Agressieve drugsdealers – machteloze politie

Screenshot_39

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Of het nu Frankfurt, Berlijn, Leipzig of Hamburg is, in veel Duitse steden zijn drugsdealers een probleem dat niet meer over het hoofd kan worden gezien. Bij stations, metrostations, in parken, maar ook voor scholen bieden meest Afrikaanse mannen allerlei soorten drugs aan. Het aanbod gaat van Cannabis via Ecstasy en cocaïne tot aan Crystal Meth en heroïne toe. Vroeger vond de handel zoveel mogelijk stiekem plaats, men schuwde de openbaarheid en de politie. Nu lijken echter alle remmen los te zijn. Het maakt de dealers niet alleen geen moer uit om gezien te worden bij hun illegale handel, integendeel – ze lijken de confrontatie juist te zoeken.

Eigenaren van winkels en cafés die last hebben van de criminelen krijgen van hen de tip om gewoon te verhuizen. “Laat ons hier ons werk doen en als jou dat niet past, dan vertrek je toch met je hele winkel”, wordt er dan gezegd volgens Oskar Mahler, de voorzitter van de nijverheidsvereniging. Voorbijgangers worden op klaarlichte dag openlijk op straat aangesproken en als ze beleefd weigeren, worden ze blootgesteld aan woeste scheldpartijen en mogen ze nog blij zijn niet lichamelijk aangevallen te worden.

De landelijk financieel en personeel uitgeklede politie is machteloos. In het Görlitzer Park in Berlijn beschouwt de uitvoerende macht het al als een succes de drugsdealers weggejaagd en door voortdurende aanwezigheid verdreven te hebben. Steve Feldmann, bestuurslid van de politievakbond in Berlijn, zegt dat het : verdrijven” van de dealers het probleem alleen maar verplaatst. “Die verdwijnen immers niet gewoon in het Nirvana, maar gaan natuurlijk naar andere plekken waar in drugs gehandeld wordt”, aldus Feldmann.

Het ziet er niet naar uit dat de politie meer geld en mensen krijgt. In plaats daarvan is er echter wel sprake van steeds meer criminaliteit en van wetteloze zones in veel steden, waar de burgers weldra de keuze zullen hebben tussen de bescherming van zichzelf of gewoon te vertrekken.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Agressieve drugsdealers – machteloze politie

 1. Het lijkt Brasil wel in de grote steden,maar daar houden ze ze bij elkaar in z.g ”crackolandias”.WÈL zo overzichtelijk voor de politie.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Geert heeft gelijk !
  Het leger erbij en de vloer aanvegen daarmee !
  NIET de verslaafde maar de NEGERDEALERS eruit knuppelen !
  De verslaafde op een eiland en kotzen laten totdat ze er vanaf zijn !
  Daarna een werk met integrerings programmas !
  Maar het alllerbelangrijkste !
  Grenzen dicht en knuppelhard doorgrijpende Asyl aanwending !

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Blanke autochtone “vliegende zwarte” brigades zijn hard nodig om dit arrogante brutale geteisem af te knallen.
  Blijkbaar is er geen andere keus meer, nu de gewone man niet meer beschermd wordt door de elite ratten en de zogenaamd boven ons gestelden.

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Ben nog steeds van mening dat het drugs probleem een geschapen probleem is door ondoordachte wetgeving.
  Ja de wetgeving is zelfs de aanjager geweest.
  Uit historisch onderzoek blijkt dat wij de samenleving hier zelf een probleem van hebben gemaakt voorheen bestond er geen probleem rond drugs gebruik en levering terwijl het toch al duizenden jaren gebruikt wordt op de nieuwe drugs vormen na dan.
  Dit zogenaamde probleem is niet meer dan honderd jaar oud en is veroorzaakt door de wetgever,de vraag is waarom?

  Like

 5. JooJootje zegt:

  Om een tipje van de sluier op te lichten het probleem is ontstaan zo rond de industrialisatie waar bij de bevolking in de pas van de prikklok moest gaan lopen.
  Heel opvallend als je verschillende de tijdlijnen naast elkaar legt.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Hoe meer negers wij in land hebben hoe meer drugs hier te krijgen is.Hopeloos. Multicultie naar de hele er mee.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De “bijdrage” van de asielzoekers aan Europa!

  Like

 8. Wordt tijd dat de politie massaal zich keert tegen de diverse korpsleidingen en al die lui overhoop schiet!Een maandje volhouden[dunt zo lekker uit]en het tij zal voor een groot deel,zo niet helemaal,gekeerd zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s