Lessen na “Auschwitz”

Screenshot_58

(Door: Henk V.)

De BLIJVENDE les na “Auschwitz” had moeten zijn: ”Weg met het nazi-denken! Altijd op blijven komen voor de Joden, waar zij zich ook bevinden, want wij willen NOOIT meer dat er een Holocaust plaatsvindt!” Ik vrees dat het de politiek correcte keppeltjes dragende linkse hoogwaardigheidsbekleders tussen de aanwezigen in Auschwitz niet meer helder voor de geest staat WAARTEGEN zij OOK NU NOG de Joden voortdurend zouden moeten beschermen. De verklaring hiervoor is simpel. Links heeft een ideologie omhelsd die zich via een niet ophoudende instroom van niet-westerse mensen in onze samenleving heeft gevestigd. Links heeft een bijna onverdeelde aandacht voor de islam ontwikkeld en beschermt deze ideologie nadrukkelijk!

Deze linkse neiging tot het geven van een voorkeursbehandeling moet overigens nader worden gepreciseerd! WAT en WIE precies vallen het meest onder het “beschermheerschap” van links? Dat zijn de strengdogmatische stromingen in de islam en de aanhangers daarvan, degenen die zeer hechten aan het bewaren van oorspronkelijke, strenge islamitische voorschriften met betrekking tot kleding en gedrag! Links beschermt diegenen in de islam die nadrukkelijk hun anders-zijn in onze westerse samenleving voortdurend willen benadrukken en die naar de invoering van allesbepalende voorschriften van de islam streven, wetten die voor IEDEREEN moeten gelden.

Dat zijn degenen die eisen stellen (er moeten meer moskeeën bij!) en die eigenlijk willen dat de Nederlandse samenleving meer en meer rekening houdt met wensen en “gevoeligheden” die in de islam leven! Links beschermt degenen die bezig zijn parallelle samenlevingen in onze maatschappij te scheppen en die onze vrijheid onder druk zetten. Links gaat eigenlijk nog verder door van de burgers te eisen dat zij zich niet in de eventuele donkere kanten van de islam mogen verdiepen. Wij moeten OP COMMANDO de islam altijd POSITIEF benaderen.

Links laat niet meer praktiserende moslims, die willen verwesteren, en islamieten die helemaal afstand willen doen van hun geloof volledig aan hun lot over. Daarentegen moeten drammende radicalen steeds hun zin krijgen omwille van de – niet bestaande – eenheid van onze samenleving.

En in de koestering van deze theocratische ideologie die allesbepalend wil worden in het Westen, de islam, vergeet “links” dus om zich uitvoerig te verdiepen in de ideeënwereld van hun ”troeteltjes”. En wie dat nalaat, ziet TOTAAL over het hoofd dat het verfoeide nazisme en de opvattingen over het Jodendom in de islam sterke overeenkomsten vertonen.

Nazisme en islam hebben bepaalde zaken gemeen. Zij delen hoe dan ook een paar zeer ongewenste trekken: superioriteitsgevoelens, waaraan men het recht tot geweldpleging op “minderwaardige mensen” ontleent; verregaande intolerantie en zeer zeker ook IMMENSE JODENHAAT, die zich uitkristalliseert in de drang om de Joden uit te roeien!

Omhels de islam en je omhelst dus ook dit nazi-aspect van de islam en in principe kan IEDERE sympathisant van de islam zich geleidelijk aan ontwikkelen tot een toekomstige moordenaar van de Joden!

Het is dan ook verdedigbaar door dit te stellen: tegelijk opkomen voor de Joden en voor een ideologie die de Joden haat als de pest is een altijd werkend middel om politiek schizofreen te worden!

Dat zien wij dan ook in alle activiteiten die tegen de Joden zijn gericht: ontmanteling van de staat Israël eisen, afkeer van de Joden hebben en ze steeds meer van alles beschuldigen, een toenemende intentie om de Joden uit hun rechtmatig verkregen land te verdrijven, geweld tegen de staat Israël goedpraten, steeds meer Israël willen boycotten. Al deze uitingen van AFKEER zijn ontstaan in samenwerking met en in contact met de islam. Wat je dan uiteindelijk steeds meer krijgt te zien, is gewoon ONVERSNEDEN JODENHAAT!!

Via de islam is het nazisme volop terug in het Westen! Op RUIME SCHAAL! En wanneer de leidinggevende politiek correcte elites zich niet volledig losmaken van de invloed van de islam en weer gezond gaan nadenken op een gezonde Joods-christelijke-humanistische
basis, dan zal het hopeloos misgaan met de Joden en dan zullen de elites even schuldig zijn als de hatende moslims. Schuldig aan een massamoord op ongekende schaal.

Wij behoren NAAST de Joden te staan, NAAST Israël! En ze bijstaan zonder ooit te verzwakken. WIJ ZIJN ALLEN JODEN! Niet uit sentimentele overwegingen, maar omdat zij volop deel zijn van ONZE beschaving!

Joden, Israël , ik zeg jullie mijn onverdeelde steun toe!

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, Genocide, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Lessen na “Auschwitz”

 1. toestroom zegt:

  Lessen na “Auschwitz” Henk V uit Frankrijk ,ze hebben nog niks geleerd wat er 70 jaar geleden is gebeurd, en als we niet oppassen komt dat weer terug! u en ik maken het niet meer mee onze kinderen wel.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Daar ziet het maar al te vaak naar uit, Toestroom, en de gedachte dat de mensen zwak zijn geworden in hun denken, omdat ze zich over hebben gegeven aan gemakzucht, oppervlakkigheid ,domheid en hersenloos vermaak, is heel ontmoedigend.
   Wat moet je aan met een volk dat haar eigen vrijheden en cultuur niet meer wil verdedigen??
   We hebben geen andere keus dan doorgaan met uiteenzetten welke rampzalige ontwikkelingen zich op dit moment voltrekken in onze westerse samenlevingen en daarbij moeten wij blijven hopen dat er uiteindelijk genoeg mensen wakker worden, moed vatten en op grote schaal IN ACTIE komen..
   Opgeven is nooit een optie.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Goed artikel Henk. En ook ik zeg uit volle overtuiging: Joden, Israël, ik zeg jullie mijn onverdeelde steun toe!

  Like

  • Henk.V zegt:

   De kring van bescherming om de Joden en Israël heen kan niet groot en sterk genoeg zijn, Tom!
   Ik gruw van het verraad dat het zogenaamde beschaafde Westen jegens de Joden pleegt. Bij het opschrijven van mijn reacties worstel ik met een probleem: mijn woede over en afkeer van politiek correct is zo groot dat ik vaal emotioneel blokkeer.
   Er zijn gebeurtenissen die ik heel goed waarneem, maar innerlijk niet gevoelsmatig kan verwerken.
   Ik kan dan in zo’n geval alleen mijn verstand inschakelen om mijn overwegingen zo samenhangend mogelijk op schrift te zetten.
   Wat ik waarneem maakt mij gewoon innerlijk razend en niets van de emoties en intenties die je dan voelt mogen ooit in daden worden omgezet…
   Het enige dat ik aan zo’n worsteling over houd is mijn intentie geen millimeter toe te geven aan politiek correct.
   Nooit zal iemand uit die hoek mij de mond kunnen snoeren.

   Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Nooit Meer….het is zo dikwijls al gezegd
  NOOIT MEER, maar wij zijn er toch wéér dichtbij
  omdat we niet beseften wat fascisme écht betekent
  mogen ooit onze kinderen ooit nóg wijzer zijn DAN WIJ !
  .

  Like

 4. Vederso zegt:

  Ja, nooit meer Auschwitz klink uit de mond van sommige bestuurders, helaas velen, hol en leeg;

  http://www.sunnewsnetwork.ca/video/featured/prime-time/867432237001/70-years-after-auschwitz/4015960360001

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat klopt, Jan! In de uitzending van gisteren sprak alleen de toespraak van de voorzitter van het Wereldwijde Joods Congres( ik ken de term niet meer precies) mij het meeste aan.

   Like

 5. Ahava zegt:

  Hartelijk eens Henk. En daarbij is het ook nog eens ontzettend dom om anti-joods c.q. anti-Israel (dus pro pastelijn) te zijn, want er staat geschreven dat de Schepper zal zegenen wie zijn volk zegenen, en omgekeerd vervloeken wie… Juist.

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Ook ik steun Israel.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Henk, dat bewustzijn, dat jij hier zo duidelijk verwoordt WAS er dan ook…….Tot pakweg halverwege de Jaren ’70. Toen kwam de oliecrisis en het Verdrag van Straatsburg ’75, de Palestijnse kwestie kreeg steeds meer aandacht en intussen groeide er een nieuwe generatie op, die steeds slechter onderwezen werd in de -recente- geschiedenis. (Willens en wetens, ga je nu bijna denken, omdat er intussen andere belangen op het spel stonden.) De protestjeugd zette zich af tegen de opinies van de laatste vooroorlogse generatie, die nog wel goed op de hoogte was van de oorspronkelijke verhoudingen en intussen is het zeer wel mogelijk, dat hele volksstammen niet meer weten, WAARTEGEN de Joden eigenlijk verdedigd moeten worden: Een prachtig voorbeeld is dat van die 18 jarige vandaal op dat topic over die vernielde AfD-posters van gisteren: Die knaap dacht in alle ernst, dat JODEN en NAZI ‘S zich samen kunnen verenigen binnen één partij teneinde…..wàt te doen? Moslims vernietigen, waarschijnlijk. Vermoedelijk realiseert hij zich al niet eens meer, wat Joden, noch wat nazi ’s zijn, laat staan, dat de holocaust hem iets zegt. Nog in de Jaren ’60 had niemand er een idee van, dat het ooit zo ver zou komen, maar nu is het zo ver.
  Bij die jonge generatie is dat nog allemaal te beredeneren. Bij de èchte babyboom-generatie, zoals een Anja Meulenbelt -die bijna 10 jaar ouder is dan ik – kàn het echter niet op onwetendheid geschoven worden; wèl op dwarsliggen, zich afzetten-tegen……. Zij kregen de feiten uit de eerste hand aangereikt, maar wensten ze niet. Aldus hebben zij een begin gemaakt met de teloorgang van de geschiedkundige kennis en tevens met de islamisering -zonder dat laatste te willen inzien.
  Thans is het moment bereikt, dat w i j te oogsten hebben, wat z i j zaaiden….Je zou het soort er met plezier voor ópknopen!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat is heel een mooi overzicht, Theresa en je noemt de precies de generatie die voor de teloorgang van onze waarden en normen verantwoordelijk moeten worden gehouden. De berechting van deze mensen kan mij niet snel genoeg beginnen.

   Like

 8. Jan zegt:

  Actrice Maureen Lipman is het antisemitisme in GB meer dan beu; denkt er aan te vertrekken

  Maureen Lipman has said she is contemplating leaving the UK because of the ‘worrying’ rise of attacks on Jewish people.
  Mrs Lipman, 71, said the Jewish community in Britain ‘give, give and give’ and described the recent rise in anti-Semitic attacks as ‘very, very depressing’.

  In her interview on LBC, Mrs Lipman continued: ‘I’ve thought about going to New York, I’ve thought about going to Israel. I’ve been talking about this for a long time’
  ‘My kids are very bored with me…but it’s only in the last few months they’ve said “mum, we think you have a point”.
  ..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2929252/I-m-thinking-quitting-UK-rise-anti-Semitism-says-Maureen-Lipman-Actress-describes-recent-rise-attacks-depressing.html?ito=embedded

  De commentaren op de site laten zien hoe ziek ook GB is

  Like

  • Henk.V zegt:

   Een helaas maar al te duidelijk signaal, deze reactie van Maureen Lipman. Maar Engeland is NOOIT zonder sluimerende vormen van antisemitisme geweest!
   Een duidelijk signaal hiervan was dit: nazi-Duitsland genoot in de hogere Britse kringen nogal al wat sympathie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
   Daar kwam men niet al te duidelijk voor uit en naarmate de oorlog vorderde en de uitkomst vast stond werd IEDEREEN vanzelfsprekend zeer anti nazi,..

   Like

   • delamontagne zegt:

    Een heel goed geschreven artikel van U. Je moet het maar kunnen, zo je gedachten opschrijven. Het klinkt mischien vreemd, als ik hoor (zelden ) niet bepaald positieve geluiden over Israel of Joodse mensen kan ik dat nog enigszins hebben( begrijpen ) van jongere mensen.
    Wat ik niet begrijp is als je dat hoort van ouderen, mensen die al volwassen waren in de jaren 60 – 70.
    Als ik er zo op terug kijk, was de hele mentaliteit en houding toch heel anders in die jaren.
    Wat die sympathie voor de nazi,s in de hogere Engelse kringen betreft.
    De “would (should) be”- Koning van Engeland, Edward de .. e , was ook een groot bewonderaar van hitler en consorten.
    Na zijn abdicatie hebben ze hem min-of-meer naar de Bermuda,s verbannen.

    Like

 9. Jan zegt:

  David Ward (socialist), parlementslid, neemt de gelegenheid waar om tijdens de holocaustherdenking Israël te vergelijken met nazi-Duitsland

  ‘Having visited Auschwitz twice – once with my family and once with local schools – I am saddened that the Jews, who suffered unbelievable levels of persecution during the Holocaust, could within a few years of liberation from the death camps be inflicting atrocities on Palestinians in the new State of Israel and continue to do so on a daily basis in the West Bank and Gaza.’
  http://www.thecommentator.com/article/2567/british_member_of_parliament_claims_liberated_jews_perpetuate_atrocities_compares_mid_east_conflict_to_holocaust

  Gisteren deed hij het nog eens over:

  “On Holocaust Memorial Day it’s imperative that we share the memory of the millions who have been murdered in the Holocaust and subsequent genocides in Cambodia, Rwanda, Palestine, Bosnia and Darfur in order to challenge hatred and persecution wherever it resides today.

  http://davidward.org.uk/en/article/2015/1001219/david-ward-mp-helps-mark-holocaust-memorial-day-in-bradford

  (Lib Dem MP David Ward’s grotesque caricature of Israel and ‘the Jews’ is all too common on the liberal Left http://blogs.telegraph.co.uk/news/tobyyoung/100200145/lid-dem-mp-david-wards-grotesque-caricature-of-israel-and-the-jews-is-all-too-common-on-the-liberal-left/)

  Like

  • Henk.V zegt:

   De godvergeten smeerlap, deze David Ward….
   Ik zou hem willen veroordelen tot een simpele straf:
   de M25 oversteken op een autoped tijdens het spitsuur.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Wat zou je daar nou nog op moeten zeggen. Er zijn trouwens ook in NL politici die er min of meer zo over denken. Israel is vanaf zijn ontstaan altijd bereid geweest om met de arabs samen te werken. 20% van de Israëli bevolking bestaat uit arabieren en hun nakomelingen,die niet in 48 zijn weggegaan uit de nieuwe staat Israel.
   Er was een o.a. een reactie in de engelse krant van een ( aan de naam te zien ) muslim. Die neemt het Israel kwalijke een Jewish State te zijn en dientengevolgen een politiek te volgen “Jewish-positive”.
   NL zou eens een politiek moeten voeren om oorspronkelijke NL-ers niet te benadelen.
   Wordt er in NL-se kranten weleens geschreven dat die z.g.n. Palestijnen ook in Israelische ziekenhuizen worden verzorgd.
   Er is n.b ergens in N-Israel een speciaal ziekenhuis daarvoor.

   Like

   • Henk.V zegt:

    De puur kwade wil die men nu tegenover het Jodendom en de staat Israël ontwikkelt is werkelijk toegenomen op de manier waarop ik dat in mijn artikel uiteenzet.
    Alleen ook nu weer, zelfs nu de Jodenhaat zeer toeneemt probeert men vanuit de politiek correcte hoek de invloed van de islam op het denken, doen en laten van de hedendaagse politiek systematisch te ontkennen.Dit zien wij keer op keer gebeuren.

    Het credo blijft steeds: de islam is alleen maar goed en die heeft part nog deel aan de geweldsexplosies en de haat die we nu overal op de wereld kunnen waarnemen.

    Deze ontkenning kan alleen maar worden verklaard wanneer wij het voor waarschijnlijk houden dat er HOE DAN OOK een overdracht van islamitisch denken plaats vindt, wanneer politiek correcte mensen zich nadrukkelijk met de islamitische leef- en denkwereld in verbinding stellen.

    Dat is namelijk precies wat er sinds 1975 (Verdrag van Straatsburg) gebeurt.
    Hierbij zou ogenblikkelijk een belangrijke vraag kunnen rijzen: Vindt er dan geen WEDERZIJDSE overdracht van opvattingen plaats in de contacten tussen het Westen en de islamitische wereld?

    Het antwoord daarop is treurig genoeg NEE!
    De westerse denkwereld bevindt zich namelijk in een vacuüm., omdat door de beïnvloeding van de -hier vaak besproken- extreem linkse denktank, Frankfurter School de opvattingen in het Westen sterk zijn uitgehold in elk opzicht. Alle opvattingen in het modernistische westerse denken zijn ”relatief” geworden, tot godsdienstige opvattingen aan toe!, en daarbij zijn ook de opvattingen die de westerse maatschappijen een krachtig fundament bezorgden volledig overboord gegaan.

    Het Westen stelt ideologisch bezien totaal NIETS meer voor. Men streeft een soort vrijheid voor, zonder daarbij te bedenken waartoe die vrijheid zou moeten dienen!

    Het was Ayaan Hirsi Ali die al op dat ontstane vacuüm wees en op het riskante daarvan voor het behoud van onze cultuur en leefwijze.

    Ideologisch bezien is het Westen helaas niet meer opgewassen tegen een ideologie die door middel van onderdrukking van het denken en het uitoefenen van geweld (indien men dat nodig acht) grote delen van de wereld onder controle houdt en dat al veertien eeuwen lang.

    Zo simpel ligt het!

    Wij worden geregeerd door holle vaten en in die holle vaten kunnen tegenstanders van onze samenleving allerlei ideeën planten.
    Vandaar dat de westerse elites zich als mensen gedragen die zodanig zijn gehypnotiseerd dat men ze kennelijk van alles kan laten denken en doen ! Wat wij nu dus zien gebeuren is dat onze elites in feite de islamitische agenda uitvoeren, waarbij als basisgedachte geldt dat men GEEN KRITIEK OP DE ISLAM mag hebben.

    Alleen een volksmassa die zich aan elke vorm van gedachten manipulatie heeft ontworsteld zou het land kunnen verlossen van elites die in elk geval de belangen van het eigen volk niet meer voor ogen hebben.

    Like

 10. Driek zegt:

  Henk V. schrijft: Wij behoren NAAST de Joden te staan, NAAST Israël! En ze bijstaan zonder ooit te verzwakken. WIJ ZIJN ALLEN JODEN! Niet uit sentimentele overwegingen, maar omdat zij volop deel zijn van ONZE beschaving!

  Beste Henk V. u heeft het uitstekend onder woorden gebracht. Wie had ooit kunnen denken dat het hier zover zoude komen? Ik vind het gewoon barbaars. Ik weet nog, in juli 1942, werd bij ons een deel van de buurt afgezet. Toen begonnen ze met het ophalen. Joodse burgers. Die kant gaat het weer uit. Maar tegen die tijd ben ik er niet meer.

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Lessen na “Auschwitz”HIELDEN OP MET VERDRAGv STRAATSBURG OLIE/ISLAM #PVDADENUYL http://wp.me/p1O7aM-la4 via @wordpressdotcom

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dat is wel heel opvallend, @Scarlatti Bombatti, dat Geert Wilders iets opsteekt van bovenstaand artikel. Ik hoop dat hij .vaker uit de internet bron van Bert gaat putten :-).

   Like

   • toestroom zegt:

    Rutte: ‘zeer getroffen’ door Auschwitz

    DEN HAAG –
    Zijn bezoek aan vernietigingskamp Auschwitz in Polen eerder deze week om de zeventigjarige bevrijding te herdenken, heeft premier Mark Rutte „persoonlijk zeer geraakt”. Dat zei hij vrijdag op zijn wekelijkse persconferentie na de ministerraad.
    Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en premier Mark Rutte plaatsen een kaarsje tijdens de herdenkingsdienst
    Koning Willem-Alexander, koningin Maxima en premier Mark Rutte plaatsen een kaarsje tijdens de herdenkingsdienst
    „De onvoorstelbare en verschrikkelijke geschiedenis wordt daar tastbaar”, zei Rutte. Hij sprak daar ook met een Nederlandse overlevende van het kamp. „Bij de overlevenden merk je de zorg over het opkomende antisemitisme.” Het sterkt mijn overtuiging dat we de vrijheid moeten verdedigen en „pal moeten staan voor de rechtstaat”.
    Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren dinsdag bij de herdenking in Polen aanwezig.

    Heer Rutte hoe denk u dat het Nederlandse volk hier over denk,

    een dag er voor loopt willen nog mij de moordenaars die Israël van de kaart willen vegen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s