Iran: Ons doel blijft de vernietiging van Israël

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

Een hoge Iraanse generaal heeft bevestigd dat een van de belangrijkste militaire doelen van de Islamitische Republiek de “volledige uitroeiing” van de Jodenstaat Israël is. Dat meldde het Iraanse staatspersbureau Press TV. De Iraanse strijdkrachten zullen hun ondersteuning van de islamitische strijders in de regio voortzetten en opvoeren, totdat dit “inbegrip van het kwaad” uit de politieke geografie van de regio verdwenen is. Dat verklaarde de chef van de Iraanse Revolutionaire Gardes, generaal Mohammed Ali Jafari (foto).

Jafari zei dit, nadat de afgelopen week een andere Iraanse generaal, Mohammed Ali Allahdadi, tijdens een luchtaanval aan de Syrische kant van de Golanhoogte om het leven was gekomen. Samen met hem kwamen meerdere commandanten van de terreurmilitie Hezbollah om het leven. Volgens ooggetuigen werd de aanval uitgevoerd door de Israëlische luchtmacht.

Iran ondersteunt en organiseert de terreur van de sjiietische Hezbollah tegen Israël.

De toespraak van de generaal werd vlak voor het vertrek van de Israëlische minister-president Netanyahu naar Amerika gepubliceerd. Netanyahu wil het Amerikaanse congres overtuigen van de noodzaak van strengere sancties tegen Iran. Israël vreest dat Iran atoomwapens ontwikkelt om deze in te zetten tegen de joodse staat. Het moellahregime in Teheran heeft echter verklaard dat Iran atoomenergie alleen voor burgerdoeleinden wil gebruiken.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Hezbollah, Iran, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, sjiieten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Iran: Ons doel blijft de vernietiging van Israël

 1. toestroom zegt:

  Dan komt er ook NOOIT een wereld vrede.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De derde Wereldoorlog komt er aan! Let op de toestanden rondom Israël. De EINDSTRIJD zal daar beginnen! En het is voorspeld. Zowel in de Openbaring van Johannes op Padmos, alsook door de ziener Nostradamus. Volg ook Xander nieuws!

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  En daar heb ik nooit aan getwijfeld, ze zullen niet rusten voor Israel van de kaart verdwenen is, hoe kunnen onderhandelaars uit b.v. Amerika en andere landen daar nou mee om tafel gaan zitten, dat is toch allemaal maar komedie, de enige die de zaken zuiver ziet is Israel, deze verklaringen kunnen de onderhandelaars toch ook lezen en horen, zeg dan meteen tot hier en niet verder, we zijn uitonderhandeld en we zullen Israel tot de tanden bewapenen en meteen ingrijpen als het land wordt aangevallen. De meeste gewone mensen zien dit in, maar niet de
  “slimme” onderhandelaars, althans ze doen of ze het niet zien.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Hij vergeet er bij te zeggen dat ook alle andere Kafirlanden vernietigd moet worden voor Allah.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Al die mussel mannen zijn geinfecteerd met het doodsvirus zij kunnen alleen dood en verderf zaaien, deze komen straks zelf voor het gerecht dan is er geen genade meer mogelijk.

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Als de Amerikanen slim zijn nuken ze dat land voor het erger wordt.
  Helaas, met moslimbroeder Obama gaat de wereld ten onder,

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. beatsme zegt:

  Dit is toch ook een islamitische staat?
  Overigens, allereerst ligt het toch echt aan de PVV, de Zionisten, het regime van Sisi in Egypte, degenen die hier de Marokkanen discrimineren, de corrupte regering van de Filipijnen die Moro onderdrukt waardoor die 150.000 doden zijn gevallen, de regering in Nigeria zelf en niet Boko Haram, niet de Tsjetsjenen maar Putin, de corrupte regering in Thailand maar niet de Thaise islamieten in het Zuidelijk deel die boeddhisten de kop snellen, de corrupte Pakistaanse regering zelf, en ja de regering in India natuurlijk ook, en die corrupte chinezen die die Oeigoeren onderdrukken, en het regime van Assad die zo hard is tegen die arme soennieten van Nusra en IS, ook die corrupte lui in Iraq die zelf schuld hebben aan IS volgens soenniet Erdogan, en de Fransen zelf hebben toch echt de profeet beledigen, en de Yemenieten zelf, en die gemene christenen in Kenia, en de ongelovige christenen in het Midden Oosten in het algemeen, en die homo’s die de maatschappij verontreinigen, en de vrome moslims verleidende westerse hoeren die overal de heilige moslims het leven zuur maken, en die viezerik die het geloof bekritiseerde in Saudi Arabië de ze gedurende het hele jaar gelukkig elke week met zweepslagen tot moes slaan, en twijfelaars onder de gelovige moslims, en viezeriken die alcohol nuttigen, en de CIA, en die gore westerse Verenigde Staten, en de christenen in Maleisië die het woord Allah gebruiken, en de Burmezen die het niet pikken dat hun monniken vermoord woorden, en de 20% alawitische bevolking waarvan het geloof is verboden door Erdogan in Turkije, en de sjieten in Iran die volgens de soennieten ongelovige gedachten hebben, en de ongelovigen volgens de Taliban in Afghanistan, en enige kritiek op de barmhartige door de profeet gelegitimeerde heersers in de golfstaten, et cetera,
  en

  Islamofobie -want zomaar zonder dat er enige aanleiding voor bestaat kritisch tegenover de islam staan- moet streng verboden worden,
  Gelukkig dat we een regering en de EU hebben die zich voor dat laatste echt inzet, want die zien ook wel dat tegenwoordig alles gelogen is, en dat islamofoben van het allerergste soort zijn, die werkelijk de ergste vijand zijn van de vrijheid en de mensenrechten.

  Like

 9. Dokus zegt:

  Normaal is liegen (Taqija )een onderdeel van het verbreiden van de islam.
  Helaas is dit geen liegen maar de naakte waarheid.
  Israël moet in de islam religie vernietigd worden.
  De profeten spreken hier ook over.
  Eerst een oorlog van de volken rondom Israël, wat Israël zal winnen!
  Hierdoor zal w.s. de islamiet Obama ( of de dan regerende wereld orde) en zijn consorten zo getergd worden dat ze gezamenlijk overgaan tot een oorlog vanuit de VN? Tegen Israël!!!

  In deze totale oorlog van de hele wereld tegen Israël, in welke Israël het wel heel moeilijk zal hebben, maar niet zal verliezen zal God de schepper van Hemel en van de Aarde Zijn Zoon de Messias naar de aarde sturen ( voor de joden de eerste komst voor de christenen de wederkomst) Dit doet God OM ZIJNS NAAMS WIL!!!, om de hele wereld te laten zien wie hij is en wat Hij wil.
  Hij heeft immers de hemel en de aarde geschapen en dit wil hij weer terug in dezelfde staat; een nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal.
  Velen OOK MOSLIMS zullen hem herkennen als God, en de Messias erkennen als hun verlosser.

  Like

 10. Astrid zegt:

  Vernietiging,vernietiging en nog eens vernietiging. Het zal je levensdoel maar zijn….

  Dat die Iraanse haatbaarden niet eens doodmoe van zichzelf worden, om almaar tegen de kosmische stroom in te moeten gaan, puur vanwege de drang om te domineren. Als nietige, tijdelijke mensjes hebben deze zelf verheven geesten werkelijk niets te betekenen, de kosmos doet nu eenmaal niet aan menselijk gevormde godsbeelden.
  De zogenaamde ‘religieuze leiders’ van deze planeet, feitelijke dictators, volksmenners en stiekeme angsthazen, lijden allen aan hun eigen immense ego’s. Ego’s die lijnrecht tegenover de innerlijke vrijheid staan. Ego’s als eer en bezitterigheid, heel onvolwassen allemaal, maar vooral zo vernietigend en uiteindelijk zinloos. Er bestaat namelijk niet zoiets als ‘bezit’, wel is er veel sparke van bezetenheid….hoor ze eens om allah gillen als er weer een kop wordt afgehakt of een vrouwtje in een kuil belandt..
  De islam verwerpt uiteindelijk alles en iedereen, inclusief zichzelf, het is een onmogelijke situatie die deze patriarchale indoctrinatie-ideologie de mensheid aandoet.

  Islam heeft uiteraard niets met vrede te maken. Door de vele totalitaire regeltjes binnen de islam kan er hoogstens sprake zijn van een interbellum. Hoe leg je dat eens uit aan zo’n achterlijk gehouden islambroedkip in de verre achterlanden van oost Turkije?
  Religie is synoniem voor dualiteit, ach de verlichten onder ons weten dat natuurlijk al lang. Duurzame vrede kan enkel van binnenuit komen. Zelf denken wordt in die door mannetjes bepaalde religie dan ook stevig ontmoedigd, want stel je eens voor dat je als moslimvrouw zijnde aan meer persoonlijke vrijheid zou gaan denken, je bent tenslotte wel een islamitische broedkip. Dat die gevangenbewaarders zonder hun minderwaardige broedvrouwtjes geen enkel voortbestaansrecht hebben, vertellen ze er natuurlijk nooit bij. Het beste bewaar je ze dan ook thuis, ver van scholen en kranten, met de deuren op slot en een broer of neef die ze 24/7 in de gaten houdt en die afentoe zijn zaad mag lozen, want minderwaardige vrouw = broedkip èn hoer.

  En zoals de islamitische waard is, zo ‘wantrouwt’ hij ook de rest van de niet-islamitische wereld, die door de patriarchale geloofsfanatici en hun volgers sowieso als minderwaardig beschouwd wordt en die dus vernietigd mag worden. Maar ja, wat als de parasieten ons westerlingen straks helemaal hebben kaalgevreten, wie gaat er dan nog voor ze werken? Als je je broodwinning vernietigt, zal je zelf aan de slag moeten….dat zie ik nog niet zo snel gebeuren, we worden nog net in leven gehouden en de eUSSR zag dat het goed was…..fuckers!

  Maar de aangeleerde haat vanuit de moslimlanden voor Israël is wel de meest gedeformeerde gedachte binnen de islam. Het joodse volk dat uit precies dezelfde zandbakomstandigheden als de moslims afkomstig is, een volk dat zich over de hele wereld verspreid heeft en zich daar niet alleen heeft weten aan te passen, maar zich door noeste arbeid en intelligentie vaak naar de top gewerkt heeft, een volk dat door de tijden heen heeft moeten vluchten voor de wrede nazi’s van toen en de nieuwe wrede nazi’s van nu, inclusief de vele handlangers uit linkschen hoek [dat zijn eigenlijk de allerergste verraders en we zullen ze niet vergeten, hoogstens vergeven].
  Zoveel werkelijke tegenslag en onzekerheden voor het joodse volk, terwijl de moslim hier in het westen nauwelijks iets in de weg gelegd wordt [in tegendeel, voorkeursbehandelingen te over]. Ondanks alle ellende, steeds weer vanuit dezelfde moslimhoek, heeft Israël nog steeds één doel voor ogen: opbouwen! Dat is dus een heel ander doel dan dat van de Iraanse tulbandenmaffia, die de vernietiging van Israël tot hun hoofddoel blijven stellen.

  Eén woestijn. Aan de joodse zijde bloeien de sinaasappelgaarden en heeft men een bloeiende kenniseconomie. Aan de moslimzijde liggen hopen puin in een dor landschap en al wat daar vloeit is bloed, in welk islamitisch land je ook kijkt. Verkijk je vooral niet op die dure wolkenkrabbers en het blinkende goud in de olielanden, die olie is namelijk geen verdienste, die kregen ze graties en voor niets als gereedschap voor het volk om vooruit te kunnen, er iets mee op te bouwen. Ondanks de olie en die zogenaamde broederschap tussen de moslims, bestaat er slechts een klein gedeelte van extreme economische welvarendheid en ligt de rest chronisch met elkaar in tribale geloofsstrijd en de infrastructuur in puin. De moslims is vanuit hun cultuur ‘aangeleerd’ om jaloers op en haatdragend naar joden en andere mensen uit het westen toe te zijn. Ze willen maar niet inzien dat ook zij zo zouden kunnen leven, in vrijheid, als ze maar eens leerden langdurig samenwerken en de wereld samen op te bouwen, in plaats van steeds weer af te willen breken vanwege denkbeeldige godjes.

  De moslim is het buitenbeentje van de aarde. Het enige dat hij eens en voor altijd zou moeten afbreken is dat achterlijke kudtgeloof, van waaruit de dualiteit steeds maar kan blijven voortwoekeren en waarmee hij zichzelf steeds buiten de westerse maatschappij blijft zetten, terwijl diep in zijn hart ook de moslimmens een kuddebeest is dat ergens bij wil horen.
  De een analyseert het leven middels dialoog en overleg, de fanatieke moslim doet dat vanuit de tribale traditie met messen, hakbijlen en tegenwoordig bommen.

  De onhebbelijke Iraanse haatbaardmannetjes willen de joden dus blijven aanvallen? Soms hoop je gewoon op die ene grote komeet die heel Mekka en de wijde omgeving in een keer in de aarde doet verdwijnen. Zoveel halsstarrige domheid bij elkaar, daar moeten wij redelijken van geest toch niet eeuwig onder hoeven blijven lijden? De onzekere islamhaantjes zullen ooit moeten leren hun broedkippen als gelijke en met respect te behandelen en die rare godsbeelden eens los te laten.

  In mijn dromen heb ik Teheran al vaker in brand zien staan. Leuker gaat het er voorlopig op de wereld niet uitzien mensen, ben zo blij dat ik geen nazaten heb, wat moet je je kinderen nog vertellen???? Eén troost: we zitten in de eindtijd der religies, we zullen die religies nu van hun meest lelijke kanten gaan zien, alvorens zij ten onder zullen gaan. Er zijn vonken nodig, het volk moet immers stevig wakker worden voor de vele bezitterige, bezeten volksmenners. Moeder Natuur gaat ook een handje helpen. Hou al die landen met het pentagram in de vlag in de gaten en de kleuren roodwit, zij zijn de grootste oorlogslanden. Wees ondanks ale ellende maar blij als je in NL woont.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ Dokus: 12.20. uur. Gezien de huidige situatie in de wereld, is er veel te zeggen voor uw reactie. Alles is in beweging, en het lijkt of de hele wereld “op zijn kop”, staat. Maar zegt de apostel Paulus in 2 Timoteüs 4: vers 18: “de Heer zal mij van alle kwaad redden en me veilig naar zijn hemels koninkrijk brengen. Hem komt alle eer toe tot in eeuwigheid”. Dat geeft hoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s