Islamisering en gekaapt patriottisme

Screenshot_51

(Door: Fjordman – Vertaling: “Vederso”)

Ik heb net de film “American Sniper” gezien, geregisseerd door Clint Eastwood, over Chris Kyle en zijn ervaringen als een zeer efficiënte sluipschutter in Irak. Ik was in eerste instantie niet van plan om de film te gaan zien, maar toen hoorde ik dat de linkse filmmaker Michael Moore het een slechte film vond. Dat is voor mij een aanbeveling. Chris Kyle had net als de rest van ons gebreken. Hij was geen heilige. Maar ik twijfel er niet aan dat hij zich een ware patriot beschouwde. Wat het meeste indruk maakte, na het zien van deze film, is hoeveel de echte vaderlandsliefde van de westerse burgers wordt misbruikt door de rotte westerse heersende elites.

In een scène in de film legt Kyle, gespeeld door Bradley Cooper, uit waarom hij in Irak is. Hij wil hen (de militante moslims) bevechten in het Midden-Oosten, zodat hij ze niet zal hoeven te bestrijden in New York of San Diego. Dat is een bewonderenswaardig sentiment. Ik begrijp zijn wil om tegen vijanden te vechten die zijn land hadden aangevallen.

Wat Chris Kyle niet begreep, is dat het natuurlijk patriottisme van veel Amerikanen na de jihadistische aanslagen van 11 september 2001 al snel werd gekaapt. Bijna vijftien jaar later is het aantal radicale moslims in New York, Los Angeles, Toronto, Londen, Sydney, Parijs, Berlijn of Rome hoger dan ooit. Dat komt, omdat de islamitische immigratie onverminderd doorgaat. Na de dodelijke aanslagen in New York, Madrid, Londen en Parijs verklaarden Westerse leiders publiekelijk dat de islam een religie van vrede is. De islamitische immigratie werd voortgezet als voorheen.

Wat bereikten de VS en de rest van de westerse wereld echt in Irak en Afghanistan tussen 2001 en 2015? Ik heb beweringen gezien dat de VS alleen al meer dan 1.000 miljard dollar sinds september 2001 hebben uitgegeven aan de bestrijding van wat wordt gezien als terreur. Anderen suggereren zelfs hogere cijfers. Wat was het resultaat van al dat bestede geld? Het sponsoren van de etnische zuivering van christenen en andere niet-moslims in Irak? Het veilig maken van Afghanistan voor de opiumproductie?

Ik heb al een levenslange interesse in de sterrenkunde en ruimteonderzoek. Ik kan het niet helpen, maar vraag me af wat we zouden hebben kunnen bereiken als dat geld was uitgegeven aan iets anders. Laten we zeggen dat we een kwart van dit bedrag aan de verkenning van de ruimte hadden besteed. Voor dat geld konden we nu satellieten hebben rond alle grote planeten in ons zonnestelsel, met inbegrip van Uranus en Neptunus. Hadden we een nieuwe generatie van robotachtige sondes kunnen financieren die een aantal van de meest interessante manen in ons zonnestelsel zouden onderzoeken, zoals Europa, Ganymedes, Callisto, Enceladus en Titan. We hadden veel grote nieuwe observatoria op de grond kunnen hebben in combinatie met een gloednieuwe vloot van ruimteobservatoria in alle elektromagnetische golflengten. We zouden zelfs wat geld over hebben gehad voor een bemande missie naar Mars. Niet alleen voor een enkele reis, maar misschien ook voor een terugreis.

Deze mogelijkheden zijn verspild, omdat westerse politieke elites besloten dat ze ons geld wilden besteden aan het proberen om moslims minder islamitisch te maken, intussen doorgaand met het importeren van grote aantallen moslims naar het Westen.

Kijken we bijna veertien jaar verder, dit keer naar Frankrijk. Op 10-11 januari 2015 liepen in Frankrijk miljoenen mensen op straat om de slachtoffers van het Charlie Hebdo-bloedbad in Parijs te herdenken. Het probleem was dat de echte verontwaardiging van veel gewone burgers weer eens snel werd gekaapt door de politieke elites en de massamedia. Zoals Robert Spencer treffend opmerkte: “Miljoenen in Parijs kwamen samen tegen niets in het bijzonder”.

Alle Europese leiders die aanwezig waren, waaronder de Franse president François Hollande, verzekerden ons dat de islam een religie van vrede is, die niets te maken had met de jihadistische terroristische aanslag. “De aanslagen in Parijs zijn een belediging voor de islam”, benadrukte president Hollande, die erop wees dat “moslims de belangrijkste slachtoffers van het terrorisme zijn”. Hierin weerklinken de woorden van de Amerikaanse president George W. Bush, die in september 2001 zei dat “de islam vrede is” en dat “deze daden van geweld tegen onschuldigen de fundamentele principes van het islamitisch geloof schenden”.

Dit was toen onzin en het is nu onzin. Het vat goed samen waarom de westerse wereld sindsdien elke dag aan het verliezen is.

Zoals een waarnemer in Frankrijk opmerkte: “Het huidige sociaal plan: we zijn één. Nee, echt. Dat zijn we werkelijk. We zijn allemaal mooi en goed als we samen zijn. Islam is gewoon een andere religie en kan worden gehuisvest, geïntegreerd, ondanks eeuwen van bewijs van het tegendeel. Onderhandel met uw beul. We moeten gewoon kalm blijven en doorgaan het knotsgekke verhaal te geloven dat we samen met een waardesysteem kunnen leven dat onze vernietiging nastreeft”.

Ik word meer en meer gesterkt in mijn aloude overtuiging dat probleem nummer 1 is: het liegen, het bedriegen door globalistische, westerse, heersende elites en hun open grenzen ideologie. Probleem nummer 2 zijn de moslim-jihadisten en andere vijandige vreemdelingen. Ik blijf ervan overtuigd dat het Westen de intellectuele, economische en militaire capaciteit heeft om met de islamitische dreiging om te gaan, als we dat maar op een verstandige manier doen. We worden daartoe momenteel door onze heersende elites verhinderd.

We kunnen niet goed omgaan met de islamitische dreiging, totdat de nutteloze elites en hun schade berokkenende multiculturele, globalistische ideologie de macht in de hele westerse wereld is ontnomen.

Bron:
http://gatesofvienna.net
Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Elite, Islamisering, Patriottisme, Westen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamisering en gekaapt patriottisme

 1. Marc zegt:

  En dat ontnemen van die macht staat op het punt te gebeuren. Nog zijn PVV, Pegida, EDL te typeren als randverschijnselen van enig formaat, maar niet groot genoeg voor enige elite om zich werkelijk druk te maken. Maar, zoals dat in de geschiedenis vaker voorkomt, kan daar plots een enorme omslag zijn. Dan is de rol van de huidige elite eenvoudigweg uitgespeeld: ze komen in het hele verhaal niet meer voor en behoren vanaf dan definitief tot de geschiedenis.

  Nog is dit, vanuit ons gezichtspunt gezien, wensdenken. Maar vandaag nog kan het zomaar politiek feit zijn.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tot deze conclusie van Fjordman zijn wij immers ook inmiddels gekomen: Het is nu niet langer uitsluitend zaak, de islam aan te pakken, maar tevens -en misschien wel op de eerste plaats- de elites, die het haar mogelijk gemaakt hebben, hier wortel te schieten.
  Als er iemand verantwoordelijk is voor de huidige ellende, tot en met de Parijse aanslagen aan toe, zijn ZIJ het! EN voor het feit, dat we vast zijn komen te zitten in die onzalige EU!

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  muslim Brotherhood-Aligned Leaders Hosted at State Department

  The State Department hosted a delegation of Muslim Brotherhood-aligned leaders this week for a meeting about their ongoing efforts to oppose the current government of President Abdel Fattah al-Sisi of Egypt, who rose to power following the overthrow of Mohamed Morsi, an ally of the Brotherhood, in 2013.

  One member of the delegation, a Brotherhood-aligned judge in Egypt, posed for a picture while at Foggy Bottom in which he held up the Islamic group’s notorious four-finger Rabia symbol, according to his Facebook page.

  https://warsclerotic.wordpress.com/2015/01/28/muslim-brotherhood-aligned-leaders-hosted-at-state-department/

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Moslim Brotherhood-Aligned leiders gehost op State Department

  Het State Department gehost een delegatie van de Moslimbroederschap uitgelijnde leiders deze week voor een vergadering over hun inspanningen tegen de huidige regering van President Abdel Fattah al-Sisi van Egypte, die aan de macht na de omverwerping van Mohamed Morsi, een bondgenoot van de broederschap, in 2013 in opstand.

  • Eén lid van de delegatie, een broederschap uitgelijnde rechter in Egypte, poseerde voor een foto terwijl Foggy Bottom waarin hij hield van de islamitische groep beruchte vier-vinger Rabia symbool, volgens zijn Facebook-pagina.

  https://warsclerotic.WordPress.com/2015/01/28/Muslim-Brotherhood-aligned-leaders-hosted-at-State-Department/

  Like

 5. JooJootje zegt:

  En dat kan door middel van een volks revolutie,maar zeg eens eerlijk zou u uit u stoel komen terwijl je het risico loopt alles kwijt te raken en zelfs voor jaren achter de tralies te verdwijnen of nog erger het leven er bij te laten.
  Kijk hier zit het probleem we willen verandering (revolutie) maar niet de prijs betalen.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Vroeger zou dat mogelijk geweest zijn een revolutie nu niet meer.
   Binnen no time staat de buitenlandse troepen in je tuin en delen we het lot van de Joegoslaven en Serven.
   Vergeet niet dat Joegoslavië midden in Europa ligt en gebombardeerd werd.
   Zullen ze ook met ons doen als het nodig is.

   Like

 6. Manna zegt:

  idd mooie film. en de analyse is meer dan correct.

  Like

 7. Ekster zegt:

  Helemaal mee eens. We zouden in theorie heel goed de islam kunnen bestrijden. Moslims zijn immers grotendeels lafaards zonder eergevoel. Maar ze groeien momenteel in hun rol omdat ze nauwelijks tegengas krijgen. In tegendeel; na iedere nieuwe aanslag wordt de ontkenning dat deze iets met de islam te maken heeft groter. Moslims lachen zich kapot achter onze rug om zoveel stompzinnigheid en verachten ons meer en meer omdat we niet voor onszelf opkomen zoals zij dat wél altijd en overal doen.
  Politici in het westen hebben ooit, in een vlaag van schokkende naïviteit, besloten dat de islam net zoiets is als christendom, hindoeïsme of jodendom. Dat uit de praktijk en de geschiedenis toch ondubbelzinnig blijkt dat dit onzin is doet kennelijk niet ter zake.
  Als we daarentegen verenigd zouden zijn in de strijd voor onze vrijheid en DUS tegen de islam, zouden we die hele smerige sekte succesvol kunnen bestrijden. Heel eenvoudig te regelen: islamitische scholen en moskeeën sluiten en de islam actief bestrijden d.m.v. het geven van eerlijke informatie. Vertel vooral op scholen de waarheid. Laat zien dat de islam al 1400 jaar bezig is de wereld met extreem geweld te veroveren. Internetpagina’s waarop de islam verheerlijkt wordt zouden we moeten verbieden. Moslims moet duidelijk worden gemaakt dat hun barbaarse ideeën niet verenigbaar zijn met onze normen en waarden. Als moslims daar moeite mee hebben, staat het ze vrij hun biezen te pakken en te verhuizen naar een van de vele islamo-fascistische staten naar keuze.
  Maar om dit te kunnen bereiken zal links Nederland en de politiek toch echt eens een keer wakker moeten worden. Ik zie dat helaas niet gauw gebeuren. Zelfs de aanslag op Charlie Hebdo (toch een links-radicaal bolwerk), heeft dat immers niet kunnen bewerkstelligen..

  Like

  • Maria zegt:

   wat je schrijft is o zo waar
   1 probleempje zolang koningshuizen Shell bezitten olie aandelen en politiek socialist ruled hier in het westen gebeurd er niets, zolang mensen niet keren ook in Belgie en andere West EU landen tegen dat gespuis van koningshuizen en hun ongenoegen laten zien aan die bende land en volks verraders kan je hier niets doen, vergeet niet Bilderberggroep waar jullie Bea hoofd van is en al de regeringsleiders tot de créme de la créme behoren van deze illuminatie bende zij zijn de oorzaak van al onze ellende!
   Begin heel goed te begrijpen waarom de Russen de Romanovs hebben uitgemoord die behoorden ook tot die occulte bende, koningshuizen en aanhang overal op aarde zijn de storende factor want zij zijn de baronnen graven weet ik wat die alle banken en geld bezitten op de planeet en gaan in SA despoten eren anti eigen volk en mensenrechten en dit allemaal zodat hun bloedolie geld safe is, politiek hebben zij opgekocht daarmee

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Helemaal eens met de schrijver en met de vertaler, maar dat wist ik al. 😉

  Ook hier, op onze site, zijn we er achter gekomen dat niet de islam het grootste gevaar is, maar onze ‘elite’.

  Als de moslims vanaf het begin de boodschap hadden meegekregen, dit is onze maatschappij, dit zijn onze regels en deze opvattingen houden wij er op na, ‘take it or leave it’, dan was er niets aan de hand geweest.

  Natuurlijk kan het nooit zo zijn dat de instroom van de moslims maar door kan blijven gaan. Een te grote hoeveelheid islam zal, hoe dan ook, altijd problemen geven, omdat een andere cultuur dan de onze, die ook nog niet inpasbaar is of wil zijn, dan de macht over neemt.

  Merkwaardig dat de hele EU-elite hetzelfde riedeltje heeft: “de islam is vrede”.

  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat zij hier op de een of andere manier voor beloond worden.

  Zelfs een kind kan zien dat ze leugen en bedrog verkondigen en daar moet een reden, of meerdere redenen, voor zijn.

  Like

  • Rudi zegt:

   @Wachteres
   “Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat zij hier op de een of andere manier voor beloond worden.”

   Ik deel die indruk, mevrouw. Joost mag weten wat regeringsdelegaties daar met de machthebbers gaan bedisselen.

   Like

 9. Maria zegt:

  @Fjordman, nagels met koppen!

  Laten wij burgers onze landen terug kapen van de politiek en media en ze voor tribunalen brengen vanwege het GIGANTISCHE volks en landverraad hier naar ons toe, de leugens omtrent die moordende religie islam wat ze in onze strotten proberen te duwen als een vreedzame religie en dit allemaal voor eigenbelang zodat hun aandelen in olie safe zijn, daar hebben ze iedereen voor verraden hier.. Dat is de enige oplossing om onze landen terug te krijgen MASSAAL keren tegen die elite bankiers en politiek voor het echt te laat is en we allemaal in WOIII zitten omdat een handvol gestoorden de planeet runnen politiek regeringen opkochten en via de banken alles en iedereen failliet hebben gebracht, 2% elite domineert ons, willen geilen op WOIII met Rusland
  wij de 98% is toch waanzin dat we ons zo laten kapot maken door die 2% gekken, die gekken bezitten alles op aarde en de mens is hun speelbal.
  Wat zou de wereld toch mooi zijn zonder elite en politiek en de islam dat ze in hun zandbak blijven en daar hun moordende raid via allah op zichzelf voortzetten!

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  De is-lam maakt lam en laf, wij verschaffen de is-lam zelf de messen waar later onze strot mee wordt doorgesneden, ik maak mij grote zorgen over mijn kinderen en kleinkinderen die deze troep op moeten ruimen, als ze er dan nog zijn!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Nou en of veel moslims of islamaanhangers laf zijn! De meeste islam-, moslim- en EU-haters op E.J. Bron (en hun stijgende haat vind ik pas prachtig om te lezen daar ik het voor meer dan 100% met hen eens ben) vinden het vast ook geweldig om te vernemen dat van de moskeeën in Nederland voor meer dan 65% daar worden belaagd, vandalisme plaatsvind, het interieur vernield, in brand gestoken, hakenkruisen op worden geschilderd, bevuild met bloed en uitwerpselen en dat veel moslims (hopelijk de radicalen onder hen) zelf worden bedreigd! Ze durven dit alleen niet bekend te maken omdat ze bang zijn dat het meerdere islamhaters op kwade ideeën brengt en hun linkse beschermengeltjes zijn hun vrienden totaal NIET en ik verafschuw ze net zo erg! De onderlinge verdeeldheid in Europa zal naar ik hoop zeer de ondergang worden van de islam en de EU!

   Like

 11. lucky bee zegt:

  Mikel Moore is toch die vent dat meent medicine voorzieningen in Cuba is veel beter dan in de USA?Ondanks de vele dicidenten in hun gevangenissen?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan de conclusie van het artikel onderschrijven. Maar ook de elites hebben weer een macht boven hen, te weten de grote bankmagnaten als Goldman-Sachs, Rothschild etc, en dan nog de zeer dubieuze BILDERBERGMAFFIA alsook de marionetten van de NWO. Er speelt zich een zeer luguber spel af. Tenminste dat vermoed ik zo.

  Like

 13. Jaantje zegt:

  Ben het met Fjordman eens eerst moeten we af van de heersende politieke kopstukken en dan zou het mooi zijn als we ons konden verenigen met de omringende landen in de strijd tegen de EU en de Moslims.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s