Antisemitisme, wat doet u?

Screenshot_54

(Door: Dennis de Witte)

Het is vijf voor twaalf, het is nog niet te laat, maar we moeten opschieten. Nee, ik heb het niet over een trein halen, of een maaltijd uit de magnetron. Ik heb het over antisemitisme en de penibele situatie van de Joden in Nederland, de situatie van de Joden in heel Europa. Het wordt tijd dat we met z’n allen afstand nemen van het steeds duidelijker waarneembaar wordende antisemitisme in Nederland. Links of rechts, protestants of katholiek, moslim of hindoe. Sta op, wees geen wegkijker.

Een spreker op de herdenking van de zeventigjarige verjaardag van de bevrijding van Auschwitz zei treffend dat iedereen in Europa schuldig was en is aan Jodenhaat, iedereen die zich niet openlijk uitspreekt tégen antisemitisme is medeplichtig. Antisemitisme groeit door stilzwijgen, het kan aan steun winnen als men niet duidelijk maakt dat er in onze samenleving geen plaats voor is. Ik sluit me hierbij aan. Het is een detail wat veelal vergeten wordt, bewust of onbewust, maar Jodenhaat was prominent aanwezig in vrijwel ieder Westers land voorafgaand aan de Tweede Wereldoorlog. Ik noem de Dreyfus-affaire, het afschuwelijke boek ‘Protocollen van de Wijzen van Sion’ en de vele antisemitische moorden en aanvallen op Joden. Joden zijn immers altijd al de ‘zwakke schakels’ van de samenleving geweest, of werden doelbewust in die positie gemanoeuvreerd voor politiek gewin.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

2 reacties op Antisemitisme, wat doet u?

 1. Thomasson zegt:

  Een prima artikel. Het is inderdaad “vijf voor twaalf” . Maar niet enkel voor de Joden in Nederland, maar VOOR ONS ALLEMAAL!!!. In tegenovergestelde tot het verleden, zitten niet enkel de Joden in een hachelijke situatie MAAR HEEL NEDERLAND. In dat opzicht is de toestand van de Joden veel beter dan die van autochtone Nederlanders of andere autochtone Europeanen. Een Nederlandse Jood, Zweedse Jood of iedere andere Europese Jood, die genoeg heeft van de geïmporteerde strontkleurige FC Islam, kan zijn biezen pakken en weggaan. Hij gaat naar een plaats waar hij de baas is. Hij kan en mag een wapen dragen om zichzelf te verdedigen. Hij mag de vrienden van de maffia god Allah overhoop schieten als ze hun rotstreken openbaren. Zijn zoon mag als een F16 piloot de vijand, die raketten op burgerbevolking schiet, terugpakken. Ze plat bombarderen. Maar WAAR GAAT DE AUTOCHTONE NEDERLANDER HEEN? Wat voor toekomst kan hij aan zijn kinderen en kleinkinderen bieden ALS ZIJN LAND IS AL VRIJWILLIG BEZET? WIE VERDEDIGD HEM? (OF HAAR?) Wie heeft het meisje in IJmuiden beschermd van haar geïmporteerde vijanden? http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/video_lichtgetintiers_slaan_me.html
  Wie heeft de 21 jarige jongen verdedigd, die in de nacht van 29 januari jl. gewoon met de taxi naar huis wou gaan? Hij is door de geïmporteerde licht strontkleurige ongedierte (taxi chauffeur en handlangers) zwaar mishandeld en beroofd? http://www.at5.nl/artikelen/139817/taxirit-eindigt-in-nachtmerrie-voor-jonge-homo
  Wie heeft de 46 jarige man in Amsterdam beschermt, op het moment dat hij door vijandige lichtgetinte Allah-zwijnen zo maar in elkaar werd geslagen? http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/marokkanen-slaan-vieze-vuile-flikker-in-elkaar-in-amsterdam/
  Wie heeft bescherming geboden aan de oude vrouw in Utrecht die door VIJANDIGE MOSLIMS in haar gezicht werd geslagen? http://www.dichtbij.nl/utrecht-en-leidsche-rijn/112/artikel/3851858/oudere-vrouw-in-gezicht-geslagen-door-straatrovers.aspx?utm_source=Telegraaf&utm_medium=Crosspromotion&utm_term=Lijstartikel&utm_campaign=Telegraaf

  Dat is een kleine opsomming van een gigantische lijst misdaden die dagelijks DOOR MOSLIMS TEGEN HET NEDERLANDSE VOLK. WORDEN GEPLEEGD. AL DEZE MENSEN WERDEN DOOR MOSLIMS AANGEVALLEN VOOR HET SIMPELE FEIT: ZE ZIJN NEDERLANDERS.
  De collaborateurs die het land nu regeren, gedragen zich op dezelfde wijze als hun voorgangers van de NSB in de Tweede Wereldoorlog. Ze bieden de geïmporteerde Islamitische vijand alle hulp. Dat doen ze op dezelfde wijze als “de jongens van Schalkhaar” bij de Moffen.

  De autochtonen zouden voor Nederland moeten vechten op dezelfde wijze dat de Zeegeuzen of de ondergrondse in de Tweede Wereldoorlog dat deden. .

  De Joden hebben zich al bewezen dat ze in staat zijn tegen hun vijanden te vechten. Nu komt Europa aan de beurt. Te beginnen met het terugroepen van leger. De leger is hier in Nederland nodig en niet in “Vredemissies” waar wij geen reet aan hebben. Hier is ons huis en haard en niet in Afghanistan of Mali.

  Like

 2. Fred zegt:

  Hoezo protestants of katholiek, MOSLIM of hindoe. Als we geen moslims hadden, hadden we ook geen antisemitisme. Dit ruikt weer naar verschoning. Bah.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s