Zijn uitlatingen van ongenoegen strafbaar tegenwoordig? Men mag zijn/haar mening niet meer uiten? Staan wij onder curatele? De overheid waakt over onze (PVV) woorden!

PVV anders

(Door: Martha N.)

Het OM onderzoekt uitlatingen op ‘PVV-Facebookpagina’. Misschien mag ik vragen als onderdanig Nederlander waarom uitlatingen van alleen PVV´ers onderzocht worden? Is DIT GEEN discriminatie? Advocaten, ga aan de slag, weet waarvoor u werkt en dit zijn niet de mensen die aanslagen plegen, noch gek zijn, maar genoeg hebben van deze regering en TE veel mensen die mee profiteren van onze arbeid. Is dit een misdaad? Plegen wij door ons woord te gebruiken een misdaad?

Is de wereld van het recht dan totaal dolgedraaid? Zijn  mensen met een voorkeur voor eigen Vaderland en behoud van eigen waarden en cultuur dan ineens vervloekt? Zijn wij, de Nederlandse mensen die achter de PVV-gedachte staan, verdoemd en moeten we, net als de Joden, nu worden vervolgd vanwege onze vaderlandsliefde?

Wat krijgen wij op onze jas: Het teken van het Kruis?

Straks krijgen we een verbod op alle vrijheden van spreken en wordt ons de mond gesnoerd. Wij zijn in hart en nieren echte vaderlanders, maar dat mag niet! Wij moeten zwijgen, wij moeten stom gemaakt worden, stilzwijgende opdracht aan de media door onze regering: maak ze publiekelijk af !!!

“Laten we het eens over moslims hebben”, ja alle moslims: Heeft de onderzoekscommissie niet geleerd de taal van de moslims te verstaan om zo te beoordelen of deze niet opruiend is? Ja, ze kiezen weer voor de gemakkelijkste weg. Buitenlands verstaan ze niet en PVV-taal willen ze niet verstaan.

Alle woorden gesproken door Geert Wilders worden verkeerd weergegeven, de woorden van mensen die de PVV een warm hart toedragen vanwege het grote vaderlandsgevoel zijn per definitie Nazi-woorden. Wie maakt nu ons Vaderland af, WIJ, mensen van de PVV, of de regeringsleiders die Allah aanbidden!

Mag ik vragen: `Wat doen wij eigenlijk verkeerd? Mogen wij niet van eigen land en mensen houden?´

OF is dit recht alleen aan moslims gegeven en wel met dit verschil dat zij in ONS land wonen en wij (ooit) in eigen land. Sorry dan dat wij Nederlanders in ons eigen land gedoogd worden en mogen werken voor de binnenkomers! Of vergis ik me alweer? Mensen van Nederland, het hart van Nederland, bent u het eens met alles zoals het NU gaat? Bent u het ermee eens dat er NU een verandering moet komen? Maak dan eens uw keuze, laat uw eigen land dan niet verrotten, uw eigen mensen, de toekomst van uw kinderen…

Lees wat uw lieve vriendelijke moslims doen in een land waar zij meer vrijheid genieten dan in het land waar zij oorspronkelijk vandaan kwamen!!  De vereniging Raad van Marokkaanse moskeeën Nederland en het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO) en de Raad van Marokkaanse Moskeeën Noord-Holland/ Moskee Al Kabir hebben aangifte gedaan van bedreiging, belediging van een groep mensen en aanzetten tot discriminatie en haat tegen de Facebook-pagina ‘Steun de PVV’. Volgens deze verenigingen zou met de Facebook-pagina een oproep gedaan zijn om Nederlandse moskeeën in brand te steken. Een dergelijke oproep heeft het OM niet aangetroffen. Wel stuitte het OM op de reacties onder het Telegraaf-artikel.

 Is het geen tijd dat mensen, die hier met vriendschap ontvangen zijn, JA OOK DOOR PVV-MENSEN, zich eens matigen, gewoon tevreden leven en niet altijd “DISCRIMINATIE” rond toeteren! WIJ, islamieten hebben rechten, jullie, de autochtone Nederlanders kunnen barsten!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, betutteling, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

47 reacties op Zijn uitlatingen van ongenoegen strafbaar tegenwoordig? Men mag zijn/haar mening niet meer uiten? Staan wij onder curatele? De overheid waakt over onze (PVV) woorden!

 1. Jaantje zegt:

  Moeten ze eens op de Joop gaan kijken:)
  Alhoewel die tuinkabouter slim genoeg is om af en toe eens een zogenaamde computer hack/crash te lanceren en zo de haatreacties van zijn enge volgelingen te laten verdwijnen dat houd dan in alle reacties weg…..
  Zelfs heel wat praatprogramma’s hebben regelmatig een topic waarbij niet alleen de gasten maar de gastheren zelf uit de bocht vliegen.
  Gaat staartje krijgen dit is de reinste dictatuur.

  Like

 2. wouteenhoorn zegt:

  Oh, dan moeten er heel wat vervolgingen komen natuurlijk ook van de anti-PVV sites. Maar het is natuurlijk een stap verder naar dictatuur. Of mag ik dat niet meer zeggen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Goed geschreven Martha! Tja, in Nederland heeft men recht op een eigen mening. Helaas wordt er door de geheel socialistische goegemeente van ONS verwacht dat deze mening overeen dient te komen met HUN OPVATTINGEN! O je, en over “haat zaaien”, gesproken: WANNEER WORDT DE OUD HFD>COMMISSARIS RIESSEN GEDAAGD VOOR HET ZAAIEN VAN HAAT TEGEN PVV KIEZERS. Deze man wenste Wilders vermoord te zien, en stelde voor alle PVV stemmende Nederlanders te deporteren! En toen was het heel stil……

  Like

  • fleckie zegt:

   ………’VERPOZING ..OVER…VRIJHEID’, ..NW.ISR.WEEKBLAD,30.1.2015,: TAMARAH BENIMA .
   De Nederlandse..Publieke..Omroep verzorgde afgelopen donderdag op radio en televisie een urenlange uitzending waarin de betekenis van en de uitwerking van ..PARIJS’..voelbaar moest
   Worden. Vrijwel alle sleutelvragen bleven liggen………………Tamarah..Benima:
   En daarmee, beste luisteraars, geef ik u overgaan de verpozing die detail u pleegt te bieden”. Met dit citaat wordt iedere zondagochtend ..het..geschiedenisprogramma ..ONVOLTOOID VERLEDEN..TIJD.. Op Radio 1 afgesloten.’ Veozong’, dat is precies het woord voor de marathon-uitzending..JOUW ..VRIJHEID,..MIJN..VRIJHEID op 22 januari 2015. …………..Maar liefst …..
   zevenenhalf uur radio en ruim anderhalf uur televisie hadden duplieken omroepen er gezamenlijk tegenaan gegooid om te zien wat de uitwerkingen van….’PARIJS’….zijn op Nederland. Maar aan het einde v.d.22 e was de luisteraar en/ of kijker geen steek wijzer…………….Wat had er allemaal
   niet besproken kunnen worden: het verschil tussen vrijheid voor het individu in de publieke ruimte,vrijheid in de verschillendelevenssferen van de mens,opvattingen over vrijheid in de verschil
   lende religies,de historische ontwikkeling v.d.vrojheid van meningsuiting en van de vrojheid van godsdienst,wat is vrijheid volgens de wet, de tegenstelling tussen vrijheid en eer, de spanning tussen de vrijheid en fatsoen,en tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.Wat heb je nodig om moedig te zijn, de dubbele moraal bij het uitschelden( moslims willen niet geïdentificeerd worden
   met terroristen,maar houden wel vaak alle Joden verantwoordelijk voor het beleid van het door hen gehate Israel) ,de dubbele moraal ..bij..vervolging( antisemitische uitingen worden..hard..aan-
   gepakt, krenkende uitingen tegen de islam moeten mogen,waarom is dat?
   Honderden vragen zijn er nog te bedenken. Maar de PUBLIEKE OMROEP koos niet voor analyse, niet voor het vergroten v.h.inzicht in historische en politieke ontwikkelingen,niet voor h.uiteenrafelen v.d.factoren die tot terrorisme leiden( of,erger nog,presenteerde zelfs achterhaalde theorieën ) nee,de Publieke Omroep koos voor een dialoog.Dat wil zeggen,zogenaamd. Want dialoog gaat heel wat verder dan het uitnodigen van allerlei gastredacteuren, de meesten…moslim,
   onder wie..rapper ?.APPA,die zich deze zomer tijdens een anti..GAZA-DEMONSTRATIE ..fel anti-
   zionistisch ..EN…antisemitisch uitliet. De dialoog is er echt niet bij gebaat om Ben Kok als gastredacteur op de radio te laten optreden. Kok is rabiaat ..anti-islam en voert als ‘Joods-christelijk pastor'( wat is dat?) een eigen kruistocht voor Jezus. Genoeg moslims die mochten zeggen dat de Parijse moordenaars’niets met mij of met de islam te maken hebben’,maar geen Joden om uit te leggen dat Joden niets van zulke fanaten als Ben Kok moeten hebben.
   Waarom was het ” verpozing”? Zo leuk was het niet om Peter R.de Vries te horen verkondigen dat de vermoorde en gewonde redacteuren van ..CHARLIE ..HEBDO.. dan maar niet de profeet hadden moeten afbeelden,of te horen dat..GEEN..STIJL/ JALTA-schrijfster Annebel Nanninga altijd met bedreigingen leeft en met meer angst sinds..PARIJS. ……………..VERBROEDERING……
   Het was verpozing ‘,omdat de publieke.omroepen kozen voor een focus op de gevoelens van angst en uitsluiting. Het was niet meteen zichtbaar,maar de verbroedering,moeten de redacteuren hebben gedacht,moet komen van ons gemeenschappelijk gevoel. Maar die focus maskeert het gebrek aan ernst bij de journalisten die…JOUW ..VRIJHEID,MIJN VRIJHEID maakten. Het luide’ja’ op een vraag aan drie Somalische asielzoeksters of ze waren gevlucht voor mannen als de moordeaars in Parijs,kwam aan het bittere einde van een reportage over de lessen die de vrouwen krijgen in zaken als budgetteren,tuinieren en lezen; de reportage ging niet over oorlog en al helemaal niet over vrijheid. Hevea’s tekenend. Zoals het tekenend was dat alleen een paar bange Joden aan het woord kwamen,alsof Joden niet ook een bijdrage aan een brede discussie kunnen leveren. Over de aanslag op de Hyper Cacher en Joden als( actueel en permanent) doelwit ging het op deze speciale media nauwelijks. Ook tekenend.?………Door alles heen kon je merken dat..’ PARIJS’..waar dat voor staat en wat er allemaal op het spel staat,de presentatoren( vooral op de radio) en redacteuren niet echt raakt. “vrijheid’ was het zoveelste ‘ actuele onderwerp’.Na de uitzendingen konden ze weer tot de orde van de dag. In de illusie dat Nederland gerustgesteld door negen uur ..nep-dialoog ,ook weer over kan en zal gaan op ” normaal’.Voor de PUBLIEKE
   OMROEP betekende ‘Parijs’ dus verpozing: …ouwehoeren..zonder..enige politieke,sociale en…ethische inzichten en..consequenties.#########################################

   Like

  • Joshua zegt:

   Tom Hendrix
   30 januari 2015 om 19:17
   Vele NLDers, zijn net zo doof en blind als die imbecielen in den haag.
   Iedereen mag dood en verderf prediken als het over Joden,Christenen en vaderland lievende mensen gaat, maar oh wee als die lieve moslims in het gedrang komen dan breekt in NLD. de geschoktheid toe, ik schaam mij om nog nederlander te zijn met dit soort walgelijke hufters.
   Martha, ik kan het niet zo goed verwoorden als U dat doet.

   Like

 4. Anneke zegt:

  PVV… . … Profetie Van Vrijheid… . …Politieke Vrijheids-Voorvechters, SHALOM…….

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En daarbij vraag ik mij af, waarom de Turkse en Marokkaanse site’s, waar opgeroepen wordt tot HAAT tegen Joden, opgeroepen wordt tot GEWELD tegen Joden, wel GETOLEREERD worden! O….wacht, D66 en de RODEN vinden dat dat wel door de beugel kan! Vieze, vuile smerige HYPOCRIETEN! En het OM, tmet hun hele arm in de AARS VAN PECHTHOLD! Zo zit dat in elkaar! Kots! Vuile gore NSB ers van het OM! Jullie zouden niet misstaan hebben in dienst tijdens de Duitse bezetting!!

  Like

 6. Driek zegt:

  U heeft het weer fijn neergeschreven, beste Martha, en ik ben het helemaal met u eens, alleen komen wij geen stap verder. Ik zie het nog gebeuren, dat de Nederlandse burger geen kritiek meer mag hebben op de islam, op straffe van een fikse boete. Zo gek zijn ze hier gekomen, met die vreselijke mohammedanen. Misschien – ja heel misschien, komt de burger nog bijtijds tot inzicht. en dat zien we straks, wanneer ze gaan stemmen.

  Like

  • Martha N zegt:

   Beste Driek, Geen stap verder? Kom joh, al is het maar een halve stap… meer zou van harte welkom zijn, maar ja? Na jaren van indoctrinatie door de linkse media en alle politici die maar hameren op PVVers als zijnde tuig van de richel, is het schijnbaar moeilijk om als PVVer nog geloofwaardig over te komen. Aan de grote leugens van deze politici wordt meer waarde gehecht (zijn de mensen er in ieder geval zeker van dat ze bedonderd worden) dan aan de simpele waarheid van de PVV
   Mensen hebben Janmaat vergeten, Pim Fortuyn, en verguizen nu Geert Wilders.
   Wat heeft deze man ooit voor kwaad gedaan?
   Ja, genoeg is genoeg gezegd en Nederland voor de Nederlanders, niet NOG meer, mag dat niet..? Nee, dan ben je een Nazi!
   Driek we gaan gewoon door al vorderen we langzaam, wij zijn geen uitschot, wij zijn geen schooiers, we hoeven ons nergens voor te schamen. Leve onze Vrijheid!

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  tmet=met.

  Like

 8. Theo Prinse zegt:

  Moslims branden sowieso in de hel. Moslims hebben in 1400 jaar 270 – Boeddhisten zeggen 400 – miljoen boeddhisten, hindoes, moslims en christenen vermoord en hun heilige huizen laten branden. Het was de baas van het Openbaar Ministerie (minister opstelten) die heeft aangezet tot aangifte tegen Geert Wilders. Het Openbaar Ministerie wil niet vervolgen maar werd door Opstelten en de moslim advocaat Moszkowicz met artikel 12 gedwongen.

  Het tweede – door minister Opstelten geinstigeerde – proces tegen Geert Wilders en zijn miljoenen achterban is wederom een politiek showproces en derhalve is het vervolgen van deze 12 mensen of reacties de facto een derde politiek proces tegen de PVV en haar miljoenen achterban.
  http://www.volkskrant.nl/binnenland/opstelten-wilders-moet-uitspraken-terugnemen~a3620063/

  Like

 9. Dutchman zegt:

  Goed artikel. Helaas, zolang de meerderheid van de Nederlandse bevolking blind voor de islam is, zal het alleen maar erger worden. Het aantal moslims neemt ieder jaar toe. Zo ook de stemgerechtigde moslim. Als de koers van Nederland de komende 5 a 10 jaar niet veranderd, zal het te laat zijn. Met pijn in mijn hart schrijf ik dit en verkondig al jaren en jaren de gevaren van de islam. De politieke correctheid doet ons de das om. Het vrije Westen is langzaam aan het veranderen. Vrijheden worden ingeperkt door de angst voor de islam. De intolerantie van de moslims in Nederland zal toenemen naarmate hun aantal toeneemt en zullen de bestuurders zich tegen ons keren door de dodelijke politieke correctheid. Wij kunnen straks alleen nog anoniem kritiek leveren op de islam. En die tijd komt met rasse schreden naderbij.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ik weet het Dutchman, maar we blijven doorgaan, zie mijn antwoord aan Driek
   De berichten bij EJ worden door meer mensen gelezen dan alleen de vaste groep.
   Allemaal doorgaan…

   Like

 10. Men mag zijn/haar mening niet meer uiten? Effe proberen. Alles wat met Is lam 🙂 te maken heeft is bij definitie crimineel, barbaars, totalitair enz. ISIS strijders, aanhangers en sympathisanten hebben niet het recht om te leven en wens ik ze ook een gruwelijk en pijnlijke dood. Ook de grootste deel van die halla hakbar roepers hier in Nederland is een gevaar voor ons democratie, dus weg met die rotzooi, terug naar de zandbak. Mijn advies voor het binnenhalen van die geite, schape en kamelenneukers, minimale IQ van 20. Whaaahahahaha komt er niet een meer binnen. Dit geldt ook voor diegene die hier al zijn. Voordeeltje hiervan is, criminaliteit gezakt met 80%, werkeloosheid met 80% verminderd, de gewone Nederlander hebben huurwoningen voor het uitzoeken etc etc. Dus Islam is niet van deze wereld. En wat is nog erger dan wat hierboven staat ?? “ONZE KABINET”
  Voordeur alvast opengezet en koffertje gepakt

  Like

 11. Identitair Verzet Limburg zegt:
 12. Berthe zegt:

  Wij, aanhangers van de Vrijheid (oftewel aanhangers van de Partij voor de Vrijheid) zijn te beschaafd, te vredelievend, te zeer enkel met het woord en het pennetje strijdend—-> dus een HEEL makkelijke prooi voor ons verrotte OM!!!

  Like

  • Wordt het dan geen tijd om hier iets aan te doen. Dus wij ook maar een beetje minder beschaafd en eens laten zien en voelen wat de PVV stemmers (het gewone volk dus) willen. Tijd om achter de pc uit te komen. Er is geen ander manier. Niet afwachten of de PVV de grootste wordt, want die kan het niet alleen, daar heeft hij ONS voor nodig. Of denken we dat als de PVV regeert en zijn beloftes nakomt, dat er geen strijd zal zijn met die onmensen? Foute gedachten en aannames. Mijn kleinkinderen zullen geen halla hakkenbar roepen en 5x per dag met hun reet omhoog zitten.

   Like

 13. Guus D zegt:

  In Duitsland wordt een pastoor vervolgt omdat ie preekt dat de Islam niet bij Duitsland hoort:
  http://www.pi-news.net/2015/01/pastor-islam-gehoert-nicht-zu-deutschland-jetzt-ermittelt-staatsanwaltschaft-gegen-ihn/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, dat behoort tot de opdrachten van het OM. Er zullen nog wel meer volgen. Maar ik ga dit niet verder uitleggen anders wordt weer gezegd dat ik last had van psychoses.
   Nu zou men dan zou goed moeten zijn om eens te bestuderen wat een psychose eigenlijk is. Beslist genoeg over te vinden. Ik weet wel dat ik dit @Jan je nooit zal vergeven noch vergeten.

   Like

   • Igor zegt:

    Blijf gewoon je mening verkondigen Nemesis. Je komt, zeker bij mij, over als een intelligente, betrouwbare reageerder. En wat @Jan zegt, ach niet met een korreltje zout nemen, maar met een zak.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dank je Igor. Wil er nog wel graag aan toevoegen. Zouden het alleen maar meningen zijn. Helaas is dat niet zo, het zijn knalharde feiten.

    Like

   • Martha N zegt:

    Ik weet heel goed wat een psychose is Nemesis, maar wat wil je hiermee eigenlijk zeggen: Ik weet wel dat ik dit @Jan je nooit zal vergeven noch vergeten? Heb ik even iets over het hoofd gezien om het zo maar eens te zeggen.
    Lieve groet

    Like

   • Nemesis zegt:

    Waarschijnlijk heb je een post over het hoofd gezien. Jan beschuldigt me ervan in een psychose te verkeren. Alleen omdat uitgelegd heb hoe Duitsland geregeerd wordt. NU, google maar eens op psychose en je komt een boel te weten. Van die i;;egale neger, die eerst z’n vriendin met een brandblusser het leven uitblies en toen ook nog even een motoragent over de hoop schoot, beweerde men ook dat die in een psychose verkeerde. M.a.w. mijn geestelijke vermogens zijn allemaal perfect in orde. En zullen we het thema nu svp maar laten rusten.
    Jij ook lieve groet Martha.

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Guus D 30 jan. 20:52

   Ik heb die preek beluisterd, en kan het alleen maar met deze pastor eens zijn! Als wat hij zegt al niet meer gezegd mag worden, zijn we veel verder met de Europese dictatuur dan ik dacht!
   Gek eigenlijk dat wat deze man -tegen zijn eigen gemeente- zegt in de openbaarheid komt en misschien zelfs strafbaar is, terwijl er in talloze moskeeën de meest hatelijke dingen worden gezegd over het vrije westen, de Joden, christenen, homo’s, etc. Zolang er geen verbod komt op het preken van haat in moskeeën mogen ze deze Duitse pastor ook niet veroordelen! Deze man riep niet op tot haat tegen moslims, maar heeft wel gezegd dat de God van de christenen niet dezelfde is als allah. En dat er in de Bijbel staat dat we geen andere goden mogen dienen. Wat heeft hij daarmee verkeerd gezegd? De koran staat toch ból van haat en nijd, en oproepen om christenen en Joden te vermoorden?
   Vreemd dat men over de preek van deze dominee is gevallen.
   Ik vind het zelfs ‘verdacht’!

   Like

 14. Driek zegt:

  Dutchman zegt: Helaas, zolang de meerderheid van de Nederlandse bevolking blind voor de islam is, zal het alleen maar erger worden.

  Inderdaad, Dutchman, met angst in het hart zie ik de tijd, dat wij geen kritiek meer mogen leveren op de verwenste islam, met rasse schreden naderbij komen, en ze blijven maar binnenstromen, we gaan er werkelijk aan ten onder. En het lijkt alsof onze bewindslieden vrolijk lachend (Rutte) handenwrijvend toekijken. Maar de toestroom van al die gezanten van Mohammed is toch niet normaal meer? Het is nog slechts een kwestie van hooguit tien jaar, en dan is Nederland onleefbaar, dan dienen we ons te schikken naar de wensen van de profeet. Wat een afschuwelijke gedachte, dat ons Vaderland wordt verkwanseld door lieden als Pechtold, Rutte, Samsons, en vul verder maar in. Het is werkelijk ongelooflijk.

  Like

  • En diegene die niet blind zijn, zijn laf en/of lui. En of de PVV de grootste zal worden (dat hoop ik ten zeerste) zal ook in Maart niet gebeuren. Kijk naar het verleden, PVV grootste in de peilingen, maar als er gestemd wordt krijgt de PVV een geweldige afstraffing van zijn “achterban” Laten we hopen dat ik DEZE keer ongelijk krijg.

   Like

 15. Perfide Albion zegt:

  Ach. Nederland is ook het land waar Maurits Dekker in de jaren dertig werd veroordeeld voor “belediging” van Adolf Hitler.

  Dit land zit vol met randdebielen. Justitie gaat voor in de strijd.

  Justitie moet eens beginnen met het vervolgen van hen die “preken” vanuit de koran.Sluit eens een moskee. Sluit ze allemaal.
  Dan gaan we praten. Dan ga ik het OM misschien serieus nemen. Het OM opereert als het verlengstuk van de nazi’s van onze tijd of wel: de islam. Het OM zit vol met landverraders.
  En landverraad is ernstig. Hoogverraad werd na de oorlog bestraft met de doodstraf. En terecht.

  Dus. Wat is het OM? Heulen met de jihadisten of de volkswil volgen?.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Perfide Albion: 21.15. uur, op 30/01. Inderdaad wat U zegt. Dat hele OM zit vol van RODE VERRADERS en D66 VERRADERS, die er enkel op uit zijn de PVV ‘te grazen”, te nemen. Waar blijft NU de dagvaarding van de RODE RIESSEN, die de oproep deed, om Wilders te vermoorden, en alle PVV kiezers te deporteren? Iemand?

   Like

 16. Roni zegt:

  Beste Martha N.,
  Ik wil even terugkomen op je zinsnede het dragen van een kruis ter herkenning.
  Zelfs dat zijn we allang voorbij, hier in mijn stad mogen christelijke trammedewerkers al jaren geen kruisjes meer dragen maar mogen islamitische vrouwen wel afgeprijsde couponnetjes stof om het hoofd hebben.
  Ach, wat zeur ik weer, ik ben immers toch maar een homo die ze van flatgebouwen mogen en willen afgooien.
  Islam is vrede…………..jaja, lik mijn reet verkapte nachthomoos.

  Veel krommer kan het toch al niet meer worden

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Misschien moeten wij maar eens beginnen met het omgekeerde. Met deze mensen valt niet te praten. Die moet je van het hoogste gebouw in de omgeving werpen..Let wel. Dat zeg ik niet..Dat zegt mijn godje. Dan mag het allemaal opeens wel.

   Wat een land wat een gekte.

   Roni. Deze gekte hebben we eerder gezien. En we hebben afgesproken dat dát nooit meer zal gebeuren. De typhus voor de islam. De typhus voor hen die deze nazi’s van onze tijd steunen. Ze denken vrede te kopen. Hen wacht een zee van ellende. Omdat ik wel geleerd heb van Auschwitz.

   Het wordt tijd dat we onze woorden in daden om gaan zetten. De Jodenhaat, de haat tegen ongelovigen en de haat tegen homo’s vanuit de islam is absoluut niet te tolereren. Dan dooft het licht.

   Verzet u tegen de islam! Verzet u allen tegen hen die de islam aanhangen.

   Like

  • Martha N zegt:

   Dag Roni, je hebt gelijk hoor, maar dat heeft niets met homo te maken.
   Een kruis dragen ter herkenning was een vergelijking met de ster die de joden op hun kleding moesten maken om te zien dat ze Jood waren.
   Kruizen voor trambestuurders en niet alleen deze mensen, ook in openbare gebouwen mogen niet meer gezien worden. Dit om de moslims niet te kwetsen… Het is en blijft ONS land Roni, we blijven er voor strijden.
   Wij PVVers maken niemand af, wij willen ons land behouden en niet eruit gewerkt worden door mensen die meer ruimte, maar geen geld/uitkering hebben, in eigen land. Waarbij komt dat ze ons willen overheersen en dwingen tot het bewonderen en verheerlijken van hun zeer gevaarlijke geloofsovertuiging. Deze mensen WILLEN ons in eigen land dwingen, we zeggen nee hiertegen!
   Nederland is Nederland en geen Moslim land, hoewel..?

   Like

 17. Jaan zegt:

  Wat de linkse ex politiecommissaris Van Riessen zei, dat is niet strafbaar uiteraard.
  Dat was toch gewoon oproep tot moord op Wilders?
  Maar daar is de schijt-elite het mee eens.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   Joop Van Riessen moet richting de islamitische staat geschopt worden. En dan komt van Riessen er nog genadig van af. …Joop van Riessen is de keugel niet w…rd.

   Like

 18. Pingback: VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS STRAFBAAR! | eunmask

 19. Pingback: VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS NU STRAFBAAR! | eunmask

 20. Pingback: VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS NU VERBODEN! | eunmask

 21. Pingback: VRIJHEID VAN MENINGSUITING IS AFGESCHAFT! | eunmask

 22. kraftavilqa zegt:

  Artikel 7 van de Nl.se grondwet:
  1.
  Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet stelt regels omtrent radio en televisie. Er is geen voorafgaand toezicht op de inhoud van een radio- of televisieuitzending.
  3.
  Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. De wet kan het geven van vertoningen toegankelijk voor personen jonger dan zestien jaar regelen ter bescherming van de goede zeden.
  4.
  De voorgaande leden zijn niet van toepassing op het maken van handelsreclame.

  Wordt waarschijnlijk in de nabij toekomst geamendeerd met lid 5.
  Waar in voorgaande leden sprake is van gedachten of gevoelens dient men vanzelfsprekend politiek correcte ( is linkse) gedachten of gevoelens te verstaan.

  Like

 23. lucky bee zegt:

  Tsia de woorden die de PVV uitsprak zijn de waarheid.Alle gevaren dat wij tegenwoordig hebben stamt van de Islam.De islam is geen religie dat wij moeten omhelsen integendeel zo ver mogelijk uit onze omgeving moeten wij ze houden.Lees de Koraan Medina Predikking ( na de Hijra) en als het kan nog de á Hadith er bij.Allah en Mohamed zijn profeet wenst ons Kafors alleen de dood of bekering.Meer is er geen boodschap in te vinden.

  Like

 24. leefbarbaar zegt:

  Een stukje “framen”.
  Zo is de PVV weer honderd keer negatief in het nieuws. Ook al heeft de PVV er niets mee te maken.
  Gaan we straks D66 stemmen omdat je daar een goed gevoel bij hebt? Nou ik dacht het niet.
  Nederland gaat naar de knoppen en alleen de PVV kan dit proces vertragen / stoppen en wordt daarom door de overheid zoveel mogelijk gehinderd.
  En zelfs als er morgen een moskeet in de fik gaat, dan kan het zijn dat:
  de moslim dat zelf doet
  een andere moslim dat doet, want boos
  een kwade belastingbetaler dat doet want boos
  AFAtuig / SP dat doet om PVV de schuld te geven
  we zullen de waarheid nooit weten, dus kan ik er niet wakker van liggen. Voor mij moet het haatgeloof terug achter de voordeur en kunnen alle mosketen dicht.

  Like

 25. ildiko zegt:

  capitulatie ?

  Like

 26. Als je bij het OM aangifte doet van verkrachting,poging tot moord of geweld,kun je morsdood vallen,doen ze er totaal niets mee of krijgt de dader hooguit een taakstrafje van 20 uur, de verkrachte vrouw heeft wel 14 jaar,voor ze dat achter zich heeft kunnen laten.De motivatie van de dader is veel belangrijker dan het slachtoffer ’s leed aangedaan.Wordt je uitgescholden door wat hoofddoekjes voor vuile tering tyfus kankerhoer,omdat je met je fietsbel belt,moet dat kunnen natuurlijk,hoort bij hun cultuur die verrijking, dan zullen ze de moer van het OM wel bedoelen,meer hun soort.Het OM is alleen uit op onze vernietiging.

  Like

  • Joshua zegt:

   Het o.m. staat voor opper moslim, dat is net zo’n instelling als dat dood en verderf aanhangsel.

   Like

  • Martha N zegt:

   Antoinette, ja,zo gaat het en daarom strijden wij tegen nog meer, tegen het verdrukken van eigen mensen door figuren die zich alles denken te kunnen veroorloven en zeker ten opzichte van vrouwen. PVV mensen strijden voor eigen vaderland, vrijheid en eigen mensen, die onderdrukt worden niet alleen door onze eigen regering, maar ook door moslims, verdwaasd, jihadist, extremist of hoe ze ook genoemd worden, wanneer het woord “moslim” maar niet valt. Onze politici schrikken op uit hun rode zetels als getroffen door een stroomstoot. Geert Wilders is een idioot, maar de grootste idioten zitten stevig in het pluche zadel, houden elkaars hand tot het bittere einde. Mensen die begrip hebben voro Wilders’standpunt worden weggehoond… De werkelijkheid weet alleen onze bevolking, maar deze is zo geindoctrineerd, dat ze liever op hun tegenstanders stemmen, dan op de enige partij die voor eigen volk en vaderland is. “ONZE LEIDERS” en snuffelaars naar mensen die zich niet gedragen, mochten hen eens betrappen met alle gevolgen van dien.

   Hoofddoekjes en vuile tering kankerhoer en de rest, is onze lieve vriendelijke moslims met de paplepel ingegoten. Beschermd door onze politieke leiders, advocaten en zelfs de eigen bevolking, die nog nooit een aanval aan den lijve heeft meegemaakt en de rode media, die anti propaganda tegen PVVers hersenloos uitbralt!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s