Quinsy Gario blijkt fan van zwarte racist Robert Mugabe

Screenshot_47

(Door: Tim Engelbart)

Het gaat van kwaad tot erger met de zelfbenoemde voorman van de anti- Zwarte Pietenbrigade in Nederland.

Alhoewel we eigenlijk niet gewend zijn te horen van figuren als Quinsy Gario in de maanden vlak na Sinterklaas, doet de Antilliaanse subsidiekunstenaar vandaag toch van zich spreken. Voor één keer niet over Zwarte Piet, maar over de politiek van het Afrikaanse land Zimbabwe. Mijnheer Gario vindt namelijk dat Robert Mugabe – sinds jaar en dag de president van het Afrikaanse land – eigenlijk best een toffe peer is:

Robert Mugabe’s credit for his decolonialization and anti-apartheid fight must really overshadow what he’s done since.
— Quinsy Gario (@quinsyg) January 30, 2015

Ziet u: Robert Mugabe (inmiddels alweer meer dan een kwart eeuw aan de macht in het straatarme land) heeft namelijk gestreden tegen de Apartheid van zijn land in de jaren ’60 en ’70. En dat pleit hem kennelijk voor altijd vrij van elke mogelijke misdaad die hij daarna heeft begaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, dictatuur, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Quinsy Gario blijkt fan van zwarte racist Robert Mugabe

 1. Identitair Verzet Limburg zegt:
 2. Martha N zegt:

  Alleen dwazen luisteren naar de kreten van deze man, onze regering dus en de rechten van de mens…

  Like

 3. Jan zegt:

  Lachen met het schijnheilige geval (‘software is gedachtengoed’):
  http://tvblik.nl/oog-in-oog/quinsy-gario

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Aanhangers van Tovenaars die ons voor rassisten beschuldigd zijn zo te zien zelf rassisten Het verbaasd me niet dat onze God geen genade voor ze vind, maar stuurt ze direct in de Hel. Openbaring 21 De Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde, vers 8
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

  Like

 5. hoi polloi zegt:

  Aandachtshoer pur sang die Quinsy Gario.

  Like

 6. EdBos zegt:

  Wat een geouwehoer is het toch eigenlijk allemaal. Okay, Holland en Zeeland hebben slaven vervoerd. Volgens mijn informatie 3 – 5% van alle slaven die naar Amerika getransporteerd werden. Andere witmansen (Portugezen, Spanjaarden, Engelsen) hebben er dus meer getransporteerd maar de Hollanders voelen zich nu eenmaal schuldig en daardoor lijkt het net alsof zij de enige slavenvervoerders waren. De Portugezen bijv. zitten er gewoon niet mee.

  Misschien is er discussie over het exacte percentage. Hoe dan ook: die slaven hoefden de witmansen niet zelf te gaan vangen: die stonden klaar “op het strand”. Hoezo? Groeiden ze daar uit de grond? Nee, Afrikaanse stammen over het hele continent bestreden elkaar en maakten slaven onder de overwonnen stammen. Dat zat in vrijwel heel Afrika in de samenleving. Toen de witmannen kwamen en slaven wilden kopen, was dat voor sommige Afrikanen dan ook een mooie bron van inkomsten. Ik kan me zelfs voorstellen dat “wij” de markt een beetje verpest hebben omdat slaven duurder werden (meer vraag = hogere prijs). Die slaven werden soms honderden kilometers door Afrika gejaagd (door mede Afrikanen) en misschien vielen daarbij nog wel meer slachtoffers dan tijdens de reis over zee.

  Als je linkse intellectuelen pimpelpaars van woede wilt zien worden, moet je ze eens vertellen dat de meeste slaven gevangen werden in Noord-oost-Afrika. Inderdaad: in Islamitisch gebied. Ik heb wel eens een linkse intellectueel horen beweren dat onze missionarissen de slaven vingen. Onzin. Alleen fysiek al onmogelijk.

  En als je dit verhaal vertelt, wordt je dus een racist genoemd. Hoezo? Ik vind negers niet in principe minderwaardig, alleen wel als ze idiote leugens ophangen.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Hey, Quinsy, moet je hier ook niet eens iets tegen gaan doen?

  http://www.seniorplaza.nl/item/detail/Liedje/tien-kleine-negertjes

  Like

 8. Claudia M. zegt:

  Het mooiste zou zijn als de media hier geen aandacht aan besteden… Ik doe het verder ook niet; het is een mafketel en blijft een mafketel die een veel te grote stem heeft.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  En natuurlijk gaat Peter de Grote op Frontaal Braakt weer los.
  Wij smerige racisten moeten allemaal van zijn held Quinsy afblijven, omdat wij (domme, domme nazi’s!) helemaal geen Engels kennen.
  Quinsy schreef nl. ”must be” en geen ”should be”.
  Wat dan betekent, dat de verdiensten van Mugabe BLIJKBAAR groter zijn (”must be”) dan een heel land naar de bliksem helpen. En dat ze bij de Afrikaanse Unie daarom ”blijkbaar” dat seniele wrak van 88 als voorzitter hebben gekozen.
  OK Petermannetje.
  Point taken hoor.
  Maar maakt het dat minder erg wat die halve Gario heeft geschreven?

  Like

 10. Skef zegt:

  Daar heb je die drollen vanger ook weer, wat zou ik blij zijn als deze cultuur verrijker terug naar zijn banen republiek gaat.

  Like

  • harry zegt:

   Goeie omschrijving : drollen vanger .
   Maar af en toe ving ie ook mis , vandaar dat ie nou helemáál de kleur van die drollen heeft .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ha, die Harry!
    Ook alweer thuis? Prima!
    Check je mail maar eens: ik hoop dat er iets goed aangekomen is.
    @E.J.: Ik ben er weer en mijn verslag is klaar.
    Even wachten tot mijn zoon morgen kan helpen, dan krijgen jij en Rinus een exemplaar.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Prima! Alvast bedankt!

    E.J.

    Like

 11. eg regs zegt:

  Engelbart schrijft oa:”Begrijp me niet verkeerd: het is heel goed dat Zimbabwe een onafhankelijk land is, en dat de pro-blanke Apartheid daar is afgeschaft.”
  Is dat een dds-schoolvoorbeeld van cognitieve dissonantie of wat?
  Na 35 jaar nog steeds niet in staat om de morele juistheid en de algehele weldadigheid van ‘blank beheer’ toe te geven.
  Overigens ontbreekt in Engelbart’s ‘lijst met misdaden’ merkwaardig genoeg de ‘Gukurahundi’ -de stammenstrijd die onder Mugabe op een genocide uitliep.”At the time of independence North Korea offered to train Zimbabwe’s army, and Mugabe agreed. 106 Military experts arrived and began work with the 5th Brigade. These troops were now deployed in Matebeleland ostensibly to crush pro-Nkomo ZANU forces, who were, of course, Ndebele….Estimates for the number of dead vary from 20,000 to 80,000.”

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Over schouderklopjes en framing (published on October 31, 2014 by Quinsy Gario)
  “Mijn werk gaat over de gevolgen vandaag de dag van het tijdens het kolonialisme geproduceerde denkpatroon van witte kennis productie en de reductie van het koloniaal subject tot zijn of haar lichaam. Het gaat mij om het aanzwengelen van het intercultureel dialoog in alle lagen van de samenleving.”

  Hier hoor ik toch echt Karl Marx. Ik kan het weten want ik ben communist geweest. Tot mijn 25ste.
  Door de dialektiek van het historisch materialisme (marxisme genoemd) wordt de overheid, de communistische staat, onvermijdelijk de grootste antithese in het proces tot het ontwikkelen van de vrijheden, rechten en emancipatie van haar burgers. Dat Gario dit niet ziet gebeuren in Zimbabwe en Mugabe kan vrijpleiten van zijn vele misdaden begrijp je als je bovenstaand citaat leest.

  Like

 13. Hendrick M. zegt:

  Kunnen we die ‘vent’ niet als jihadist naar Syrië sturen, zeggen dat hij o.a. tegen Arabische slavenhandelaren strijdt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s