“ADOLF HOLLANDE” beschuldigd van een anti-islamcomplot

Screenshot_24

(Vertaling: delamontagne)

Een Marokkaans dagblad heeft de  Franse president vermomd als Adolf Hitler afgebeeld. De krant zegt uit te willen leggen hoe François Hollande  voorbereidingen treft om de moslims  uit te roeien. Het Arabisch gezinde dagblad  “Al Watan Al An” wil choqueren en dat is gelukt: 3 dagen na de 70e  herdenking van de bevrijding van Auschwitz-Birkenau.

In de editie van 29 januari is Hollande vermomd als Adolf Hitler en hij  lijkt echter dan de werkelijkheid; klein snorretje, een Nazi-tenue en een armband met hakenkruis. Naast de foto staat in raadselachtig Arabisch: “Willen de Fransen de concentratiekampen van Hitler nieuw leven inblazen om de moslims uit te roeien?”

Het Fransgezinde  Marokkaanse  dagblad «Telquel» heeft de redacteur van “Al Watan Al An” geïnterviewd over zijn keuze dit te doen. “Dit is niet zozeer tegen de Franse president gericht, want die verdient erger. Maar de Franse regering geeft geen waarborg voor de veiligheid van haar burgers van moslimafkomst, zoals zij dit wel doet voor de Joodse  gemeenschap”, aldus Abderrahim Ariri.

De journalist houdt de regering verantwoordelijk  voor de talloze anti-islam acties ( 128 in de afgelopen twee weken, dat is bijna net zoveel als in heel 2014 ), die volgden op de moordaanslagen in Parijs: “Heel veel plaatsen met gebedshuizen  van moslims zijn recentelijk aangevallen zonder dat dit verontrusting oproept bij de Franse autoriteiten.” Abderrahim Ariri, die de competitie tussen links en rechts Frankrijk als de oorzaak ziet van de schade die de moslimgemeenschap wordt aangedaan als een voorbereiding om de moslims van hun burgerrechten te beroven en ook van hun huisvesting en werkgelegenheid als dit zo doorgaat.

Het Fransgezinde blad “Telquel” herinnert eraan dat dit artikel onder het toepassingsgebied van de Marokkaanse “perscode” valt. Volgens artikel 52 van deze code wordt het publiekelijk beledigen van staatshoofden in hun waardigheid, de premiers van landen en ministers van Buitenlandse Zaken, bestraft met gevangenisstraf van een maand tot een jaar en een boete van 10.000  tot  100.000 Dirham.

Bronnen:
http://euro-jihad.com/blog
en
www.20min.ch

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Marokko, Moslims, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op “ADOLF HOLLANDE” beschuldigd van een anti-islamcomplot

 1. Ahava zegt:

  De omgekeerde wereld, waarin de leugen regeert. Alsof moslims in Frankrijk gediscrimineerd worden en joden voorgetrokken! Het is andersom. Flauwe grap trouwens, die cartoon. Ultra-rechtse aanslag op krantenkantoor in Marokko op handen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je kunt nog verder gaan: Of Hitler ooit de móslims heeft willen uitroeien!
   Hij betrok ze integendeel bij de holocaust!
   Maar omdat hij ze toevallig niet bij drómmen Europa binnenhaalde, kan Links dat, tot haar opluchting, lekker over het hoofd zien en van de moslims de ‘nieuwe Joden’ maken Iets, wat de Marokkanen thans dus, heel slinks, overnemen……

   Like

 2. kraftavilqa zegt:

  Ach gut de zielige muzeltjes zijn weer slachtoffer. Stumpers.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Deze Abderrahim Ariri zou er beter aan doen om de NEGATIEVE IMPRESSIE die men nu algeheel over de Islam heeft , vanwege HUN extremistelijke gedrag naar alles en iedereen wat NIET Islamitisch is , te VEROORDELEN en eens een grondige INTROSPECTIE moeten houden onder ALLE Moslims en hen met de NEUS op de FEITEN drukken dat de OORZAAK van het ANTI ISLAM gevoel , wereldwijd , de Islamitische gemeenschap TOCH ECHT WEL AAN ZICHZELF te danken heeft. En niet WEER de “schuld” bij anderen leggen. Ik ben er 100% van overtuigd , dat waneer de rollen omgedraaid zouden zijn , en de Joden inderdaad WERELDWIJD een terreur zouden vormen , dat men EXACT hetzelfde zou doen , om de Islamieten extra beveiliging te geven…..Maar helaas pindakaas , heeft deze achterlijke zandbak randdebiel dat nog niet helemaal door. De OORZAAK van de WERELDWIJDE terreur is ISLAM . Verder niet meer over zeiken , maar het wordt NU hoog TIJD om DADEN te gaan verrichten TEGEN deze wereldwijde terreur van de ISLAM…..KEIHARD aanpakken die lui.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ oud-marinier: 17.48. uur. U haalt me de woorden uit de mond, beste oud-marinier. Geheel met U eens! Ik word misselijk van dat steeds weer in de SLACHTOFFERROL vallen van MOSLIMS!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Tom Hendrix ….dank je Tom…..Het wordt tijd dat men dit ook eens OPENLIJK in de MEDIA bekend moet gaan maken aan de bevolking…..hoe misselijkmakend die terugval van de Moslims is. Ze zijn GEEN slachtoffer van wat dan ook. Ze zijn WEL zielige stukken stront , stuk voor stuk die Morocs en Turken.

    Like

 4. bigljohn zegt:

  Hollande moest toch zo nodig Moslims in Frankrijk een voorkeurspositie geven ? Groot voorstander van massale Moslim import, multicultie toestanden…..Welnu, nu word hij op zijn wenken bediend ! Ditgene staat – Den Haag – ook ooit te wachten. Wie met de Duivel een pact sluit, zijn ziel verkoopt, moet niet raar opkijken dat hij je eens te grazen zal nemen. Als je maar lang genoeg op de deur van de Duivel blijft kloppen, doet hij op een gegeven moment open !

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Adolf Hitler had in 1923, na de mislukte Bierkellerputsch in München, na zijn proces door de overwegende rechtse rechtbank ook een gevangenisstraf opgekregen die eigenlijk 5 jaar moest duren maar uiteindelijk 9 maanden werd. Hitler kreeg toen ook in de gevangenis van Lech een gratis bed, bad en brood en schreef daar het beruchte ‘Mein Kampf’. toen hij vele jaren later de führer van Duitsland werd had Hitler contacten met radicale islamieten en moslims uit Joegoslavië, Rusland en het Midden-Oosten en zij vonden zijn antisemitisme geweldig! Tallozen onder hen hielpen de nazi’s mee om de joden uit te roeien dus hoeven de moslims niet te toeteren dat hij hen wilde uitroeien.
  François Hollande wilde bovendien, voor de beruchte aanslag in Parijs op Charlie Hebdo, zelfs het kritiek leveren op de islam en moslims strafbaar maken, een voorkeursbehandeling geven en toeterde luid dat islamieten de eerste slachtoffers zouden zijn van het extremisme onder hun “soortgenoten”! Dit bewijst weer opnieuw hoeveel minachting en haat deze afschuwelijke lui koesteren tegen hun linkse “vrienden” in Europa en nog durven te beweren dat zij anti-islam wezen! Niettemin mag Hollande een keer een grote afkeer van dat tuig krijgen omdat hij anders zijn ziel inderdaad aan Satan verkoopt! Onze haat tegen deze ziekmakende figuren is godzijdank NOOIT meer in een fles te stoppen!

  Like

 6. Dokus zegt:

  Bekend verschijnsel bij moslims…… De zaak omdraaien…..Zielig doen jezelf in de beklaagdenbank zetten……. Liegen…… Pas op…….in alle maatschappelijke lagen komt dit voor….. Zelfs kranten in Marocco……….!!!!!!!!!

  Like

 7. Maria zegt:

  Het zullen de Chinezen zijn die gans die islam van de planeet zullen uitroeien…
  Zij gaan ook de heersers van de planeet zijn daar waar het Westen en andere continenten met alles en iedereen erin uitgeroeid zullen worden 😦

  Like

  • Maria zegt:

   mijn zin was niet compleet: Zij gaan ook de heersers van de planeet zijn daar waar het Westen en andere continenten met alles en iedereen erin uitgeroeid zullen worden DOOR DE ISLAM

   Like

 8. Jan zegt:

  Waarom wij allen radikalen zijn volgens de Franse regering:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s