Het antisemitisme is terug, en ook niet-Joden krijgen ermee te maken

Screenshot_43

(Door: Afshin Ellian)

Wie denkt dat hij als niet-Jood geen last krijgt van de opleving van het antisemitisme in Europa, heeft het mis. Radicale moslims hebben het niet alleen gemunt op Joden, maar ook op onze vrijheid en onze beschaving.

Zeventig jaar na de bevrijding van Auschwitz leven de Joden in Europa in angst. Zij worden wederom collectief met de dood bedreigd. Net als de islamcritici leven nu ook de Joden onder de dreiging van de radicale islam. Het gaat niet meer om incidenten. Joden moeten in Europa en elders worden gedood, dat is het bevel van de leiders van de radicale islam. Islamologen en Arabisten strooiden de overheden lange tijd zand in de ogen.

Ze vertelden sprookjesachtige verhalen over de enorme liefde van de middeleeuwse islamitische heersers voor de Joden. Daaruit moesten we concluderen dat de Joden slechts Europese neonazi’s moeten vrezen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Europa, Geschiedvervalsing, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het antisemitisme is terug, en ook niet-Joden krijgen ermee te maken

 1. BertG. zegt:

  U kon er niet omheen, de herdenking dat 70 jaar geleden het concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz door de Russen werd bevrijd. Een kamp waar 1.3 miljoen mensen naartoe werden gebracht en 1.1 miljoen daarvan de dood vonden door de hand van de SS’ers .
  http://www.geennieuws.com/2015/01/herdenking-auschwitz-willem-alexander-en-maxima-stonden-zich-te-schamen/

  Like

 2. Maria zegt:

  wel dit was net op het nieuws, IS gaat wraak nemen op België met bom auto’s en aanslagen en natuurlijk de bedreigingen dat ze ons gaan onthoofden . die terroristen van Verviers werkten nauw samen met IS, en hier MSM maar liegen liegen liegen heeft niets met islam te maken, Frankrijk deelt ook in de bedreigingen van IS, de paniek zit er goed in hier bij de politie en gewone mens, je voelt echt dat het zo niet verder kan met die islamieten het kiesvee van de socialisten, die terroristen moslim heulende socialist is net ook zwaar afgerekend in het nieuws omdat ze de Joden gelijk stelden met terreur islam die godverdomse PS, het lef man om opnieuw de terroristen te beschermen en NVA met nazi te vergelijken omdat ze paspoorten afnemen van terroristen die aanslagen willen plegen of degenen die gaan slachten in Syria en MO.

  http://nieuws.vtm.be/buitenland/125966-dreigt-video-met-aanslagen-belgie

  Like

 3. Anneke zegt:

  IEDEREEN, die net ietwat ‘anders’ dan de fanatieke islamiet zal als het aan hun ligt worden uitgemoord. ALLEEN de ware Mohammed-volgelingen zullen dan voort mogen leven hier op aarde. “WAT een Waanbeelden dragen de huurlingen van de oude Mohammed toch met zich mee”. Vandaar (natuurlijk) dat er zovelen een gevaar zijn voor onze democratie, samen met de kapitaal-verslaafden vormen zij een kamp van haat tegen christen, joden en ALLE anders-denkenden. Máár op het einde van hun ‘liedje’, gaan deze twee tegenpolen ELKAAR uitmoorden. Een gevaarlijke frontale botsing………………….Wáár de nuchtere Nrd-wst Europese burgers al zo lang voor waarschuwden; zij hadden en hebben INZICHT. “Wie niet horen wil, moet dan maar flink voelen”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Mensen, BLIJF de ogen en oren richten op ISRAEL…..Wat daar gebeurd, zal ook hier in het ‘vrije’-westen gaan plaatsvinden. De start is al enige tijd in gang……”Zij het (waarschijnlijk) op ’n wat andere wijze, maar er zijn wel heel veel overeenkomsten”. Het is NIET zonder reden, dat de media het landgoed ISRAEL feitelijk ‘doodzwijgen’. Men heeft zwijgplicht, beroepsgeheim??? ? ??? NEE; men heeft zich laten omkopen, in de vroege jaren-70 van de vorige eeuw. “Toen ging de leugen in (vooral via de politiek en media) de westerse maatschappijen uiterst fanatiek regeren”. Het eindpunt van ‘zijn’ regeerperiode is vrijwel bereikt en angst overvalt de leugenfanatici….Een kat in het nauw maakt onnadenkende, bizarre sprongen!!! ! !!!

   Like

 4. Thomasson zegt:

  Tijdens de Auschwitz herdenking in Amsterdams voelde ik mij zwaar beledigd door een van de toespraken: en van de toespraken in de Auschwitz herdenking. De sprekers vroeg “Hoe zit het nu met Europa? Hoe zit het nu met ons Nederland? Wij hebben vele jaren in veiligheid geleefd. Maar nu is de veiligheid niet meer van vanzelfsprekend ..enz.” Er werd daar gesproken over het nieuwe angst. Echter de strekking van de worden was NIET CORRECT. Zijn worden wekken de indruk alsof DE MENSEN IN NEDERLAND OF WEST EUROPEANEN ZIJN VERANTWOORDELIJK VOOR ANTI JOODSE SENTIMENTEN. Men vergeet te vertellen dat de 80% van de haat is nu geïmporteerde uit buiten Europa. Dit islamitisch ongedierte is, zoals Afshin Ellian zegt, niet enkel vijandig tegenover Joden, maar heeft verdelging plannen ‘a la ISIS’ tegenover de West en Noordse Europese bevolking. De islamitische Wehrmacht zit al in de Sharia enclaves en AZC kazernes. Het wordt ondersteund door de rest van de 20% Jodenhaters, die er ook alles aan doen om hun EIGEN LAND EN VOLK kapot te maken in de naam van linkse Multiculturalisme en politiek-correctheid. Jammer dat wij ze beide niet voor vakantie naar Guantanamo Bay, de Duivels Eiland of een aardige Goelag kunnen sturen. Deze kuuroorden beschikken over bijzondere genezingskrachten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Correct. Louter uit ‘veiligheidszucht hebben velen nog steeds de neiging om het nieuw-opbloeiende anti-semitisme wederom geheel op het conto van de West-Europeaan te schrijven, terwijl het vrijwel geheel afkomstig is vanuit islamitische gelederen. Maar dàt mag niet definitief worden vastgesteld omdat men de moslims tot ‘nieuwe slachtoffers’ heeft gebombardeerd. Zelfs die spreker bij de Auschwitz-herdenking durfde duidelijk niet naar de ware bron van het kwaad te wijzen en verviel daarom weer in het oude stramien. Terecht, dat U zich beledigd voelde, want dat is je reinste wegmetonsisme! En ondertussen laten ze de werkelijke kanker genoeglijk invreten, tot het te laat is!
   Het is bar en boos, dat zelfs bij dergelijke herdenkingen niet eens meer de waarheid gezegd kan worden; echt heel erg!

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Na de Joden komen de Christenen en de ongelovige aan de beurt !!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, na de Joden ( de zaterdagmensen) zijn de Christenen (de zondagmensen) de prooi voor de BOOSBAARDEN van de perverse islam. En ja ook jullie idioten-socialisten zullen aan de beurt komen. Jullie geslijm met de islam zal jullie niet redden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s