. .

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Thomasson ….ben het geheel met je eens….. En als Poetin ook wil “besparen” en niet te veel poen uitgeven aan die klootzakken….gewoon dood laten vriezen daar in Siberie…..!!!

    Like

 17. Avidia zegt:

  D66ers zijn schijnheilige hypocrieten, kijk naar hun smoelen, nou, dan weet je het wel, kijk naar de fanatische ogen van Pechtold, dan weet je helemaal meer dan genoeg, het is een fake groep, willen je misleiden waar je bij staat. Ontruimen D66, geen aandacht aan besteden.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Om een D66 er te zijn, moet je wel een halve zool zijn !!!
  Hebben die lui dan allemaal de gekke koe ziekte onder de leden ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s