Soldaten van het Franse vreemdelingenlegioen lopen over naar ISIS

Screenshot_5

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Voormalige soldaten van het ooit zo legendarische en daadkrachtige Franse vreemdelingenlegioen vallen de Franse staat in de rug aan. Ze nemen dienst bij de Jihad-troepen van de “Islamitische Staat”:

Een twaalftal voormalige Franse soldaten, hoofdzakelijk uit het vreemdelingenlegioen, hebben zich gemeld bij de Jihadisten in Syrië en Irak, zegt de Franse minister van Defensie bij het aankondigen van meerdere miljoenen voor de terreurbestrijding.

RT.com

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, ISIS, landverraad, Moslims. Bookmark de permalink .

23 reacties op Soldaten van het Franse vreemdelingenlegioen lopen over naar ISIS

 1. Sjaak zegt:

  Werk aan de winkel om deze afvallige 12 (moslimklootzakken)
  snel naar hun 72 maagden te bevorderen !
  En de volgende keer beter onder de loep nehmen wie je in je
  kuip neemt Frankrijk !

  Like

 2. Maria zegt:

  zat het dan vol moslims dat vreemdelingen legioen???
  Mij maak je niet wijs dat niet moslims van dat legioen overstappen naar IS???

  Like

  • Leo zegt:

   Je zal er van schrikken hoeveel moslims er in de Franse defensie aanwezig zijn.
   Ook bij de politie trouwens.

   Like

   • BertG. zegt:

    Daarom, het leger of politie, verwacht er niks van.
    Infiltrantranten zitten inmiddels overal.

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    En vergeet zeker niet de douaniers. Deze zijn in Marseille oververtegenwoordigd. Ze klaren hele scheepsladingen wapens in als oud ijzer vanuit Noord Afrika. Met de open grenzen worden hele wapen arsenalen gedistribueerd naar de z.g. stille cellen elders in Europa.

    Like

  • fleckie zegt:

   Toen het Franse leger ,Inclusief het VREEMDELINGENLEGIOEN, in 1923, het ‘RUHRGEBIET’
   ‘BEZOCHT'( i.v.m.nog te innen DUITSE …SCHULDEN,?) bleek een zeer groot gedeelte v.dit vreemdelingen-
   LEGIOEN, uit….’.licht.’- ‘tot donkerder’ getint…te bestaan!!

   Like

   • Leo zegt:

    Amerika heeft ook zo n club, ” Blackwater” ( NWO Army )
    Vechten mee aan EU/Ukraiense kant ,tegen de Russische separatisten.

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘De ..DREIGING van hetNAZISME ..en..het..FASCISME’ ,boek’ De Tweede..Wereldoorlog,’ ………
    De…OPKOMST. van …HET…DERDE…RIJK’…uitg.Lekturama, R’dam.
    ‘ De DREIGING… v.h…NAZISME..en het…FASCISME’. ……….in het Verdrag vaVersailles van 1919 na de Eerste Weteldoorlog, waarbij de militaire beslissing buiten de grenzen van DLD viel, ligt een van de oorzaken v.d.TWEEDE..WERELDOORLOG…Na 1918 ..was Duitsland een verslagen land. Het was niet alleen zijn koloniën kwijt,maar ook voormalige ..Duitse gebiedsdelen…als…Saarland..en…Rijnland. De zwakke Duitse regering wist zich met moeite staande te houden. In het …Verdrag ..van….Versailles waren de verplichtingen die Dld werden opgelegd zeer zwaar. ..De…..HERSTELBETALINGEN waren zo hoog opgevoerd,dat ze eigenlijk niet op te brengen waren…………………………………….ROEP OM WRAAK…………………………………….
    Het was overigens wel begrijpelijk dat deballoteerden hun eisen tegenover Dld..ZO…hoog hadden
    opgeschroefd. Ze wensten geen herhaling van een dergelijke oorlog. Ze dachten Duitsland voorgoed aan handen en voeten gebonden te hebben. Maar het werkte averechts. Bij sommige groepen in Dld werden daardoor gevoelens van wraak opgeroepen tegen het aangedane…..
    ONRECHT. ………..Deze roep om wraak vond een goede voedingsbodem in de …..algemene…..
    werkloosheid..en..de..snelle….GELDONTWAARDING…van…die…tijd……….Er zou echter in de toestand v.h.volgens de Duitsers zo.’……’vernederde’ ….land..verandering komen. ……De veran-
    dering werd bewerkstelligd ..door..een..voormalige..korporaal..v.h.Duitse leger, de ……….
    Oostenrijkse..Adolf ..Hitler. …………..Op 14 september sloot hij zich aan bij de…..DUITSE…ARBEIDERS…PARTIJ,een v.d.vele kleine partijen die er toen in Dld waren. ..On augustus ..1920 werd de naam v.d.partij veranderd in…Nationaal…Socialistische…Duitse…Arbeiders…partij(…(N.S.D.A.P.)…..De partij ging de geschiedenis …in…als…de…”nazipartij”.-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/—/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
    …’..Als de nog onbekende korporaal ..Adolf ..Hitler zich op 14 december…1919…aansluit bij de
    onbetekenende. ?.Duitse..Arbeiders..Partij, neemt hij zich voor …Duitsland weer een grote …mogendheid…te maken. …Door hun armoedige omstandigheden beginnen de mensen zich voor zijn ideeen te interesseren en het duurt niet lang of hij weet binnen zijn partij de macht te grijpen. De naam verandert hij in Nationaal Socialistische Duitse Arbeiders Partij,de Nazi’s………..Direct
    schoeit hij zijn partij op militaire leest. Zijn lijfwachten gaan gekleed in …bruine uniformen,en worden daardoor ?’ Bruinhemden’ genoemd. ……….Zijn macht wordt allengs groter.
    Duitsland wordt …EEN…grote kazerne.?.Het net van autowegen breidt hij uit. Leger,luchtmacht en marine worden versterkt…………….In 1934 krijgt Hitler de totale macht. Hij laat zich…FUHRER…..
    noemen en weet bijna een heel volmachten zich te krijgen. Dan valt hij het Saargebied en Rijnland binnen. Europa houdt de adem in. Oostenrijk valt in Hitlers handen. …nog is zijn honger naar uitbreiding niet gestild.Een deel van…TSJECHOSLOWAKIJE..sluit zich aan. De spanning wordt ..ondraaglijk. …De Geallieerden.. aarzelen. ..Als de ..Duitsers op 1 september 1939 Polen binnenvallen is …dat….voor Frankrijk ..en..Engeland aanleiding om Hitler de oorlog te verklaren…..
    Het begin v.d….Tweede…Wereldoorlog ..is daarmee een feit geworden.####################################################################

    Like

   • Theo zegt:

    maar wat dacht je van Europeanen,vooral uit oost-eurropa,Nederland,en die moslims komen vooral uit de voormalige kolonieen,bijv; Aalgerijen daar werden Er getraind!! uit Scandinavie,Zuid-Afrika! maar het Legion krijgt men niet omver-vergeleken met het Nederlandse Leger,met alle Respecct voor de Echte ( Pro’s ) de Elite! kijk zelf wat er in Nederland bij de politie zit,en andere belangrijke posten! en hier waren moslim-jongeren allang daar bi IS,laaat nederland eerst in hun eigen (Aan het) Verrotte Keuken kijken!
    zuid Europa heeft ook een wat getinde Huids kleur dus……..?

    Like

  • Maria zegt:

   WTF ?!?!?!

   sprakeloos ben ik….
   Nu begrijpen we dat dat vreemdelingen legioen nooit optrad en nergens meer te zien waren…
   Amai voor de 1é keer hier compleet schrijfloos om te antwoorden hierop

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De ISLAM is ONS ONGELUK!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Buitenlandse huurlingen zijn in oorlogen nooit te vertrouwen !!

  Like

 5. Johrijn zegt:

  Zelfde laken een pak als berichten hier in de media dat de Nederlandse achmed al souvlaki, of een dergerlijke Arabische naam, gedood is in Syrië. Of dat de Nederlandse yousef achmali gearresteerd is in Turkije, allemaal newspeak. En natuurlijk zijn het moslims die naar isis zijn overgelopen, geen twijfel mogelijk

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ondertussen in hetzelfde Frankrijk ABORTUSSEN

  KRAAMAFDELING

  Like

 7. GJ zegt:

  De jaren na ik de Arabische lente kende la Légion étrangère een extra toeloop qua muzelman. Net zoals het 2ème Régiment étranger de parachutisten kende na de val van de muur. Hetgeen nu zijn heenkomen zoekt bij geloofsbroeders. Dat ze snel hun 72 maanden mogen vinden.

  Like

 8. anna zegt:

  in het vreemdelingenlegioen zijn niet alleen Fransen, met name ook Belgen, Spanjaarden en Nederlanders, of bij ISIS in de smaak vallen is nog maar zéér de vraag ,,,,,

  Like

 9. Marc zegt:

  Ik ben er zo tegen dat in het Westen geboren of genaturaliseerde moslims in het spraakgebruik voortdurend worden benoemd met een westerse nationaliteit. Het blijft zo dat de rechtsstaat zijn recht ontleend aan het volk. Een volk is altijd op de eerste plaats een culturele entiteit. De rechtsstaat is ervoor onderlinge geschillen te beslechten. Daarom heeft de rechtspraak, als een van de drie pijlers van de rechtsstaat, een eigen beslissingsbevoegdheid gekregen. Die beslissingen baseren ze altijd op bestaande wetten, die weer afkomstig zijn van een tweede pijler van de rechtsstaat, het parlement. Zowel parlement als rechterlijke macht moeten zich ten alle tijden bewust blijven van het feit dat zij hun bestaan aan de culturele entiteit ontlenen. Zodra zij wetten aannemen of beslissingen nemen die strijden met die culturele identiteit van die entiteit, moeten zij zich bewust zijn van mogelijk schadelijke effecten daarvan voor die culturele entiteit.

  Een rechter moet beslissingen kunnen nemen die mogelijk strijden met rechten van de culturele entiteit. Maar dat mag nooit zover gaan dat de culturele entiteit zelf daar zo’n schade van ondervind, dat de culturele identiteit verloren gaat. Is dat wel het geval, dan verliezen rechterlijke macht en parlement de bevoegdheden die zij aan die culturele identiteit hebben ontleend: dan stort feitelijk, mét de culturele entiteit zelf, de hele rechtsstaat als een kaartenhuis in.

  Het is daarom denkbaar dat, bij voortdurend falen door zowel rechterlijke macht als parlement de bron waaraan zij hun macht ontlenen afdoende te beschermen, het volk, als bron van die macht, de macht terug neemt en een nieuwe rechtshandhaving kiest.

  In de praktijk is het overigens ook altijd zo dat, met name niet-westerse immigranten, vooral die van islamitische signatuur, aan zichzelf refereren met de nationaliteit waarvan zij of hun ouders, afkomstig zijn. Een hier te lande geboren ‘Nederlander’ van Marokkaanse afkomst zal altijd aan zichzelf refereren als Marokkaan, niet als Nederlander. En dat is ook juist: zij houden vast aan het gevoel tot een bepaalde groep te behoren. Het Nederlanderschap zegt hun geheel niets, behalve de uit de staat voortvloeiende rechten en plichten. Maar dat ervaren zij, op volkomen natuurlijke wijze (!) als zuiver instrumenteel: ze innen kinderbijslag en uitkering en / of betalen belasting. Maar cultureel hebben zij geen enkele binding met het Nederlanderschap. En dat is volstrekt logisch.

  Wat niet logisch is, is dat de rechtsstaat, in casu rechterlijke macht en parlement, zover ‘geëvolueerd’ is, dat het alle contact met, verantwoordelijkheidsgevoel voor, en verantwoording aan het volk bewust (!) en met volkomen misplaatst dedain jegens het volk, soms onbewust, naast zich neerlegt, negeert of weg bagatelliseert.

  Zo kan het op een goede dag zomaar gebeuren dat, als het volk eindelijk het heft weer in eigen hand neemt, een rechter plots een gewezen rechter is geworden, een parlementslid beschaamd het Huis verlaat.

  Pegida kan besmeurt worden, EDL kan onthoofd worden, Hebdo kan zijn identiteit door de Franse staat geconfisqueerd zien worden (demonstraties zij-aan-zij met beruchte tegenstanders van de vrijheid van meningsuiting), een Rutte kan al ruttend ons land ‘doortrekken’, maar eens komt het moment dat de realiteitszin met een rotklap zich manifesteert. En dan is het afgelopen met alle ‘vrijgevigheid’ en ‘begrip voor anderen’.

  Ik hoop van harte dat in dat geval onze westerse culturen hun beschaving zullen behouden, door de menselijke waardigheid juist een expliciete gestalte te geven. Dus niet door hun identiteit, cultuur, staat, recht en arbeid op te offeren of door een of andere rechter te grabbel te laten gooien, maar door een warme grens te stellen, waarbij de vreemdeling die geweigerd wordt weet waarom hem dat geweigerd wordt: niet omdat hij geen mens zou zijn, maar omdat hij geen Nederlander, Fransman of Duitser is! Daarom!

  Dus: refereer nooit aan een hier te lande geboren moslims als een ‘Nederlandse’ jihadist, wat dat is een contradictio interminis: dat bestaat gewoon helemaal niet. En die jihadist zal de eerste zijn om dat te erkennen of bevestigen.

  Dus waar zijn wij Nederlanders / Westerlingen nou helemaal mee bezig?

  Het is tijd dat we eens tot onszelf komen.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Dat kunnen alleen om muslim soldaten handelen.Ik hoop dat de Fransen hier van iets hebben geleerd.

  Like

 11. In bovenstaand krantenartikel staat dat er twaalf voormalige soldaten uit het Franse leger terecht zijn gekomen bij IS. Voormalig wil zeggen dat ze al uit Franse dienst zijn. Van overlopen is dus geen sprake. Wat iemand doet na zijn dienstverband is zijn eigen zaak en betekent op geen enkele wijze dat zij Frankrijk in de rug aanvallen, zoals het artikel beweert. Het is zelfs zo dat Franse militairen het anti-Assad verzet steunen met instructie en adviezen. Dat komt dus erg dichtbij IS. Er staat verder in het artikel ook niets over overlopen, zoals de kop erboven suggereert. Overlopen is wanneer je nog in dienst bent naar de vijand gaan om dienst te nemen. Het artikel maakt ook niet duidelijk om hoeveel oud-legionairs het zou gaan. In ieder geval minder dan twaalf en dat is dus helemaal niet zoveel. In Kroatië en Bosnië tijdens de oorlog in voormalig Joegoslavië waren er vele malen meer oud-legionairs die dienst namen om mee te vechten, waaronder ondergetekende. De meeste reacties op het artikel hierboven zijn ook nogal voorbarig en vaag. Helemaal geen nieuws dus. In mijn boek ‘Geen mannen, maar duivels!’ staat wel veel nieuws.

  Like

 12. Hw koekkoek zegt:

  Reactie op koddebeier .
  N legionair is geen huurling.
  LEGIO PATRIA NOSTRA .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s