PVV: Pensioenplannen blijken volksverlakkerij

PVV blauw

“De pensioenplannen van het kabinet en de gedoogpartijen blijken ‘volksverlakkerij’”, aldus Barry Madlener, PVV-woordvoerder pensioenen. Vandaag bleek dat driekwart van de pensioenfondsen hun premies niet hebben verlaagd, terwijl mensen minder pensioen mogen opbouwen.

Barry Madlener: “De partijen waren al gewaarschuwd dat de premieverlaging tegen zou vallen, maar toch hebben zij deze plannen doorgezet. Nu zitten we met de gebakken peren.”

Madlener vervolgt: “Vooral jongeren zijn de dupe en betalen nu een hogere prijs voor een aanzienlijk minder pensioen, met dank aan de regering en D66, CU en SGP!”

Morgen spreekt de Tweede Kamer over pensioenonderwerpen en zal de PVV de staatssecretaris oproepen om de wet terug te draaien.

Lees hier het artikel op NU.nl
Lees hier het artikel op NOS.nl
Lees hier het artikel op Telegraaf.nl

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op PVV: Pensioenplannen blijken volksverlakkerij

 1. het is een schandalig voorstel geweest van mejoffer Klijnsma aangezien het enkel de bedoeling was door de eerste 10 jaar niet meer te kunnen indexeren de opbouw bemoeilijkt is en dat geldt voor de werkenden en de indexeren geldt voor de gepensioneerden , schandalige zet, en ik heb het idee dat het opgenomen moeten worden in het gelijkschakelingsproces van de EU
  een soort EPU of europese pensioenunie dan kan dat vermogen van van 1.100 miljard naar Brussel.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dan te bedenken, dat de EUSSR al begerig zit te kijken naar ONZE PENSIOENPOTTEN. En doordat RUTTE(VVD) de premier van dit FC Knudde kabinet, het ESM verdrag getekend heeft, kunnen de RODEN in Brussel zomaar onze pensioenen opeisen!

  Like

 3. toestroom zegt:

  Tja het volk wist dit al en toch doordouwen wat je wil, dat is de keuze van de partij voor de armoed😢

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik ben altijd zelfstandig geweest, heb geen hinder van die pensioen opbouw, ik heb voor mijzelf gezorgd, hoewel, ik werd in de armen van een verzekeringsmaatschappij geduwd n.l. Vie ‘dore door mijn adviseur, Ik heb wel veel geld verloren, maar kan mij nog steeds goed redden, maar het blijft een gat, en wat mij verbaasd niemand is aansprakelijk geteld, waarom horen waar niets meer over deze zaak???? Ik ben toch een aanzienlijk bedrag kwijt, ik mail wel eens maar hoor niets terug.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s