Wegens massale bedreigingen: PEGIDA-woordvoerster Kathrin Oertel treedt af

Screenshot_67

Kathrin Oertel

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

PEGIDA deelt op haar Facebook-pagina mee: Zo vrienden, de media buitelen over elkaar heen met diverse meldingen. Een feit is dat Kathrin haar functie als perswoordvoerster heeft neergelegd. Dankzij enorme vijandigheden, bedreigingen en arbeidsproblemen. Ze heeft zich opgeofferd voor onze zaak.

Als er ´s nachts echter al fotografen en andere komische figuren rond je huis sluipen, dan kun je het de sterkste vrouw niet kwalijk nemen dat ze een time-out neemt. Thomas Tallacker heeft met zijn bedrijf door het verlies van ettelijke openbare opdrachten eveneens enorme problemen en trekt zich ook terug.

Tijdens een speciale vergadering zal de komende dagen een nieuw bestuur worden gekozen, aangezien ook Lutz Bachmann hiervoor niet ter beschikking staat. HET GAAT HIERBIJ ECHTER NIET OM PERSONEN, MAAR OM ONZE ZAAK – EN DIE IS GOED EN JUIST! De komende dagen volgt er een gedetailleerde persmededeling.

Jullie organisatieteam.

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA". Bookmark de permalink .

42 reacties op Wegens massale bedreigingen: PEGIDA-woordvoerster Kathrin Oertel treedt af

 1. Theresa Geissler zegt:

  En dat allemaal vanwege het organiseren van volstrekt geweldloze, demonstratieve wandeltochten! Hoe ziek kan het systeem zijn!

  Like

  • Jelle R zegt:

   Idd, we leven gewoon in een moderne dictatuur.

   Like

   • Benesha zegt:

    Inderdaad is dit het bewijs dat we in een stasi regime leven waar vreedzaam protesteren verboden lijkt te zijn, en dat al dat Je suis Charlie gedoe écht wel heel hypocriet was. Maar in zekere zin doet dat de zaak geen kwaad want meer en meer mensen zullen hierdoor gedegoûteerd worden.

    Like

  • Sjaak zegt:

   Kijk wat een schorum zich daar zich opvoerd !
   Deze linkse werkschuwe bakzillen sturen nu al
   Asylbewerber met hun Plakaten in de eerste rij !

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    weerzinwekkend alleen al die inbreed koppen en dan dergelijke teksten mee te voeren, terwijl ZIJ de wortel van al dit kwaad zijn!

    Like

 2. BertG. zegt:

  Mensen die hun wenkbrauwen zelf boven hun ogen erop tekenen neem ik bij voorbaat al niet serieus. Net zo iets als dat ik een snortje op me gezicht ga tekenen met een potlood.

  Like

 3. Scarlatti Bombatti zegt:

  HOE kàn t toch dat zo een pràchtig initiatief down the drain weer lijkt te gaan?
  In hoeverre zit daar opdracht door de islammers achter aan de gehoorzame dhimmieregeringen?

  Wegens massale bedreigingen VAN WIE?FRAU Merkel?:PEGIDA-woordvoerster Kathrin Oertel treedt af http://wp.me/p1O7aM-lax via @wordpressdotcom

  Like

  • In Duitsland hebben ze in ieder geval nog van die goede en moedige initiatieven. Maar blijkbaar stoppen die aan de grens van Nederland en gaat de mentaliteit over in luiheid, lafheid en desinteresse. Kijk naar “demonstratie” van Break the system. Via de site en facebook werd er door duizenden beloofd dat ze op 27 Januari zouden komen demonstreren. En wat was de totale opkomst, EEN SCHAMELE 500 mensen. Oja, de site van Break the system was ook maar meteen opgeven op die dag. De mensen beseffen echt niet dat wij, de gewone burger, het moeten doen.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    De eerlijkheid gebiedt te vertellen dat er verschillende bussen vol zijn gestopt door de politie (niet dat Swiebertjes team v gisteren bij de NOS ) en naar ik me goed meen te herinneren zijn er ook verschillende treinen verhinderd te vertrekken…

    Ik weet niet wat ik moet denken van Break the System, ik heb géén idee, maar kijk eens naar wat er aan politie op de been was, te paard, in bussen, te voet, met honden… en dat terwijl vrijdag ervoor een sharia demonstratie in de Schilderswijk weer was zonder ook maar een strobreed in de weg gelegd te worden…

    dàt zijn gewoon de resultaten vh Verdrag v Straatsburg 1975 door Den Uyl en die Thijl DeClerq en het wordt tot op heden tot op de letter uitgevoerd door de politici buiten dan de PVV…

    Ik denk dat alleen een revolutie, een in burgerarrest nemen van deze verraderlijke politici, zou moeten gebeuren en een grote sit-in met tenten en niet meer weggaan zal kunnen helpen, immens grote demonstraties zoals Pegida Dresden, proberen er achter te komen wie vd politiemensen hier zelf niet achter staan maar niet durven er tegen in te gaan….

    maar laten wij de gevestigde ‘krachten’ niet onderschatten… die zijn immèns, er hangt voor hèn hun héle bestaan van af… ik ben er van overtuigd dat zij tot het uiterste zullen gaan om dat velvet bestaan te kunnen behouden…

    ik voorzie ‘taferelen’ zoals het Joodse Volk heeft moeten ondergaan… en nu zal dat niet alleen hèn treffen… mind my words…

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Scar…je hebt helemaal gelijk hier in. Ik durf er voor te wedden dat er MEER dan genoeg (autochtone) politie agenten cq militairen zijn die NIET achter de beslissingen van de regering staan. maar helaas “gedwongen” zijn om bevelen uit te voeren en vanwege geldende wetten en regelgeving hun handen helaas gebonden zijn. Mar het zou idd FIJN zijn om te weten WELKE van deze “orde-handhavers” op onze zijde zijn . Misschien dat ze dan info door kunnen laten sijpelen naar “onze” mensen. Die daar dan weer adequaat op kunnen en moeten reageren.

    Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Nou inderdaad BertG, vind mensen die hun achternaam afkorten kunnen ook niet serieus nemen. Laten we elkaar niet beoordelen op uiterlijk zeg, erg kinderachtig. Waarom het draait is veel erger, dat mensen bedreigt worden.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  Wat intimidatie en economische druk toch al niet teweeg kan brengen…???

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Wilders van de PVV wordt ook massaal door Moslims en Linksen bedrijgd zo dat hij Zwaar bewaakt moet worden.Nu schijnbaar ook van Jacobijners.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Tsia dan wordt het maar 2 keer
  Wilders van de PVV wordt ook massaal door de Moslims en de linkse partijen bedrijgt zo dat hij zwaar bewaakt moet worden. nu zelf ook door de Jacobijners.VVD en D66

  Like

 8. Stradi zegt:

  Bert G
  Grote mensen spreken over ideeën, middelgrote over gebeurtenissen en kleine mensen over mensen.

  Like

 9. Ahava zegt:

  De media doen hun uiterste best om PEGIDA af te schilderen als een ongure organisatie, wij weten wel beter. De persverklaring zal ook wel weer worden verdraaid door de demonische journalisten, die hierdoor mede tekenen voor de nog snellere ondergang van hun eigen avondland!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ahava: 07.18. uur. Precies wat U zegt. Zo bewijzen de RODE PERS, de RODE OMROEPEN weer, dat alleen de RODE en POLITIEKE ELITE “recht van spreken”, mogen hebben! WIJ worden gedemoniseerd omdat net als PEGIDA WIJ willen opkomen voor onze eigen normen en waarden, en voor onze eigen bevolking. Democratie is ver te zoeken!

   Like

 10. BertG. zegt:

  OK, het was wat kinderachteig, mijn opmerking. Maar mischien was ik wel wat geirriteert om wat ik hier af en toe lees. Maar dan hoor ik jullie niet. Dan zwijgen jullie (voor 99,9%) als het graf.
  Dus dan zullen jullie het daar blijkbaar wel mee eens zijn, met jullie grote vriend.
  En die foto kwam bij elsevier vandaan, die heb ik niet zelf bewerkt.
  SORRY. Zo goed.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mij kan het niet schelen, hoor: We raken allemaal wel eens geïrriteerd over iets kleins.
   Of over iets groters, trouwens en dan zijn óók hele volksstammen er als de kippen bij om te beweren, dat ‘je daar gewoon niet op moet letten.’ Tót ze zelf ergens over geïrriteerd raken.
   Hangt helemaal van ieders persoonlijke stemming af op dat moment.
   Maak van je hart geen moordkuil, Bert, gewoon zeggen, wat je irriteert.
   Of het nou belangrijk is of niet.
   Zolang het maar tegen de derde persoon gericht is en níet tegen de tweede is er niets aan de hand.

   Like

   • BertG. zegt:

    Iets over een typische gereformeerde rotopmerking.
    Maar mannenbroeders onder elkaar zullen mekaar NOOIT en NOOIT afvallen.
    Dat blijkt wel weer. Je daar aan irriteren is eigenlijk zo goed als zinloos.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   t is al goed BertG. 🙂
   sorry dat ik zo ‘bee in the bonnet’ of zoiets 😉 reageerde…

   ook ik was wat geïrriteerd om de sneren die ik wel steeds lees richting PVV
   en dan af te geven op iemand die wèl zijn in dit geval hààr nek uitsteekt,
   dat schoot me gewoon ff in t verkeerde keelgat…

   net zoals gisteren iemand zei ‘stel dat het een boze PVV’er is’ met dat toneel#nos gedoe, ergerde me ook al mateloos, wààrom de PVV er weer eens bij halen, neem dat een pvda’er of een d66’er als voorbeeld maar altijd weer de lui die WEL wat doen of iig tràchten te doen aan de gevaren waarin wij verkeren…

   weer vrienden? 🙂
   shake hand dan maar weer…
   Scar

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    neem daN met een N ipv een T moet t zijn uiteraard… en die pvda’er of d66’er mag ook een GL’er enz enz zijn… 🙂

    Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Jongens en meisjes laat dat onderlinge gezeik weg. Zo gaan veel initiatieven naar de klote.

  Like

 12. baksteen zegt:

  We kunnen jullie veiligheid niet garanderen……en ja, jammer dat die order niet is doorgegaan. De maffia heeft zijn werk weer gedaan. Een tegendemonstratie levert 24 gewonde politiemensen op, niets, nergens, stilte. De SA en haar leiders doet zijn werk weer met verve.

  Like

 13. Ekster zegt:

  Diep triest hoe linkse types tegenwoordig de slaafjes van de politiek zijn. Links is al jaren de weg kwijt.

  Like

 14. Ekster zegt:

  Moet eigenlijk zeggen; links vormt de stoottroepen en knokploegen van de EU-politiek, de bruinhemden van tegenwoordig.

  Like

 15. Aegolius cs zegt:

  Er is alweer ’n jaar of wat voorbij gegaan na Thilo Sarrazin’s boek “Duitsland schaft zich af”, alsook een heksenjacht op de zijn integriteit.

  Ook nu hebben duisteren tegenkrachten (door wie dan ook aan het werk gezet) Pegida, althans de leiding, geneutraliseerd: lees bedreigd en virtueel omzeep geholpen.

  De bestuurlijke massa keerde zich tegen Pegida zoals tegen Thilo Sarrazin waardoor zijn onderbouwde these, bewaarheid dreigt/gaat worden.

  Vooraleer dit manifest zich heeft kunnen heroriënteren/herschikken, is het publieksvertrouwen maar moeizaam te herwinnen en heeft het bestuur weer maanden van tijdwinst geboekt.

  Uitermate triest.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   dat is t precies Aegolius cs dat is precies wat er steeds gebeurt en Merkel gaf luid en duidelijk t start schot er toe met dr nieuwjaarspraatje

   Like

 16. En dat soort bedreigingen worden dan niet tot op de bodem uitgezocht!Waar in hemelsnaam bemoeien opdrachtgevers zich mee?Volgens mij lopen er daar en hier meer landverraders rond dan patriotten!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   dat is het juist Yvonne van Cleef, het zijn juist die ‘opdrachtgevers’ die hun positie in gevaar zien en schuwen dan geen enkele maatregel… Pim Fortuyn, Theo van Gogh om maar enkele recente slachtoffers te noemen…

   Like

 17. filip de cuyper zegt:

  Zoals verwacht heeft de politiek correctheid door pegida (Duitsland en straks Vlaanderen) ( en indertijd met vlaams belangstemmers) te demoniseren via media e.a., waardoor het bestuur en hun familie bedreigd worden. Zodoende deze hun ontslag geven en verder de aanhangers het zwijgen opleggen. Is dit onze democratie waar vrije meningsuiting voorop staat, nee dit is het beste voorbeeld van het gewezen Oost-Duitsland. Wanneer kunnen we eindelijk eens onze mening zeggen zonder het zwijgen opgelegd te worden. Dit roept op tot verzet tegen ons bewindvoerders, maar dan via het stembureau, al heb ik ook mijn twijfels hierover. Want macht wil je niet zomaar afgeven en ze zullen via “propaganda” voor de verkiezing het merendeel van de bevolking achter hun (bewindvoerders) te krijgen.

  Like

 18. wim peters zegt:

  Mijn vrouw sprak net de hele WAARHEID,toen ze uitlegde, waarom al de (p)islamieten van die
  beesten zijn. Dit komt omdat die hufters nog op z,n minst zo,n 200 jaar in ontwikkeling achter lopen,
  ook al hebben de modernste middelen zoals iPhone en iPad ter beschikking !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s