Islamisering wordt ontkend vanwege PEGIDA

Screenshot_46

(Door: Michael Leh – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds PEGIDA bestaat, is de islamisering in Duitsland verdwenen. Volker Kauder, de voorzitter van de CDU-CSU-fractie in het Duitse parlement, zei bijvoorbeeld: “Van een islamisering kan geen sprake zijn.”  Ook zijn collega van de SPD, Thomas Oppermann, verklaart: “In Duitsland bestaat noch het gevaar van een buitenlandse overheersing noch dat van de islamisering.”

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, drukt zichzelf iets gewiekster uit: “Er dreigt geen islamisering van de hele Duitse samenleving.” Let wel: niet van “de hele”.

AfD-woordvoerder Bernd Lucke ziet zelfs geen bedreiging door islamisering. Hij zou bovendien kritisch tegenover het begrip staan, verklaarde hij volgens de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ). De professor woont in Winsen aan de Luhe. De provinciestad telt 33.000 inwoners en staat niet bekend als “sociaal brandpunt”.

Net zoals de meeste politici heeft Lucke stadsdistricten zoals Berlin-Neukölln of Berlin-Gesundbrunnen vermoedelijk nog nooit gezien of aan den lijve ondervonden. Datzelfde geldt voor mediamensen zoals Günther Jauch, die in een villa in Potsdam resideert.

Berlijn: veelplegers zijn meestal islamitisch

Dat de veelplegers in Berlijn voor 43% van Arabische en voor 31% van Turkse afkomst zijn, hebben de dames en heren wellicht ooit gehoord, maar vast en zeker niet verinnerlijkt.

Sinds “PEGIDA” opdook, schrijven de media ijverig alleen nog maar over een “zogenaamde” of een “vermoedelijke” islamisering. Voordat PEGIDA ontstond, werd het begrip nog onschuldig gebruikt.

“Europa wordt bedreigd door islamisering”, was de kop boven een bijdrage van de islamoloog Bassam Tibi in het dagblad “Die Welt”.

De vorig jaar na zijn overlijden overdreven geroemde uitgever van de FAZ, Frank Schirrmacher, schreef in 2006 van een “bedreigende demografische dynamiek van de islamisering”. Deze zou onze samenleving“het volgende decennium, om het even hoe vreedzaam de hier wonende moslims zich tonen” treffen. Het zou gaan om een “demografische revolutie van onderaf.”

“Spiegel”-titel in het jaar 2007: “Islamisering”

Met het oog op de PEGIDA-discussie moet men zich bij een titel van het tijdschrift “Der Spiegel” uit 2007 de ogen uitwrijven. Op de voorpagina van de editie 13/2007 prijkt bovenaan een gouden halvemaan met een ster en onderaan de verlichte Brandenburger Tor – en de grote tekst in het midden luidt: “Mekka Duitsland – de stille islamisering.”

Het is ondenkbaar dat er vandaag zo´n titel zou verschijnen. De bijdrage in het blad werd overigens herschreven onder de titel “Hebben we al de sharia?”.

Het ging o.a. om “islamitische subculturen”, gewelddadige “moslim-macho´s”, “eermoorden”, onderdrukte vrouwen, om religieuze reden van gymlessen vrijgestelde meisjes, groteske juridische vonnissen, parallelsamenlevingen en een “sluipende islamisering”.

Dat alles moet toch vermoedelijk wel de “leugenpers” geweest zijn. Want zoals we nu te weten komen, bestaat er immers geen islamisering.

Bron:
https://charismatismus.wordpress.com
Auteur: Michael Leh

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Weg met ons!", Appeasement, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Islamisering wordt ontkend vanwege PEGIDA

 1. lucky bee zegt:

  Overal in Europa worden Moskee’s (Mesjid’s) gebouwd en dat is geen islamicering?Da is tegen de wil van onze God die geen andere Goden voor zijn aangezicht duld.Dat door mensen wordt aanbeden.Exodus 20 vers 1-26

  Like

 2. Marc zegt:

  De revolutie, die uiteindelijk het gevolg van al deze ontkenningen door correcte politici zal zijn, zal hen de ogen openen.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  En de nieuwe profeet is geschrompelt !

  Like

 4. Identitair Verzet Limburg zegt:
 5. Identitair Verzet Limburg zegt:

  ‘Dat de veelplegers in Berlijn voor 43% van Arabische en voor 31% van Turkse afkomst zijn’ goedkope arbeidskracht dat is islamisering, de christenen staan ernaast.

  O.V.V.
  Peter de Realist

  Like

 6. Jaantje zegt:

  Volgens mij is Duitsland sinds 1945 bezet gebied oftewel onder curatele.
  Dat die bezetter er nu een soort van paard van Troje naar binnen heeft geloodst doormiddel van allerlei verdragen tja wie had dat gedacht…..zucht.

  Like

 7. ildiko zegt:

  Erdogan heeft al lang Europa gewaarschuwd over islamisering via zijn moskeeën. Dus Pegida heeft voor de 100% gelijk. en 25 jaar geleden die kleine Marokkaanse ettertjes hebben hetzelfde verteld dat straks ze hier de baas worden.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Vreemd eigenlijk dat al die islam-knuffelaars zélf nog geen moslim(a) zijn?

  Like

 9. Martha N zegt:

  Hoe nonsens verkondigd door politici als waarheidsserum gebracht en geslikt wordt. De Media, opgehitst door regeringsleiders is mede schuld aan de ondergang van de vrijheid van eigen bevolking, waarbij de goed – gelovige burgers die alles voor zoete koek slikken, een massaal overwicht hebben tijdens hun stemgedrag.

  Like

 10. ik las ergens dat nederland nu 2.3 millioen moslims teld, als dit zo is komen ze dan op ruim 13%,dat schiet lekker op.Geen wonder dat ze nu goed vervelend gaan doen.Corrigeer mij als ik het verkeerd heb gelezen.

  Like

 11. Fred zegt:

  Natuurlijk wordt Europa bedreigd door islamisering, en de dreiging dat de Europeanen tot slaaf om de derde/vierde wereldparasieten de bek open te houden, zullen gedegradeerd worden, is meer dan reëel. Gaat u daar nu echt over prakkeseren tot het een feit is?

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Dit is het boek van George Orwell “1984”, in de praktijk gebracht! Goed=slecht, fout=goed, moord=goed, en nog veel meer van deze “omkeringen”. Voornamelijk door de socialisten gedomineerde omroepen en de leugenpers, maken deze gang van zaken tot een dagelijkse praktijk. De politiek is onze grootste VIJAND GEWORDEN. Deze hele politieke kliek, deze marionetten van “links tot rechts”, voeren de agenda uit van Bilderberg en de NWO. En daar offeren ze de van oorsprong Europese bevolking voor op! Kots!

  Like

 13. Dutchman zegt:

  Ook geplaatst op Pegida.nl.

  Like

 14. Fred, ik woon in zuid america ,dus nog ver weg(zo op het oog) en hoor steeds maar van denkelijk linkse familie en kennissen ”dat het allemaal best meevalt”Hier is het ”gewone volk” helemaal niet ge interreseerd in ISLAM, en weten echt niet wat daar achter steekt….komt nog wel eens.In mijn 1.2 millioen stad maar eenmaal een hoofddoekje ontmoet tot heden.

  Like

 15. Met al die mosketen en ,althans in mijn stad,meer dan 70% islamieten,alsmede de kromme wetgeving,is islamisering geen dreiging,maar een feit!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Yvonne van Cleef: 17.24. uur. Helemaal waar Yvonne! Als ik door mijn woonwijk loop dan zie ik half MAROKKO voorbij komen. Klote VVD,CDA,PvdA en D66, die ONS dit bezorgd hebben!

   Like

 16. Peter Selie zegt:

  Zou het ook andersom kunnen zijn/ De islamisering is ontkend door de totale politiek, en daarom PEGIDA is ontstaan?? Lijkt mij juister, maar opdat zu hun eigen politiek niet willen afvallen dan is het het thema islam!

  Like

 17. Dutchman zegt:

  @Paul

  Omdat 1 religie barbaarse en satanische trekken vertoont, dan alle religie maar verbieden. Het is dan niet te hopen dat er ooit ongelovigen aanslagen gaan plegen want dan kunnen ook alle ongelovigen gecastreerd worden. Gelijke monniken, gelijke kappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s