Zweedse politie nog verder gecastreerd

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse politieagent van de toekomst zal tegenover steeds grotere uitdagingen staan, omdat criminele bendes steeds meer terrein winnen in de Zweedse samenleving en omdat ze beter bewapend zijn. Maar de nieuwe rekruten zouden zich het meest bezorgd moeten maken over het feit dat ze de immigranten niet op hun gevoelige culturele of etnische teentjes gaan staan.

Deze maand is de politieopleiding aan de Södertörn Högskla begonnen, daarvoor werden nieuwe politieagenten opgeleid op de oude politieacademie in Stockholm. Deze nieuwe “school” staat om veel dingen bekend. Eentje daarvan is de directrice van de school, de beroemd/beruchte Moira Wright, die het thesedocument “Gender en Tekst” heeft geschreven, waarin zij beweert dat harde wetenschappelijke feiten “patriarchaal” van aard zouden zijn en er daarom geen rekening mee zou moeten houden ten gunste van gender-correcte theorieën als de beide op elkaar botsen.

Volgens “Swedenreport” rangeert “Södertörn” “toevallig” constant op de laatste plaats op een lijst met alle instituten met een hogeschoolopleiding in het land. De school is vooral berucht, omdat hij probeert het concept van de “rassenbiologie” nieuw leven in te blazen, waarbij men aanneemt dat groepen mensen bepaalde talenten hebben op grond van hun huidskleur.

Hierin waren de nazi´s destijds groot – zoals men zich wellicht kan herinneren. Uiteraard gaat het deze er keer om de studies naar “blankheidonderzoek” in het middelpunt te plaatsen, waarbij alle mensen met een blanke huidskleur schuld op zich hebben geladen en daarom veroordeeld moeten worden. Het programma wordt uitgevoerd door Tobias Hubinette, een veel bestrafte migrant vanwege gewelddadige haatcriminaliteit tegen blanken.

Niet geheel toevallig is “Södertörn” ook het Ground Zero voor de politiek correcte journalisten van morgen. Het resultaat is voor iedereen duidelijk die op de hoogte is van evenwichtige verslaggeving. Als je een blik werpt in de Zweedse kranten van de afgelopen maand dan wordt dit duidelijk en behoeft geen nadere uitleg meer. De journalisten konden daarin serieus de plunderingen van Ferguson “de evolutie van de democratie” noemen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweedse politie nog verder gecastreerd

 1. Jelle R zegt:

  Hoe zit het verder met de regering in dat krankzinnig land? Was de regering niet gevallen over de begroting of hebben ze toch verder gedaan? Heb het niet meer zo gevolgd 😉

  Like

 2. zweden is een verloren land;zaak is het te voorkomen dat wij dezelfde weg op gaan!Te beginnen met in maart Pvv te stemmen!

  Like

  • Yvonne, je hebt helemaal gelijk. Maar voor ons IS het al te laat. Al zouden we massaal op de PVV stemmen (wat ik ten zeerste betwijfel) kan Geert het niet alleen. Daar heeft hij het Nederlands volk voor nodig. En daar ligt het grootste probleem. Doorsnee Nederlander is lui, laf en niet geïnteresseerd. Kankeren en schelden aan de keukentafel en op de computer and that’s it. Kijk naar de opkomst van Break the System, een schamele 500 mensen zijn opkomen dagen. Natuurlijk hoop ik op de PVV en stem ook weer op hem maar…………HIJ HEEFT ONS NODIG.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Martin Verhoeven & Yvonne ….Die schamele opkomst van 500 man ….lag natuurlijk aan het weer en de treinen die NIET reden…!!!

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Die EUCALYPTA Wright, is het prototype van de sufgerookte “linkse rode kerk”. Deze wazige figuur, zal net als de totaal rode politiek in Zweden, de islam aan de macht brengen. Hier kan men zien, hoe krankzinnig de roden, anarchisten en het andere linksvolk zijn!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Zweedse politie nog verder gecastreerd”

  Alleen sukkels zonder ballen laten zich castreren.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  De Marxiste in Zweden meenden dat ze onoverwinnelijk zijn.En kunnen doen wat ze willen.

  Like

 6. Jan zegt:

  The Dialogue Police

  The police are investing in talking
  The new police line concerning violent demonstrators is termed dialogue and respect. Gone are the shields and the line formations.
  ..
  A new police tactic is employed against demonstrators and larger crowds, where communication is used now instead of confrontation and repression. Specially trained dialogue police (Dialog Polis) officers are dealing with the demonstrators’ leaders.
  ..
  http://gatesofvienna.blogspot.nl/2008/09/dialogue-police.html

  Malmö 2020

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Ik laat me toch echt niet , door niemand niet een “schuldgevoel” aanpraten omdat ik een blanke huidskleur heb. Of een andere vorm van “schuld” wanneer ik een andere huidskleur zou hebben. Als iemand met een blanke huidskleur zou ik “schuld” moeten hebben t.o.v. WAT ??? Voor iets wat BLANKEN hebben gedaan enkele eeuwen geleden ??? Ongeacht of dit nu individuele gedachten waren , religieus gerelatterd en/of politiek gerelateerd …..IEDEREEN is ZELF verantwoordelijk verantwoordelijk voor zijn / haar daden …..OOK wanneer dit in “opdracht van” gebeurd. Iedereen heeft nl. de keuze om iets WEL of NIET te doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s