Fuck you, goedmenschen met jullie laffe wegkijk-mentaliteit over de middeleeuwse doodscultus islam

Screenshot_59

(Door: Erik60)

Er is een bom ontploft bij de politiek-correcte goedmenschen in Absurdistan.  Terrorisme-expert Peter van Ham heeft zomaar partij gekozen voor Geert Wilders. De brave man was het beu om steeds maar weer zijn kop in het zand te steken en het islamprobleem weg te wuiven. Maar nu kan deze brave man op zoek gaan naar een andere baan, want de goedmensch houdt niet van mensen die er een andere mening op nahouden. Volgens de goedmensch is de islam helemaal niet achterlijk en heeft hij niks met terrorisme van doen. Wie geen linkse mening heeft, moet zijn bek houden.

Raar maar waar. In ons mooie Nederland hebben we een democratie en in deze democratie mag iedereen zijn ongezouten mening verkondigen, zolang er maar geen geweld gepredikt wordt. Daar ben ik mee akkoord. Toch is er iets erg mis in Nederland. We gaan steeds meer en meer de weg op van een dictatoriale linkse staat. Elke man of vrouw die er voor uitkomt dat hij of zij voor Geert Wilders stemt, kan rekenen op sancties en uitsluiting. Ongeacht welk beroep je uitoefent, je zult het weten dat je een PVV-stemmer bent.

De linkse partijen hebben namelijk een klimaat geschapen dat zo idioot is dat je maar best het kan zwijgen over de partij waar jij op gaat stemmen. Zeker als deze partij de PVV is. Je mag zeggen dat je voor D66, PvdA, GroenLinks, CDA, CU en VVD stemt en niemand zal je iets aandoen. Maar vertel het niet al te luid dat je PVV-stemmer bent. Sociale uitsluiting is je deel en je mag al blij zijn dat je geen pak slaag krijgt of erger.

Ik ken hardwerkende mensen die Somalische buren kregen en van de hemel in de hel belandden. Deze Somaliërs leefden ’s nachts en sliepen overdag, als deze mensen moesten gaan werken. Klagen tegen de Somaliërs hielp niet, want ze verstonden geen Nederlands. En toen de stoppen na een tijd doorsloegen en de politie erbij moest komen, was het hek helemaal van de dam. Ze werden bestempeld als racisten en moesten noodgedwongen hun koopwoning verlaten. Toen de man openbaar verkondigde dat hij de volgende verkiezingen op Geert Wilders zou stemmen, kon hij opzoek naar een andere baan. En ik ben er absoluut van overtuigd dat er zo nog heel veel gevallen zijn die de linkse media niet halen. Dat heeft het politiekcorrecte volkje toch goed voor elkaar gekregen. Arm, arm Nederland, waar eens, lang geleden, een vrije wind waaide.  Nu zijn we opgeschoven naar een extreemlinkse dictatuur die alles haat wat niet in haar straatje past. Nog even en dan worden rechtse gedachten gebannen. Daarom: Fuck you, goedmenschen met jullie laffe wegkijk-mentaliteit!!!

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Rotzakken. Bookmark de permalink .

25 reacties op Fuck you, goedmenschen met jullie laffe wegkijk-mentaliteit over de middeleeuwse doodscultus islam

 1. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, game,set,match! Ik ben het roerend met U eens! Arm Nederland, helemaal besmet met de RODE- en GOEDMENS bacil. En deze twee bacillen vormen een zeer giftige mix! Een groot huichelvolk is hier aan de macht, die verkondigen met hun lippen dat iedereen zijn mening kan en mag geven, wat een gotspe! Je mag enkel een SOCIALISTISCHE of POLITIEK-CORRECTE MENING geven! Als je wat anders zegt, staan de rode- en goedmensen al paraat om je te demoniseren. Wat een armzalig volk worden wij op deze manier!

  Like

 2. Pingback: Fuck you, goedmenschen met jullie laffe wegkijk-mentaliteit over de middeleeuwse doodscultus islam | Limburgse Verzetsstrijders & Peter de Realist

 3. koddebeier zegt:

  De zogenaamde goedmenschen zijn een gevaar voor de vrijheid en de democratie !!
  Ze vernietigen het land, de samenleving en onze welvaart !!

  Like

 4. Ad de Koning zegt:

  En toch zal ik waar het ter sprake komt zeggen dat ik op de PVV stem, nu besef ik heel goed dat ik makkelijk praten heb omdat ik met pensioen ben en dus niets te vrezen heb van een werkgever. Ik wil er echter nog wel bij vermelden dat toen Hans Janmaat met zijn CD ter sprake kwam op mijn werk, ik werkte bij PTT, ik nooit onder stoelen of banken heb gestoken dat ik op hem zou gaan stemmen.

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Hear Hear Erik je hebt volkomen gelijk!

  Like

 6. Ahava zegt:

  Roerend met je eens, Erik! Mijn partner schaamt zich zó erg voor het feit dat ik PVV’er ben, dat zij dit op haar werk niet durft te zeggen, het zou haar trouwens zelfs haar baan kosten.
  Trots ben ik op dr Peter van Ham. Zulke mensen heeft NL nodig, anders gaat het licht hier echt uit, net als elders in dit godvergeten (letterlijk) continent.

  Like

 7. José zegt:

  Gelukkig zijn er nog mensen die het heel goed kunnen verwoorden! Bedankt!!!

  Like

 8. Maria zegt:

  indeed FUCK THEM!!!
  ohhh wat hoop en wens ik dat EINDELIJK de gewone mens opstaat in jullie Nederland!
  Raar wat er allemaal gebeurd in jullie land raar dat die goedemensch dat allemaal maar kan afbrengen in jullie Nederland!
  Wij zeiden vroeger altijd arm Vlaanderen, maar Vlaanderen stemde wel massaal op VB tot ze dat cordon die ( de groenen vonden dit uit) erop zette!
  Dan kwam NVA en hop 1 op 3 stemde ervoor desondanks de haatcampagnes en de socialist was geschiedenis bij ons samen met die goedemensch.
  Ik hoop en wens echt dat jullie hetzelfde mogen meemaken, als ik lees dat Nederlanders nu massaal voor die Pechtold gaan wel wij begrijpen dat niet hier. Als wij een Wilders hadden gehad (niet VB komen nog niet aan de hielen van Meneer Wilders ) dan haalde die meer dan 50% bij verkiezingen en wij droegen die op onze schouders hier!
  Waarom verenigen de Nederlanders zich niet?
  Als buitenstaander van jullie landje zo surrealistisch wat en hoe jullie land is geworden, wat een verschil met een dikke 10-15j geleden massaal zaten wij Belgen in julllie landje, nu mijden we Nederland als de pest niet voor de Nederlander zelf maar voor wat jullie land is geworden.
  Vind het erg voor jullie hier op de site om in zo’n klimaat van haat tegen eigen volk te moeten leven pro islamieten…
  Die extreem linksen goedemenschen bij jullie is echt schrikwekkend angstaanjagend gewoon…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Intussen, echter, HEBBEN jullie niet zo ’n politicus als Wilders. (Je eigen woorden, althans, want ik vind het wel wat geringschattend tegenover Filip de Winter, maar enfin……) dus je leedvermaak is nogal misplaatst, Dame!
   Jullie zijn even ver van huis als wij; Wen maar aan het idee.

   Like

  • harry zegt:

   Maria ,
   Wat zeur je nou toch , mens !
   Vorige keer hebben jullie massaal op een homofiele socialistische Italiaan met een flikkerstrikje , die ook nog eens bespottelijk Nederlands mompelt , gestemd !
   Hoe geweldig !

   En het was hier heerlijk rustig toen je nog met vakantie was , hoe krijg je het toch voor elkaar om de rust zo voortdurend te verstoren en zoveel irritatie te verwekken ?

   In het Nederlands hebben ze het wel eens over een intrigant ……………..

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Pffffff…Nou, hou op!

    Like

   • Maria zegt:

    absoluut geen kennis over homofiele strik en politiek België hebben jullie beiden!
    De Vlaming stemde er niet op, strikje kwam aan de macht omdat de trado’s WEIGERDEN met NVA in de regering te stappen, dankzij VLD en CDNV die direct verraad pleegden BDW buiten bonjourden op paar weken van de onderhandelingstafel om dat bijna 2j zonder regering hier te zitten zo kwam homofiele strik aan de macht!
    Dan Dewinter hier kennen jullie beiden ook de ballen van!
    Dewinter komt nog niet in de schaduw van Meneer Wilders is platvloers mannetje dat de kunst niet begrijpt zoals wijlen Pim Fortuyn enWilders om een debat aan te gaan.
    Dewinter is een marginaal vergeleken daarom ook de leegloop van VB in België.
    Dewinter is niet de geschikte man om tegen de islam te vechten!
    En doe zo lekker verder qua communicatie en geen verstand politiek België chapeau!
    Hihihi fun!!!!!

    Like

 9. Jan zegt:

  Een Israëlische Jood spreekt/schreeuwt Pegida toe

  ‘interessante’ uitspraken op youtube

  Like

 10. Jan zegt:

  Leuk, multikulti:

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  U zult wel gelijk hebben, Erik60: Iemand als ik, die al sinds mensenheugenis geen betaalde baan meer gehad heeft, en min of meer in een sociaal isolement terecht gekomen is, waarin haar dieren belangrijker voor haar zijn dan welk mens ook, kan het zich tenminste veroorloven om midden op straat tegen een linkse foldertjesleurder luidop te zeggen, zodat iedereen het horen kan: “Nee, dank U: IK stem PVV!”
  Zo heeft alles zijn voor- en zijn nadelen.

  Like

 12. ildiko zegt:

  dit is WAAR ! zelfs je buren willen niet me geconfronteerd worden dat je PVV sympathisant bent.
  Fuck jou laffe land en cultuurverraders.

  Like

 13. oud-marinier zegt:

  Geachte Erik60 , ik denk dat deze GUTMENSCHEN binen niet al te lange afzienbare tijd wel eens HEEL anders zullen gaan piepen als inderdaad de vlam in de pan slaat in geheel Europa , omdat die Islamitische randdebielen van IS & Al Kakdaar , Belgie , Frankrijk , miscchien NL en Duitsland zullen gaan terroriseren met autobommen , andere aanslagen en onthoofdingen enz enz….. Of men dan NOG steeds blijft roepen dat dit alles HE-LE-MAAL NIKS met de Islam te maken heeft e.d Of dat wanneer deze GUTMENSCHEN straks ZELF slachtoffer van zulke acties worden…..

  Like

 14. Tempelier zegt:

  Ha, Driek , dit is bijna een persoonlijk verhaal. Toch heb ik er nog nooit aan gedacht om mijn woning te verlaten, voor de sociale druk. En die somalianen moet je gewoon terug pakken op hun eigen manier.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste Tempelier, het is een zeer goed geschreven artikel, mijn compliment. Maar de lof die u mij toezwaait is onverdiend, want het is meneer Erik60 die dit heeft geschreven. En gelukkig heb ik geen somalianen naast me wonen, maar je kunt tegenwoordig alles verwachten. Het is een verschrikkelijke tijd.

   Like

 15. Joga zegt:

  Uitstekend verwoord. Hulde. Ik stem al jaren op de enige partij, die het nog goed voor heeft met Nederland ,de PVV vanzelfsprekend en zal dit blijven doen zolang de partij bestaat. Ik heb het helemaal gehad met die NEO-NSB-‘ers en landverraders. Wat een laffe troep zie ik dagelijks om mij heen. Om te kotsen en dan durven ze zich nog Nederlander te noemen ook.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Beste Erik. Ieder woord is een hamerslag. De realiteit die u schetst met de Somalische buren, begint steeds meer mensen in Nederland te confronteren. Dank zij het beleid van de Gutmenschen, verspreidt deze realiteit zich razendsnel als olievlek over heel Nederland. Verre dorpen in Friesland, Groningen en Drenthe waar decennia of zelfs eeuwen geen mensen van buiten af kenden, worden nu overspoeld met tsunamigolven van “vluchtelingen” die de COA en plaatselijke bobo’s zo maar in hun midden kwakken!. https://www.youtube.com/watch?v=YfStYnLfDyE
  Klagen inderdaad helpt niet. Een autochtone tweederangs burger HEEFT GEEN RECHT OM TE KLAGEN. Hij moet zijn bek houden en in appel staan voor de linkse dictatuur. De Euroflikkers en Culturele Marxisten voeren geleidelijk de Sovjet Unie in Europa. Ze hebben nog geen Goelags ter beschikking, maar met de tijd zouden ze komen. Inderdaad mensen die openlijk durven uit te komen dat ze eens zijn met de standpunten van de PVV, worden sociaal geïsoleerd. Ze hebben ook kans om hun baan te verliezen. Maar wie zijn schuld is dat? …Helaas van de Nederlanders en de Europeanen zelf. Het is onbegrijpelijk dat mensen op volksvertegenwoordigers blijven stemmen, als weten ze dat deze leiders ze diep minachten en zelf vijandig houding op na houden.

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Wat multiculturele samenleving precies betekent, kan men in steden zoals Toronto zien. Vroeger was deze stad bevolkt door Canadezen. Het was best een aardige stad. Tegenwoordig is Toronto tot een soort “barter town” geworden. Men kan de stad met een grote afvalbelt vergelijken; bevolkt door van alles en nog wat; behalve Canadezen. De sfeer is daar verschrikkelijk …Mensen lopen met dezelfde houding als van iemand die door een jungle moet lopen …Er is bijna geen interactie …Durf wat te vragen en dan je krijgt een hysterische grote bek …Een geschreeuw in goed of minder goed Engels (hangt af hoe lang iemand al in het land is). De schreeuw begint …natuurlijk …met Fuck you! ,Wat moet je van mij? Ben ik dit of dat? Canada of de VS kunnen best met zo’n mentaliteit leven …Mensen hebben hun eigen business en Finito. Een ding is zeker: NEDERLAND MAAKT MET ZO’N MENTALITEIT GEEN KANS TE OVERLEVEN. Een land die onder de zeespiegel leeft, waar bomen en bloemen groeien en mensen wonen op de plaats waar normaliter vissen moeten zwemmen? Bevolking die beschermt wordt door een net van dijken, sluizen en waterkeringen. De Nederlanders zijn totaal afhankelijk van hun eigen vaardigheden, talenten en VOORAL SAMENWERKING. Iedere storm brengt dijkbewaking mee. In zo’n land als Nederland heeft men mensen nodig die bij de mentaliteit van het land passen. Multiculturele samenleving in Nederland is een toekomstige horrorscenario

  Like

 18. Skef zegt:

  Eens! Goed gesproken, ik walg van de linkse landverraders

  Like

 19. Frerik zegt:

  Je zou inderdaad denken hoelang houdt de gutmensch deze leugen nog in stand. ze zijn meesterlijk in het verdraaien van de feiten zodat de meute toch weer een gevoel heeft van dat het zo erg nog niet is. Dat hebben we allemaal gezien in frankrijk waar zoveel wereldleiders met grote schijnheiligheid zichzelf ten toon hebben gespreid en het accent weten te verleggen zodat de vingers niet wezen naar de islam maar naar het terrorisme tegen de vrije meningsuiting zodat dat opeens gemeengoed werd zelfs zo erg dat Pegida overbodig was,[”niet voor ons natuurlijk”] want de wereld stond er toch te huilen voor dezelfde zaak?? O wat een geweldige eenheid. traantjes van eenheid en jankerig schreeuwen Nee tegen terreur tegen de vrije mening. Het kon toch niets te maken hebben met de islam want die politieman was ook een moslim Tegelijkertijd kwam facebook in de ether met het verschijnsel “niet mijn islam”. Dus moest het immers toch wel goed zitten met de islam. zoveel likes en reacties die ook verschenen op facebook van mijn vrouw terwijl ze maar een paar vrienden heeft. Ik heb er nog wel even naar gekeken naar de achtergronden van de opstarters en op hun tijdlijn teruggescrold kom je uit op diverse figuren met palestijnse vlaggen met de nodige opmerkingen over joden.[palestina vrij] nou dan weet je het toch wel.!!! Nu er dan het artikel is geschreven in NCR en daarmee de politieke bom is ontploft zoals zo mooi verwoord door Erik, [goed stuk] is dit weer een duw in de rug om nu door te drukken met onze mening want de feiten van de waarheid hebben we aan onze zijde. Bij de klanten vertel ik altijd wel dat ik op de enige partij stem die de waarheid in pacht heeft en dat in ons stelsel absoluut geen alternatieven zijn. Mensen scheuken dan wel eens wat ongemakkelijk maar ik vraag dan altijd of ze van hun kinderen en kleinkinderen houden en dat ze willen dat ze een toekomst hebben, meestal wijs ik dan op een foto die daar hangt boven de schoorsteenmantel van hun kleinkinderen waar ze trots over praten.
  Ik zeg dan weet dan dat dit kleine meisje later uitgehuwelijkd wordt en ook een zwarte parasol met 2 gaten bovenin moet dragen. willen jullie dat. Ja als dat zo is moet je inderdaad op de zittende partijen stemmen en d66 , cda, cu groenlinks Sorry ik begin te veel uit te wijden, maar ik zie dit nu als een soort van missie. Maar gelukkig kan ik nu bij mijn missie ook het artikel van NCR gebruiken. Wat ik wil zeggen we moeten doorgaan om de gutmensch murw en moe te maken want als je altijd leugens in stand moet houden treden er toch vermoeidheidsverschijnselen op ze moeten doodmoe van ons worden, ik zeg DOODMOE. Dus zou ik zeggen , VOORAL DOORGAAN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s