VIDEO GeenStijl: Geert Wilders over veer in reet van NRC

Screenshot_37

(Door: Pritt Stift)

Gisteren werd elitebode en D66-orgaan NRC Handelsblad getroffen door een tsunami van voortschrijdend  inzicht. Een of andere Clingendael-deskundoloog stelde dat Geert Wilders GELIJK HEEFT. En het artikel werd nog geplaatst ook. Nota bene in de krant waar columnist Martin Bosma – op zijn Rotterdams gezegd – moest oprotten, want anders zou de voltallige redactie opstappen. De diepe buiging voor Wilders leidde tot ophef in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", Elite, Geert Wilders, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO GeenStijl: Geert Wilders over veer in reet van NRC

 1. Jan zegt:

  Bas Heijne zal niet overtuigd zijn. Die stelt dat islam niets het jihad te maken heeft:

  Rotte appels

  het effect van de westerse jihadisten op de nog altijd door een diepe wederzijdse achterdocht getekende verhouding tussen het Westen en de islam. Het religieuze gangsterdom van de jihadi’s is er onverbloemd op uit die verhouding verder te vergiftigen.

  Je kunt de jihadisten alleen geriefelijk afdoen als „rotte appels” wanneer je zeker weet dat de rest van de samenleving goed in z’n vel steekt.

  http://www.nrc.nl/heijne/2014/10/26/rotte-appels/

  Like

 2. Fred zegt:

  Dat Wilders gelijk heeft weet mijn gezond verstand al 20 jaar. Dat de rest daar zo veel langer over moet doen geeft te denken over de omvang van de Herculestaak díe stal uit te gaan mesten.

  Like

 3. Giny zegt:

  Fred

  Jammer dat zo weinig mensen dat toe willen geven!!!

  Like

 4. Maria zegt:

  Schitterend en dat het dan nog in een krant geschreven wordt!
  Het verraad van links om aan de macht te blijven en die goedemensch die door hen te werk is gesteld om de multiculturaliteit waar ze allen ne goede boterham mee verdienen zodat enkel hun belangen gediend worden gaat niet meer en word ook niet meer geslikt!
  Een minderheid zijn ze links en goedemensch zij teren mee zoals de immigranten op de belastingbetaler en het kan ze niets schelen of dat hier om zeep gaat oh neen als zij er maar goed aan kunnen verdienen, nu begrijpen we waarom ze die islamieten zo beschermen..
  Schitterend artikel!
  Die walgelijke vertoning dat ze allen die politiekers en koningshuizen naar SA gingen om die sharia gekken die mensen handen afhakken, op straat onthoofdingen, die Blogger (zijn naam ontgaat me) die 1000 zweepslagen kreeg en opsluiting waar vrouwen nog minder zijn dan ratten daar gaat links met aanhang walgelijke koningshuizen knielen omdat ze bang zijn voor hun geld.
  Gisteren hier op tv kwam dat ook aan bod en letterlijk werd dit aangehaald en gezegd: dat geld voor mensenrechten ed kwam. Ik wist niet wat ik hoorde op het nieuws 🙂
  Nu nog massaal Pegidas overal in de EU landen, van mijn part mogen al de koningshuizen vertrekken ophoepelen richting SA want die walgelijke vertoning dat ze allen als kippen zonder kop ernaar toe renden om eer te betonen aan ne despoot van de islam was er teveel aan!
  Normale mensen heulen niet samen met SA.
  In een normale wereld zouden landen en regeringen totale sancties en verbod op olie kopen van SA zetten, en niet zoals nu alles en iedereen verraden aan de meest walgelijke moordende variant van de islam die SA ten toon stelt!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik ben via Geen Stijl ook even gaan lezen bij joop waar veel commentaren erop neer komen dat terrorisme niets met islam te maken heeft maar hoogstens met wat fanatieke groepen in die islam net zoals het verschil tussen enkele christelijke groepen.
  Gelukkig worden namens christenen, al honderden jaren, geen andere christenen meer vermoord.
  Voor mij telt vooral dat men uit het nieuwe testament, waarop ons christendom gebaseerd is, geen geweld maar liefde en vergeving vind terwijl de koran VOL staat met oproepen tot geweld.
  Als ik dan zie hoe moslims zich gedragen op plekken waar ze de baas zijn of denken de baas te zijn lijkt mij de invloed van dat plichtenboek wel duidelijk, ondanks alle pogingen van vooral links om dat te ontkennen, waar instaat hoe men zich tegen niet moslims te gedragen heeft.
  Erdogan toch een van de moslimvoorgangers is er HEEL duidelijk over dat er maar een islam is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ach ja, Louis, Zo dadelijk gaan ze nog beweren, dat ERDOGAN níets met de islam te maken heeft!
   Je moet toch wàt, hè, als je in de knel zit.
   En in de knel zítten ze, al die islamlovers, zéker sinds ‘Charlie Hebdo!’ Ze verdommen het alleen om dat toe te geven.

   Like

 6. Anneke zegt:

  “We mogen weer overduidelijk proeven en ruiken dat de statenverkiezingen ‘er aan komen’. Lieve mensen/ – medeburgers, print heel goed in uw gedachten de volgende woorden: CORRUPTIE,VERKIEZINGSFRAUDE”. Deze beide woorden zijn de veroorzakers van het ‘royale’ STEMBEDROG. De politieke partijen, de politici moeten vooral NIET aanbeden worden, als een soort godheden!!! ! !!! Dit is de afgelopen decennia te heftig gebeurd en onze leidinggevenden gingen puur NAAST hun schoenen lopen. Er was volop ruimte voor ARROGANTIE richting de samenleving. Het belang van de partijen en het belang van de politici zelf, gingen VER boven het LANDSBELANG……Het belang van ons burgers, – van ons kleine ‘kikkerlandje’ dat telde GEHEEL niet MEER mee. “Nou, dat mogen we ook al TIJDEN mee-proeven”. De middenklasse van de maatschappij is KAPOT gereten, het gevolg van veel te heftige te LANG durende BEZUINIGINGEN. Er zijn TE WEINIG actievelingen op de arbeidsmarkt vertegenwoordigd en dit werkt ten NADELE van ONS BURGERS, dus ZEER ten NADELE van de GEHELE ECONOMISCHE CONDITIE van dit land. Zeg maar, van geheel EUROPA. Alle Europese landen zitten blijkens in ‘het zelfde schuitje’. Dat (in volle onrust) zich drijvende moet zien te houden. De politiek heeft veel te veel macht geschonken de afgelopen (plusminus) veertig-jaar, aan de grote bedrijven en de bankensector. DOMME GANZEN stonden en staan aan het roer…. De muntwaarden werden gretig losgekoppeld van de edel metalen; nou…..daar ging ons geld. Hoe armer we werden, hoe duurder het algemene leven werd. Nu is het leven hier op aarde NIET MEER TE BETALEN.
  “Ja; de high-elite kan jubelen en juichen”. Althans in die waan leven/leefden zij. Ze vergeten/vergaten helemaal, dat zij NIET ZONDER ons burgers kunnen. Wij zijn hun SLAVEN, – moderne SLOOFJES, – KNECHTEN. Wij moeten met z’n allen, dit land staande zien te houden. En dat gaat (vrijwel) NIET MEER. Legio burgers die hun vaste maand- en jaarlasten TOTAAL NIET MEER kunnen opbrengen. Het gevolg van het WANBELEID, gevoerd vanuit Den Haag en Brussel. “POLITIEKE SCHEEF-SCHAATSERIJ, vol van misleiding richting de gewone burger en vol verleiding voor de high-elite”….Het is niet makkelijk om gemaakte fouten toe te geven, het is vrijwel niet op te brengen om BEDROG te erkennen. Het zou ons burgers, dus tevens ons land/- continent WEL TEN GOEDE komen, om uit te gaan komen voor legio FOUTEN.

  Like

  • Anneke zegt:

   Nog voor er verkiezingen zijn, weet men al heel goed in Den Haag en Brussel, welke partij(en) de verkiezingen zal/zullen overwinnen en wie ‘er achter het stuurwiel’ komen. DEMONS-66(6) zijn (waarschijnlijk) de komende wedstrijdhelden. “Nou; maak de borst maar nat en verwacht NOG MEER UITZUIGING van ons maandelijkse -/jaarlijkse budget”. Terwijl er vrijwel niets meer valt te PIKKEN/ ‘plukken’. De burger is een kaal-gereten PLOFKIP van de staten der Nederlanden en het duvelse Brussel. “Is er in binnenkort überhaupt nog letterlijk brood op de plank ??? ? ??? De voedselbanken zijn nog steeds groeiende in aantal; uitstraling van het BEDROG. Het gaat toch zó goed, met ons land…..is het niet zo, meneer PECH-TOCHT” ??? ? ???

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @louis-portugal: 10.29.uur. Het is zo. Louis, het christendom heeft ook zwarte bladzijden geschreven, maar de inquisitie en de heksenverbrandingen, zijn nooit door Jezus Christus ingesteld. Als er al sprake was en is, van abject handelen door “christenen”, kwam dat zeker niet vanuit het Nieuwe Testament, terwijl juist moord en doodslag in de Koran wordt aangemoedigd.
  En daar zit het verschil.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ha Tom, dat waren de dwalende -, zogenaamde naams-christenen. Verdwaald en versuft doolden zij hier op de planeet. Nu zijn het de islamieten en de goddelozen die zich totaal géén raad weten, hoe ze hun tijd hier op aarde moeten ‘in-vullen’. Zij zijn zoekenden, maar weten niet wat ze zoeken….Verveling slaat toe en dan zijn de rapen gaar, voor heel veel gevaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s