Tarik was een “loner”, maar hij was absoluut niet gewelddadig!

Screenshot_30

(Door: Martha N.)

Dat is toch wel knap hoor van die mensen van de NOS, echte psychiaters in de dop. De man was geestelijk gestoord, niet gewelddadig en een “loner”! Zou het misschien een moslim zijn? Nee hoor mensen, niets aan de hand, een “loner”! Ik wist niet dat moslims tegenwoordig “loners” genoemd worden. Vroeger had je dagloners, werkt de man soms?

Precies volgens het handboekje “Hoe beschrijf ik de aanval door een moslim?” Bij dit bericht moest ik hartelijk lachen, een goeie. Zo krijgt de NOS eens een koekje van eigen deeg, heerlijk.

Maar mensen, ik wil u niet op het verkeerde pad brengen, dus lees dit berichtje maar niet verder. Moslims zijn per definitie “loners” of “geestelijk gestoord”. O wee, waarschijnlijk moet men zeer binnenkort andere benamingen gaan verzinnen. Het is toch een belediging voor een moslim wanneer hij geestelijk gestoord wordt genoemd als hij een goede daad verricht (wil verrichten).

Het wapen waarmee de 19-jarige Tarik Z. uit Pijnacker liep te zwaaien in de NOS-studio was een nep – vuurwapen dat niet van echt was te onderscheiden. Dat heeft de politie vanavond gezegd. De verdachte was geen bekende van de politie.

O, maar dan telt deze aanslag toch niet, het was maar een nep wapen. In ieder geval had hij een “boodschap” bij zich die hij voor wilde lezen. De man heeft zich blijkbaar in de nieuwszender vergist. Staat de NOS niet bekend als VOOR de moslims? Dat weet zelfs een gestoorde.

Interessant is te weten welke boodschap hij “live” uit wilde zenden. Dat zullen we echter vast niet te weten komen.

www.ad.nl

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Linkse media, NOS, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tarik was een “loner”, maar hij was absoluut niet gewelddadig!

 1. R.Kroonenberg zegt:

  nee, zijn “boodschap” gaan wij niet te weten komen…daar zet ik óók op in… 😛

  Like

 2. mijn-idee zegt:

  Hoorde vanmiddag op de radio dat Tarik Zahzah ( volgens Arnold Karskens op TPO ) wel een bekende was van de politie, maar Opstelten en co wil niet laten weten waarmee en door wat.

  Nou pak het kleed maar op en veeg de stof er onder.

  En vanmiddag allerlei kenners over mensen met een psychose en hoe dat aan te pakken.
  Blijkbaar ( een psychiater heeft nog amper de tijd gehad de knaap te onderzoeken) is de diagnose al gesteld.

  Ziek, dus zielig en vast kansloos………( alhoewel: student TU nucleaire wetenschap pfffff moet je niet verder over nadenken, mag hopen dat ie die opleiding niet meer mag afmaken) nou ja, we voelen hem allemaal wel weer aankomen.

  Geef de man een baan, ( wel een beetje met status, dus liever niet als vakkenvuller, manager van iets staat beter ) een huis (liefst een vrijstaande in een mooie wijk, geen flat of in een rijtje, jak) , een vrouw,( een maagd natuurlijk, het liefst een mooie, maar anders…maakt niet uit, ze gaat toch onder de boerka en voor de rest – het licht uit ) vooral veel geld ( wil wel drie keer per jaar naar Turkije en graag wat extra’s voor een paar huizen of hotels voor, tjaa ) en “álles sal reg kom”

  Ik lees mijn verhaal en word zelf beroerd van mijn eigen cynisme, maar de bagger die ik sinds gisteren weer over ons heen heb zien en horen komen maken dat ik even van het padje ben…

  Misschien wel last van een acute psychose……!!!!!!
  (O, een baan een huis en een partner én een bulk geld mijn richting op??????????????????????)

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Was een typefoutje . LONER moet natuurlijk zijn : LOZER !!!

  Like

 4. Wachteres zegt:

  ‘Lone wolves’ is een linkse uivinding.

  Die term wordt door links gebruikt om aan te geven dat er slechts een paar ‘gekkies’ rondlopen en dat die niets met de islam te maken hebben.

  Dat de ‘lone wolves’ in de loop der tijden wel grote groepen zijn geworden [zie het Midden-Oosten] en altijd grote groepen zijn geweest, mag de pret niet drukken.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Inderdaad de NOS heeft “Koekje uit eigen deeg gekregen”. HOERA!. Wie heeft dat gedacht? Dat deze PRAVDA- bende zou zijn aangevallen door eigen islamitische troetel hyena!!!… Geweldig! …Hyena’s komen op wegrottende kadavers af; die stinken een uur in de wind .Nou de NOS is zo’n sekreet vol liefde voor moslims …En liefs zo gewelddadig mogelijk: zie hun liefdevolle houding tegenover de moordenaars van de Hamas en moslims die “onveilig gedrag” tonen tegenover autochtone Nederlanders.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Binnenkort heb ik zijn “mentor” aan een lijntje, ik ga het vragen, goed?

  Like

 7. volkegem zegt:

  Nu geloof ik al lang de media niet meer en heb ik het niet zo op die baardmannen, maar wat die zielige jongen betreft geloof ik inderdaad dat hij ergens een vijs los had of tenminste aan een post traumatische stress stoornis leed.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja, misschien ene zielige jongen. maar door de media zijn we wantrouwig geworden. Ze zijn verdwaald in hun hoofd, zielig, ze weten niet beter, hun cultuur, een “loner”, en dit alles heeft niets met het moslim geloof te maken… Ik geloof dat ik ook de weg kwijtraak,ik ben een “loner”, ik hoop dat jullie mij niet vergeten… Lieve en welgemeende groet van Martha N.
   Oh ja, ik werk niet met pistolen of bommen, maar met woorden is dat strafbaar?

   Like

 8. bigljohn zegt:

  En het was toch alweer zo’n goede jongen, een intelligente jongen volgens het NOS journaal. Maar intelligente jongens halen niet van die stuipen uit, laten zich ook niet voor het Islam karretje spannen. Een goede jongen ? Met een nep pistool de congiere bijna een hartaanval bezorgen. De islam kent alleen maar goede jongens, volgens hun eigen moeders, en volgens de MSM media. Goede jongens die koppensnellen, gelijk Afrikaanse inboorlingen van voor de zendelingentijd, die vrouwen aftuigen tot soms de dood er op volgt, die zich bezig houden met stenigen en zweepslagen, die homo’s en lesbo’s ophangen, die bij kruimeldieven ledematen afhakken. Als dat goed jongens zijn, wil ik wel eens hun slechte jongens wel eens zien. Een ome van mij (reeds overleden) was veel milder in zijn oordeel over vrouwen. Hij grapte; Vrouwen zijn er in drie soorten. Kwaaie vrouwen, verrekte kwaaie vrouwen, en nondeju’s kwaaie vrouwen. En meteen er achteraan zei hij; Ben ik even blij dat ik gewoon een kwaai vrouw getroffen heb !

  Like

 9. Jan zegt:

  Tarik is een goede antwoord voor diegenen die geloven dat moslims in Nederland aan het seculariseren zijn. Het feit dat hij een Nederlandse moeder heeft is voor hem geen belemmering gebleken om belangstelling te hebben voor islam en ontwikkelingen in het Midden-Oosten. Blijkbaar islam voortplant zich via de baarmoeders van de Nederlandse vrouwen.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Op http://www.golfbrekers.be heb ik desbetreffend het volgende gelezen:

  ‘Vandaag heeft hij een naam Tarik Zahzah (… of Zaza voor de vrienden) uit Pijnacker. Die jongen zijn hoofd zit vol chemische formules. Lid van een hackerscollectief verwardencollectief.

  En dat hij verward is mag blijken uit het feit dat hij een rode staatszender uitkoos voor één minuut wereldbekendheid.

  Dit is zijn epistel:

  “Wanneer u dit leest, raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega’s ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben. Er zijn er nog vijf plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land acht zware explosieven geplaatst die radioactief materiaal bevatten. Als u mij niet naar studio 8 brengt om een uitzending over te nemen dan zijn wij genoodzaakt tot actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid mij nu naar studio 8, de NOS studio.

  Wij zijn gegijzeld door zwaarbewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen in de rest van het land en ze hebben 98 hackers klaar staan voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaatst die radioactief materiaal bevatten. Zij willen een live uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live uitzending op enige manier verstoord wordt, zullen zij tot actie overgaan. Van buitenaf wordt in de gaten gehouden of de live uitzending in heel Nederland bekeken kan worden. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere:
  1. Dit gebouw wordt niet bestormd
  2. De live uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconde onderbroken en niet bewerkt.
  3. Voor de duidelijk wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de live uitzending toegevoegd.
  Als aan de voorwaarden wordt voldaan, zullen wij vrij worden gelaten. Ik zal het nog een keer herhalen. [herhalen]”

  Het is wachten op een protestbetoging van gematigde hackers.’

  Like

 11. Inge zegt:

  Nou ik weet het zo net nog niet. De dreigementen die moslims uiten zijn doorgaans reeel. Als ze zich sterk voelen liegen ze niet. Geen van de dreigingen die in de brief genoemd worden was waar, zelfs het pistool was nep. Jammer genoeg weten we nog steeds niet welke boodschap hij over wilde brengen; ik denk dat dat wel eens een heel andere kon zijn dan wat we gewend zijn van de doorsnee fundamentalist. En deze man ging wel heel ver om zijn stem te laten horen. Was er geen andere weg? Kennelijk niet. Wellicht een boodschap die wij domme burgertjes niet mogen horen? Omdat daarmee een zekere hoogblonde politicus evident in het gelijk wordt gesteld, zo vlak voor de verkiezingen? Als niet duidelijk wordt wat de reden is voor het hele gedoe, dan gok ik op het laatste.
  Maar misschien ook ‘gewoon’ een ongelukkige jongeling die schreeuwt om hulp. Kan ook. We wachten af.

  Like

  • Martha N zegt:

   Wij schreeuwen al jaren om hulp, het geluid verdwijnt in het heelal zonder gehoord te worden, geeft alleen maar luchtvervuiling volgens de “goede politici”. Maar ik wil niet als een harde overkomen, ben een softie, speciaal voor eigen vaderland… en misschien is juist deze moslim even de weg kwijt. Ik bedoel het niet kwaad, vriendelijke groet en een fijn weekend, Martha N
   En ja, je hebt waarschijnlijk helemaasl gelijk met je opmerking over Wilders

   Like

 12. Hij schijnt erg geïnteresseerd te zijn in alles wat met de ‘Illuminati’, NWO en ‘free masons’ te maken heeft. Breivik had dat trouwens ook.
  Deze Tarik wordt daarom ook weggezet als een ‘gek’ of ‘complotdenker’.
  Wellicht wilde hij ons daarover inlichten of voor waarschuwen (“We leven in één groot complot!”)
  Maar gezien zijn achtergrond, kan het ook zo maar zijn dat hij ‘De Protocollen van de Wijzen van Sion’ er nog maar eens op nageslagen heeft en ons wilde mededelen dat de Joden achter dat grote complot zitten.

  -Achteraf heb ik natuurlijk makkelijk praten maar ik had het wel gewaardeerd als zij hem een mic hadden gegeven en een camera om zijn verhaal te laten doen. Nu blijft het vaag en kunnen we gissen. Nu hebben anderen het weer in handen om naar buiten te brengen waar zijn rede over zou gaan. Straks gaan ze ons nog vertellen dat het een ‘uit de hand gelopen studentengrapje’ was (“Zeg lullo, wij leggen 5000 pegels in als jij met je kanus op de buis verschijnt.”)-

  Eén ding is hem al wel gelukt; De titel ‘gek’, ‘verward’ en ‘complotdenker’ heeft hij al op zak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s