Een “Masterplan”; politici gebrainwashed?

Screenshot_47

(Door: Martha N.)

Wat is het masterplan achter het volstoppen van landen met moslims en andere buitenlanders? Angela Merkel, Hollande, Rutte en consorten en alle leiders van andere landen, die het als een noodzaak zien allen en nog wat toegang te verlenen tot “onze met moeite verworven vrijheid, die veel doden en narigheid heeft gekost”, wat is het doel ervan? Waarom zijn alle regeringen tegen “eigen” mensen die vreedzaam protesteren?

Wat denken de politici hierbij die TEGEN ons zijn, want dat zijn ze! Wat is de achterliggende gedachte achter het volstouwen van onze landen en het minachten van eigen “vaderlandse cultuur” en wat we zeker niet vergeten moeten, het uitbuiten van werkenden ten gunste van niet werkenden. Onlangs gelezen in de krant dat al deze nieuwkomers de bouwstenen zijn die later voor ons pensioen zullen zorgen. . .  Om te beginnen, welk pensioen? Alles is al opgemaakt aan andere zaken. Pensioenfondsen worden opnieuw aangevallen, uitdunnen die hap! Ten tweede: het is onbegrijpelijk dat zoveel Nederlanders geacht worden te gaan stemmen op D66. Pechtold aan top, Pechtold als president?

Worden wij, de kiezers, bij voorbaat gemanipuleerd?

Oh ja, ik weet ook dat de lieve en warmhartige reaguurders bij Bron allemaal meeschelden, maar gaat het hierom? Wat bereiken wij ermee, ja, we luchten ons hart, want dat hebben we ook hard nodig. Het helpt ons voor een kort ogenblik, is een uitlaatklep. Heerlijk, maar we willen allemaal ook iets bereiken. Ons woord  mag toch worden gehoord. Werkt ook E.J. hier niet dag en nacht aan om de stem van Nederlanders te laten horen!

Het gaat om een verschrikkelijke waarheid en dit is geen doemdenken. De waarheid is dat wij, Nederlanders die van ons land houden, stelselmatig en zeer bewust in een hoek gedreven worden door de “tegenpartij”, ja de “tegenpartij”, en het is niet te geloven, maar dit is onze eigen regering! U denkt dat ik onzin uitkraam? Nee, zo voelt het aan en zo is het!

Het hele stelsel van de oude kliek moet vernieuwd worden. Onze Nederlandse gevestigde partijen zijn GEEN partijen die voor het welzijn van eigen mensen zijn. Het is dan ook onbegrijpelijk dat veel mensen gaan stemmen op D66, Pechtold als president. Een partij die TEGEN ons Nederlanders is! (zoals ALLE anderen!)

Is Pechtold het nieuwe lustobject voor (sorry) dames die ooit stemden op het leuke kontje van Bos, die ons ook schromelijk in de zeik heeft gezet!? Maurice de Hond heeft de voorspelling al klaar, D66 gaat het worden! De stemmende bevolking is alvast klaargestoomd! Straks is de uitslag zoals deze nu gepubliceerd wordt, door de man die slechts een enkele 2000 zelfgekozen mensen schijnt aan te spreken, om hun stem te laten spreken. En DAT is de stem van het volk?

Over stemmen gesproken: Ik heb al eerder geschreven dat er heel makkelijk geknoeid kan worden. Worden stemmen herteld door PVV´ers misschien of door werkelijk deskundigen en onafhankelijke mensen die NIET aan partijvoorkeur doen? Het is allemaal zo partijdig in die stembureaus als de pest en wij zullen nooit de werkelijkheid weten over de stemuitslag! Net zomin als wij ooit de reden zullen weten waarom onze partijleiders TEGEN eigen volk en vaderland zijn en het geld, door mensen met moeite verdiend, met bakken wegsmijten aan duistere doelen.

Mensen, ik blijf mij verbazen over het WAAROM. Waarom en wat is de werkelijk achterliggende reden dat onze cultuur kapot gemaakt moet worden? Waarom onze gezondheidsvoorziening aan stukken gehakt? Pensioenfondsen aangevallen? Alles en alles dat wij, Nederlanders, aan waarden hebben opgebouwd, moet kapot! Moet en zal kapot. We zijn al blij met een dooie mus bericht in de krant dat het beter gaat met de economie in Nederland! (op niets gebaseerd en een week later lees je weer een ander bericht).

Leven we in een boze droom? Nee, het is Nederland! En ik blijf me afvragen waarom, wat willen de mensen die in feite ons land naar de bliksem helpen?!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

59 reacties op Een “Masterplan”; politici gebrainwashed?

 1. lucky bee zegt:

  Multi culti is schijnbaar erg populair geworden waar om? geen idee.

  Like

  • Jean zegt:

   Het maakt enkele verraders schatrijk en drukt de overgrote meerderheid van de burgers in ellende en dictatuur de hobby van veel verraders.

   Like

  • Wesley Schravens zegt:

   Je zult het legendarische land van gematigde moslims in het oosten niet vinden. Je zult het zelfs niet in het Westen vinden. Zoals bij alle mythen bestaat het in de verbeelding van de mensen die de verhalen vertellen. U zult geen gematigde islam in de Koran vinden, maar u vindt het in talloze westerse boeken over de islam.

   Gematigde islam is niet wat de meeste moslims geloven. Het is wat de meeste liberalen geloven dat moslims geloven.
   De nieuwe multiculturele theologie van het Westen is de gematigde islam. Gematigde islam is de perfecte religie voor seculiere maatschappij en het is helemaal geen religie Neem de islam, draai het binnenste buiten en je hebt gematigde islam.
   Zonder een gematigde islam zullen de Socialistische projecten van Europa die afhankelijk zijn van zware immigratie instorten.
   Zonder gematigde moslims zal nationalisme winnen, gaan grenzen dicht en het recht zal zegevieren. Dat is wat zij vrezen.
   Als er geen gematigde islam, geen gematigde Mohammed, geen gematigde Allah is, dan kan het Socialistische Koninkrijk op Aarde in de vuilnisbak.
   Toen Amerikaanse en Europese leiders erop aandrongen dat de islam niets heeft te maken met de nieuwste islamitische gruweldaad, dan verwezen ze niet naar een religie beoefend door moslims, maar een denkbeeldige religie waarvan zij zich voorstellen die moslims moeten beoefenen, want het alternatief is het einde van alles waarin ze geloven.
   De gematigde moslim is een uitvinding van de liberale academicus, de seculiere theoloog, de saaie politicus en zijn idiote verwant, de politieke activist.

   Like

   • Jean zegt:

    De reden dat ik niemand geloof die ligt te zeiken (en zijn zakken ligt te vullen) over religie of wat daar voor doorgaat bij hetdomme volk.
    Religie is opium voor het domme volk, opium die ‘legaal’ verdeeld mag worden…

    Like

 2. Drs.P. zegt:

  De elite ratten willen alleen maar domme slaven en de blanke autochtoon in west Europa is blijkbaar toch nog net ietsje te slim (ook al zou je het niet zeggen met al die achterlijke D666 stemmers).
  Middenklasse moet auch Kaput gemacht worden, gewoon verdeel en heers. Rubberen kutte met zijn hele schaduw cabinet zijn niets anders dan een stelletje poppespelers die aan een touwtje hangen (van wie dan?, nu dat is echt de vraag).
  Het voortouw is jaren geleden genomen door een bakvolellende, die heeft zijn werk gedaan (bevolking in de luren gelegd) en nu mag rubberen robbie het afmaken. Kaput mit al die autochtonen!!!
  Trouwens, leuk filmpje:
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6559740/518e3068/mirror_clash_2015.html

  Like

 3. Driek zegt:

  Martha N. schrijft: Leven we in een boze droom? Nee, het is Nederland! En ik blijf me afvragen waarom, wat willen de mensen die in feite ons land naar de bliksem helpen?!

  Ja, beste Martha, dat vraag ik mij dagelijks af, waarom moeten wij al die zogenaamde asielzoekers, die hier alleen maar komen voor een makkelijk leventje, opvangen? Waarom eigenlijk? Waarom doen die mensen helemaal niks om hun eigen land op te bouwen. Want wij hebben het toch ook zelf moeten doen.
  En ach, dat gelul over handen aan het bed. Allemaal flauwekul. Ik heb een paar dagen in het ziekenhuis doorgebracht, en ik heb van het slag mensen, die zich hier als vluchteling aanmelden, er niet ééntje gezien als arts of verpleeghulp. Wel allerlei jongens en meisjes van Surinaamse afkomst. En die zijn altijd reuze aardig. En Japanse artsen. We worden knap in de maling genomen. En straks gaat die Nederlander op D66 stemmen, ze zijn het nu al aan het voorbereiden. Nou, daar zijn we dan mooi klaar mee. Dat wordt een ramp in de Nederlandse geschiedenis. Overigens een goed artikel van u. Compliment.

  Like

 4. John zegt:

  V for Ventura , de speelfilm, geeft u het antwoord!

  Like

 5. koloth zegt:

  Het gekke is dat bijna niemand protesteert, iedereen vindt het wel best allemaal.
  We hebben nog te eten en TV en verder is er nog voetbal en wie is de mol ?
  En de rest scheelt ons helemaal niets.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Heel eenvoudig !
  Ze steken tot hun nek in de korruptie !
  Maydan en Kiev laat groeten !

  Like

 7. delamontagne zegt:

  HET NAÏVE NEDERLAND. ! ! 1

  CDA: meldplicht voor ‘wandelende tijdbommen’ AMSTERDAM –
  Mensen die geradicaliseerd zijn maar niet vastgezet kunnen worden, zouden zich volgens het CDA verplicht moeten melden bij de gemeente zodat de overheid weet waar ze zijn. Ook zouden de autoriteiten deze „wandelende tijdbommen” moeten volgen.::::
  Dat zei CDA-leider Sybrand Buma zondag in het televisieprogramma Buitenhof
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23626508/___Meldplicht_voor__tijdbommen___.html

  Like

 8. Erik zegt:

  Waarom de pensioenfondsen worden aangevallen is heel simpel.
  1 de Franse banken zijn failliet en moeten worden geherkapitaliseerd .
  2 de euro is een zwakke munt met 0% rente, dat is goed voor clubmed maar niet voor NL.
  Het zijn de spaarders en de pensionadoos die het gelag betalen.
  Lekker sociaal ……

  Like

 9. Pegidafan zegt:

  Matha ,heb je stuk gelezen en ik heb de zelfde vragen als jij , ik snap het ook voor geen meter. Maar denk aan de oude gezegdes , er is geen een gezegde voor niets . Verdeel en heers. Geef ze brood en spelen.Het volk muilkorven . ( haha die heb ik zelf vezonnen) Wel van toepassing want als je de waarheid zegt ben je een rassist of een fascist( en denk aan de mainstream media). Een gelukkig en vrij volk wordt veel te creatief en zou een gevaar voor de bestaande macht kunnen vormen . We zouden ze niet meer nodig hebben , als we alle ruimte kregen , daar zijn die pluuszitters veel te bang voor . Nee zoals het nu gaat met veel problemen komt hun veel beter uit . En ja al die emigranten dat zijn allemaal consumenten natuurlijk en stem vee , want de autogtone bevolking keert zich tegen dat gespuis van links . Zonder het stem vee die ze almaar binnen laten stromen , blijven alleen nog de uitkeringstrekkers en de gene die een gecreerde baan hebben over om op hun te stemmen . Alleen jammer dat de gene die alle problemen op mogen lossen de gene zijn die altijd hard moeten werken , zoals jij en ik.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja… Pegidafan… gelijk, maar ik blijf me afvragen WAAROM ons eigen land en mensen te verruilen voor>>? Je weet wel… Import die onze cultuur niet begrijpen, noch willen begrijpen, mensen die bijna alleen maar van een uitkering via onze verdiensten willen leven, onze eigen mensen, zowel mannen vrouwen, meisjes en kinderen lastigvallen, ons bestelen, zakkenrollen en kop trappen, geldautomaten opblazen en ouderen van geld beroven en in elkaar trappen, drugs verspreiden, loverboys… ach man het is een waslijst lang… en dus blijf ik me in grote verbazing afvragen WAT het voordeel is om ons land vol te stoppen met ja, hoe zullen we ze eens noemen… we moeten oppassen hoor, want de advocaten staan te springen om pro deo te helpen,n ja, ja…. Hartelijk dank voor je zeer gewaardeerde mening… Pegida fans dank!

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Geweldig artikel; het verwoordt mijn gedachten voor 100 %!
  Waarom maken onze leiders ons kapot?
  Omdat de duivel in hen gevaren is; dat kán gewoon niet anders!
  Alleen de duivel gaat zo smerig te werk!

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  We zien de leugens wel….

  We ZIEN de leugens wel, maar willen er niet aan
  ’t is té bizar zó veel verraad te accepteren,
  van eigen mensen, die ons bewust verraden…
  .
  tet lukt ons steeds maar niet van de Geschiedenis te leren
  dat blind vertrouwen altijd weer opnieuw bleef schaden
  want je vertrouwt toch domweg op je eigen Volk ?
  .
  en er zijn toch Goden waar we trouw naar baden
  en die Politici dienen ons daar toch als tolk ?
  wat is er méér waarom het hen zou kunnen gaan ?
  .
  We ZIEN de leugens wel, als het naïeve kind
  dat nog in Pa en Ma gelooft…en in de sint !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Masterplan->politici gebrainwashed OF TOCH PURE BOOSAARDIGHEID vd POCO’s http://wp.me/p1O7aM-lfO via @wordpressdotcom

  Complimenten Martha N., prìma verwoord, ik denk er exact t zelfde over als jij!
  t Kàn toch haast niet anders dan zo zijn? Ik BEGRIJP het alleen niet want hebben zij, die POCO POLITICI nu wèrkelijk geen idee wat ook hèn te wachten staat als zij ‘klaar met helpen vd islammers zijn?

  Zij zullen zelfs als EERSTEN gemarteld en onthoofd worden omdat zij n.a.w. gaan lopen ‘jammeren van ‘wij hebben jullie altijd zo met alles gesteund’ enz enz, dus HOP! KOP eraf, maar ook zonder hun eventuele gemekker zullen zij ‘gewoon’ gedood, want zij zijn iig GEEN muslems en ook dat zou hen overigens niet redden want ook dàt is dagelijks ritueel, zij doen niet anders dan erop los moorden en martelen,…

  Zij wéten toch ook, net als wij, dat die moslems EERST àlle Joden willen vermoorden en dan de Christenen en de homosexuelen en iedereen die hun pad kruist?

  Zij, nèt als wij, kunnen deze door hen gedane uitspraken met GEMAK vinden toch, zelfs niet alleen hun ‘uitspraken’ maar ook hun dàden…

  iig wéten zij ook vd OPZET van àl die ‘so called immigranten’ die hier heen zijn gekomen en nog steeds komen… en met welk doel?
  In ruil vr olie Verdrag v Straatsburg door Den Uyl en DeClerq in 1975 de islamisering v Europa geen strobreed in de weg te leggen…
  De niet-islamitische landen te islamiseren want anders mogen zij niet eens van de islam op niet-islamitische bodem aanwezig zijn… en nu hebben de islammers hààst omdat ook hen niet ontgaat dat meer en meer burgers zich BEWUST worden v het islam en eu gevaar

  Wij moeten met zijn àllen aanwezig zijn in èlk stemlokaal hoe klein ook en alert en aanwezig zijn bij het tellen van de stemmen… want wij wéten dat er gemanipuleerd wordt toch?!
  Dat moeten wij NU al regelen…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Scarlatti Bombatti 1 februari 2015 om 18:31

   “maar ook zonder hun eventuele gemekker zullen zij ‘gewoon’ gedood, want zij zijn iig GEEN muslems”

   Dat ‘zijne majes’ nog steeds niet onthoofd is hè; hij is toch ook geen moslim?
   Misschien komt dat omdat z’n gemalin bevriend is met ‘zijne heiligheid’ de paus, die het op zijn beurt weer goed kan vinden met de islam?
   Of zou het iets met olie te maken kunnen hebben?

   Like

 13. gielah zegt:

  Beste Martha!
  Wat een goed artikel!
  Het is me uit het hart gegrepen.
  Ik heb dezelfde vragen als u… waaróm toch..?
  Nooit heeft één politicus ook maar in de verte antwoord op deze vraag gegeven, óók meneer Wilders, die ik overigens zéér hoog heb, niet.
  Ik vermoed dat hij, indien hij loslaat wat hij wellicht weet, ondanks zijn beveiliging… heel erg snel naar de eeuwige jachtvelden geholpen zou gaan worden.
  Mijn vermoeden is de Nieuwe Wereld Orde.
  Plannen die al decennia voor nu gemaakt zijn, misschien wel meer dan eeuw geleden.
  Er moest chaos komen… en daarna dictatuur.
  Moslims zijn al gewend in dictaturen te leven, die zullen daartegen niet in opstand komen, want wat waarheid is WILLEN zij niet weten ( van kind af aan liegen zij immers tegen de klippen op tegen elkaar en misschien ook nog wel tegen zichzelf) en wat vrijheid is KUNNEN zij niet weten… en bovendien mág vrijheid en democratie niet van hun koran… tussen modelburgers in een tijd van dictatuur!

  Iedere politicus, die gedurende de laatste decennia beëdigd is, zal bepaalde ( geheimhoudings-?)geloften hebben moeten afleggen, want anders wérd hij eenvoudigweg niet beëdigd.
  Kan zijn dat Wilders dat ook heeft moeten doen.
  Alle protesten tegen de gang van zaken, die hij nu uit.. die interesseren zijn collega’s dan nauwelijks… want om zijn eigen hachje te redden zal hij nooit de echte redenen voor het versjteren van de hele vrije wereld kunnen bekendmaken…. en dat weten ze.
  Ze zitten allemaal samen in dezelfde klem en de echte macht zit ergens vér weg van wat zich als machthebbers presenteert en aan ons voordoet.
  Ik vermoed dat de rare benoeming van Obama ( geen behoorlijk geboortecertificaat, geboren binnen de islam en opgevoed binnen de islam) ook door die machten-achter-de-schermen geregeld is.
  Bij de begrafenis van paus Johannes Paulus II zag je het hele vrijmetselaarszooitje aangetreden… en zelfs de rituelen bij die begrafenis waren vrijmetselaarsrituelen.
  Dat zijn geen conspiracy theories… want ieder wéét dit al óf kan het met een half uurtje rondkijken op internet zelf ook constateren.

  De dingen zijn niet wat zij lijken.
  Maar dat onze overheden en de mediamedewerkers nauwelijks in uw en mijn welzijn geïnteresseerd zijn… en dat elke vaderlandse cultuur in het kader van het ‘allle neuzen moeten één kant uit’ zo snel mogelijk naar de ratsmodee moet… met medewerking van griezels als Quinsy Gario en Anousha Nzume…., die eigenlijk een normale Nederlandse naam heeft…. dáár mogen wij allemaal veilig van uit gaan.

  Like

 14. Nederland voert het uit maar ze gehoorzamen gewoon aan de super elite in deze wereld. We verdienen voor dat ras teveel want ze willen die één procent die rest van de wereld nog bezit ook hebben. Eenmaal een dief altijd een dief is hun lijflied.

  Like

 15. treintrien zegt:

  Eurabie-Bat Yeór.
  Lezen!

  Beginnetje over deze materie van onze allereigenste Pamela Hemelrijk (wat een Heldin was dat!)

  http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391

  Dit artikel is uit 2005.
  We zijn nu tien jaar verder en de korte kittige roodgegeverfde kapsels en de gereformeerde lulletjes rozenwater hebben -nog steeds- het kaf niet van het koren gescheiden.
  (als je niet begrijpt wat ik met deze typering bedoel dan moet je maar eens kijken bij de facebook-likes van bijvoorbeeld een frans timmermans. De ‘vijftig tinten grijs’ vrouwtjes en de VI mannetjes… de gruwel.)

  Ik ben eigenlijk bijna zo ver dat ik zeg: dit land krijgt precies wat het verdient.
  Kijk nou eens naar dat optreden van die dijsselbloem vandeweek. Die zat daar toch behoorlijk met de broek vol en het zweet in zijn bilnaad tegenover die halfcommunistische griek. En het is precies dat type ruggengraatloze slijmjurk die hier in NL altijd op het schild wordt gehesen. Ik wil verder niet lullig doen, maar bekijk onze premiers nou eens van de laatste pakweg 40 jaar: Den Uijl, Van Agt, Lubbers, Kok, Balkenende en als klap op de vuurpijl Rutte. Windbuilen en engnekken. Allemaal. Voor de duidelijkheid: de eerste had sympathie voor de nazi’s, de tweede is een berucht antisemiet (toch?), de derde knijpt de kontjes…eh..katjes in het donker, de vierde belazerde ons met een kwartje de liter en mocht desondanks maar liefst 8 (!) jaar blijven zitten van ons domme volk. Nummer vijf verkocht ons aan de EU na het 67% NEE referendum en lag ongeveer een maand in het ziekenhuis omdat hij au-voetje had (kusje derop?). En Markje Rutte? Met zijn onderste steen… het zou wat.
  Dat zijn echt types waar de internationale gemeenschap het dun van door de broek loopt. Haha. Die hadden nog harder weggelopen voor Tarikje Zahzah met zijn klappertjespistool als dat zootje nepjournalisten vandeweek. Oh, sorry, NOS journalisten. Behalve als je een zak geld achter Zaza zijn rug had gelegd, dat had ze nog laten twijfelen welke kant op te rennen. Of een garantie op een levenslang graaipensioen na een baantje bij de EU.

  En het ziet er nu naar uit dat het hele zootje kuddedieren uit de vinexwijken nu gaat stemmen op d666. Dus. Ze leren het nooit! Wat gaat die veilingmeester internationaal doen dan? Met hele zielige bambi-oogjes tegen Poetin zeggen dat Wilders een boef is? Hopen dat Merkel overstag gaat alstie gaat huilen? Of gewoon de boel bij opbod verkopen (oeps, macht der gewoonte, did it again) De kroonjuwelen van d66 kandie niet meer aanbieden want die waren al verkwanseld.

  Ik ben natuurlijk maar een broekie, maar mijn geheugen werkt blijkbaar beter dan dat van de rest van het land. Een beetje van mezelf en een beetje van google. Eerlijk is eerlijk.

  Het is om radeloos redeloos moedeloos van te worden.

  Like

  • treintrien zegt:

   De laatste alinea van het artikel van Pamela Hemelrijk:

   Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!

   Maar nu begrijp ik het: ze voeren al 30 jaar gehoorzaam de Resolutie van Straatsburg uit! Het is Europees beleid! Oil voor Immigration, als het ware! Voor zover ik nog niet Islamofoob was, ben ik het nu. Eurofoob was ik al lang, en terecht, dat blijkt maar weer. Heer ontferm u over ons, en over de zelfmoordmaniakken in ons Europarlement.

   (Voor wie geïnteresseerd is in bronnen: lees “Eurabia, The Euro-Arab Axis” van de schrijfster Bat Ye’or (Uitg. Associated University Presses, Cranbury, New Jersey, ISBN 0-8386-4077). Het is zo goed gedocumenteerd met registers en voetnoten dat het voor de leek bijna onleesbaar is. Verder heeft Oriana Fallaci erover geschreven (in “De Kracht van de Rede”, als ik me niet vergis), en wie op Google “Tijl Declercq” intikt, kan ook zijn hart ophalen.)

   Uit:
   http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1391

   Like

   • Jean zegt:

    Ook ik heb islamofobe en ik koester het zodat het nooit meer weggaat. Heerlijk, geeft een veilig gevoel.

    Like

  • Pegidafan zegt:

   Geweldig Treintrien HELEMAAL mee eens . Waarom werd onze Jaap de Hoop(eloos) Scheffer secretarisgeneraal van de NAVO , omdat het zo,n lekkere jaknikker was natuurlijk , aan de leiband van Amerika , niet omdat het zo,n geniale man was hoor.Allemaal lulletjes rozenwater. Die worden overal uit gelachen reken maar. Net wat je zegt wat moeten onze leiders nou als ze bv tegenover een Poetin staan . Laat me niet lachen ,die trekt zich niks van zulke heren aan hoor kom nou . Op een defile bij Poetin ging de Hollandse delegatie even de homo haat in Rusland aanhalen , ze kregen gelijk lik op stuk . Hij zei jullie hebben een pedofielen partij in Nederland , daar bemoeien wij ons ook niet mee ,uit gelult en mondje dicht hahahahaha. Nee treintrien , jongens van de Witt dat is verleden tijd hoor. Waar is die VOC mentaliteit gebleven ? Als je zoiets zegt staat gelijk de dam vol met bhoe roepers , en beginnen gelijk over de slaventijd ,wat een kut volk bha bha.

   Like

 16. Jan zegt:

  Soms klinkt een normaal geluid door

  Barones Deech (over “palestina”)

  Like

 17. Peter Selie zegt:

  Dat heb je weer mooi geschreven Martha. Ook ik vraag mij af wat “ze” met ons voor hebben.
  Ben je boos Martha? Ik ook, ik ben al lang boos en probeer het van mij af te schrijven. Maar we moeten iets dan, maar wat en wie krijg je er warm voor? Achter het toetsenbord
  Dat onze cultuur vernietigd moet worden is al lang duidelijk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk, dat diverse rassen zich gaan vermengn en dat lukt aardig, kijk maar op straat. Straks is er geen blanke meer. Onze “leiders” werken schaamteloos wat ze door de Bilderberg van Mevr. Von Amsberg via Brussel wordt opgedragen. Ze zijn daar niet voor niets als de dood als er een land wil uittreden. Daarom zal Griekenland
  Verder moet wij Europeanen klaar gemaakt worden om onder de islam te staan en hen te dienen als slaven. Zijn we uitgediend, dan kunnen ze ons laten verkommeren. Voor het zo ver is, zullen we als aas dienen en kunnen de gieren aan ons te buiten gaan. Alles wijst erop, dat dat ons wacht. Hoezo dat? Kijk ze beliegen ons al jaren, pas nu in Duitsland een Volksbeweging op gang is gekomen blijkt uit de hysterie van politiek die daarvoor alle maatschappelijke organisaties hebben gemobiliseerd, de kerken zoals de Evk. Maar ook de Joden en Katholieken hebben zich verenigd achter de grote genocide die eraan zit te komen. De pers, radio en tv en zelfs de scholen hebben zich voor de fascistische kar laten spannen. En niet te vergeten de antifa’s het fascistische leger van de politiek.
  Er heeft geen islamisering plaats in Duitsland en daar staan de Joden achter? Ja, terwijl hun broeders en zusters in Frankrijk ijlings in Israel een onderkomen zoeken en daar is de toekomst erg ongewis dankzij jawel de islam!
  Waarom mogen islamieten ons dagelijks verwensen en roepen wat ze allemaal met ons gaan doen als ze alles hebben overgenomen erdogan kan niet wachten. Ook met de Isis-vlag vrij rondlopen, terwijl de duitse vlag (gebeurd in Keulen) soms door de politie wordt afgepakt.
  De Duitsers hebben, weliswaar te laat, begrepen wat er op ons afkomt, en zijn en masse de straat opgegaan. In Nederland mislukt elke poging. Denken ze misschien, dat het zo’n vaart niet zal lopen. ‘Onze’ gewetenloze politici hebben ons uitgeleverd aan een kwaadaardig gespuis dat zijn weerga niet kent in de wereld.
  Was ik soms een beetje van de hak op de tak dat komt door mijn woede die me parten speelt.

  Like

 18. Buffalo Bill zegt:

  Uitstekend artikel. Ik kan een paar oorzaken bedenken: de elite laat zich uitsluitend leiden door eigen belang (een mooie post bij EU of de VN) en het collectieve linkscalvinistische schuldgevoel dat er vanaf de kleuterschool in geramd wordt, ofwel de weg met ons mentaliteit, pure zelfhaat. De massa bewust maken en het taboe voorbij. Daar gaat het nu om!

  Like

 19. Peter Selie zegt:

  HERSTELD
  Dat heb je weer mooi geschreven Martha. Ook ik vraag mij af wat “ze” met ons voor hebben.
  Ben je boos Martha? Ik ook, ik ben al lang boos en probeer het van mij af te schrijven. Maar we moeten iets dan, maar wat en wie krijg je er warm voor? Achter het toetsenbord is niet voldoende.
  Dat onze cultuur vernietigd moet worden is al lang duidelijk. Het allerbelangrijkste is natuurlijk, dat diverse rassen zich gaan vermengn en dat lukt aardig, kijk maar op straat. Straks is er geen blanke meer. Onze “leiders” werken schaamteloos wat ze door de Bilderberg van Mevr. Von Amsberg via Brussel wordt opgedragen. Ze zijn daar niet voor niets als de dood als er een land wil uittreden. Daarom zal Griekenland kost wat kost uit onze portemonnaie zijn zin krijgen.
  Verder moet wij Europeanen klaar gemaakt worden om onder de islam te staan en hen te dienen als slaven. Zijn we uitgediend, dan kunnen ze ons laten verkommeren. Voor het zo ver is, zullen we als aas dienen en kunnen de gieren zich aan ons te buiten gaan. Alles wijst erop, dat dat ons wacht. Hoezo dat? Kijk ze beliegen ons al jaren, pas nu in Duitsland een Volksbeweging op gang is gekomen blijkt uit de hysterie van de politiek die daarvoor alle maatschappelijke organisaties hebben gemobiliseerd, de kerken zoals de Evk. Maar ook de Joden en Katholieken hebben zich verenigd achter de grote genocide die eraan zit te komen. De pers, radio en tv en zelfs de scholen hebben zich voor de fascistische kar laten spannen. En niet te vergeten de antifa’s het fascistische leger van de politiek.
  Er heeft geen islamisering plaats in Duitsland en daar staan de Joden achter? Ja, terwijl hun broeders en zusters in Frankrijk ijlings in Israel een onderkomen zoeken en daar is de toekomst erg ongewis dankzij jawel de islam!
  Waarom mogen islamieten ons dagelijks verwensen en roepen wat ze allemaal met ons gaan doen als ze alles hebben overgenomen, erdogan kan niet wachten. Ook met de Isis-vlag vrij rondlopen, terwijl de duitse vlag (gebeurd in Keulen) soms door de politie wordt afgepakt.
  De Duitsers hebben, weliswaar te laat, begrepen wat er op ons afkomt, en zijn en masse de straat opgegaan. In Nederland mislukt elke poging. Denken ze misschien, dat het zo’n vaart niet zal lopen. ‘Onze’ gewetenloze politici hebben ons uitgeleverd aan een kwaadaardig gespuis dat zijn weerga niet kent in de wereld.
  Was ik soms een beetje van de hak op de tak dat komt door mijn woede die me parten speelt.

  Like

 20. Qvic zegt:

  Het is heel simpel te begrijpen van waarom onze nationale cultuur kapot gemaakt moet worden, niet alleen in Nederland, maar in elk E.U. land. Want we moeten en mogen alleen de E.U. aanhangen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Nou massaal islamieten importeren en alle binnen grenzen wijd open zetten, van hoe meer immigranten, hoe sneller de nationale cultuur kapot gaat. Dat is ook de reden waarom minderheden hier elke keer het woord krijgen, boven de autochtonen. Daarbij worden de de werkende extra belast ten opzichte van de niet werkende, zodat niet alleen de midden klasse verdwijnt, maar iedereen verarmt. Want arme, zieke en dom gehouden mensen zijn veel makkelijker te besturen dan rijke, gezonde en goed onderwezen mensen. Dat is ook de reden dat ons opleidingsniveau en gezondheidszorg en inkomen naar beneden gaat en dat iedereen gecontroleerd wordt in zijn doen en laten, want oproer tot verzelfstandigend en nationalisme is een doorn in het oog voor deze organisatie, dus vroeg of laat zal ook het internet aan censuur onderhevig zijn. Dit allemaal voor een groot E.U. (het vierde rijk). Wat in de tweede wereld oorlog niet is gelukt in Europa, wordt nu als nog verwezenlijkt door de zelfde organisatie als toentertijd. Ja, Hitler was ook maar een loopjongen, net als nu Merkel, Hollande en onze eigen Rutte.

  Like

 21. Wans Horst zegt:

  Beste Martha, de reden dat politici niets doen tegen islamisering is het feit dat deze politici hun eenvoudig en goedbetaald warm bad van gelijkgestemden, de socialistische orgie dus, voor geen goud wensen af te wisselen met het nemen van de verantwoordelijkheid waarvoor zij juist zo dik betaald krijgen. Wanhoop niet, hoop doet leven! Wereldwijd nemen de rechtse geluiden weer toe en het is zaak om tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten op de PVV te stemmen. Er zullen wel weer wat statenleden ‘verontwaardigd’ weglopen (lees: een te groot ego hebben) na een meningsuiting van Geert, maar dat zullen er steeds miknder worden en zeg nu zelf; geen enkele andere partij verdient uw stem, terwijl niet stemmen meebrengt dat de kiesdeler (hoeveel stemmen er per zetel nodig zijn) dan slechts anders komt te liggen waardoor mensen die wel stemmen op een partij die u in ieder geval niet bevalt dan een grotere stem zullen krijgen. In ieder geval zal de tweede kamer na iedere verkiezing bezet worden door 150 man en uw weigering zal daaraan niets veranderen.

  Like

 22. John zegt:

  Of Hitler een loopjongen was valt zeer te betwijfelen, de andere zeker wel.

  Like

 23. peter van geffen zegt:

  Het plan heel eenvoudig: De nieuwe Wereld Orde. EU is het begin hier in Europa. Nu moeten de staten c.q.. de bevolking verdund worden zodat het in ons geval het Nederlander voelen verwaterd, zodat we makkelijker de EU gaan accepteren, wat wanneer het een chaos is komen zij met de op lossing. Onze regering en parlement zijn gewoon stro mannetjes die alles doen wat de machtige rijke families dikteren. Als beloning mogen ze naar de Bilderberg bij een komst en voelen ze zich erg belangrijk

  Like

 24. Fred zegt:

  Misschien is de echte reden simpeler dan wij denken.
  Het zou goed kunnen dat wat er in het jaar 325 is gebeurd de blauwdruk is van nu.
  Of althans voor een groot gedeelte.
  In dat jaar bekeerde keizer constantijn zich tot het christendom en maakte het de staatsgodsdienst.
  En dat deed hij met de reden om het steeds meer uit elkaar vallende toenmalige Romeinse rijk bijeen te houden.
  De gedachte er achter was dat als iedereen dezelfde god zou aanbidden ze elkaar niet zouden afslachten, geen onafhenkelijkheid van Rome wilden en dat het rijk daardoor bijeen zou blijven.
  Slaafse volgers werden de mensen, niet in het minst door de propaganda van de geestelijkheid.
  In enkele tientallen jaren waren bijna alle andere godsdiensten uitgeroeid.
  Zelfs de natuurvolken die samenkwamen onder voor hen heilige eiken werden belaagd.
  Hun heilige eik werd omgekapt en op dezelfde plaats werd een kappelletje gebouwd waar men dan Christus kon aanbidden.
  Ik zie een grote overeenkomst met de Islam van nu en de hedendaagse EU.
  Maar ik moet de huidige heersers teleurstellen.
  Net zoals het Romeinse rijk uiteenviel zo zal ook de EU uiteen vallen.
  Want op den duur zullen mensen doorzien wat er gebeurd en zullen zij zich verzetten.
  Met veel strijd en bloedvergieten zullen zij hun vrijheid herwinnen.
  En die dag komt steeds naderbij.
  Wacht maar af.

  Like

 25. Maria zegt:

  @Martha, je schrijft wreed goede artikels

  je moet het niet ver gaan zoeken waarom de islam hier tegen de wil van bevolkingen wordt geïnstalleerd.
  Na WOII richten de nazaten van Hitler de Bilderberggroep op in 1954. toen hadden ze al de plannen om een NWO op te richten het vierde rijk (hitler had zijn derde rijk) en 1 munt.
  Die psychopaten hebben maar voor 1 ding de islam hier binnengelaten en dat is om open oorlog te kunnen hebben zodat die islamieten hier aan het moorden kunnen slaan op de autochtone bevolkingen. Dat is hun natte droom om deel bevolking op aarde uit te roeien want zij voelen zich verheven boven ons allemaal, wij zijn niets waard in hun ogen en de islam mag het vuile werk doen.
  Dat is het enige doel van die Bildebergclan;
  Je ziet dat aan alles
  De EU prefereert hamas boven Israël
  De EU veegt het Christendom uit voor de islam omdat dat hen beledigd????
  De EU krijst alles en iedereen bijeen die in vraag stelt waarom de islam hier boven alles wordt gezet en iedereen wordt als racist en rechts uitgescholden door deze land en volks verraders en verraders van het Christelijke geloof hier!
  Zelfde zie je met IS op aarde de EU en VS Illuminatie doen geen bal eraan, laten de barbaarste terroristen op aarde kelen moorden laten islam horror op de mensheid plegen en en passant steunen ze financieel de terroristen koppensnellers en gaan Saudi Arabie daar de reten kussen van een koningshuis van een van de meest inhumane land op aarde qua mensenrechten!
  Een bende illuminatie gekken verraden alles en iedereen aan de islam anti eigen volk anti eigen land en anti CHRISTENDOM!!!
  ik weet niet of je dit al gelezen hebt wie die Bilderbergclan is? Zij zijn de oorzaak van banken ellende , zij zijn de oorzaak van oorlogen, zij zijn de oorzaak dat de islam via links in al onze landen hier is geïnstalleerd!

  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

  Zij die Bilderbergclan zijn de oorzaak van alle ellende na WOII lees wie en wat de Bilderberggroep is en vooral wie ze opgericht heeft, dankzij internet weten we dit allemaal 10j geleden wist niemand van hun bestaan!
  Deze satanisten proberen burgeroorlogen te veroorzaken in de EU landen met die islam.
  Want waar is het normaal dat barbaren naar hier worden, gehaald dat Eigen Christendom geloof opzij wordt geschoven voor die barbaren?? WAAR IS DIT NORMAAL????
  Syria strijders ze doen er geen zak aan laten terroristen terugkeren nadat ze aan de lopende band moorden kelen IN HET MO ginder, verdedigen ze nog als ze terug komen want ocharme die islamiet die ging moorden daar die de Koerden Christenen Jezidi’s aan de lopende band ging afslachten volgens links…
  Abnormaal is dit allemaal, waar is dat normaal dat je een import van over de 60 miljoen islamieten in de EU bracht en dan krijgen ze allen een leefloon er worden onvoorstelbaar veel moskees voor hen gebouwd die mensen werken niet die mensen brengen niets op, het enige wat die doen is hun islam opdringen en anti Joden zijn het Christendom moet wijken voor hen en dat terwijl ze onderhouden worden van de belastinggelden van de autochtone bevolkingen hier…
  Doen ze maar met 1 doel om tot burgeroorlogen te komen en dat is de bonus van die Bilderbergclan want zij willen van de mensheid grootste deel vanaf, in Illuminatie kringen wordt dat zelf openlijk toegegeven want het gepeupel in ogen op aarde moet gereduceerd worden, daarom leven wij in deze gestoorde gekke wereld waar bankiers de planeet runnen.
  Wij zitten allen echt in een slechte B film de linkse elite is de oorzaak dat de islam hier welig tiert
  die linksen staan niet aan hun eigen volk hun kant ohhh neen zij staan zij aan zij aan de kant van de islam!

  Like

 26. Makropoelos zegt:

  Peter van Geffen u bent er het dichste bij, het streven is om 500 miljoen Europeanen plus het russische volk op hun knieen en dan de “Nieuwe Wereld Orde vestigen, wat diegene, die door hen die de NWO gaan vestigen in ellende chaos gebracht zijn, dan gaan accepteren als de oplossing van hun diepe ellende en chaos waar ze in leven.

  De hamvraag is echter wie zitten er achter de NWO? Dat zijn diegene waar je het minste over hoort, namelijk diegene die al meer dan 200 jaar uit zijn op wereldbeheersing, de Rothschilds. Zij vormen de harde kern van het streven naar een NWO. Zij zitten overal tussen en bij en beheersen de banken en daarmee de multinationals.

  Mensen, ga er zo als ik gedaan heb U er maar eens over informeren en er dan rustig en zonder haat over doordenken. Het zou mij verbazen dat u niet tot de zelfde conclusie gaat komen dan ik.

  Like

  • Maria zegt:

   @Markopoelos

   Touché! volledig juist! die Rothschilds zijn de oorzaak van alles, zij de opper Illuminatie zijn de oprichters van alle banken, de elite via politiek met hun loges en vrijmetselaars bullshit met hun graden die ze er in satanisme behalen!
   Koningshuizen in de EU samen met politiek zijn allen de uitvoerders van de Rothschild clan en hun ziekelijke NWO, allen zitten ze bij die Bilderberggroep waar ze in het geheim over het lot van de gewone burgers beslissen! In alles beslissen ze anti eigen volk anti eigen landen drukken hun ziekelijke systemen op aan de wereld

   Like

 27. hans roufs zegt:

  De moslims worden voetvolk,voetvolk tegen de rus,een betere geloof gedreven gek vind je niet,vind u dit te ver gezocht,dan zou ik als ik u was eens de 2 wereldoorlog bekijken,namelijk de geschiedenis herhaalt zich,tevens zijn de asielzoekers of gelukzoekers stemvee,zo blijven ze aan de macht en word het autochtone volk een mix van een volk dat sharia gedreven word,namelijk geen een bewuste westerling gaat nog vechten voor de dikkop om het zo maar eens uit te drukken,de meeste vinden zelfs het koningshuis al overbodig,en velen ook de politiek van tegenwoordig,en zolang de onzichtbare hier de scepter voeren sinds eeuwen zullen deze feiten zich alleen maar uitbreiden dit alles kort gezegd.

  Like

 28. Gemelos zegt:

  Waarom gaan we niet met een groep een brief schrijven naar RUTTE ?? Met deze dingen die we hier delen en gewoon vragen (zoals we hier doen) waarom dat allemaal gebeurt ?????? Waarom blijven we alleen maar op het Internet KLAGEN??? We zijn het EVEN kwijt maar degene die het moet horen en lezen doet dat niet !!! Ik wil het zelf doen, maar Rutte LACHT het gewoon weg (als hij het leest) ik ben maar in mijn eentje .We moeten ook AANDRINGEN op ANTWOORD !!!!! Ik wou dat we begeleiding kregen van een goede JURIST (gratis) Iemand die net zo denkt als wij !!!! En aangeeft HOE VER we mogen gaan, zonder in de bak te belanden !!
  Wie heeft er een IDEE ??????

  Like

 29. s.v/d Tuijn zegt:

  In het oude testament is het voorzegd dat de islam zou komen.

  Like

 30. Martin el Rey zegt:

  Ze zijn niet gebrainwashed , maar gewoon anti christelijk , anti Israel en anti joods.
  Helaas voor hen is het , als de leeuw van Juda gaat brullen!
  Bid voor die onwetenden en hoop er het beste van dat God met hun aan het werk wil gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s